Maja és a szex 1


Ez a történet a "Szüzességem elvesztése szüleim esküvőjén 2" folytatasa.

Az esküvő óta fél év telt el és azóta sem hagyott alább az egymás iránti vágyakozásunk, de nem igazán tudtuk megoldani, hogy egymáséi lehessünk, mivel Zsombi a város másik szélén lakott és a szüleim álláspontja sem változott.
És ott jött a megoldás, ahol legkevésbé vártam. Az egyik régi barátnőm visszaköltözött a városba és hívott, hogy aludjak nála, pletyizzünk, beszéljük meg, hogy mi történt az elmúlt években. Meséltem neki a suliról, a barátomról, az esküvőről és hogy milyen volt az az éjszaka és hogy azóta semmi sem volt. Hiszen nem volt sokkal idősebb, így teljesen megértette a problémám, de azt is mondta, hogy milyen segítőkész az anyukája a témában és hogy tavaly majdnem terhes lett, mikor elvette az egyik végzős srác a szüzességét.
Éppen egy buliból tartottak hazafelé, ahol kavartak, és Laura nagyon sokat ivott és letámadta a srácot, így egy padon a srácot meglovagolta, aki belé élvezett.
Nagyon felizgatott a gondolat, hogy milyen lehet, mikor a másik gecije folyik ki belőled, így teljesen átnedvesedtem.
Az anyukájának is elmondtam a problémám, aki avval az ötlettel állt elő, hogy mondjam azt, hogy Lauránál alszom, és beszéljük meg Zsombi szüleivel hogy engedjék.
Egy hét múlva összeállt a terv, így immár Zsombinál aludtam. Aludtam, aludtam a fenéket, egész éjjel kényeztettük egymást.
Mikor odaértem este felé, akkor jutott eszembe, hogy elfelejtettem borotválkozni, úgyhogy kicsit aggódtam, hogy mit fog szólni.
Amint beléptem az ajtón egymásnak estünk. Heves csók csatákban mentünk fel az emeletre, ahol végre egymáséi lehettünk. Egy hatalmas csókkal kiszívtam a nyakát, majd mikor viszonozni akarta, azt nem engedtem. Nehogy lebukjunk.
Felhúzta a pólómat és lágy csókok közepette kicsatolta a melltartómat. Melleim szépen növögettek, mióta nem látta így még jobban beindult tőlük. Megcsöcsörészett, majd úgy szopogatta-szívogatta, ahogy egy csecsemő szokta. Ettől a mellem közel másfélszeresére nőtt. Ez a tapasztalat roppant mód tetszett mindkettőnknek, így megismételte a másikon is. Szép nőies vonásaim lettek. Miközben haladt lejjebb a puncimhoz, én újdonsült melleimmel játszadoztam, amik mostmár háton fekve is domborodtak. Annyira megtetszettek, hogy el is döntöttem, hogyha nem is nőnek tovább, akkor megműttetem.
Amint leért a puncimhoz, elöntött az az ismerős, de már oly régen érzett érzés.
Belenyalt, a csiklómat szívta izgata, majd szépen elkezdett ujjazni is. Eléggé könnyen mentek az ujjai ki-be bennem, mert az utóbbi fél évben csak ez volt nekem. A kis pihéim eléggé meglepték, de megbeszéltük, hogy legközelebbi alkalomra mind a ketten teljesen szörtelenek leszünk. Mikorra kijátszotta magát, addigra én már a sokadik orgazmusomon voltam túl és a puncimból is csak úgy dőlt a nedv. Felhúzta magát és egy csók közben betolta nekem a farkát. Hatalmasat sikítottam, mert régen éreztem magamban utoljára ekkorát, és fél év alatt nem ment össze, csak a puncim lett kisebb. Így szexektünk, majd mikor érezte, hogy közel a vég, kihúzta belőlem a farkát és a gumit letépve a mellemre élvezett. Meglepett, hogy ilyet is tud, de ha már így adódott, akkor meg is kóstoltam a gecijét és nem volt rossz íze. Egymás karjaiban aludtunk el.
Reggel, mikor felébredtem, egyszerre voltam boldog és szomorú. Örültem, hogy a szerelmemmel vagyok, de tudtam, hogy nemsokára haza kell mennem. Az esti óta a melleim egész jól tartották magukat, bár mindkettőn lett egy-egy kis véraláfutás.
Reggeli után volt még egy kis időnk egymásra, így fel is szaladtunk a szobájába, ahol azonnal az ölébe huppantam. Gyorsan levetköztettük egymást és elkezdtem lovagolni rajta, úgy hogy közben melleim a szájába voltak. A szopkodása miatt ismét megduzzadtak.
Sajnos most nem jutottunk el az orgazmusig, mert mennem kellett vissza Laurához, mert jött anyum értem. Az öltözködés közben abba a problémába ütköztem, hogy a megduzzadt melleimre kicsi volt a melltartó és rendkívül kényelmetlen. Míg anyum odaért Laurával kitárgyaltuk a történteket, aki nagyon beindult tőlük. Magunkat és egymást is ugyan úgy simiztük.
Mikor anya odaért, látta, hogy mit összeszenvedek a melltartómmal, ezért el is vitt a közeli plázába venni pár nagyobbat. Két csipkéset választottam, mire a próbafülkében meg is jegyezte, hogy egyre nőiesebb vagyok. Erre én odaszúrtam neki, hogy csak azt nem engedik, hogy a szerelmemmel aludjak. Ezen jól összekaptunk, majd hogy kibékítsen, hozott a melltartókhoz illő csipke tanga bugyit nekem. Nagyon szexi kis szettek lettek, már lelki szemeim előtt láttam, hogy hogyan fog Zsombi örülni nekik.

