Anya-fia bűnös élvezetek 1. rész


Az egész úgy kezdődött, hogy a szüleim elváltak, apa hosszú időn keresztül megcsalta anyát. Anyának ebből persze elege lett és elvált apától. Gondolom ez nagy törés lehetett az életében, nem csoda hiszen hatalmas sokk lehet ez mindenkinek. Nekem is az volt, hogy a szüleim elváltak. Anya felmondott a munkahelyén és el is költözött, én már egyetemista voltam ebben az időszakban dolgoztam is, ígyhát külön éltünk. Anya nagyon titokzatos volt az új munkahelyével kapcsolatban, nem mondott soha semmi konkrétat ezzel kapcsolatban, ha beszéltünk is, mindig elégedett volt, sőt végre felszabadultnak tűnt. Az egyik nyári nap úgy volt, hogy találkozunk, mert már rég nem láttuk egymást, meghívott a lakásába először. Vártam már hogy lássuk egymást hiányzott az ölelése, meg a jó gyerekkori beszélgetések. Meg is érkeztem, anya nagy mosollyal az arcán fogadott, leültünk mint rég és beszélgetni kezdtünk. Először csak a szokásos megszokott dolgokrol, aztán hirtelen érdekelni kezdett, hogy mivel is foglalkozik mostanában, látszott az új lakáson, hogy jól keres, mégis szinte mindig otthon van. Anyu hirtelen zavarba jött és aztmondta:
- Tudod fiam eleget güriztem már különböző cégeknél, mindig is utáltam, úgy gondolom eljött az ideje annak, hogy boldog és önmagam legyek és végre kibontakozhassak. Kamerázom, mármint úgy... érted.
Egy picit meghökkentem, de igazából számítottam valami ilyesmire, mert igazából anyának már gyerekkoromban is voltak perverz megnyilvánulásai. Gyakran elég hangosan maszturbált, bezárt ajtóval is jól lehetett hallani, gyakran a vízben csinálta amíg fürdött, mondanom sem kell, hogy ilyenkor én a másik fürdőbe mentem és kivertem, miközben rá gondoltam. Szóval valahol számitottam erre a válaszra. Ő egy picit elszégyelte magát és megkérdezte.
- Most csalodtál bennem?
- Anyu, nem dehogy, szerintem nagyon is megérdemled hogy boldog legyél és élvezd az életet, igazán sok mindenen mentél keresztül, és megértem, hogy azt csinalod amit szeretsz, igazábol teljesen rendben van (tudtam hogy anyu eléggé exhibicionista tipus szóval élvezi ezt).
- Tudod mindig is erre vagytam, igy kielegülve érzem magam, nagyon szeretem amit csinálok, csak online történik minden, még személyesen nem találkoztam senkivel, ne értsd félre, de mindegy is... úristen ezt a fiammal beszélem meg...
- Semmi baj igazaból jól esik, hogy ezt megosztottad, és szerintem ez egyáltalán nem gáz.
Ezután még beszélgettünk, igazából már más hangulatban mint ezelőtt. Eltelt az idő aztán hazamentem, anyu jó nagy puszit adott az arcomra, gondolom jól esett neki, hogy valakivel megbeszélhette ezt a dolgot. Másnap másra sem tudtam gondolni csak, arra hogy anyám minden nap valahol online masztizik és sok pasi rá veri a farkát. Keresgélni kezdtem, és pár perc után sikerült is, egy ismert oldalon megtaláni a profilját.
Azonnal felizgultam kőkemény lettem, csak a képeihez volt hozzaférésem, de egyszeűen csodálatos volt már maga a gondolat, hogy egy klikk választ el anyám perverz képeitől. Amikor megnéztem őket, hát leesett az álam. Gyönyörű volt, különböző fehérneműkben átlatszó csipkékben, kivillanó dús keblekkel, és az egyik képen gyönyörű tágra nyilt puncival szerepelt. Azonnal verni kezdtem a már kőkemény farkam, el akartam élvezni úgy, hogy közben a puncijára gondolok. Belevertem a tenyerembe és elkepzeltem ahogy végigkenem anyu csodalatos popsiján a gecis tenyerem...
Ez így ment pár hétig, egyszerüen nem tudtam fékezni magam, mindenhol rá gondoltam, nézegettem a képeit a munkában, suliban otthon, mindenhol. Egy hónap telt el körülbelül, hogy nem beszéltünk. Egy este csörgött a telefonom, látom, hogy anyu az.
-Szia, csak felhívtalak, arra gondoltam, hogy megihatnánk valamit és beszélgethetnénk egy jót mint a múltkor. Emlékszel még?
- Igen hát persze (hogyne emlékeznék még most is a hatása alatt vagyok gondoltam magamban), én egész elfoglalt vagyok ezen a héten, csak esténként érek rá, válaszoltam kissé zavartan.
- Ok persze, hát nekem igazából bármikor jó, tudod én szabom a programomat, és jóízűen nevetett.
- Találkozzunk ma, válaszoltam, igazábol kicsúszott ez a válasz, mert már nagyon látni szerettem volna.
Mikor megérkeztem, anyu egy csodálatosan szexi fehérnemüben volt, nagyon jó illata már messziről érződött.
- Remélem nem zavar, hogy ey van rajtam, most volt egy online műsorom tudod...
- Hú hát, nem vagy szégyenlős.
- Miért lennék a saját fiammal.
Leültem és egyszerűen nem birtam a szememet levenni a testéröl.
