Anya-fia bűnös élvezetek 1. rész


Az egész úgy kezdődött, hogy a szüleim elváltak, apa hosszú időn keresztül megcsalta anyát. Anyának ebből persze elege lett és elvált apától. Gondolom ez nagy törés lehetett az életében, nem csoda hiszen hatalmas sokk lehet ez mindenkinek. Nekem is az volt, hogy a szüleim elváltak. Anya felmondott a munkahelyén és el is költözött, én már egyetemista voltam ebben az időszakban dolgoztam is, ígyhát külön éltünk. Anya nagyon titokzatos volt az új munkahelyével kapcsolatban, nem mondott soha semmi konkrétat ezzel kapcsolatban, ha beszéltünk is, mindig elégedett volt, sőt végre felszabadultnak tűnt. Az egyik nyári nap úgy volt, hogy találkozunk, mert már rég nem láttuk egymást, meghívott a lakásába először. Vártam már hogy lássuk egymást hiányzott az ölelése, meg a jó gyerekkori beszélgetések. Meg is érkeztem, anya nagy mosollyal az arcán fogadott, leültünk mint rég és beszélgetni kezdtünk. Először csak a szokásos megszokott dolgokrol, aztán hirtelen érdekelni kezdett, hogy mivel is foglalkozik mostanában, látszott az új lakáson, hogy jól keres, mégis szinte mindig otthon van. Anyu hirtelen zavarba jött és aztmondta:
- Tudod fiam eleget güriztem már különböző cégeknél, mindig is utáltam, úgy gondolom eljött az ideje annak, hogy boldog és önmagam legyek és végre kibontakozhassak. Kamerázom, mármint úgy... érted.
Egy picit meghökkentem, de igazából számítottam valami ilyesmire, mert igazából anyának már gyerekkoromban is voltak perverz megnyilvánulásai. Gyakran elég hangosan maszturbált, bezárt ajtóval is jól lehetett hallani, gyakran a vízben csinálta amíg fürdött, mondanom sem kell, hogy ilyenkor én a másik fürdőbe mentem és kivertem, miközben rá gondoltam. Szóval valahol számitottam erre a válaszra. Ő egy picit elszégyelte magát és megkérdezte.
- Most csalodtál bennem?
- Anyu, nem dehogy, szerintem nagyon is megérdemled hogy boldog legyél és élvezd az életet, igazán sok mindenen mentél keresztül, és megértem, hogy azt csinalod amit szeretsz, igazábol teljesen rendben van (tudtam hogy anyu eléggé exhibicionista tipus szóval élvezi ezt).
- Tudod mindig is erre vagytam, igy kielegülve érzem magam, nagyon szeretem amit csinálok, csak online történik minden, még személyesen nem találkoztam senkivel, ne értsd félre, de mindegy is... úristen ezt a fiammal beszélem meg...
- Semmi baj igazaból jól esik, hogy ezt megosztottad, és szerintem ez egyáltalán nem gáz.
Ezután még beszélgettünk, igazából már más hangulatban mint ezelőtt. Eltelt az idő aztán hazamentem, anyu jó nagy puszit adott az arcomra, gondolom jól esett neki, hogy valakivel megbeszélhette ezt a dolgot. Másnap másra sem tudtam gondolni csak, arra hogy anyám minden nap valahol online masztizik és sok pasi rá veri a farkát. Keresgélni kezdtem, és pár perc után sikerült is, egy ismert oldalon megtaláni a profilját.
Azonnal felizgultam kőkemény lettem, csak a képeihez volt hozzaférésem, de egyszeűen csodálatos volt már maga a gondolat, hogy egy klikk választ el anyám perverz képeitől. Amikor megnéztem őket, hát leesett az álam. Gyönyörű volt, különböző fehérneműkben átlatszó csipkékben, kivillanó dús keblekkel, és az egyik képen gyönyörű tágra nyilt puncival szerepelt. Azonnal verni kezdtem a már kőkemény farkam, el akartam élvezni úgy, hogy közben a puncijára gondolok. Belevertem a tenyerembe és elkepzeltem ahogy végigkenem anyu csodalatos popsiján a gecis tenyerem...
Ez így ment pár hétig, egyszerüen nem tudtam fékezni magam, mindenhol rá gondoltam, nézegettem a képeit a munkában, suliban otthon, mindenhol. Egy hónap telt el körülbelül, hogy nem beszéltünk. Egy este csörgött a telefonom, látom, hogy anyu az.
-Szia, csak felhívtalak, arra gondoltam, hogy megihatnánk valamit és beszélgethetnénk egy jót mint a múltkor. Emlékszel még?
- Igen hát persze (hogyne emlékeznék még most is a hatása alatt vagyok gondoltam magamban), én egész elfoglalt vagyok ezen a héten, csak esténként érek rá, válaszoltam kissé zavartan.
- Ok persze, hát nekem igazából bármikor jó, tudod én szabom a programomat, és jóízűen nevetett.
- Találkozzunk ma, válaszoltam, igazábol kicsúszott ez a válasz, mert már nagyon látni szerettem volna.
Mikor megérkeztem, anyu egy csodálatosan szexi fehérnemüben volt, nagyon jó illata már messziről érződött.
- Remélem nem zavar, hogy ey van rajtam, most volt egy online műsorom tudod...
- Hú hát, nem vagy szégyenlős.
- Miért lennék a saját fiammal.
Leültem és egyszerűen nem birtam a szememet levenni a testéröl.