Egy hónapja már minden szombaton "Lauránál aludtam", mikor anya megkérdezte, hogy nem akar e nálunk aludni ő a hétvégén. Laura persze belement, de így Zsombi most kimaradt sajnos. Az elmúlt egy hónapban a barátságunk nagyon megerősödött, és egymás simizésével az intim témák sem váltak idegenné. Egyre inkább úgy tekintettem rá, mintha a nővérem lenne.
Át is jött szombaton, így el is kezdődött a pletyi maraton. Mesélte, hogy milyen srácok fűzik éppen, és hogy neki milyenek jönnek be. Hozott kettő Sommersby-t, melyeket este megittunk titokban, majd jött az, amire nem számítottam. Megcsókolt! Csók csókot váltott, majd azt mondta, szeretné kipróbálni, hogy milyen egy lánnyal a szex. Belementem, mert engem is roppant módon érdekelt, hogy vajon Zsombi mit érez, hogyan tapasztal, mi tetszik neki annyira.
Lehúztam a blúzát, lejjebb húztam a melltartóját és kibuggyantak feszes, teniszlabda méretű mellei. Azonnal rájuk cuppantam. Úgy szívtam, ahogy Zsombi szokta, amit Lau hatalmas nyögésekkel díjazott. Mind a két mellét kiszívtam, amitől már kezdtek is még nagyobbra duzzadni. Megcsókoltam, majd levette rólam a pólómat. Az otthonos viselet miatt nem volt rajtam melltartó, így rögtön a melleim tárultak elé. A lélegzete is elállt, majd rögtön el is kezdte nyalogatja, harapdálni. Addig csinálta, míg meg nem duzzadtak eléggé, ekkor közelebb húzott, és úgy csókolóztunk tovább, hogy a melleink egymáshoz értek. Közben a kezemmel próbáltam a punciját kiszabadítani, de úgy, hogy nem láttam le, így nem ment. Mikor észrevette törekvéseimet, akkor átengedte a terepet, hogy had csináljak azt, amit szeretnék. Egy mozdulattal lehúztam a bugyiját a nadrágjával együtt és élem tárult már nedves puncija. Belenyaltam, és valami nagyon jó íze volt. Hatalmasakat sóhajtott és nyögdécselt, míg a punciját nyaldostam, féltem is, hogy a szüleim meghallják, de szerencsére nem. Nyalogattam, csókolgattam, szívogattam a punciját, majd elkezdtem ujjazni, de különösen tág volt, amit még is jegyeztem neki. Válaszul előhúzott a hátizsákjából két műfaszt. Egy vékonyabb 15 centiset és egy vastagabb 20+osat. Izgattam még a csuklóját és hatalmasat spriccelt. Mondta, hogy most ő jön avval, hogy kényeztessen, ezért a hátamra feküdtem. Mielőtt nekem esett volna, gondoskodott saját magáról is, és beleült a nagyobb műfaszba. Csodálkozva kérdeztem, hogy nem fáj e, de azt mondta, hogy csak akkor, amikor először ült bele.
Sokáig kényeztetett, mikor a sokadik orgazmusom után megéreztem a nyelvét a segglyukamnál. Nagyon összerándultam, de nem hagyta, hogy elhúzzam a fenekem. Egyik ujját a másik követte bennem, majd odahajolt hozzám, és egy csók után azt mondta, hogy van még egy valami, amit meg szeretne csinálni, úgyhogy csukjam be a szemem. Jó kislány módjára be is csuktam, de azért próbáltam leskelődni. Láttam, amint megfogja a kisebb dildót, majd a másikat meg kihúzza magából. A nagyobbat a fenekembe dugta, a kisebbet meg a vaginámba. Remegtem a fájdalomtól, mukkanni sem bírtam. Rám feküdt, és egy csók után a fülembe súgta, hogy "ezt mind azért, hogy jó kis kurva legyél".
Így aludtam el, hogy bennem két dildó volt, reggel mikor felkeltünk, kérdezte, hogy hogyan érzem magam, mondtam neki, hogy egy kicsit irritálnak, de már nem fájnak annyira. Kihúzta a dildókat belőlem, és kérdezte, hogy melyiket szeretném. Mondtam neki, hogy egyiket sem, de csak erősödött, hogy válasszak egyet. A kisebbiket vàlasztottam, mire mondta, hogy szerinte nekem az nem lesz elég, úgyhogy odaadta a nagyobbat.
Következő héten már Zsombinál aludtam, mikor odaértem hozzájuk, még nem volt otthon, így a szobájában vártam meg. Levetkőztem, csak az új csipke fehérnemű szett volt rajtam. Hasamon fekve telefonoztam, mikor benyitott a szobájába és teljesen ámulatba ejtettem. A combomra ült és elkezdte a fenekem paskolni, közben pár puszit ejtett a nyakamra. Meg akart fordítani, hogy végre belém hatolhasson, de mondtam neki, hogy egy jobb ötletem van, és mi lenne, ha a popómba rakná. Furcsán nézett rám, de nem töketlenkedett sokáig, azonnal belém rakta. Viszonylag könnyedén mozgott bennem, mivel a dildó nagyon kitágított. Ha nem lett volna az egész heti dildós-fenéktágítós procedúra, akkor biztos jobban fájt volna, de így szinte meg sem éreztem, csak azt, hogy a fenekemnek csapódik az ágyéka.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Anyu lenyelte


