Első alkalom


16 éves voltam és egy nyári szünetben történt.
A szüleimnek volt egy nyaralója egy tónál. Szinte
minden nyári szünetet itt töltöttem. Ha eljött a nyár, a szüleim onnan jártak dolgozni, mondhatni ott éltünk.Ennél a tónál volt egy strand ahová jártam napozni és úszni. Fura mód a borús időt szerettem, amikor az ember melegnek érzi a vizet és kevesen vannak a mólón. Egy ilyen napon történt hogy úszni támadt kedvem. Az egész strand kihalt volt, csak egy férfi hasalt a mólón. Becsobbantam a vízbe mellette és úsztam pár tempót. Amíg úsztam, láttam hogy a férfi engem néz. Nem nézett kihívóan, csak úgy érdeklődve. Ekkor leszakadt az ég. Olyan hirtelen és olyan hideg eső esett hogy őrült tempóban úsztam és másztam ki a mólóra.
A férfi ekkor már állt és rám kiáltott:
-Hé kis srác, fussunk mert nagyon elázunk!
Egy közelben bérelhető kisház felé futott, én meg gépiesen követtem mert az volt a legközelebbi fedett hely.Amikor fedél került a fejünk fölé, csak akkor néztük meg egymást. Egy harmincas évei vége felé járó, barna hajú és szemű izmos férfi volt fekete fürdőgatyában enyhén szőrös lábakkal és mellkassal. Zoli vagyok mondta és nyújtotta a kezét. Én Imre feleltem. Nos Imre ha már így megismerkedtünk, melegedj meg nálam amíg kint esik az eső.
Elővett egy üveg konyakot és megkínált. Mondta hogy az majd kicsit felmelegít. Én akkor még nem ittam valami sokszor, de elfogadtam mert eléggé fáztam. Igaza lett, kellemesebben kezdtem magam érezni. Én azért meleg vízzel lezuhanyozom, mondta. Úgy lesz az igazi.
Jó ötlet mondtam. Maga után én is lezuhanyozhatom?
-Először is tegezzél nyugodtan, és igen, te is lezuhanyozhatsz.
Egy perc múlva már hallottam a forró víz csobogását.Én közben a konyakot kortyolgatva vártam hogy rám kerüljön a sor. Jól érezhette magát a forró víz alatt, mert csak nem akart kijönni. Egyszer csak kikiabált hogy hé, gyere csak egy kicsit!
Bementem utána és megláttam a zuhany alatt hogy meztelen van. Gyere be mellém, elférünk itt ketten is! Nagyon zavarban voltam, főleg amikor megfordult és már nem a hátát mutatta nekem...
Hatalmas farka volt, én még ilyet nem láttam soha. Igaz, eddig nem is figyeltem, de láttam már apámét meg pár velem egyidős fiúét.
Na mire vársz? Gyere, jó meleg a víz! Melléálltam a zuhanyzóban.
Miért nem veszed le a fürdőgatyát? kérdezte. Szégyellős vagy? Kibújtam a narancssárga fürdőgatyámból és ott álltam mellette szőrtelenül, pici farokkal. Eléggé későn érő típus vagyok. Testem teljesen szőrtelen volt még akkor, csak a farkam körül nőtt pár szál pihe szerű szőr.
A kezembe nyomott egy szappant és hátat fordítva nekem megkért hogy szappanozzam be a hátát. Nagyon zavarban voltam, de nem látta mert ekkor már megfordulva várta a szappanozást.
Elkezdtem. Szép napbarnított hátát simogattam a szappannal és a kezemmel.Erre megfordult és kérte hogy a mellkasát is szappanozzam.
Nagyon elvörösödhettem, mert megkérdezte hogy miért pirulok.
-Én még senkit nem szappanoztam magamon kívül feleltem szemlesütve. De lesütött szememet nem bírtam levenni hatalmas férfiasságáról ami ekkor már félig állt!
-Most én szappanozlak be téged mondta, és megfordított. Finoman lágyan szappanozott, simogatta a hátam és a seggem. Amikor a seggem szappanozta, furcsa bizsergő de nagyon kellemes érzés fogott el. Megint megfordított és már szemben álltunk. Picike farkam akkor már állt, de állt már az övé is. Majd el ájultam a látványtól és furcsa érzések kavarogtak bennem.
Ekkor elzárta a vizet és szárazra törölte az egész testem egy törölközővel. Most te engem!
Engedelmesen törölgettem a hátát, izmos vállát, karjait és a seggét. Töröld meg a lábaimat is, mondta. Megtörölgettem izmos combjait és elé guggolva a lábszárait is. Hatalmas pénisze ott meredezett az orrom előtt, én meg nem tudtam zavaromban merre nézzek. Szűz voltam még minden tekintetben. Észre vehette hogy még mindig zavarban vagyok, mert felemelt és betessékelt a szobába. Igyunk még egy konyakot, mert az előbbi is jót tett. Fel akartam venni vissza a fürdőgatyát, de azt mondta hogy így soha sem szárad meg. Leült egy fotelba, én meg vele szemben egy kanapéra és beszélgetni kezdtünk.
Elmondta hogy most van túl egy váláson, zűrök vannak a munkahelyén és most mindent hátra hagyva relaxálni, lazítani jött ide egy hétre.
Én is elmondtam neki mindent magamról. Kortyolgattam a konyakot de közben lopva mindig a péniszét lestem. Fura vágyat éreztem. Szerettem volna megérinteni, megfogni, esetleg egy puszit adni rá....
Persze észrevette hogy figyelem mert nem lehetett azt nem észre venni. Félig még mindig állt neki....
Tetszik? Kérdezte mosolyogva.
Micsoda? Tettettem az ártatlant.
Ekkor felállt és elém lépett. Jobb kézzel a farkát markolva mondta: Azt kérdeztem tetszik neked? Szinte az orrom alá nyomta.
Rekedt, alig hallható hangon magamon is meglepődve feleltem:
Igen! Nagyon szép.
Nem akarod megérinteni?
Ekkor már a második konyak is dolgozhatott bennem, meg a fura újonnan érzett vágy is. De még nagyon gátlásos voltam és nem feleltem semmit. Ekkor megfogta kis kezemet és rátette hatalmas lüktető farkára. Én majd el ájultam az izgalomtól és a szégyentől.
Adhatsz rá egy puszit, megengedem mondta. Elvörösödtem.
Jól gondold meg, mert ha most nem, akkor soha többet nem lesz rá alkalmad.
A vágy legyőzte a szégyent és adtam egy puszit a hegyére. Fantasztikus illata volt, máig él bennem az emlék. Ekkor már elvesztettem az önkontrollt és nem egy, de ezer puszit is adtam rá. Elé térdeltem és a hegyétől a herékig végig puszilgattam és nyalogattam.
Nagyon jó! Kis ügyes vagy mondta Zoli. Most azt akarom hogy kapd be és szopjad!
Láttam már filmben hogy csinálják, úgy hogy most már felszabadultan gátlások nélkül szoptam hatalmas faszát. Nagyon élveztem, eddig el sem bírtam képzelni hogy ez ennyire élvezetes.
Ekkor leült a fotelba és úgy térdeltetett maga elé.Istenien szopsz édes!
-Pedig még soha nem csináltam ilyet!
-És nem jó? Nem élvezed,
-De nagyon jó és akár egész nap is csinálnám neked!
-Azt egyiken sem bírnánk felelte nevetve. Na meg mást is csinálhatunk még.
-Mire gondolsz? Kérdeztem.
Térdelj fel a kanapéra!
Én már minden parancsnak engedelmeskedtem.
Farpofáimat széthúzva belenyalt a lyukamba!
-Nagyon szép a segged és gyönyörű a lyukacskád, mondta. Majd el ájultam az élvezettől. Nyalt még egy picit, majd megfordított és elém állva megint a faszára nyomta a fejem. Szopjál!
Mit tehettem, itt már nem volt mese, szopni kellett. Finoman mozgatta a csípőjét és baszni kezdte a számat!
Farka lüktetett, én pedig beleszívtam mint egy szivarba. Ekkor felnyögött és a szám tele spriccelte spermával!
Ezen nagyon meglepődtem hirtelen, de jött a parancs hogy nyeljem le. Rengeteg volt és alig győztem nyelni.
Öntött egy kis konyakot. Öblítsd le! Leöblítettem a konyakkal a fura szokatlan ízt.
Nagyon jó volt, ekkorát már régen élveztem mondta. Édes kis srác vagy. Szívesen csinálnám még veled ezeket, amíg itt leszek. Minden nap jó lenne!
-Én is szívesen csinálom mondtam. Benne vagyok mindenben.
-Kívánom a szép kis segged és szeretnélek megbaszni! Akarod? Vagy mára ennyi elég volt?
-Még soha sem szexeltem eddig sehogy, senkivel.
Inkább erre még alszom egyet ha lehet! Inkább csináljuk amit már tudok.
-Szóval szopni akarsz!
-Baj?
Dehogy is baj!
már megint ágaskodott neki! Most sokkal tovább csináltam neki, amíg elélvezett újra. Most viszont már ízlelgettem a spermáját és csak utána nyeltem le.És már konyak sem kellett utána.
Beesteledett és indulnom kellett a szüleimhez.
Megbeszéltük hogy másnap megyek hozzá már reggel és ki sem mozdulunk a kisházból.
De a következő nap már egy másik történet!
Ha tetszett, folytatom. Ez megtörtént eset csak a neveket változtattam meg.
Beküldő:FantasyVéletlen szex történet:


