Szüzességem elvesztése szüleim esküvőjén 2.


Másnap reggel, mikor felkeltem, nem találtam magam mellett, majd a zuhanyzóból hallottam hangokat. Éppen zuhanyzott a drágám. Bemásztam mellé, és átöleltem hátulról. Megakadt a kezem a férfiasságán, ami már alapból nagy volt, és elkezdtem simogatni, amitől rögtön harcra kész állapotba került. Szembe fordítottam magammal, szájon csókoltam és közelebb húztam magamhoz.
Negyed óráig csókolóztunk a zuhany alatt, közben én a farkát simogattam, ő meg a puncimat ujjazta. Kicsit még fájt az esti miatt, de nagyon jól esett az, hogy birizgálta. Másik kezével a testem többi részén játszadozott. A mellemet fogdosta, vagy a popsimat. Néha még a seggembe is bedugta az ujját, de mind a ketten óckodtunk a gondolattól, hogy ott is kipróbáljuk, bár biztos látta már a videókban, de még neki is elég volt az újdonság varázsa.
Egyszer csak, eszembe jutott az, hogy idősebb barátnőimmel miről beszélgettünk a múltkor. Éppen azt ecsetelgették, hogy mennyire szeretik a pasijaik, hogyha leszopják őket. Felbátorodva ettől a gondolattól térdre ereszkedtem, és kezelésbe vettem a férfiasságát. Először csak puszilgattam, majd a számba vettem a makkját, miközben a golyókat morzsolgattam. Bár eléggé zavart, hogy szőrös volt, ezt még nem tettem szóvá neki. Először furcsán nézett rám, majd sokkal felszabadultabb lett. A fejemre tette a kezeit, majd elkezdte minél jobban a farkára húzta a fejem. Levegőt sem nagyon kaptam, mert teljesen kitöltötte kicsi számat a farka. Egy idő után átvette a vezetést és olyan érzés volt, mintha megbaszná a számat. Hatalmasat élvezett a számba, és azt akarta, hogy nyeljem le, de nem mertem, mire elsírtam magam. Ott sírtam a mellkasán, amíg meg nem értette, hogy nem szeretném.
A kis hiszti után, a farkát a puncim bejáratához tettem, jelezvén neki, hogy azt azért szeretném. Gyorsan kiszaladt egy óvszerért, majd mire visszatért, már fel is húzta magának.
Ott álltunk ugyan úgy, én próbáltam a farkát a puncimba helyezni, de mivel annyival magasabb volt, így nem ment.
Mondta, hogy forduljak meg és rakjam kis terpeszbe a lábam. Hátulról dugta be a farkát. Így szeretkeztünk, a tus alatt álva, csempére támaszkodva, már majdnem negyed órája, mikor egy olyan nagyot élveztem, hogy csaknem összeestem. Szerencsére elkapott, megtürölt és bevitt az ágyra. Kiment, hogy megtürülközhessen, majd mikor visszatért én még mindig ott pihegtem. Olyannyira kifáradtam, hogy mozogni sem bírtam, de a puncim meg zsongott az élettől.
Kaptam tőle egy hatalmas puszit, majd a melleimmel foglalta le magát. Fogdosta, nyalogatta, a bimbijeimet morzsolgatta. Eszméletlen jó érzés volt! Nem csak az, hogy a melleimet izgatta, hanem az hogy mindezt a szerelmemmel csinálom a szüleim tudta nélkül. Pedig egyáltalán nem vagyok rossz kislány, csak néha jobban tudom, hogy nekem mi a jobb.
A melleim után ismét a puncim következett. Mikor hozzá ért a nyelvével teljesen beleremegtem. Nem kellett sokat izgatnia, egy hatalmas sikítással adtam tudtára, hogy nagyon jó az, amit csinál.
Utána feljebb mászott hozzám és egymás mellett feküdve csókolóztunk tovább.
Miután ismét erőt éreztem magamban, az ágyékára ültem és onnan csókolóztunk tovább. Megfogtam a péniszét és behelyeztem magamnak. Lassan mozgattam rajta a csípőmet, miközben még mindig egymást faltuk. Felegyenesedtem, majd elkezdtem lovagolni rajta. Érdekes cuppogó-csattógó hangja volt, de nagyon jó érzés volt. Hatalmasat élveztünk, mint kiderült egy jó ideig utoljára, mert indulni kellett hazafele.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Nem bántam meg


Óriási tömeg volt a bevásárló központban, s szombat délelőtt lévén a szokásosnál is hosszabb sorok kígyóztak a pénztárak előtt. Fülledt nyári nap volt és ezen még a hirtelen jött, a nagy üvegfelületeken jól látható, sűrű cseppekben támadó zápor sem enyhített. Én is a fizetésre vártam és éppen a kosárban lévő szerzeményeket egyeztettem a cetlin felírt szükségletekkel, mikor megérintették a vállam:<....

A pisiszex fantáziám beteljesült


Régóta izgatott a pisi, sokszor elképzeltem, hogy a számba pisil egy lány esetleg barátnők. Sokat fantáziáltam róla, hogy két nagy cicis csaj levizel egymást simizve. A sajátomat megkóstoltam, mindig libabőrös lettem tőle.Aztán egyszer házibuliban voltam az akkori barátnőmmel, Dianna kisportolt testű, magas kosaras lány volt. Jó volt vele a szex, még az análban is benne volt.Akkor magamhoz vontam....

Fiatal fiú, mature nő


Hol is kezdjem...
15 éves voltam, mikor elkezdtem angol magántanárhoz járni.
A család régi ismerőse a nő, nevezzük Esztinek. Eszti akkor 19 éves volt, jó angolos, mellesleg nagyon jó nő... legalábbis szerintem. Gyönyörű, leomló sötétbarna haja, sötétbarna szemei, formás arca és telt, piros ajkai voltak. Nőiesen telt alakja, szép nagy cicijei és formás Popsija egészen szép összhatást ....

A kalauznő büntetése


Amikor a Keletiben jutott csak eszembe, hogy a pénztárcám ott hagytam a kollégiumban semmi kedvem nem volt visszamenni érte, gondoltam megvár hétfőig. Tudtam hogy megbüntetnek a vonaton, úgy voltam vele bevállalom. Nem akartam lekésni a péntek esti buliról.

19:10 -kor indult az IC, szándékosan nem ültem be a többi utas közé, nem akartam több ember előtt égni amikor kiszabják a bírs....

Egyéjszakás kaland a buliban, igaz történet


Én egy 17 éves srác vagyok, és ez az eset valóban megtörtént velem. Úgy gondoltam jobban fogom magam érezni ha kiírom magamból ezt a történetet. A szereplők nevét természetesen megváltoztattam.
Egy csütörtöki napon valamikor dél körül ébredtem föl, mert előző este házibuliban voltam a szomszéd srácnál, Tibinél. Nem ittam sokat, úgyhogy nem voltam másnapos, de azért főztem magamnak egy jó er....

Anya-lánya hármas


Egy képtelennek tűnő történetet szeretnék megosztani veletek. Béla vagyok 39 éves jóképűnek mondott férfi, aki egy sikertelen házasság után egy 38 éves, 18 éves lányát egyedül nevelő csodás nő mellett találta meg újra önmagát. Nagyon nyitott és ugyanakkor szoros volt a hármunk kapcsolata. A feleségem Magda és a lánya Zita szinte ég és föld voltak. Magda 170/62 szőke kék szemű igazi germán típusú n....
Szextörténet címkék

Én a haver | fostam | erősebben | patr | osztályban |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.