Nyaralás a tengerparton


Tavaly nyáron a családommal az olasz tengerpartra utaztunk.A szüleim elválltak tehát a mostohaanyám és a mostohahugom is velünk tartottak.A mostohaanyámnak elképesztő nagy mellei voltak és annak ellenére hogy már több mint 40 volt nagyon jól tartotta magát.De ennek a történek nem ő a főszereplője hanem a mostohahugom,Réka.Ő is az annyára hasonlított fiatal kora ellenére egészen nagy mellekkel rendelkezett és a segge is eléggé rendben volt.Egy apartmant béreltünk a nyaralás alatt a tengerpart mellett.Egyik reggel amikor felkeltem és nem találtam az apartmanban Rékát.Lenéztem a partra és megláttam hogy ott napozik ezért lementem utána én is.Amikor odaértem megkért hogy naptejezzem be.Én nem hezitáltam,elkezdtem naptejjel bekenni a hátát.Nagyon bejött Réka teste és nagyon szemeztem a kerek fenekével.Szép lassan lejjeb csúsztak a kezeim és elkezdtem a fenekét naptejezni.Réka kicsit kérette magát de nem volt ellene ezért folytattam.Réka ezután megkérdezte,hogy ezt miért csinálom.Elmondtam neki,hogy nagyon sok ideje vonzódok a testéért és rendszeresen szoktam maszturbálás közben rá gondolni.Ekkor azt mondta,hogy neki sincsen ellenére a dolog.Ezután elkezdtem a punciját simogatni.Érezten,hogy elkezd nedvesedni,ezért becsúztattam elősször 1 majd a másik ujjamat is.A parton jött valaki,Réka felpattant és megvártuk amíg elsétált az ember.Utána Réka rámparancsolt hogy nagyon szívesen leszopna.Elkezdett szopni,nagyon jó volt.Az elején csak nyalogatta aztán elkezdett mélytorkozni.Pár perc múlva mondtam neki,hogy el fogok élvezni ezért hagyja abba.Megfordult és hozzám nyomta a seggét.Arréb húztam a fürdőruháját és beraktam az akkor már elképesztően álló farkamat.Kutyában basztam őt egy picit.Rékán látszódott,hogy már több hónapja nem kapott faszt.Nagyon nagy lendülettel basztam,látszódott rajta,hogy nagyon élvezte.Ezután a nyakamba raktam a lábát és úgy kúrtam tovább.Azt mondta nekem,hogy ne hagyjam abba,mert nemsoká el fog élvezni.A nagy segge olyan hangosan csattogott,hogy féltem,nehogy meghalja valaki.Közben belemarkotam a melleibe.Poziciót váltottunk és elkezdtem misszionáriusban baszni a punciját.Itt egyre hangosabban kezdte a levegőt venni és már nagyon hangosan nyögött.Aztmondta hogy el fog élvezni.Pár vad tolás múlva sikított egyet,itt nagyon megijedtem.Spriccelve élvezett el.Aztmondta,hogy ekkora élvezésben még sosem volt része.Mondtam neki hogy nemsoká én is el fogok élvezni.Aztmonda hogy nagyon szívesen megkóstolná a gecimet.69 ben nyaltam őt ő meg szopott engem.Egyszercsak éreztem hogy el fogok menni.Beleélveztem a szájába ő meg lenyelte.Megbeszéltük,hogy soha senkinek se fogjok ezt elmesélni és közöttünk marad.Az akció után visszamentünk a házba reggelizni.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Elkaptam a keresztfiam faszát


Egy vidéken élő 38 éves 170cm magas 70 kg-os házi asszony vagyok. Van 2 gyerekem és egy pocsék házasságom. A házasságom elején nem voltam ilyen túl súlyos, de a szülések nem múltak el nyomtalanul. Ez sajnos kihatott az addig se túl aktív nemi életünkre a férjemmel. Az utóbbi időben már szinte alig szexeltünk. Most pedig havonta 1 alkalom, és azzal kell beérnem. A faluban élő hasonló korú nők többs....

Happy Ending masszázs


Az Évivel történt váratlan fordulat után még hosszu hetek teletek el a következő fejleményig.
Gyakran voltunk lennt a játszótéren a gyerekekkel, de a többi szülő miatt csak futó pillantások, apró mosolyok voltak köztünk. Természetesen emailben részletesen kibeszéltük a nudista strandon történteket, és arra jutottunk, hogy megmarad egyszeri emléknek. A sors azonban újra közbeszólt...
....

A bulis szex


Ez idő tájt három-négy hetente valamelyikünknél házi buli volt. Középiskolában ez eléggé megszokott, azt hiszem.

Az társaságba egy nemrég bekerült lánnyal a legutóbbi buli óta leveleztünk. Időközben szakítottak a barátjával, és egyéb okokból kifolyólag hamarabb érkezett a helyszínre.

Kajáztunk beszélgettünk, elvoltunk, aztán elkezdtek szállingózni az emberek. Fogyott ....

mindannyian lepisiltek


Elmentem tegnap arra címre ami le volt írva, ott csak egy ajtó volt és becsengettem. -Á szia gyere be.- Ugyan az fiú nyitott ajtót ami a múltkor. -Gyere és vetkőzz le a nagy szobába.- Mikor bementem a nagy szobába mindenki ott volt aki tegnap megbaszott és megalázott, minden ruhámat levettem. Ketten felálltak és letépték a melltartómat meg a bugyimat. -Rendben, hozzad ide.- Szólt az egyik haverjá....

Legszebb emlék a volt barátnőmtől


Nem volt már fiatal csirke, volt egy gyereke mikor megismertem. Tudta mit akar és azt el is érte. Csinos, erős kisugárzású, amolyan végzet asszonya volt harminc éves kora ellenére. Sok munkámban volt közel kerülni hozza, még több hogy belekerülhessek. A legerősebb vár is bevehető, csak kitartóan kell ostromolni. Hát én kitartó voltam, de megérte.
Olyan éjszakákat csaptunk, hogy el sem hitt....

Ami ilyen jó, az rossz nem lehet I.


Közeledett a szeptember elseje, és Erzsi ringló mellei hatalmasra duzzadtak tizenhat éves korára. Már nem fértek el az iskolai köpenyben, és melltartót sem viselhetett, mert anyja szerint az hivalkodásnak számított. Helyette gézdarabokat adott a kezébe az asszony, és ráparancsolt lányára: kösse le a csöcsöket, mert azok csak elvonják a figyelmét a tanulástól.
Erzsi szófogadó leány lévén ha....Szextörténet címkék

beavat | gyerekkori | 3asba | dinny | animal. |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.