Vágyaim nővérem után 3.


Az előző esetünk után teljesen egyértelmű vált a szituációnk. Kívántuk egymást, szabadok voltunk, függetlenek és együtt éltünk. Hát miért is ne alakulna ki belőle egy állandó kapcsolat?
Ahogy Timi végzett a farkammal, befejeztem a zuhanyzást majd lefeküdtem mellé aludni. Nem szóltunk egymáshoz. De úgy éreztem, hogy bár maximálisan kielégített a szopással, továbbra is kívánom őt. És úgy ére....

Tinikurvák akcióban


Beindult a tanév, és én már több hete nem láttam a barátnőmet. Kíváncsi voltam, mi lehet vele, aztán egyszer hazafelé a gimiből megcéloztam a lakásukat. Becsöngettem hozzá. Kis motoszkálás után az öccse nyitott ajtót.
- Szia! - köszöntem.
- Helló!
- Eni itthon van? - kérdeztem feleslegesen, mert már kidugta a fejét a szobájából.
- Szia Márti! - üdvözölt.
- Itt vá....

Szex egy transzival 2.


Az este után megbeszéltük, hogy egy alkalom volt. Nem vagyok meleg, izgatta a fantáziám, hogy kipróbáljam. Ez megtörtént, megköszöntem neki majd elváltunk. Eltelt egy hét. Sűrű hét volt, fárasztó, így maszturbálni se volt időm. Eljött a Péntek este, bekészültem, hogy most végre van időm magamra. Fantáziámban a múlthétre gondoltam. És pillanatok alatt fel is izgultam. Nagyon kanos voltam. Elgyengül....
Szextörténet címkék

forró vas | fájdalmas orgazmus | kelt | homszex | sue |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.