Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Átbaszott hétvége 1Átbaszott hétvége
Nem vagyok még 30, de egyedülállóként elég sokat kalandozok minden irányba.
Nemrég leírtam, amikor egy munkaügy miatt megszálltam egy vidéki panzióban, és megismerkedtem egy 40+ házaspárral, és hármas szex lett a vége. Ők vettek el a seggem szüzességét. Utána még tartottuk a kapcsolatot. Elmeséltek, hogy ők gyakran élvezik a többes szexet, van még két pár, akikkel összejárnak szexelni, párcserére. Csaba elmesélte a barátainak, hogy Nórával együtt hogy szoptak le, és dugott meg. Őket is izgatta a dolog, de valahogy egymással soha nem merték meglépni. Felmerült a téma, hogy egy teljesen idegen pasival kipróbálják. Asszonyaik csak bátorították ebben, így eldöntötték, hogy a következő nagy orgiára meghívnak engem is.
Megkaptam a levelet, hogy 2 hét múlva buli a Balatonnál lévő hétvégi házuknál. Ha elég bevallásos vagyok, és nem zavar ha használnak, akkor menjek én is. Az utasítás szerint péntek délben egy órányira kell legyek a megadott helytől, egy parkolóban várjam a feladatokat. Magamra kaptam egy laza sortot, egy pólot. Alsógagyát nem hordok, vagy csak tangát. Megérkeztem a parkolóba és vártam. Megjött egy üzenetben a csoportkép Három pasi és három nő, meztelenül iszogattak egy nádassal körülvett mólón. Izgató kép volt. Az volt a feladatom, hogy én is készítsek egy meztelen szelfit ott a parkolóban és küldjem el. Akkor kapom meg a pontos címet, hogy hova kell menjek. Félrevonultam egy csendes sarokba ahol nem járt senki, meztelenre vetkőztem – nem volt nehéz – es megcsináltam a képet, elküldtem. Megkaptam a címet, és azt a feladatot, hogy meztelenül üljek be a kocsiba és úgy menjek. Mentem.
Meztelenül fogadtak, kezdésnek megittunk pár pohár pezsgőt, és dumáltunk a vágyakról. Ők már többször voltak együtt gruppenben, de a pasik egymással sosem kezdtek ki, pedig mindeniket vonzotta, hogy szopjanak.
Csabát és Nórát már ismertem. Zoltán és Csilla 50+ pár voltak, Csilla duci, nagy mellekkel, bozontos pinával. Péter és Anna alig múltak 30, vonzó, sportos pár. Első pillantásra Péternek volt vagy 20 cm. Anna volt a legizgatóbb látvány mind közül. Kerek, feszes mellek, feszes segge, egy kis csík díszitette a pináját.
Pár pohár után a három meztelen nő karon fogott és bevezettek a házba, a fürdőbe. Bevizeztek, megfürdettek alaposan, megmosták a seggem, a farkam, mindent. Még beöntést is kaptam. Beindultam attól, ahogy simogattak, szopogatták kicsit a faszom. Fürdés után kimentünk és tovébb pezsgőztünk a mólón. A csajok a erotikus táncba kezdtek, egymással smároltak, simogatták egymást. Izgató volt, mindenkinél látszott. Majd szépen a farkakat is elkezdték kezelésbe enni. Ültünk egy-egy napozón és ott izgattak a csajok, szopogattak a faszokat, felváltva. Ekkor hozta szóba, megnézné ahogy a pasik is szopnak. Előre nem mertek mozdulni sem Zoli sem Péter. Csaba Törte meg a csendet, és jött oda hozzám. Nóra megfogta a faszom és jó mélyen bekapta. Istenien szopott. Majd a Csaba szájába tette a faszomat. A többieket nagyon izgatta a dolog. Istenien szopogatták a faszom Csaba és Nóra, éreztem mindjárt eldurranok.
-Na ki lesz a következő? Erre vágytatok, nem?
Csilla lépett közelebb és kezdte el szopni kemény faszom, majd félénken Zoli is bekapta. Érződött, hogy még sosem szopott. De Csilla matatta neki, hogy csinálja, és hamar tanult. Felváltva vették szájukba a faszom. Mellettünk Nóra tovább szopta a Csaba faszát. Péter is megkívánta a faszt, ő is szopni szeretett volna. Anna kapta be a faszom és szopta hatalmas élvezettel. Majd átadta Péternek. Ahhoz, hogy kezdő volt jól csinálta. Ketten kényeztették lüktető farkamat. Kicsit arrább Csilla szopogatta a Zoltán farkét, Nóra a Csabáét. Cseréltek. Ők már voltak párcserében.
Nóra odajött és elvette azt amire vágyott. Bekapta mélyen a faszom, és a seggemet izgatta kezével. Egy hirtelen mozdulattal a hátamra döntött, és beleült a farkamba, lovagolni kezdett. Csaba mögé lépett, nyelvével izgatta kedvese popsiját.. A farkam kicsúszott a punciból, azt is bekapta kicsit. Sokat nem láttam a gyönyörtől, de a másik két pár is heves kefélésbe kezdett. Csaba elővett egy tubus sikosítót, bekente a farkát és óvatosan Nóra popsijába csúsztatta. Felsikoltott. Egyszerre két fasz volt benne. Az enyém a puncijában, a Csabáé popsiban. Igy dugtuk egyre hevesebben. Egyre sűrűbben vette a levegőt, majd hangos nyögések közepette elélvezett. Újból felvettük a tempót, keményen járt benne a két fasz. Éreztem nem bírom tovább, bár még szerettem volna. Mély sóhajokkal jeleztem, hogy végem van, de nem szállt le rólam. Egyre ütemesebben mozgott. Csaba is tolta hátulrol rendesen. Hangos nyögések közepette élveztem el, lüktető farkam forró gecivel töltötte meg a Nóra punciját. A forró gecitől ő is még egszer elélvezett.. Lelassult. Leszállt rólam és megfordult. Fölém tartotta a frissen tele elvezett punciját, nyalásra kínálva. Ő a faszomat vette kezelésbe a szájával, amibe Csaba is bekapcsolódott. A heréimet, seggemet kezdték el kényeztetni. Ém meg nyaliztam a gecis punciját, nem engedett a szorításból. Újjazni kezdték a seggem, élveztem nagyon. Szép lassan Csaba belé jött. Kicsit feszített, de kellemes volt élveztem. Nóra szopta a faszom, én a puncijából már az összes gecimet kinyaltam. Csaba ütemesen dugta a seggem. Egyre gyorsabban vette a levegőt, majd lőtte tele a seggem.. A másik két pár mellettünk állva nézték.
- Na fiuk ki jön? Kérdezte Csaba.
- Zoli jött közelebb és Csilla, kezdték el szopogatni a még mindig keményen álló farkam. Csilla széthúzta a farpofáimat: Gyere Zoli, tölds meg, mondta. És Zoli is belé csusszant, már nem is kellett sikosító. Ütemesen dugott, Csilla egyre jobban benyelte a faszom. És egyszer csak újabb melegség öntött el. Zoli is belém élvezett, majd dőlt el a napozón.
- Péter következett. Anna is fölém guggolt, hogy nyalhassam tüzes pináját, ő szájával kényeztette a faszom. Péter is szopta a faszom, nagyon izgató volt. Megsimogattak mindketten a seggem, majd Péter is belém hatolt. Nagy farka feszítette szét a seggem. Lassan ütemesen dugta a seggem, Anna egyre erősebben szopta a farkam. Érezte, nem bírom tovább. Hangos sem tudtam lenni, mert úgy anyónta lüktető punciját a számra, csak megremegett az egész testem. Újabb adag melegséget éreztem, ezúttal Péter élvezett belém. Ez, és Anna erős szívása engem is kikészített. Forró gecimet a szájába pumpáltam. Felált és gecis szájával szájon csókolta Pétert.
- Alig tudtam felállni, úgy lüktetett a seggem. Pár pohár pezsgővel nyugtáztuk az első közös szexunket.
A történet este folytatódott.


