Maja és a szex 2


Következő héten is nála aludtam. Nem voltak otthon a szülei, de még furcsább és izgatott volt, mint azelőtt.
Felmentünk a szobájába, majd azt kérte, hogy engedelmeskedjek, mert szeretne valami új dolgot mutatni. Levetkőztetett, majd egy nagy bőrszíjas golyót tett a számba, a végtagjaimat kikötötte és egy szemfedővel lefedte a szemem.
Elkezdte nyalogatni a puncimat, de nem úgy mint szokta. Sokkal bénább volt és lefetyelősebb, mint ezelőtt. A mellemmel kezdett el játszani, de hát az sem volt az igazi, majd benyomta nekem a farkát, ami sokkal kisebb volt, mint szokott és pár lökés után elélvezett.
Itt már furcsálltam nagyon a dolgot, ezért próbáltam magamat kiszabadítani. Zsombi látta a törekvéseim, így úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba. Elmondta, hogy nem ő volt, hanem egy osztálytársa, akinek ez volt az első alkalma, és egy elbukott fogadásnak volt ez az eredménye. Kikötöztek, és mind a ketten egy-egy hatalmas pofonnak lettek kevésbé boldog tulajdonosai.
Beszélgettünk még egy kicsit és megsajnáltam a srácot. Megragadtam a farkát és elkezdtem kiverni neki. Zsombi nagyot nézett, de mondtam neki, hogy találja fel magát mert már nagyfiú. Így elkezdte ő verni a saját farkát.
Gondoltam, hogy legyen egy jó estéje, ezért a farkára hajoltam és elkezdtem szopkodni. Hamar átvette az irányítást, és elkezdte a számat baszni. Mindeközben Zsombi betette a farkát hátulról. Ketten basztak két oldalról, minek hatására hatalmasat élveztem. Amíg pihegtem, addig a melleimmel játszadoztak. Nyalták, szívták, harapdálták, amíg nem jeleztem, hogy készen állok a következő menetre. Beleültem Zsombi osztálytársának a farkába, Zsombi meg betolta a fenekembe. Hatalmas orgazmusokon estem át, de Zsombi osztálytársának mennie kellett, így hát kettesben maradtunk. Bekötöttem a szemét és kikötöztem az ágyához. Elkezdtem a faszát szívogatni, szopkodni, de mikor az élvezet határán volt, akkor abbahagytam. Tombolni tudott volna, de leállítottam, hogy ez most a büntetése, az esti miatt, mert haragszom. Elkezdtem ujjazni a fenekét, ami nagyon nem tetszett neki, mikor eszembe jutott, hogy a táskámban van a 20 centis dildóm. Élő is vettem, csak ez száraz volt, így mondtam, hogy nedvesítse be. Ebből a célból a szájához tettem, de nem reagált rá semmit, így a szájába nyomtam. Eszembe jutott a még esküvői sérelem, mikor a zuhany alatt szájbabaszott, amit fel is hoztam neki, majd megbasztam a dildóval a száját.
Kivettem, majd feltoltam a fenekébe. Hatalmasat üvöltött, majd betömtem a száját. Elkezdtem benne mozgatni a dildót, mire egyszer robbanás szerűen elélvezett.
Felöltöztem, összecsomagoltam, majd mielőtt Lauhoz indultam volna, kibogoztam az egyik kezét, majd a fülébe súgtam, hogy azért szeretem még.

Átmentem Laurához és elmeséltem neki hogy mi történt. Nagyon magam alatt voltam a bűntudat miatt, ezért Lau kitalálta, hogy leszbizzünk egy kicsit. Jót huncutkodtunk, de egyikünknek sem jelentett ez többet egy baráti szexnél. Eszembe jutott egy nagyon hülye gondolat, amit félve kérdeztem meg Laurától. A gondolatom az volt, hogy mit szólna hozzá, hogyha édeshármasban kényeztetnénk Zsombit. Szerencsére könnyedén belement.

