Imádok csaj szerepben lenni


A következő történetem egy újabb adalék ahhoz, hogy amikor rám jön a vágy, hogy ízig-vérig NŐ lehessek, mennyire jól érzem magam ebben a szerepben, pláne akkor, ha megfelelő szexpartnerem is van.
Tavaly novemberben egyik nap délután 5-ig dolgoztam az irodában, de egész nap szinte másra sem tudtam gondolni, mint arra, hogy lélekben teljesen csaj vagyok és azt akarom, hogy egy helyes fiú megbasszon, leszopasson, mint egy igazi kurvát!
Munkaidő után a kiskörúton bementem egy harisnyát, női fehérneműt árusító boltba. Nem volt ez sem véletlen, ugyanis korábban már vettem ott magamnak ezt-azt, csajos cuccokat, melyeket imádok hordani és melyeknek már az érintésétől őrült erotikus vágyaim támadnak. Nos, a választékon túl azért is tértem vissza oda, mert korábban egy nagyon helyes fiút láttam meg, aki ott eladó, csak az első alkalommal túl sok más vásárló is volt a boltban. Most viszont szerencsém volt, mert rajtam kívül nem volt senki. Elkezdtem válogatni a harisnyák, bugyikák között, néhányat a kosaramba is raktam, közben kiszúrtam, hogy néz a srác a pult mögül. Odamentem, hogy fizessek és közben beszélgetést kezdeményezett velem. Mondta, hogy vannak más fiú vásárlói is, köztük több olyan is, aki nem feltétlenül a barátnőjének, feleségének veszi ezeket. Annyira helyes és kedves volt ez a fiú, úgy nézett rá, hogy nem bírtam ki, és kiböktem, hogy én is magamnak veszem és azt is bevallottam, hogy szeretek csaj szerepben lenni. A srác elmondta, hogy ő pedig imádja a crossdressereket és valamikor szívesen megnézné rajtam ezeket a cuccokat.
Mondtam neki, hogy most nem sietek sehová, ő pedig azt, hogy nemsokára bezár, várjam meg. Így tettem, közben a torkomban dobogott a szívem.
"De jó lenne, ha ma este megkapnám ezt a pasit!" - erre gondoltam.
Vágyaim pedig hamarosan beteljesültek.
A Múzeummal szemben lakik, kérte, hogy kísérjem el, közben halkan beszélgettünk.
Megkérdezte, felmennék-e hozzá, van egy csomó jó női cucca, felpróbálhatnám.
Úgy döntöttem, miért is ne! Nagyon szimpatikus és kedves srác volt és mint kiderült bisex.
Felmentünk hozzá, megkínált egy itallal, kicsit dumcsiztunk, aztán odaadott egy rendkívül szexi koktélruhát, hozzá egy magassarkú körömcipőt, gyakorlatilag pont a méretemben.
Bementem a fürdőszobájába, letusoltam, átöltöztem - a frissen vásárolt harisnyát is felvettem természetesen - és a táskámban lévő rúzzsal és alapozóval kisminkeltem magam.
Elég vékony alkatom van, így a ruhában nem úgy néztem ki, mint egy "kötözött sonka". Az igazi megmérettetés azonban csak ezután következett.
Visszamentem a sráchoz a szobába és amikor meglátott azt mondta, nagyon tetszem neki, de még valami hiányzik és adott egy szőke kleopátra-parókát, amit szintén felvettem.
- Nagyon tetszel nekem - mondta.
- Te is nekem - válaszolta.
Ittunk még egy pohár italt, a srác betett egy klassz zenét és elkezdtünk egy picit táncolni, közben simogatott, majd lesmárolt. Éreztem, ahogy dudorodik neki a gatyánál, én elkötöttem magamnak ott, mert csak csaój akartam lenni.
Mondtam is neki, hogy az én férfiasságom legyen tabu, én most csak NŐ akarok lenni!
Leültünk a kanapéra, elkezdte simogatni a harosnyás combjaimat, vádlimat, közben smároltunk, én átöleltem őt.
Teljesen átadtam magam a kéjnek.
Utána kértem, hogy hagyja, hogy én foglalkozzam vele egy kicsit.
Kigomboltam a sliccét, elővettem a szép ágaskodó faszát és bekaptam.
Hosszan szopogattam, végignyaltam egészen a zacsiig, a golyóit is a számba vettem, aztán élvezésig szoptam. Őrületesen jó érzés volt, amikor elélvezett, egy csomó gecije jött a számba, melynek egy nagyobb részét le is nyeltem. Közben végig simogatta a seggemet.
Csodás érzés volt, hogy kielégíthettem egy ilyen klassz fiút.
Én csak amikor kimentem megmosakodni a fürdőbe, akkor maszturbáltam egyet, hogy azért elélvezzek.
Dugásra akkor nem került sor, de azóta találkoztunk még és akkor már teljes mértékben a nője lehettem és az első srác volt, aki popsidugással ki tudott elégíteni úgy, hogy nem nyúltam magamhoz!
Csodás érzés számomra a csaj szerepében lenni!
Beküldő:Harisnyás Giulia Csajszi


