Első alkalom


16 éves voltam és egy nyári szünetben történt.
A szüleimnek volt egy nyaralója egy tónál. Szinte
minden nyári szünetet itt töltöttem. Ha eljött a nyár, a szüleim onnan jártak dolgozni, mondhatni ott éltünk.Ennél a tónál volt egy strand ahová jártam napozni és úszni. Fura mód a borús időt szerettem, amikor az ember melegnek érzi a vizet és kevesen vannak a mólón. Egy ilyen napon történt hogy úszni támadt kedvem. Az egész strand kihalt volt, csak egy férfi hasalt a mólón. Becsobbantam a vízbe mellette és úsztam pár tempót. Amíg úsztam, láttam hogy a férfi engem néz. Nem nézett kihívóan, csak úgy érdeklődve. Ekkor leszakadt az ég. Olyan hirtelen és olyan hideg eső esett hogy őrült tempóban úsztam és másztam ki a mólóra.
A férfi ekkor már állt és rám kiáltott:
-Hé kis srác, fussunk mert nagyon elázunk!
Egy közelben bérelhető kisház felé futott, én meg gépiesen követtem mert az volt a legközelebbi fedett hely.Amikor fedél került a fejünk fölé, csak akkor néztük meg egymást. Egy harmincas évei vége felé járó, barna hajú és szemű izmos férfi volt fekete fürdőgatyában enyhén szőrös lábakkal és mellkassal. Zoli vagyok mondta és nyújtotta a kezét. Én Imre feleltem. Nos Imre ha már így megismerkedtünk, melegedj meg nálam amíg kint esik az eső.
Elővett egy üveg konyakot és megkínált. Mondta hogy az majd kicsit felmelegít. Én akkor még nem ittam valami sokszor, de elfogadtam mert eléggé fáztam. Igaza lett, kellemesebben kezdtem magam érezni. Én azért meleg vízzel lezuhanyozom, mondta. Úgy lesz az igazi.
Jó ötlet mondtam. Maga után én is lezuhanyozhatom?
-Először is tegezzél nyugodtan, és igen, te is lezuhanyozhatsz.
Egy perc múlva már hallottam a forró víz csobogását.Én közben a konyakot kortyolgatva vártam hogy rám kerüljön a sor. Jól érezhette magát a forró víz alatt, mert csak nem akart kijönni. Egyszer csak kikiabált hogy hé, gyere csak egy kicsit!
Bementem utána és megláttam a zuhany alatt hogy meztelen van. Gyere be mellém, elférünk itt ketten is! Nagyon zavarban voltam, főleg amikor megfordult és már nem a hátát mutatta nekem...
Hatalmas farka volt, én még ilyet nem láttam soha. Igaz, eddig nem is figyeltem, de láttam már apámét meg pár velem egyidős fiúét.
Na mire vársz? Gyere, jó meleg a víz! Melléálltam a zuhanyzóban.
Miért nem veszed le a fürdőgatyát? kérdezte. Szégyellős vagy? Kibújtam a narancssárga fürdőgatyámból és ott álltam mellette szőrtelenül, pici farokkal. Eléggé későn érő típus vagyok. Testem teljesen szőrtelen volt még akkor, csak a farkam körül nőtt pár szál pihe szerű szőr.
A kezembe nyomott egy szappant és hátat fordítva nekem megkért hogy szappanozzam be a hátát. Nagyon zavarban voltam, de nem látta mert ekkor már megfordulva várta a szappanozást.
Elkezdtem. Szép napbarnított hátát simogattam a szappannal és a kezemmel.Erre megfordult és kérte hogy a mellkasát is szappanozzam.
Nagyon elvörösödhettem, mert megkérdezte hogy miért pirulok.
-Én még senkit nem szappanoztam magamon kívül feleltem szemlesütve. De lesütött szememet nem bírtam levenni hatalmas férfiasságáról ami ekkor már félig állt!
-Most én szappanozlak be téged mondta, és megfordított. Finoman lágyan szappanozott, simogatta a hátam és a seggem. Amikor a seggem szappanozta, furcsa bizsergő de nagyon kellemes érzés fogott el. Megint megfordított és már szemben álltunk. Picike farkam akkor már állt, de állt már az övé is. Majd el ájultam a látványtól és furcsa érzések kavarogtak bennem.
Ekkor elzárta a vizet és szárazra törölte az egész testem egy törölközővel. Most te engem!
Engedelmesen törölgettem a hátát, izmos vállát, karjait és a seggét. Töröld meg a lábaimat is, mondta. Megtörölgettem izmos combjait és elé guggolva a lábszárait is. Hatalmas pénisze ott meredezett az orrom előtt, én meg nem tudtam zavaromban merre nézzek. Szűz voltam még minden tekintetben. Észre vehette hogy még mindig zavarban vagyok, mert felemelt és betessékelt a szobába. Igyunk még egy konyakot, mert az előbbi is jót tett. Fel akartam venni vissza a fürdőgatyát, de azt mondta hogy így soha sem szárad meg. Leült egy fotelba, én meg vele szemben egy kanapéra és beszélgetni kezdtünk.