Következő héten volt rá a tökéletes pillanat, mivel Zsombi szülei ismét nem voltak otthon, átmentem hozzá, levetkőztettem. Majd mondtam neki, hogy van egy meglepetésem, bár kicsit akadékoskodott, de kikötöztem. Gyorsan leszaladtam és beengedtem. Felszaladtunk az emeletre, majd levetkőztünk. Lau kezelésbe vette a lankadt farkát, amit végül felváltva szoptunk. Mikor már közel volt a csúcshoz, akkor abbahagytuk, és Lau ráült a szájára és a punciját nyalatta. Húztam egy gumit a farkára, majd a puncimba tettem, és elkezdtem rajta lovagolni. Közben Lau melleit, és fenekét izgattam hátulról, miközben hatalmasakat nyögött. Szinkronban nyögtünk. Gondoltuk, hogy mostmár kicsit könnyítünk Zsombin, így levettük róla a szemfedőt, majd egymás után megcsókoltuk, majd egymást is. Most Lau kezdett el Zsombin lovagolni, ami egyszerűen gyönyörű látvány volt, ahogy ott pattogott a hatalmas faszon, ahogy a teniszlabda méretű mellei fel-le ugráltak, és ahogy szőke fürtjei a melleire omladoztak. Nem sokáig élvezhette Zsombi ezt a csodálatos látványt, mert most én ültem a szájára nyalatni magam. Elég hamar orgazmusig nyalt engem, így aztán melléfeküdve pihegtem és figyeltem Laurát. Ő még mindig bírta és még mindig lovagolt. Egyszer csak feljebb pattant annyira, hogy Zsombi fasza kijöjjön belőle, és akkor egy mozdulattal leszedte róla a gumit, majd lovagolt tovább. Közben én kibogoztam Zsombi kezeit, amivel azonnal elkezdte Lau melleit markolászni, masszírozni. Mikor már mind a ketten közel voltak a csúcshoz, akkor Laura a szájához dőlt, és csókolózás közben a puncijába élvezett. Nagyon izgatott a látvány, így elkezdtem magam ujjazni, amíg pihentek. Laura látva ezt, nem tétlenkedett, és a számra ült. Nyalatta a nedveitől tocsogó pináját, amiből a nedvei mellett még Zsombi spermája is folyt kifele. Miközben nyaltam, Zsombi farka ismét életre kapott, és most az én puncimba tolta be. Nem tetszett, hogy gumi nélkül csinálja, mert nem akartam teherbe esni, de Lau megnyugtatott, hogy ad majd tabit. Mikor Lau megunta azt, hogy nyaltam, akkor lemászott rólam és elkezdte a mellemet izgatni. Zsombi a kefélés közben csatlakozott hozzá, ami nagyon jól esett. Mikor érezte már, hogy közel van az élvezethez, akkor jobban benyomta, mint eddig valaha és csak úgy feszítette, mikor belém élvezett. Laura magára húzott, és a melleink, puncijaink egymásra símultak. A puncimból kifolyt az ondó egyenesen a Lauráéra, amit Zsombi készséggel le is nyalt. Több menetre sajnos már nem volt lehetőségünk, mert Zsombi teljesen kimerült, de ez így ennyi menet után nem is meglepő.
Beszéltük Laurával, hogy ezt majd még meg kell ismételnünk, de nem volt rá több lehetőségünk, mert két hét múlva, mikor mentem át Zsombihoz, az anyukája nyitott ajtót, aki azt hitte velem van fent, de mikor benyitottam, akkor egy másik lánnyal szexelt. Azzal védekezett, hogy nem adtam meg neki mindent. Úgyhogy ennek vége lett.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Hogyan lettem egy cigány kurvája


Hogyan lettem egy cigány kurvája

Évának hivnak 19 éves vagyok nagy tervekel indultam az életnek nagy mamám nevelt fel. 16 évesen vesztettem el a szüzeségem egy 40-es pasi dugott meg elõször szerelmes voltam bele. Azt igérte hogy el válik és el vesz feleségül de nem tette. Rá beszélt hogy a barátját is vonjuk be 3-nak onantól két éven át szendvicsbe basztak. Nagyon rá kaptam a fasz iz....

A tinisuna 2.


Réka furcsa érzések közepette ült a le a nappaliban található kanapéra. Agyában élénken éltek az emlékek, szájában érezte a történtek ízét, de az alkohol hatását is észlelte magán. Örült, mert sikeresen teljesítették a kihívást Milánnal, ugyanakkor még mindig égett benne a vágy, hogy további dolgokat próbáljon ki. Ezért is reménykedett benne, hogy a fiúk még bírni fogják egy ideig. A gondolatok te....

Édes szerelem.


Édes szerelem.

Tömegközlekedés alkalmával előfordulhat, hogy férfiként ülünk a buszon és egy hölgy mellénk ül. Messze megy a busz van idő, így meg lehet szólítani a nőt aki mellénk ült. Negyvenes éveiben jár a hölgy a férfi a harmincas évei közepén. Tehát szinte azonos korosztály. Úriemberként így kell csinálni.

- Kezét csókolom hölgyem, Béla vagyok. - indítja a beszé....

Tinikurvák akcióban


Beindult a tanév, és én már több hete nem láttam a barátnőmet. Kíváncsi voltam, mi lehet vele, aztán egyszer hazafelé a gimiből megcéloztam a lakásukat. Becsöngettem hozzá. Kis motoszkálás után az öccse nyitott ajtót.
- Szia! - köszöntem.
- Helló!
- Eni itthon van? - kérdeztem feleslegesen, mert már kidugta a fejét a szobájából.
- Szia Márti! - üdvözölt.
- Itt vá....

Leszoptak a termálban


A nevem Roli és 22 éves vagyok. Aktívan sportolok, ezért néha eljárok termálozni, hogy pihentessem az izmaimat és szaunázzak kicsit. A forró vízben ülve, a fejem a medence sarkának támasztva gyakran sziesztáztam. Egyszerűen csak élveztem, hogy nem kell beszélnem senkivel és relaxálhatok. A fürdőzés végét mindig alapos zuhanyzással zártam, ahol még szintén relaxáltam 5-10 percet. Az egyik alkalomma....

A férjem kurvát csinált belőlem


Talán azzal kezdeném, hogy igaz, csak egy pár éve vagyunk házasok, de örökké pénzszűkében voltunk. Összedugtuk a fejünket, és arra az elhatározásra jutottunk, hogy prostinak állok! Ezen, nagyon sokat vitatkoztunk, de a párom is belátta, hogy egyenlőre nem tud más megoldást. Végül azzal állt elő, hogy van egy jó ismerőse, aki lányok futtatásával "foglalkozik", beszél vele.
Mikor elmentünk ho....
Szextörténet címkék

mufaszt | a városliget kurvája | szexi tini | áramütést | glory hol |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.