Anya jól tartotta magát, nem hagyta, hogy az idő ártson neki, edzett rendszeresen vigyazott az étrendjére, nagyon feszes a bőre. Minden látszott aminek látszania kell, a mellei egyeszerűen kibuktak a piros selyem fehérneműből, a combjai oltárian szexik voltak és csak igy ült velem szemben és mosolygott.
- Anyu tudod ez picit fura nekem, ne értsd félre csak...
- Csak? Elpirultam, felnött létemre és arra gondoltam most vagy soha. Tudod rákerestem az oldalra ahol...
- Aham és megtaláltál?
- Igen. És nagyon tetszett, mármint nem úgy, hanem érted, nagyon szexis anyám van. Ő hangosan nevetett és közben közelebb ült. Én pedig láttam hogy milyen lazán kezeli a helyzetet és ezt mondtam.
- Emlékszel még pár évvel ezelőtt amikor még mind együtt laktunk otthon, és bezárkoztál a fürdőbe hosszú időre, én hallottam...
- Igen hallottad ahogy maszturbálok és felizgultál?
- Igen, de ezt honnan tudod.
- Hát igazábol nem tudtam csak, gondoltam, mert igazából én rád gondoltam amikor masztiztam és vágytam rá hogy egyszer jól megkefélj.
Hát mondanom sem kell hogy a szívem a torkomban volt remegtem annyira zavarban voltam. De erre annyit mondtam csak.
- Én is rád gondolok újabbana mindig amikor verem a farkam.
Ahogy ezt kimondtam, mintha mindkettőnket egy hihetetlen kéj vágy vett volna birtokába, egymásnak estünk, hevesen átölelt anyu én meg megcsókoltam. Majdnem elélveztem, ő viszonozta a csókot hosszasan, egyszerüen soha véget nem érően. Amikor már egy jó húsz perce csókoloztam anyámmal, azon vettem észre magam, hogy a combjait simogatom egyre feljebb a puncija irányába. Egyszercsak megszólalt.
- Ezaz kicsim, tégy magadéva, mutasd meg a mennyországot, kefélj meg, vágyom rád.
- Én erre vérszemet kaptam, és ezt feleltem.
- Ezaz anyu vágyom rád, vágyom a puncidra. Erre ő:
- Oh igen beszélj mocskosan velem a kis ribancod vagyok. Erre én:
- Kívánom a puncid anyu. Közben ujjaztam amilyen hevesen csak tudtam.
Lehajoltam hogy ki tudjam nyalni ő a fejemet a puncijához szorította és gyors vonaglásba kezdett. Próbáltam minél mélyebben nyalni, szopkodni ahogy csak tudom, igazán örömet akartam neki szerezni. Én is közben a mennyben éreztem magam, önfeledt voltam, és persze alig vártam hogy én is elélvezzek.
Kb 5 perc nyalás után anyu nagyokat nyögve elélvezett, a finom punci nedve végig folyt az államon és a számban, minden cseppjét kiszopkodtam. Ő még pár másodpercig az ujját szopkodta és a másik kezével a fejemet tartotta, majd felhúzta és vadul csókolni kezdett. Én megkérdeztem.
- Ugye jó volt anyu. Igen kicsim isteni, még sohasem volt ennyire jó orgazmuson, szeretem amikor a fiam nyal ki és nagyot kacagott majd uána ezt mondta
- Kívánom a farkad édes mutasd meg milyen csodálatos, tégy boldoggá, add ide hogy szophassam. Szó szerint fogta és tövig szopta hosszú mozdulatokkal, látszott rajta, hogy nagyon kívánja, hosszasan szopta méllyen majd egy hatalmasat köpött rá, azthittem hogy felrobbanok azonnal, de próbáltam fékezni az elélvezást amennyire csak tudtam. Ő ezzel nem igazán törődött tovább szopta sok sok nyállal a farkam , meg-meg állt és eztmondta.
- Ó kicsikém annyira boldoggá tesz, hogy szophatlak, minden perverz vagyam összejött az életben.
Én álmomban sem gondoltam volna hogy azok a vágyak amiket kiskoromban átéltem most valóra válnak. Anyu csak szopta tovább a farkam, majd éreztem hogy nem bírom tovább. Probáltam szólni, hogy elélvezek, ő egyre hevesebben szopta, majd megállt a szemembe nézett és aztmondta
- Gyere kicsim gecizz a számba, le akarom nyelni a fiam gecijét. Persze miközben ezt mondta én már hatalmasat spricceltem az arcára, és a mondat végére a szájához értem ahova szintem jutott egy kis anyag. Ő meg sem állt, tövig bekapta és kiszopkodta minden csepjét a tejnek. Az arca tiszta geci volt, én szinte magamhoz sem tértem hogy mi történt, ő már az egyik kezével fogta az arcán levő cuccot és maszírozta vele a punciját közben meg nevetett és valami ilyesmit mondott hogy mindig is erre vágytam, a másik kezével pedig szintén vett egy adagot az arcárol és a farkamat simogatta egészen az ánuszomig, rettenetesen jó érzés volt, talán még soha nem éreztem magam ennyire kielégülve. Mindkettten kipirulva mosolyogtunk egymásra, és tudtuk hogy az életünk valoszínüleg örökre megváltozik. Eltöltött egy hihetetlenül jó érzés amit akkor éreztem elöször. Anyu csak annyit mondott köszi. Mostmár tudom milyen az amire mindig is vagytam.... És hát igy kezdődött az egész
Első rész vége.