Elmondta hogy most van túl egy váláson, zűrök vannak a munkahelyén és most mindent hátra hagyva relaxálni, lazítani jött ide egy hétre.
Én is elmondtam neki mindent magamról. Kortyolgattam a konyakot de közben lopva mindig a péniszét lestem. Fura vágyat éreztem. Szerettem volna megérinteni, megfogni, esetleg egy puszit adni rá....
Persze észrevette hogy figyelem mert nem lehetett azt nem észre venni. Félig még mindig állt neki....
Tetszik? Kérdezte mosolyogva.
Micsoda? Tettettem az ártatlant.
Ekkor felállt és elém lépett. Jobb kézzel a farkát markolva mondta: Azt kérdeztem tetszik neked? Szinte az orrom alá nyomta.
Rekedt, alig hallható hangon magamon is meglepődve feleltem:
Igen! Nagyon szép.
Nem akarod megérinteni?
Ekkor már a második konyak is dolgozhatott bennem, meg a fura újonnan érzett vágy is. De még nagyon gátlásos voltam és nem feleltem semmit. Ekkor megfogta kis kezemet és rátette hatalmas lüktető farkára. Én majd el ájultam az izgalomtól és a szégyentől.
Adhatsz rá egy puszit, megengedem mondta. Elvörösödtem.
Jól gondold meg, mert ha most nem, akkor soha többet nem lesz rá alkalmad.
A vágy legyőzte a szégyent és adtam egy puszit a hegyére. Fantasztikus illata volt, máig él bennem az emlék. Ekkor már elvesztettem az önkontrollt és nem egy, de ezer puszit is adtam rá. Elé térdeltem és a hegyétől a herékig végig puszilgattam és nyalogattam.
Nagyon jó! Kis ügyes vagy mondta Zoli. Most azt akarom hogy kapd be és szopjad!
Láttam már filmben hogy csinálják, úgy hogy most már felszabadultan gátlások nélkül szoptam hatalmas faszát. Nagyon élveztem, eddig el sem bírtam képzelni hogy ez ennyire élvezetes.
Ekkor leült a fotelba és úgy térdeltetett maga elé.Istenien szopsz édes!
-Pedig még soha nem csináltam ilyet!
-És nem jó? Nem élvezed,
-De nagyon jó és akár egész nap is csinálnám neked!
-Azt egyiken sem bírnánk felelte nevetve. Na meg mást is csinálhatunk még.
-Mire gondolsz? Kérdeztem.
Térdelj fel a kanapéra!
Én már minden parancsnak engedelmeskedtem.
Farpofáimat széthúzva belenyalt a lyukamba!
-Nagyon szép a segged és gyönyörű a lyukacskád, mondta. Majd el ájultam az élvezettől. Nyalt még egy picit, majd megfordított és elém állva megint a faszára nyomta a fejem. Szopjál!
Mit tehettem, itt már nem volt mese, szopni kellett. Finoman mozgatta a csípőjét és baszni kezdte a számat!
Farka lüktetett, én pedig beleszívtam mint egy szivarba. Ekkor felnyögött és a szám tele spriccelte spermával!
Ezen nagyon meglepődtem hirtelen, de jött a parancs hogy nyeljem le. Rengeteg volt és alig győztem nyelni.
Öntött egy kis konyakot. Öblítsd le! Leöblítettem a konyakkal a fura szokatlan ízt.
Nagyon jó volt, ekkorát már régen élveztem mondta. Édes kis srác vagy. Szívesen csinálnám még veled ezeket, amíg itt leszek. Minden nap jó lenne!
-Én is szívesen csinálom mondtam. Benne vagyok mindenben.
-Kívánom a szép kis segged és szeretnélek megbaszni! Akarod? Vagy mára ennyi elég volt?
-Még soha sem szexeltem eddig sehogy, senkivel.
Inkább erre még alszom egyet ha lehet! Inkább csináljuk amit már tudok.
-Szóval szopni akarsz!
-Baj?
Dehogy is baj!
már megint ágaskodott neki! Most sokkal tovább csináltam neki, amíg elélvezett újra. Most viszont már ízlelgettem a spermáját és csak utána nyeltem le.És már konyak sem kellett utána.
Beesteledett és indulnom kellett a szüleimhez.
Megbeszéltük hogy másnap megyek hozzá már reggel és ki sem mozdulunk a kisházból.
De a következő nap már egy másik történet!
Ha tetszett, folytatom. Ez megtörtént eset csak a neveket változtattam meg.
Beküldő:Fantasy