Anya jól tartotta magát, nem hagyta, hogy az idő ártson neki, edzett rendszeresen vigyazott az étrendjére, nagyon feszes a bőre. Minden látszott aminek látszania kell, a mellei egyeszerűen kibuktak a piros selyem fehérneműből, a combjai oltárian szexik voltak és csak igy ült velem szemben és mosolygott.
- Anyu tudod ez picit fura nekem, ne értsd félre csak...
- Csak? Elpirultam, felnött létemre és arra gondoltam most vagy soha. Tudod rákerestem az oldalra ahol...
- Aham és megtaláltál?
- Igen. És nagyon tetszett, mármint nem úgy, hanem érted, nagyon szexis anyám van. Ő hangosan nevetett és közben közelebb ült. Én pedig láttam hogy milyen lazán kezeli a helyzetet és ezt mondtam.
- Emlékszel még pár évvel ezelőtt amikor még mind együtt laktunk otthon, és bezárkoztál a fürdőbe hosszú időre, én hallottam...
- Igen hallottad ahogy maszturbálok és felizgultál?
- Igen, de ezt honnan tudod.
- Hát igazábol nem tudtam csak, gondoltam, mert igazából én rád gondoltam amikor masztiztam és vágytam rá hogy egyszer jól megkefélj.
Hát mondanom sem kell hogy a szívem a torkomban volt remegtem annyira zavarban voltam. De erre annyit mondtam csak.
- Én is rád gondolok újabbana mindig amikor verem a farkam.
Ahogy ezt kimondtam, mintha mindkettőnket egy hihetetlen kéj vágy vett volna birtokába, egymásnak estünk, hevesen átölelt anyu én meg megcsókoltam. Majdnem elélveztem, ő viszonozta a csókot hosszasan, egyszerüen soha véget nem érően. Amikor már egy jó húsz perce csókoloztam anyámmal, azon vettem észre magam, hogy a combjait simogatom egyre feljebb a puncija irányába. Egyszercsak megszólalt.
- Ezaz kicsim, tégy magadéva, mutasd meg a mennyországot, kefélj meg, vágyom rád.
- Én erre vérszemet kaptam, és ezt feleltem.
- Ezaz anyu vágyom rád, vágyom a puncidra. Erre ő:
- Oh igen beszélj mocskosan velem a kis ribancod vagyok. Erre én:
- Kívánom a puncid anyu. Közben ujjaztam amilyen hevesen csak tudtam.
Lehajoltam hogy ki tudjam nyalni ő a fejemet a puncijához szorította és gyors vonaglásba kezdett. Próbáltam minél mélyebben nyalni, szopkodni ahogy csak tudom, igazán örömet akartam neki szerezni. Én is közben a mennyben éreztem magam, önfeledt voltam, és persze alig vártam hogy én is elélvezzek.
Kb 5 perc nyalás után anyu nagyokat nyögve elélvezett, a finom punci nedve végig folyt az államon és a számban, minden cseppjét kiszopkodtam. Ő még pár másodpercig az ujját szopkodta és a másik kezével a fejemet tartotta, majd felhúzta és vadul csókolni kezdett. Én megkérdeztem.
- Ugye jó volt anyu. Igen kicsim isteni, még sohasem volt ennyire jó orgazmuson, szeretem amikor a fiam nyal ki és nagyot kacagott majd uána ezt mondta
- Kívánom a farkad édes mutasd meg milyen csodálatos, tégy boldoggá, add ide hogy szophassam. Szó szerint fogta és tövig szopta hosszú mozdulatokkal, látszott rajta, hogy nagyon kívánja, hosszasan szopta méllyen majd egy hatalmasat köpött rá, azthittem hogy felrobbanok azonnal, de próbáltam fékezni az elélvezást amennyire csak tudtam. Ő ezzel nem igazán törődött tovább szopta sok sok nyállal a farkam , meg-meg állt és eztmondta.
- Ó kicsikém annyira boldoggá tesz, hogy szophatlak, minden perverz vagyam összejött az életben.
Én álmomban sem gondoltam volna hogy azok a vágyak amiket kiskoromban átéltem most valóra válnak. Anyu csak szopta tovább a farkam, majd éreztem hogy nem bírom tovább. Probáltam szólni, hogy elélvezek, ő egyre hevesebben szopta, majd megállt a szemembe nézett és aztmondta
- Gyere kicsim gecizz a számba, le akarom nyelni a fiam gecijét. Persze miközben ezt mondta én már hatalmasat spricceltem az arcára, és a mondat végére a szájához értem ahova szintem jutott egy kis anyag. Ő meg sem állt, tövig bekapta és kiszopkodta minden csepjét a tejnek. Az arca tiszta geci volt, én szinte magamhoz sem tértem hogy mi történt, ő már az egyik kezével fogta az arcán levő cuccot és maszírozta vele a punciját közben meg nevetett és valami ilyesmit mondott hogy mindig is erre vágytam, a másik kezével pedig szintén vett egy adagot az arcárol és a farkamat simogatta egészen az ánuszomig, rettenetesen jó érzés volt, talán még soha nem éreztem magam ennyire kielégülve. Mindkettten kipirulva mosolyogtunk egymásra, és tudtuk hogy az életünk valoszínüleg örökre megváltozik. Eltöltött egy hihetetlenül jó érzés amit akkor éreztem elöször. Anyu csak annyit mondott köszi. Mostmár tudom milyen az amire mindig is vagytam.... És hát igy kezdődött az egész
Első rész vége.