Külföldre utaztam a nyáron. Mikor visszajöttem, a repülőtéren édesanyám örömkönnyekkel várt. Átölelt, erősen magához szorított, ahogy csak tudott, mert nagyon hiányoztam neki. Ő is hiányzott nekem, de azért jól éreztem magam a chicagói barátomnál. Régóta leveleztünk, örültem, hogy ott lehetek. Másik világ volt, más mint ami országunk. Anya a fülembe súgta, hogy szeret és sírt a boldogságtól, hogy ....

Baráti fürdőzés


Szia, a történetem köztem és a volt barátom között játszódik, akivel 4 hete szakítottam. Másfél hónapot jártunk, de kellőképpen egymásba szerettünk. Imádtuk egymást. Sose szeretkeztünk, csak a pettingig jutottunk el. Múlthéten szombat reggel csörgött a telefonom. Ő volt az. Mondta, hogy menjek ma fel hozzá dvd-t nézni. Mivel jobb dolgom nem volt, így hát felmentem hozzá. Igaz a szakításunk után mé....

Pinanyalás


Két kezem popsiján, finoman húzom szét nyelvemnek szabadabb utat engedve. Megérzem ismét illatát ami megbolondít. Mindig félek az idegen punciktól, szagérzékeny vagyok és baromira vágylohasztó tud lenni de neki isteni az illata.

Nyelvem lassan, aprókat körözve indul el nedves hüvelye felé, egyre mélyebbre amennyire csak tudom. Arcom teljesen szemérmére szorul, élvezettel mozgatom b....

Szendvicsben dugtak meg


Régi nagy vágyam volt, hogy egyszerre két férfival szeretkezhessek egy szerepjáték keretében, melyben én vagyok a domina, a férfiak pedig a rabszolgáim. Hosszú idõn keresztül ez csak álom volt, mígnem egyszer megismerkedtem egy sráccal, akinek elmondtam a vágyamat. Nagyon jól összebarátkoztunk. Sokszor találkozgattunk, néha lefeküdtünk egymással de nem volt különösen erõs közöttünk a kapcsolat. Eg....

Szexuális ébredésem


16 éves voltam, mikor eloszor éreztem igazán, no vagyok. Kigömbölyödtek a melleim, formás lett a testem, alig fértem a borömbe. A fiúk úgy táncoltak körülöttem, mint a legyek. Nem akartam oket megbántani, de a közeledésük annyira bántó és ijeszto volt, hogy naponta rúgtam ki oket. Nem voltam elnézo velük szemben, de csak a testemet akarták, egy kedves szavuk nem volt hozzám. Forró nyár volt 1987 -....

A bűnbe csábítás


Mellé húzodott. Tudta, hogy itt az idő, egymáséi lesznek.
Már nem volt mit tűrni, a vágy elhatalmaskodott rajta...
Itt volt ő, akit mindig is szeretett, a karjaiban volt, és élvezte gyengéd csókjait.
Érezte a férfi forró ajkait, a perzselő tekintetét, és koromfekete puha haját.
- Mylord... kérem ne.
Próbált tiltakozni, de tudta, hogy nincs mit tenni... a férfi is....
Szextörténet címkék

nevelésem | szépségkirálynő | nagy popsi | análkúp | rajtam, minden porc |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.