Szextörténet ajánló:


Partiztunk


A történetem ott kezdődik, hogy a legjobb barátnőm Emili lehívott hétvégére egy buliba. Belementem. Szombaton anyuékkal megbeszéltem, hogy elmegyünk partizni. Ők már megszokták, de azért óva intette K, hogy nehogy valami baj legyen. Emili azt mondta szombat este hatkor legyek a házánál. Úgy is lett. Egy fekete rövid ujjú pólót és egy farmert vettem fel. Nem szokásom ribinek öltözni, ezért csak egy....

Kölcsönös orális szex a természetben


- Igen! Nekem a természetjárás felüdülést jelent hétvégenként. Hol egyedül, hol pedig csoportosan kirándulunk. Egy ilyen csoportos kiruccanáson ismertem meg "Anyácskámat".
Aznap csodálatos idõt fogtunk ki, a kedves hölggyel végig egymás mellett sétáltunk, s kellemesen elbeszélgettünk. Egyre bizalmasabb témákról cseverésztünk. Az utunk egy turistaházhoz vezetett, hogy ott töltsük el a hétvég....

Biszex történet


Mari vagyok Budapestről. 24 éves lány, aki kollégiumban nevelkedett. Két éve még a koleszban tanultam. Csak lányok voltak ott és tanárnők. Az egyik tanárnő évek óta szexuálisan zaklatott minket. Fürdésnél hozzánk nyúlt, mondván itt is mossuk meg, meg ott is mossuk meg. Élvezettel nézte végig ahogy fürdünk. A felvilágosító órán ő mutatta meg nekünk, hogy hol van a Gé pontunk ( rajtunk mutatta be ) ....

A takarítónő


Nemrég múlt 40 éves,már több mint 20 éve él úgy a párjával,hogy nem házasodtak össze.A sok sex,nemhogy meglátszana rajta,de még mindig sexisen néz ki,és úgy is öltözik.A melltartó nála tabu,csak alkalmanként,főleg,ha orvoshoz megy,veszi fel.Sokszo egyedül van otthol,a párja jól keres,így nemigen vannak pénz szükében.Unalmas idejét az ínterneten tőlti,rengeteg pornót néz,sokszor képzeli magát a nő ....

Szex törpével
Szandra kiszállt az autóból, s felment a magas, sötét ház lépcsőjén. Az utca alig volt megvilágítva, s a hatalmas villa szinte kísértetiesnek tűnt. A Chevrolet eltűnt a kanyarban, s a hirtelen támadt csendben még fülében visszhangoztak Csabi szavai:

– Jól fizető kuncsaft, minden kívánságát teljesítsd! Nem szeretném, ha panasz lenne rád.

Szandra tudta, ....

Az első ujjazás


Az bizony középiskolás koromban történt, nem voltam még 17 sem. A lány nem velünk kezdte az iskolát, úgy költözött a kollégiumba Miskolcról. Azon kívül, hogy szép volt, megvolt benne az a varázs, hogy a fiúk szemében még ismeretlennek, friss húsinak számított. Természetesen mindenki elsőnek szerette volna meghódítani.

Persze én is így voltam vele, de én
rafináltabban távolról....
Szextörténet címkék

vágytam | baratnőjével | kinte | megtapos | kollégiumban |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.