Imádok csaj szerepben lenni


A következő történetem egy újabb adalék ahhoz, hogy amikor rám jön a vágy, hogy ízig-vérig NŐ lehessek, mennyire jól érzem magam ebben a szerepben, pláne akkor, ha megfelelő szexpartnerem is van.
Tavaly novemberben egyik nap délután 5-ig dolgoztam az irodában, de egész nap szinte másra sem tudtam gondolni, mint arra, hogy lélekben teljesen csaj vagyok és azt akarom, hogy egy helyes fiú megbasszon, leszopasson, mint egy igazi kurvát!
Munkaidő után a kiskörúton bementem egy harisnyát, női fehérneműt árusító boltba. Nem volt ez sem véletlen, ugyanis korábban már vettem ott magamnak ezt-azt, csajos cuccokat, melyeket imádok hordani és melyeknek már az érintésétől őrült erotikus vágyaim támadnak. Nos, a választékon túl azért is tértem vissza oda, mert korábban egy nagyon helyes fiút láttam meg, aki ott eladó, csak az első alkalommal túl sok más vásárló is volt a boltban. Most viszont szerencsém volt, mert rajtam kívül nem volt senki. Elkezdtem válogatni a harisnyák, bugyikák között, néhányat a kosaramba is raktam, közben kiszúrtam, hogy néz a srác a pult mögül. Odamentem, hogy fizessek és közben beszélgetést kezdeményezett velem. Mondta, hogy vannak más fiú vásárlói is, köztük több olyan is, aki nem feltétlenül a barátnőjének, feleségének veszi ezeket. Annyira helyes és kedves volt ez a fiú, úgy nézett rá, hogy nem bírtam ki, és kiböktem, hogy én is magamnak veszem és azt is bevallottam, hogy szeretek csaj szerepben lenni. A srác elmondta, hogy ő pedig imádja a crossdressereket és valamikor szívesen megnézné rajtam ezeket a cuccokat.
Mondtam neki, hogy most nem sietek sehová, ő pedig azt, hogy nemsokára bezár, várjam meg. Így tettem, közben a torkomban dobogott a szívem.
"De jó lenne, ha ma este megkapnám ezt a pasit!" - erre gondoltam.
Vágyaim pedig hamarosan beteljesültek.
A Múzeummal szemben lakik, kérte, hogy kísérjem el, közben halkan beszélgettünk.
Megkérdezte, felmennék-e hozzá, van egy csomó jó női cucca, felpróbálhatnám.
Úgy döntöttem, miért is ne! Nagyon szimpatikus és kedves srác volt és mint kiderült bisex.
Felmentünk hozzá, megkínált egy itallal, kicsit dumcsiztunk, aztán odaadott egy rendkívül szexi koktélruhát, hozzá egy magassarkú körömcipőt, gyakorlatilag pont a méretemben.
Bementem a fürdőszobájába, letusoltam, átöltöztem - a frissen vásárolt harisnyát is felvettem természetesen - és a táskámban lévő rúzzsal és alapozóval kisminkeltem magam.
Elég vékony alkatom van, így a ruhában nem úgy néztem ki, mint egy "kötözött sonka". Az igazi megmérettetés azonban csak ezután következett.
Visszamentem a sráchoz a szobába és amikor meglátott azt mondta, nagyon tetszem neki, de még valami hiányzik és adott egy szőke kleopátra-parókát, amit szintén felvettem.
- Nagyon tetszel nekem - mondta.
- Te is nekem - válaszolta.
Ittunk még egy pohár italt, a srác betett egy klassz zenét és elkezdtünk egy picit táncolni, közben simogatott, majd lesmárolt. Éreztem, ahogy dudorodik neki a gatyánál, én elkötöttem magamnak ott, mert csak csaój akartam lenni.
Mondtam is neki, hogy az én férfiasságom legyen tabu, én most csak NŐ akarok lenni!
Leültünk a kanapéra, elkezdte simogatni a harosnyás combjaimat, vádlimat, közben smároltunk, én átöleltem őt.
Teljesen átadtam magam a kéjnek.
Utána kértem, hogy hagyja, hogy én foglalkozzam vele egy kicsit.
Kigomboltam a sliccét, elővettem a szép ágaskodó faszát és bekaptam.
Hosszan szopogattam, végignyaltam egészen a zacsiig, a golyóit is a számba vettem, aztán élvezésig szoptam. Őrületesen jó érzés volt, amikor elélvezett, egy csomó gecije jött a számba, melynek egy nagyobb részét le is nyeltem. Közben végig simogatta a seggemet.
Csodás érzés volt, hogy kielégíthettem egy ilyen klassz fiút.
Én csak amikor kimentem megmosakodni a fürdőbe, akkor maszturbáltam egyet, hogy azért elélvezzek.
Dugásra akkor nem került sor, de azóta találkoztunk még és akkor már teljes mértékben a nője lehettem és az első srác volt, aki popsidugással ki tudott elégíteni úgy, hogy nem nyúltam magamhoz!
Csodás érzés számomra a csaj szerepében lenni!
Beküldő:Harisnyás Giulia Csajszi