Szextörténet ajánló:


Kefélés az anyóssal, igaz szextörténet


Kefélés az anyóssal, igaz szextörténet

1990-ben megházasodtam.


Nem lévén más hely, az anyósoméba költöztünk. Az após külföldön dolgozott, csak havonta jártak haza néhány napra. Jó, ha van egy férfi a háznál,-mondták és el volt döntve, hol élünk. Negyvenes, nem túl szép, de jó alakú, formás nõ volt nagy mellekkel. Volt, hogy nyáron egy szál bikiniben járt otthon és h....

Kölcsönös orális szex a természetben


- Igen! Nekem a természetjárás felüdülést jelent hétvégenként. Hol egyedül, hol pedig csoportosan kirándulunk. Egy ilyen csoportos kiruccanáson ismertem meg "Anyácskámat".
Aznap csodálatos idõt fogtunk ki, a kedves hölggyel végig egymás mellett sétáltunk, s kellemesen elbeszélgettünk. Egyre bizalmasabb témákról cseverésztünk. Az utunk egy turistaházhoz vezetett, hogy ott töltsük el a hétvég....

Kuba libre


Kuba libre

Most egy utazásra mentem el külföldre egyésszen pontosan Kubába ahogy elindultam othonról ugy búcsúztam el a barátnõmtõl hogy üzleti útra megyek és nem nagyon leszek elérhetõ és csak 2 hét múlva jövök haza és ahogy kiáltam az autómmal a garázsból elindultam a reptér felé de amit nem montam el hogy nem egyedül megyek Kubába hanem elõsszörbetértem budapestre ahol felvettem az....

Örökebe Annával 2 + Gergő


Hello ismét Ádám vagyok múltkor már elmeséltem a kezdetet az én kis Annámmal akit magamhoz vettem. Végre megkaptam őt már 2 éve sovárgok utána de végre az enyém lett. Tegnap vettem el a szüzeségét és ma már a számmal kényeztette ébresztettem és utána birtokba is vettem a punciát. Lassan már két óra lesz Anna nem tudja de mindjárt itt lesz Gergő az unokaöcsém. Gyakran eljön szeret nálam lenni és t....

Felnőtt a lányom, Karen


Karen hazajött a főiskoláról ahol tanult. Habár egyedül élek, mióta a feleségem meghalt, egy fantasztikus vacsorát készítettem neki. Mikor kis Subarujával megállt a ház előtt pont akkor tálaltam .

- Apa- mondta izgatottan mikor az ajtóhoz mentem hogy üdvözöljem, majd megöleltük egymást.

- Helló itthon Karen - mondtam. Meglepődtem mikor megláttam. Csak pár hónapig volt....

A szexrobot


Már, hogy mikor került először szóba köztünk, pontasan az idejét nem tudom, de annyi bizonyos, hogy a Mara férje hozta be németországból a "berendezést", amiért annyit távol van, és Mara ne "árválkodjék" addig se.

Mara hónapokig ki sem merte próbálni a kefélőgépet, aztán amikor egyszer "banya-gyűlést tartottunk" egy kávézóban, és már úgy egy-két Unicum is lecsúszott, valakinek megem....
Szextörténet címkék

nyolc é | zizi | edzőm | rejszol | nézés |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.