Beküldő:NudyVéletlen szex történet:


A portás megkisértése


A portás megkísértése

Fülledt nyári hajnalon,
Döngetik a kaput nagyon.
Kiballag csipásan a portás:
Öregasszony zörget, pongyolás,
Azt kérdi, hogyan kerülhetne be?
Van-e orvos benn, ügyeletbe?
Az bíz nincsen, de mi a baj?
Segítenék én magán hamar!
Ugyan már! Szégyellem nagyon
Roppantul kínos az én bajom!
Ilyen még ....

Orvosi orál


Amit tudni kell rólam, hogy egy 19 éves lány vagyok, arcra azt mondják elég szép, modell sajnos nem leszek az alakomból kifolyólag, de imádnak a pasik, fekete hosszú hajam van. Ezt csak azért írtam le, hogy legyen valami vizuális elképzelésetek rólam. Ezelőtt még sosem írtam, így hát várom a kritikákat, és szívesen tanulok belőlük. De azért gondoltam ezt megosztom veletek.

Már nagyo....

Az autómosó cigánylány


Otthon ültem a gép előtt és az MyVIP-et néztem. Anyámék elmentek és nem hagytak itthon pénzt én pedig a strandra szerettem volna menni. Ezt kiírtam az üzenő falamra ezért rám írt a nagybátyám.


- Hol vannak apádék Erika?. (írta)
- Elmentek valahova, én meg egyedül vagyok itthon. (válaszoltam neki)
- Azt gondoltam, mert láttam a ki írásod.
- Strandra akars....
Szextörténet címkék

kiskurvám | pincebe | bdsm szex történet | lebuktunk | bossz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.