Szüzességem elvesztése szüleim esküvőjén 1.


Pár hónappal a 15. születésnapom élőt volt a szüleim esküvője, ahol összegyűlt a nagy család és én is elhívhattam a barátomat, akivel lassan egy éve vagyunk együtt.
Nagyon vártam már a nagy napot, pedig nem is tudtam, hogy mi vár még rám aznap este. Nem vagyok egy full extrás csajszi, tenyérnyi méretű mellecskék, foghagyma popóm, szép, nem pattanásos arcom és hosszú sötétbarna hajam van, de nagyon vadítóan fel tudok öltözni. Fel is vettem a kedvenc fekete tapadós szoknyám és hozzá egy szintén tapadós fehér blúzt, amik szépen kiemelték a vonalaimat. Azt, hogy jól csináltam valamit, azt párom, Zsombi megannyi bókja bizonyította.
Nagyon jól telt az esküvő és utána a lagzi is és a rengeteg táncolásban nagyon el is fáradtan.
Szüleim vettek ki szobát a násznépnek, és nekem is és Zsombinak is egyet-egyet külön-külön, mivel nem szerették volna, hogy ideje korán együtt aludjunk és 16 éves korom előtt valami több is legyen.
Beinvitáltam, hogy nézzünk valami filmet, vagy beszélgessünk még egy kicsit. Az egyik adón éppen a kedvenc romantikus filmemet adták, amelyen Zsombi mindig szenvedett, de azt mondta, hogyha szeretném, akkor neki is jó.
A filmtől nagyon beindultam. Úgy éreztem pillangók szállnak a gyomromban, és bogarak másznak a bugyimba.
Egy hirtelen feltámadás Következtében fölé hajoltam, és megcsókoltam. De ez nem olyan csók volt, mint a többi. Sokkal vadabb és sokkal értelmesebb. Az ölébe ültem, amitől felcsúszott egy kicsit a szoknyám, amit észre is vett, mikor megsimította a fenekem.
Egy rövid csókszünet közben a fülébe súgtam, hogy mit is szeretnék, ha már így alakult a helyzet. Először tiltakozott, majd mikor a nadrágon keresztül megsimítottam kő kemény farkát, beadta a derekát.
Újabb csók csata következett, ami közben kiszabadította a blúzomat a szoknyám szorításából, majd szépen le is vette azt rólam. Hátamra fektetett, majd szépen lassan végig csókolta a testem. Közben kicsatolta a melltartóm és nagyon tetszett neki a látvány. Puszilgatta még egy darabig, miközben én a haját dúrtam, majd elindult még lejjebb. A puncimat teljesen felgyújtotta már avval is, hogy szoknyán és bugyin keresztül adott rá egy puszit. Szépen megszabadított a maradék ruháimtól is, aztán rajtam volt a sor, hogy segítsek neki. Végigpusziltam a testét, még az ágaskodó farkára is kapott egyet, de többet nem mertem.
Ismét hátamra feküdtem, és csókokkal elindult megint lefelé.
Elkezdte kényeztetni a puncimat és sorra élveztem el. Olyan jól csinálta. Nyalogatta a csiklóm és az ajkaim is. Néha a puncimba is egész mélyen belenyalt. Majd egy furcsa érzés futott át rajtam, mikor első ujját belém helyezte. Így ujjazott kb 20 percig, mikor feljebb csúszott és megkérdezte, hogy biztos ezt szeretném e, mire én megcsókoltam. Elővett egy gumit, amit fel is húzott,majd szépen lassan belém helyezte, közben azt súgva a fülembe, hogy "Szeretlek Maja!"
Hirtelen azt sem tudtam, mi tévő legyek, nagyon fájt és iszonyatosan feszített. Szépen lassan mozgatta bennem,amire lassan múlni kezdett a fájdalom, és átvette helyét az élvezet. Közben a cicijeimmel játszadozott. Ebben a misszionárius pózban kb fél óráig csináltuk, mire szinte egyszerre élveztünk el. Azt hittem valami rosszat csináltam, mikor elkezdett lüktetni bennem a farka.
Ősszességében nagyszerű érzés volt, de rendkívül fárasztó is. Nem is értem, miért akartak a szüleim ettől tálvol tartani.
Az ölelésében aludtam, úgy hogy a melleimet fogta, és a farka a fenekemnek nyomódott.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


A vörös tini


Még nagyon fiatalka voltam, 17 éves és még nem volt különösebb szexuális élményem...
Óriási szexuális vágyat éreztem magamba mint minden 17 éves fiú, de nem volt szerencsém.
Történt egyszer, hogy egy lánnyal találkozgattunk, majd járni kezdtünk, Ő is még csak 17 éves volt épphogy, eszembe se jutott, hogy bármi szexuális dolgot tervezzek vele, de hamar rá kellett jönnöm, hogy Ő tervez....

Maszti a fürdőben


Támadt egy jó ötletem, hogy a fürdés ne legyen monoton, és ebben egy lufi volt a segítségemre. Húgomnak születésnapja volt, és onnan megmaradt pár darab lufi. Még mindig szeretek a lufival játszani, rendszerint bátyámat szívatom, beletöltök egy kis vizet, és rádobom... Nos, most nem így volt.


Fürödni készültem, amikor gondoltam egyet, és bevittem magammal egy lufit.
<....

Deák téri gangbang


Kaptam egy telefont a barátnőmtől, hogy a fiúja szülei elutaznak hétvégére, és az üres lakásban bulit szerveznek, bárki mehet, csak vigyen, enni és innivalót. Mivel egy fillérem sem volt, vinni nem tudtam semmit, fölajánlottam, hogy a buli után segítek rendbe tenni a lakást. A fölajánlásomat elfogadták, így hát mehettem.

Kata a barátnőm nyitott ajtót, mikor megérkeztem. Miki, a bar....

Hetero szex női szemmel


Tudom, hogy ismét eljött a nap, amikor végre kielégülten, a nedveimben tocsogva aludhatok el. Már napok óta csak azon jár az eszem, hogy milyen érzés lesz megint magamban tudni szerelmem méretes farkát. Biztos vagyok benne, hogy a ma éjszaka ájultra leszek kefélve. Ezekkel a gondolatokkal siettem a fürdőszobába, és beálltam a zuhany alá. Tudtam hogy sietnem kellene, de nem bírtam ellenállni, és a ....

Karcsi és Niki II. - A gruppen


Karcsi blazírt arccal tette le a bőröndöket. Élete párja ismét csak túlzásba vitte a készülődést, hiába hajtogatta neki hogy csak egyetlen hétvégére mennek a cég által kibérelt kempingbe.

-Csakhogy ideértél- Hallatszott a háta mögül, mire azonnal megfordult és kissé meglepődve nézett régi munkatársára és barátjára Jácintra.Akár munkaruha akár zakó fedte Jácint testét mindkettő reme....

Eszter szopik a kút mögött 2.


1993-ban történt az, amit most el fogok nektek mesélni. Én egy akkor 17 éves lány voltam, Heves megye egyik falujában nõttem fel, egy családi házban, ahol apum maszekként dolgozott egyik haverjával.
Fekete hajú, kék szemû lány voltam, elég késõn érõ. Az alakom már eléggé nõiesedett, de a melleimmel nem voltam kibékülve: olyan kis dudorra emlékeztettek - na jó attól azért valamivel nagyobbak....Szextörténet címkék

eltüntek | kutya, ló | első szopá | hűséges kutya | anyák |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.