Szüzességem elvesztése szüleim esküvőjén 1.


Pár hónappal a 15. születésnapom élőt volt a szüleim esküvője, ahol összegyűlt a nagy család és én is elhívhattam a barátomat, akivel lassan egy éve vagyunk együtt.
Nagyon vártam már a nagy napot, pedig nem is tudtam, hogy mi vár még rám aznap este. Nem vagyok egy full extrás csajszi, tenyérnyi méretű mellecskék, foghagyma popóm, szép, nem pattanásos arcom és hosszú sötétbarna hajam van, de nagyon vadítóan fel tudok öltözni. Fel is vettem a kedvenc fekete tapadós szoknyám és hozzá egy szintén tapadós fehér blúzt, amik szépen kiemelték a vonalaimat. Azt, hogy jól csináltam valamit, azt párom, Zsombi megannyi bókja bizonyította.
Nagyon jól telt az esküvő és utána a lagzi is és a rengeteg táncolásban nagyon el is fáradtan.
Szüleim vettek ki szobát a násznépnek, és nekem is és Zsombinak is egyet-egyet külön-külön, mivel nem szerették volna, hogy ideje korán együtt aludjunk és 16 éves korom előtt valami több is legyen.
Beinvitáltam, hogy nézzünk valami filmet, vagy beszélgessünk még egy kicsit. Az egyik adón éppen a kedvenc romantikus filmemet adták, amelyen Zsombi mindig szenvedett, de azt mondta, hogyha szeretném, akkor neki is jó.
A filmtől nagyon beindultam. Úgy éreztem pillangók szállnak a gyomromban, és bogarak másznak a bugyimba.
Egy hirtelen feltámadás Következtében fölé hajoltam, és megcsókoltam. De ez nem olyan csók volt, mint a többi. Sokkal vadabb és sokkal értelmesebb. Az ölébe ültem, amitől felcsúszott egy kicsit a szoknyám, amit észre is vett, mikor megsimította a fenekem.
Egy rövid csókszünet közben a fülébe súgtam, hogy mit is szeretnék, ha már így alakult a helyzet. Először tiltakozott, majd mikor a nadrágon keresztül megsimítottam kő kemény farkát, beadta a derekát.
Újabb csók csata következett, ami közben kiszabadította a blúzomat a szoknyám szorításából, majd szépen le is vette azt rólam. Hátamra fektetett, majd szépen lassan végig csókolta a testem. Közben kicsatolta a melltartóm és nagyon tetszett neki a látvány. Puszilgatta még egy darabig, miközben én a haját dúrtam, majd elindult még lejjebb. A puncimat teljesen felgyújtotta már avval is, hogy szoknyán és bugyin keresztül adott rá egy puszit. Szépen megszabadított a maradék ruháimtól is, aztán rajtam volt a sor, hogy segítsek neki. Végigpusziltam a testét, még az ágaskodó farkára is kapott egyet, de többet nem mertem.
Ismét hátamra feküdtem, és csókokkal elindult megint lefelé.
Elkezdte kényeztetni a puncimat és sorra élveztem el. Olyan jól csinálta. Nyalogatta a csiklóm és az ajkaim is. Néha a puncimba is egész mélyen belenyalt. Majd egy furcsa érzés futott át rajtam, mikor első ujját belém helyezte. Így ujjazott kb 20 percig, mikor feljebb csúszott és megkérdezte, hogy biztos ezt szeretném e, mire én megcsókoltam. Elővett egy gumit, amit fel is húzott,majd szépen lassan belém helyezte, közben azt súgva a fülembe, hogy "Szeretlek Maja!"
Hirtelen azt sem tudtam, mi tévő legyek, nagyon fájt és iszonyatosan feszített. Szépen lassan mozgatta bennem,amire lassan múlni kezdett a fájdalom, és átvette helyét az élvezet. Közben a cicijeimmel játszadozott. Ebben a misszionárius pózban kb fél óráig csináltuk, mire szinte egyszerre élveztünk el. Azt hittem valami rosszat csináltam, mikor elkezdett lüktetni bennem a farka.
Ősszességében nagyszerű érzés volt, de rendkívül fárasztó is. Nem is értem, miért akartak a szüleim ettől tálvol tartani.
Az ölelésében aludtam, úgy hogy a melleimet fogta, és a farka a fenekemnek nyomódott.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Randevú a könyvtárban


Hitted volna, hogy már öt éve tart? - kérdezte Anna és elegáns ujjait Hector széles, férfias kezére fonta.
Mindig is csodálta a férfi erős állát és romantikus, mélyen ülő szemét.
- Mintha csak tegnap találkoztunk volna - felelt Hector és egyenesen Anna parázsló, sötét szemébe nézett, melyben az asztalukon álló magányos gyertya fénylett. A férfi pillantása most a nő duzzadt ajkain, ma....

Tanárnőből ribancot IV.Niki még érezte a szájában András gecijének ízét, mikor meghallotta Marci kemény hangját:
-Nos tanárnő az első bemutatója jutalmat érdemel, de hogy az mi lesz, majd később tudja meg.Most a második szopás következik.Legyen megint ügyes.Tátsa a száját, és várja a faszt!-nevetett Marci és vele a többi srác is.
Niki kitátotta a száját amibe szinte azonnal behatolt egy merev farok....

A családi pókerparti


Sziasztok, a nevem Lili, ez az esett 2 éve történt, amire nem vagyok büszke rá, de jó volt. 18 vagyok. Mikor tavaszi szünet volt néhány barátnőmmel (hívjuk a barátnőmet Csillának) fogattunk, hogy az egyet kérhet a győztes valamit, hogyha veszít a pókerben.

Na, én voltam a vesztes. Mikor vége volt a tavaszi szünetnek akkor kérte a kérést. - Szia, az lenne a kérésem, hogy suli után g....

A sperma íze


A nevem Jane. 17 éves vagyok, 175 cm magas, de sajnos nem sokat randiztam. Nem vagyok ronda, de nem is vagyok egy gyönyörű szépség. Magas, vékony, de a melleim nem rosszak, de nem volt még olyan fiú, akinek égető vágya lett volna, hogy megnézze. A hajam világosbarna és hosszú. Öntudatos vagyok, kerültem a randikat. Mellesleg nem is nagyon kértek fel. így nehéz megismerni a szexet, Nemde? De ez nem....

Másnaposok szex történetKicsit fájó fejjel ébredeztem. Szememet résnyire kinyitottam, de rögtön rémültem visszacsuktam. A nappaliban voltam a kanapén! Ez semmi jót sem jelenthetett. Feleségem akkor száműzött a hálószobából, ha részegen mentem haza. Megpróbáltam felidézni mi is történhetett.
- Ja igen, az ultiparti - motyogtam magam elé.
Időnként elmentem a haverokkal kártyázni, mindig ugyanabba a....

A feleségem nem szeret, ezért egy S/M klubba ment


Az esti programhoz Heather testhezálló gumi miniszoknyát vett fel, három hüvelyk magas tűsarkú cipőt és egy fél pólót, melynek elején csillogó ezüst betűkkel ez állt: Istennő. Úgy tervezte, elmegyünk Manhattan egyik S&M klubjába, a neve Paddles.
Nem mintha ez lett volna első kiruccanásom New York csaknem alvilági BDSM színterén, mégis kissé viszolyogtam az egész ötlettől. Olyan érzés, minth....
Szextörténet címkék

perverz diáklányok | köldökére | viszonyok | kamu | nagynéném |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.