Maja és a szex 2


Következő héten is nála aludtam. Nem voltak otthon a szülei, de még furcsább és izgatott volt, mint azelőtt.
Felmentünk a szobájába, majd azt kérte, hogy engedelmeskedjek, mert szeretne valami új dolgot mutatni. Levetkőztetett, majd egy nagy bőrszíjas golyót tett a számba, a végtagjaimat kikötötte és egy szemfedővel lefedte a szemem.
Elkezdte nyalogatni a puncimat, de nem úgy mint szokta. Sokkal bénább volt és lefetyelősebb, mint ezelőtt. A mellemmel kezdett el játszani, de hát az sem volt az igazi, majd benyomta nekem a farkát, ami sokkal kisebb volt, mint szokott és pár lökés után elélvezett.
Itt már furcsálltam nagyon a dolgot, ezért próbáltam magamat kiszabadítani. Zsombi látta a törekvéseim, így úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba. Elmondta, hogy nem ő volt, hanem egy osztálytársa, akinek ez volt az első alkalma, és egy elbukott fogadásnak volt ez az eredménye. Kikötöztek, és mind a ketten egy-egy hatalmas pofonnak lettek kevésbé boldog tulajdonosai.
Beszélgettünk még egy kicsit és megsajnáltam a srácot. Megragadtam a farkát és elkezdtem kiverni neki. Zsombi nagyot nézett, de mondtam neki, hogy találja fel magát mert már nagyfiú. Így elkezdte ő verni a saját farkát.
Gondoltam, hogy legyen egy jó estéje, ezért a farkára hajoltam és elkezdtem szopkodni. Hamar átvette az irányítást, és elkezdte a számat baszni. Mindeközben Zsombi betette a farkát hátulról. Ketten basztak két oldalról, minek hatására hatalmasat élveztem. Amíg pihegtem, addig a melleimmel játszadoztak. Nyalták, szívták, harapdálták, amíg nem jeleztem, hogy készen állok a következő menetre. Beleültem Zsombi osztálytársának a farkába, Zsombi meg betolta a fenekembe. Hatalmas orgazmusokon estem át, de Zsombi osztálytársának mennie kellett, így hát kettesben maradtunk. Bekötöttem a szemét és kikötöztem az ágyához. Elkezdtem a faszát szívogatni, szopkodni, de mikor az élvezet határán volt, akkor abbahagytam. Tombolni tudott volna, de leállítottam, hogy ez most a büntetése, az esti miatt, mert haragszom. Elkezdtem ujjazni a fenekét, ami nagyon nem tetszett neki, mikor eszembe jutott, hogy a táskámban van a 20 centis dildóm. Élő is vettem, csak ez száraz volt, így mondtam, hogy nedvesítse be. Ebből a célból a szájához tettem, de nem reagált rá semmit, így a szájába nyomtam. Eszembe jutott a még esküvői sérelem, mikor a zuhany alatt szájbabaszott, amit fel is hoztam neki, majd megbasztam a dildóval a száját.
Kivettem, majd feltoltam a fenekébe. Hatalmasat üvöltött, majd betömtem a száját. Elkezdtem benne mozgatni a dildót, mire egyszer robbanás szerűen elélvezett.
Felöltöztem, összecsomagoltam, majd mielőtt Lauhoz indultam volna, kibogoztam az egyik kezét, majd a fülébe súgtam, hogy azért szeretem még.

Átmentem Laurához és elmeséltem neki hogy mi történt. Nagyon magam alatt voltam a bűntudat miatt, ezért Lau kitalálta, hogy leszbizzünk egy kicsit. Jót huncutkodtunk, de egyikünknek sem jelentett ez többet egy baráti szexnél. Eszembe jutott egy nagyon hülye gondolat, amit félve kérdeztem meg Laurától. A gondolatom az volt, hogy mit szólna hozzá, hogyha édeshármasban kényeztetnénk Zsombit. Szerencsére könnyedén belement.