Szextörténet ajánló:


Ágika ismét kitett magáért 2


Mint azt az előző történetemből kitünt Ágikával több eetben is ténykedtünk együtt meg a lányával is.
Hozzánk csatlakozott egy másik hölgy ki szintén nagyon szereti a kemény faszt!Igaz azért elég sokáig kérette magát míg beállt a sorba.Cunci(nevezzük így) Igen formás testű hölgyike akinek igen nagy volt a csiklója és élvezetes volt szopni,aminek meg is lett a hatása
mert hamar elélvez....

Kamaszkori ábrándozás


Ezt a történetet kamaszkoromban írtam egy kismenedzser kalkulátorba. Akkoriban sokat fantáziáltam az anális szexről. Mivbel a kalkulátor már nem igan működik, igy fejből próbáltam felidézni a történetet, és egy ici picit belejavítottam. Remélem elnyeri a tetszéseteket :)

A gyárban ezen az éjjelen nem dolgozott senki, csak a két biztonsági őr. László az őrbódéban ült a székében, miko....

A barátom az ellenségem


Úgy döntöttem, hétvégén meglátogatom egy régi barátomat. Nagyjából ezer éve nem láttam Krisztiánt. Azóta…, azóta, hogy bevallotta, gyengéd szálak fűzik hozzám. És azért maradt olyan sokáig a barátnőmmel, hogy a közelemben legyen. Nekem soha nem jelentett semmit, a kezdetektől a barátomként tekintettem rá, sem több, sem kevesebb nem volt a szememben. Közöltem vele, hogy ez nagyon nem volt szép húzá....

Egy szűz nyár


Szeretnék kiírni magamból egy nagyon régi történetet.
2016-ot írtuk, én akkoriban 26 éves voltam. Magas, vékony testalkatú fiú vagyok, akit a legtöbben "helyesnek" mondanak, de van velem egy nagy gond: iszonyú félénk vagyok, és a legtöbb lány automatikusan friendzone-ba tesz, ha elkezdünk beszélgetni. Szóval szégyen, nem szégyen, ezen a nyáron én még szűz voltam. Viszont történt ....

Szex fantázia : A támadó


Otthon ülsz a gép előtt tangában és egy szál pólóban. Csend van, a lakótársaid nincsenek otthon. Egyszer csak egy fekete kendő eltakarja a szemed. A fejedhez kapsz, minek hatására a „támadód” elkapja a melleidet. Megmarkolja. A hirtelen felszabaduló nyakadat elkapja, és nyalogatni kezdi, harapdálni. Ugyanezt teszi a fülcimpáddal is. Szembe kerül veled. Te nem tudod eldönteni, hogy most védekezz, v....

Meleg glory hole pisával


imádom a képeket, és nincs jobb mint egy wc-ben térdelni és remegve várni amint egy idegen kan átdugja a kemény faszát!Az első amire állatiasan begerjedek az a fasz szaga. A férfias fasszag annyira begerjeszt hogy a segglukam is automatikusan kinyílik tőle.Először csak szagolgatom, puszilgatom a makkot, aztán körbenyalom és elkezdem lucskosan szopni. Élvezem hogy egy idegen bikát szopok és ami a l....Szextörténet címkék

fia | szivárvány | anya, | kukolos | nővérem és |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.