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Megérkezetett az ajándékom, egy gyönyörű, fekete vibrátor


Az ébresztő csörgése térít magamhoz az álmodozásból. Kár, szép volt, szexi volt. De kezdődjön a nap. Edzés, zuhany, reggeli, kis takarítás, majd jöhetne a napi szakdolgozatírás-adag, de kopogtatnak az ajtón. Hirtelen nem létezik nálam lelkesebb személy, hiszen tudom, hogy milyen csomag érkezik: egy gyönyörű, fekete vibrátor. Gyorsan aláírok, elköszönök, és már szaladok is a fürdőbe. Első bevetés l....

A megdugott cselédlány


A férfi hamarabb szabadult a munkából, s mivel tegnap, vagyis ma jóval éjfél után került ágyba, úgy döntött, nem fog semmihez, inkább hazamegy. Délután kettőkor fordult be az impozáns villákkal övezett, széles utcába, és a kihalt környéken egyetlen embert sem látott, akár a mediterrán vidéken, ahol sziesztára vonul ebéd után a nép.
Beállt a garázsba, az előszobában lerúgta a cipőjét, a foga....

Vidéki perverzkedés


Amikor megkérdezte tőlem a mostohaapám a szomszéd ágyból, amelyben Mariskával, az új feleségével feküdt, hogy alszom-e, nekem egyetlen gondolatom volt csak: krumplis tészta. Tudtam, hogy a kérdést ágynyikorgás követi, majd a mostohaapám nagyot fúj és bejelenti, mit enne másnap. Ezért gondoltam én azonnal a krumplis tésztára. Bár csak tizenhat éves voltam, de jól tudtam, mi is történik a másik ágyb....

Gábor és a twingo


Chaten ismerkedtem meg egy orvostanhallgató lánnyal. Kétszáz kilométerre lakunk egymástól, de már a következő hétvégén találkoztunk, s azóta is. Az első randi inkább csak a megismerkedés jegyében zajlott. A második alkalommal már a testiség vizeire eveztünk.

A várost, ahol a lány lakik, hegyek ölelik körbe. Egy kis séta után Luca felajánlotta, megmutatja a hegyeket, felvisz a Twingo....

Segítség, a tanárnőm egy kurva !


Amit most leírok, még nem mondtam el senkinek, de mivel nem bírom tovább, így megosztom másokkal. Tavaly augusztusban történt az eset, ekkor 16 éves voltam. Van egy nagyon dögös fizika tanárnőm, akit Tündének hívnak. Akkor 29 éves volt. A fizika sohasem volt a legszeretettebb tantárgyam, de ő tanította, így szerettem órára járni…

Korrepetálásra is jártam hozzá. Azon a bizonyos szerd....

Így lettem egy szolga


Viki vagyok 18 éves. A történet ott kezdődött hogy anyám ismerőseihez átmentünk beszélgetni játszani. Azt kell róluk tudni hogy van egy 16 éves fiúk Márk aki nem sokszor szokott jönni velünk. Elég jól nézett ki egyébként sportos testalkata volt. Mind kint voltunk kivéve Márk ő bent játszott a számítógépen.
Bementem pisilni 1-et mert már nagyon kellett de amikor ráültem a wc-re akkor benyito....Szextörténet címkék

fürdet | könyvtár | 13 éves lány | buzis | adrien |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.