Következő héten volt rá a tökéletes pillanat, mivel Zsombi szülei ismét nem voltak otthon, átmentem hozzá, levetkőztettem. Majd mondtam neki, hogy van egy meglepetésem, bár kicsit akadékoskodott, de kikötöztem. Gyorsan leszaladtam és beengedtem. Felszaladtunk az emeletre, majd levetkőztünk. Lau kezelésbe vette a lankadt farkát, amit végül felváltva szoptunk. Mikor már közel volt a csúcshoz, akkor abbahagytuk, és Lau ráült a szájára és a punciját nyalatta. Húztam egy gumit a farkára, majd a puncimba tettem, és elkezdtem rajta lovagolni. Közben Lau melleit, és fenekét izgattam hátulról, miközben hatalmasakat nyögött. Szinkronban nyögtünk. Gondoltuk, hogy mostmár kicsit könnyítünk Zsombin, így levettük róla a szemfedőt, majd egymás után megcsókoltuk, majd egymást is. Most Lau kezdett el Zsombin lovagolni, ami egyszerűen gyönyörű látvány volt, ahogy ott pattogott a hatalmas faszon, ahogy a teniszlabda méretű mellei fel-le ugráltak, és ahogy szőke fürtjei a melleire omladoztak. Nem sokáig élvezhette Zsombi ezt a csodálatos látványt, mert most én ültem a szájára nyalatni magam. Elég hamar orgazmusig nyalt engem, így aztán melléfeküdve pihegtem és figyeltem Laurát. Ő még mindig bírta és még mindig lovagolt. Egyszer csak feljebb pattant annyira, hogy Zsombi fasza kijöjjön belőle, és akkor egy mozdulattal leszedte róla a gumit, majd lovagolt tovább. Közben én kibogoztam Zsombi kezeit, amivel azonnal elkezdte Lau melleit markolászni, masszírozni. Mikor már mind a ketten közel voltak a csúcshoz, akkor Laura a szájához dőlt, és csókolózás közben a puncijába élvezett. Nagyon izgatott a látvány, így elkezdtem magam ujjazni, amíg pihentek. Laura látva ezt, nem tétlenkedett, és a számra ült. Nyalatta a nedveitől tocsogó pináját, amiből a nedvei mellett még Zsombi spermája is folyt kifele. Miközben nyaltam, Zsombi farka ismét életre kapott, és most az én puncimba tolta be. Nem tetszett, hogy gumi nélkül csinálja, mert nem akartam teherbe esni, de Lau megnyugtatott, hogy ad majd tabit. Mikor Lau megunta azt, hogy nyaltam, akkor lemászott rólam és elkezdte a mellemet izgatni. Zsombi a kefélés közben csatlakozott hozzá, ami nagyon jól esett. Mikor érezte már, hogy közel van az élvezethez, akkor jobban benyomta, mint eddig valaha és csak úgy feszítette, mikor belém élvezett. Laura magára húzott, és a melleink, puncijaink egymásra símultak. A puncimból kifolyt az ondó egyenesen a Lauráéra, amit Zsombi készséggel le is nyalt. Több menetre sajnos már nem volt lehetőségünk, mert Zsombi teljesen kimerült, de ez így ennyi menet után nem is meglepő.
Beszéltük Laurával, hogy ezt majd még meg kell ismételnünk, de nem volt rá több lehetőségünk, mert két hét múlva, mikor mentem át Zsombihoz, az anyukája nyitott ajtót, aki azt hitte velem van fent, de mikor benyitottam, akkor egy másik lánnyal szexelt. Azzal védekezett, hogy nem adtam meg neki mindent. Úgyhogy ennek vége lett.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Első análom


Sziasztok!Ez a történet kinek tanulságos és kinek felizgató nem tudom,de elmesélem nektek!16 éves voltam mikor legelőször a barátomnál aludtam!Az egyik éjszaka a barátom be próbálkozott nálam,éreztem valami keményet a fenekemnél,nagyon megijedtem tettem az alvást!Majd éreztem hogy a bugyim egyre lennébb és lennébb kerül!végül a barátom farka a lábam közé csúszik....éreztem hogy nagyon nedves a mak....

Egy kis fantázia történet


Végre feltűnt előttük a keskeny erdei ösvény végén a kis rönkház, amely néhány napig az ő kis romantikus fészkük lesz. Ma reggel érkeztek, egész nap az erdőt járták. Ezen a szakaszon csak egymás mögött fértek el, a lány haladt elöl, a fiú mögötte. Nagy nap ez a mai, mivel most először fogják az éjszakát együtt tölteni. A közös hobbijuk, a természetfotózás hozta össze őket, a lány a tájképekért bol....

Lilla Hatvan éve szeretkezett velünk 8.


A zakómra terített pokrócra hasalt Lilla miközben én az ebédet csomagoltam ki.
Menyasszonyom kissé megemelte gömbölyű popsiját hogy, Bálint mélyebbre hatolhasson szemeit szorosan összezárta kezei a pokrócot erősen markolák hogy ujjai kifehéredtek. A fiú sem érzékelt semmit a világból, hajszolja magát, mint a maratoni futó az utolsó kilóméteren a végkimerülés előtt. Egy célja volt, hogy vég....

A lányunk új barátja


- Szóval van itt ez a srác, apu, Krisztián. Anyu már ismeri. Többször is találkoztam már vele. Nagyon jó fej, bírom a humorát, megértő. És úgy gondoltam, hogy itt az ideje annak, hogy bemutassam nektek – fordult felé a lányom, Zazi.
- Tőlem – jött zsigerből a válasz. Persze, az én kicsi lányom nagyon örült annak, hogy az apja ezt megengedte. Bár nem mutattam ki, de igenis kíváncsi voltam er....

Forró spermám az arcára lőttem


Sziasztok, gondoltam elmesélek egy történetet, ami rólam és mostoha húgomról szól. Mikor 6 éves voltam, elváltak a szüleim. Én anyámnál maradtam, ám mikor 8 éves lettem, talált magának egy másik férfit az életébe, akinek viszont volt egy lánya. Egyszóval 8 éve élünk együtt a húgommal.
Engem Ádámnak hívnak, őt pedig Csengének.
A meztelenkedés eléggé megszokott volt családunkban, amíg ....

A nejem szülinapi bulija


Késő tavasz volt, mikor Andika szülinapját készültünk megünnepelni. Pontosabban én készültem, mert meg akartam lepni a nejem.
Azt pontosan tudtam, hogy mit szeretnék, csak az időpont volt problémás, meg az, hogy hogyan kezdjek hozzá. Na meg a helyszín. A meglepetésem az lett volna, hogy összehozok neki egy négyest Zoltánnal, Péterrel és velem.
Az egyik probléma az volt, hogy a fiúk n....Szextörténet címkék

thaiföld | cink | kereszt anya | vidéki ház | pólój |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.