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Kamaszkori ábrándozás


Ezt a történetet kamaszkoromban írtam egy kismenedzser kalkulátorba. Akkoriban sokat fantáziáltam az anális szexről. Mivbel a kalkulátor már nem igan működik, igy fejből próbáltam felidézni a történetet, és egy ici picit belejavítottam. Remélem elnyeri a tetszéseteket :)

A gyárban ezen az éjjelen nem dolgozott senki, csak a két biztonsági őr. László az őrbódéban ült a székében, miko....

Anál vasárnap


Én és a barátom imádunk jo nagyokat kefélni. Izgalmasan telnek a vasárnapok. Történt egy vasárnap, hogy kora reggel átölelt, belepuszilt a nyakamba hátulról már éreztem a formás kerek popsimnal agaskodo farkát amitől mindig elvesztem az eszem. Már nyúltam is érte keményen megmarkoltam aztán lágyan simogatni kezdtem ahogy ott lüktetett a kezemben egyre jobban bevadultam. Könnyedén odacsusztam a far....

Családi szex, apa - lánya


14-15 éves koromban éreztem rá igazán a maszti, majd kicsit több minden finom ízére. Most meg fogom veletek osztani, milyen módokon. Első alkalomkor anya, apa fent volt a padlástéren, teregettek. Én éppen mosakodtam a nagy kádban. A hideg és a meleg víz is maxra volt állítva, spriccelt is, de anyáék nem láthatták, hogy sok vizet fogyasztok. Intim szappannal éppen beavatatlan puncimat dörzsöltem, í....

Igaz történet, a nővérem és én


16 éves voltam, de farkam a koromhoz képest jóval nagyobb volt, mint osztálytársaimé, akikét a tornaóra előtti átöltözésnél láttam. A sajátomat egyszer merev állapotban az iskolai vonalzóval is lemértem, de annál jó pár centivel hosszabb volt. Ennek ellenére nem nevezném deformáltnak, bár a tövénél körülbelül 4 és fél centi vastag volt, 5 és fél centi vastag makkom pedig teljes egészében túlnyúlt ....

Nyaralás extrával part 1.


Mint minden évben, idén is felkerekedtünk feleségemmel,Szilvivel,hogy 2 hétre kikapcsoljunk a szürke hétköznapokból!Az idei utunk a Karib tenger színes világa volt.Viszontagságos utazásunk végén fáradtan,nyűgösen tértünk nyugovóra,pedig nem így terveztük!
Egy kiadós alvás után másképp láttuk a világot és egy gyors reggeli után rögtön elindultunk a környéket felfedezni!
Egy kis séta u....

Kerti szex party


Kerti parti, talán 20-25-en is vagyunk, csupa unalmas tökfej. Anna vagyok, 20 éves.
Egy pohár finom vörösborral keringek egy barátom kerti partiján. Az egyik sarokban üvegeznek, csak úgy csattannak sorban a csókok. A kert másik végében igaz hamist játszanak. Csupa olyan arc, akiket kedvelek, de most mégis unalmasnak tartom őket.
- Annám, ugye jól érzed magad? Gyere éppen a kedvenc té....Szextörténet címkék

esküv | az idős nő | asszonyok | szőrme bunda | erre |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.