Anya-fia Bűnös élvezetek 2. rész


Amiután elélveztem anyám szájába, hirtelen bűntudatom támadt a történtek miatt, csak néztem anyám szemébe és arra gondoltam hogy ezt megbánjuk mind a ketten. Anyám csak mosolygot, és nem akart leállni az ánuszom simogatásával a gecis kezével. Ezt mondta:
-Édesem gondolom most picit furcsán érzed magad, de ami most történt hihetetlenül boldoggá tesz, és csodálatos érzés, nem mellesleg alíg várom hogy folytassuk, tedd meg értem, tégy boldoggá, élvezzük az életet, senkinek sem kell tudnia erről. Közben végig a szemembe nézett és a végén megcsókolt. Visszacsókoltam és arra gondoltam, hogy ez tényleg annyira jó érzés, hogy folytatnunk kell. Vágytam rá hihetetlenül, fel voltam izgulva még így is hogy az előbb mentem el a szájában.
Fölém hajolt hátra feküdtem, és jó hosszan csókolgattuk egymást. Végig perverz dolgokat suttogott, ilyeneket hogy mennyire szeretné megujjazni a seggem, meg hogy mennyire szeretné hogy végre beleélvezzek a puncijába. Én teljesen felizgultam pár perc múlva megint arra koncentráltam hogy ne élvezzek el, pusztán csak a sima érintéseire. Egyszercsak felállt, engem is felhúzott a farkamnál fogva.
- Gyere kicsim, most ne kéresd magad, tudod hogy mostantól minden más lesz, én leszek a szajhád a mindened, tudom hogy te is élvezed. Bevezetett a fürdőszobába, megengedte a vizet.
Én erőre kaptam és gondoltam magamban most tényleg itt az alkalom, hogy elfelejtsem eddigi életem és eleget tegyek minden szexuális vágyamnak és persze anyám vágyainak. Odamentem hozzá, átöleltem, csókolni kezdtem hevesen, közben markolásztam a segget. Gyönyörű feszes segge van, jót tesz neki a sok edzés meg a sok műfarok, olyan mintha egy igazi pornós lenne.
- Látod kicsim erről beszélek, tudom hogy te is akarod, kefélj meg.
A kádban még kevés viz volt, beleültem, anyut behívtam magam mellé, már nagyon kívántam. Erre ő
- Várj még, nyalj még egy kicsit olyan jól csináltad az előbb, el akarok élvezni mégegyszer a szádban kicsim, most jó gecis is a puncim, annyira izgat, nyalj ki kérlek. Én már égtem a vágytól, nyalni kezdtem, egyből a punciját éreztem a gecim, az előző kalandunk során szét volt kenve rajta, egy picit oda is száradt én csak nyaltam ahogy csak tudtam, anyu meg vonaglott és hangosan nyögdécselt, teljesen elengedte magát sokkal lazábnak tűnt mint az első aktusnál. Ezt hajtogatta, nyald a gecis picsám kicsikém, ne hagyd abba. Egy jó tíz perc nyalás után éreztem ahogy elönti a kéj és hihtetlen hangos nyögésekbe kezdett, féltem hogy a szomszédok kihívják a rendőrséget, annyira hangos volt.
Majd beleélvezett a számba, éreztem ismét a csodálatos puncinedvét ahogy megérkezik a számba, én meg csak szopkodtam és nyeltem ahogy csak tudtam. Lassan lelassult a vonaglás és leszállt a fejemről és ezt mondta:
- Ülj fel a kád szélére bébi, most kényeztetni foglak. Én gondoltam hogy megint leszop mint az előbb, már nagyon vártam hogy elélvezzek, de nem. A heréim alá tette a fejét és nyalni kezdte a segglyukam. Hát mondanom sem kell hogy hihetetlen érzés volt, nem csak simán nyalogatta hanem valosággal falta, szopkodta ahogy csak tudta. Én nyögdécselni kezdtem, már magam sem tudtam hogy mit csinájak, teljesen átadtam magam az érzésnek és csak ezt mondtam.
- Igen anyu, most én vagyok a kis ribancod, nyaljál ki édes.
Anyu meg sem állt. Hatalmasat köpött a segglyukamra már éreztem hogy tiszta nyál meg geci keverék az első kaland miatt.
- Gyere kicsim térdelj nyégykézlábra elém. Mondta anyu
- Én persze gyorsan felpattantam és azt csináltam amit mond, alíg fértünk el a kis kádban. Ő erre szétfeszítette ahogy csak tudta a segglyukam és ismét beleköpött, mostmár éreztem ahogy folyik befelé is a nyála, újra nyalni kezdte. Ezt ismételgette kb három percig. Aztán feldugta az ujját. Hát én majdnem elélveztem annyira jó volt. Utána ki be huzigálta és mondta hogy nyögdécseljek minél hangosabban, mert nagyon izgatja, úgy is tettem. Ez így ment újabb három percig körülbelül, majd egyszercsak megszólalt. Na készen állsz arra hogy megkefélj kicsim?
- Semmire sem vágyom jobban anyu.
Akkor gyere feküdj hátra. Hátrafeküdtem, ő meg belémült. Nem finomkodta el, látszott rajta hogy nagyon vágyik a farkamra. Nem hagyta hogy mozogjak, aztmondta amikor jön csak élvezzek belé, érezni akarja ahogy a fia gecije benne van jó mélyen. Nem bírtam sokáig olyan lázban égtem, nem voltam magamnál egyszerűen, csak egy jó nagyot akartam élvezni. Egy vagy két perc után anyu felgyorsította a tempót és nem bírtam tovább. Megtörtént az amire mindketten nagyon vágytunk beleélveztem a puncijába. Ő azonnal csókolni kezdett és csak ezt hajtogatta
- Imádlak kicsim.
- Én is téged anyu, a puncid egy álom, köszönöm hogy megadtad nekem.
- Kincsem, a tiéd, a tulajdonod vagyok, szeretném minden perverz vágyad teljesíteni, de kérlek te is teljesítsd az enyéimet. Sokkal fontosabb ez az öröm amit egymásnak szerzünk mint bármely más érzés, ne legyen bűntudatod kérlek, ez nagyon jó mindkettőnknek...

Még kb 1 órán keresztül így ültünk beszélgettünk, fürdettük egymást. Majd a háloszobában folytattuk, nem tudtunk egymással betelni, végig suttogtunk egymás fülébe izgattuk egymást ahogy csak tudtuk. Hosszú éjszaka volt az első. Kielégitettük egymást ahogy csak tudtuk, én már egy idő után nem bírtam, elfáradtam a keféléstől. Anya látszott hogy többször masztizik naponta a munkája miatt, nagyon jól bírta. Mindig beleélveztem. Hajnalban lefeküdtem, mellé ő csak mosolygott, és azt mondta, reggel folytatjuk picim. Még sok dolog van amit szeretnék kipróbálni veled. Nagyon jó veled. Hosszú csókokkal merített álomba.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Állatos szex
Átlagos téli este volt, jó lett volna, ha a pasim felmelegít az ágyban, mert hideg volt odakint és kicsit kihűlt a lakás, de behívták dolgozni az ügyeletre. Egyedül maradtam a nagy családi házban, amihez nem sok kedvem volt, de bele kellett törődnöm. Úgy döntöttem, hamar lefekszem aludni, ezért megzuhanyoztam és felvettem egy meleg hálóinget.

Gondoltam még tévézek eg....

Első és utolsó anális szex


Ahogy közelebb lépek a zuhanytálcához, Miri leguggol és puszit nyom férfiasságomra, majd a szájába veszi. Nyelvével játszik, meg megszívja azt, a maradék spermát is kisfacsarja belőle. Finom bizsergés indul ágyékom felől, farkam ismét egyre duzzad, ő már nem tudja teljes hosszúságában a szájában tartani. Megnyalja aluról egészen makkomig majd vissza, puha ajkai közé véve lassan és élvezettel szopj....

A perverz kaller


Vidékre utaztam a nagynénémhez. Nagyon vidékre. És elfelejtettem jegyet venni. Napi szinten vonatkozom bérlettel, eszembe nem jutott, hogy jegyet kell vegyek, mert ez nem a megszokott vonal. Mire rájöttem, már elindult a vonat. Tiszta ideg voltam miatta. Leültem egy székbe.

A nyár legforróbb napja volt, a vonaton nulla légkondicionálás, gyökkettővel haladtunk a nagyon távoli célunk ....

Tini maszti


18 éves lány vagyok. Nem tartom magam túl szépnek és nem is keresem a kapcsolatot a fiúkkal. Nem tudom miért, de úgy érzem, hogy nincs még szükségem rá. Természetesen vannak szexuális vágyaim, mint minden fiatalnak.

Ezeket maszturbálással szoktam csillapítani. Eddig csak kézzel, párnával, meg ilyenekkel csináltam, a múlt héten azonban vettem magamnak egy zselés mûpéniszt. Nem tudta....

A feleségem közpréda 5.


Történt,hogy fogadtunk,a férjemmel.Persze,elvesztettem.A megállapodás az volt,hogy bárki veszít,1 teljes napig semmi kivetnivalója nem lehet,engedelmeskednie kell a másiknak!!
Nos,hát legyen!!Egyeztem bele.Rögtön,szinte teljesen meztelenre vetkőztetett,minden fehérnemümet le kellett vennem,csak egy vékony,végig gombos ruha volt rajtam.Szinte,sejtettem,hogy mire akar rávenni,de,mivel nem vol....

Vidéki nyaralás a nagyiéknál


nagyszülõknél nyaraltunk húgommal, mikor ez az eset megtörtént. Egy kicsit késõn érõ típus voltam, így abban az idõben még csak nézegettem a lányokat, és ábrándoztam. A nyaralásra az új bringákkal mentünk a falura, mert a nagyszülõk nem laktak messze tõlünk. Akkoriban még apám húga, aki csak néhány évvel volt idõsebb nálam, a nagyszüleimnél lakott, és nem volt senkije. Így visszagondolva rá, nagy....
Szextörténet címkék

kígyö | hárman keféltük | harisnya | kurvák a | zsolt |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.