Maja és a szex 2


Következő héten is nála aludtam. Nem voltak otthon a szülei, de még furcsább és izgatott volt, mint azelőtt.
Felmentünk a szobájába, majd azt kérte, hogy engedelmeskedjek, mert szeretne valami új dolgot mutatni. Levetkőztetett, majd egy nagy bőrszíjas golyót tett a számba, a végtagjaimat kikötötte és egy szemfedővel lefedte a szemem.
Elkezdte nyalogatni a puncimat, de nem úgy mint szokta. Sokkal bénább volt és lefetyelősebb, mint ezelőtt. A mellemmel kezdett el játszani, de hát az sem volt az igazi, majd benyomta nekem a farkát, ami sokkal kisebb volt, mint szokott és pár lökés után elélvezett.
Itt már furcsálltam nagyon a dolgot, ezért próbáltam magamat kiszabadítani. Zsombi látta a törekvéseim, így úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba. Elmondta, hogy nem ő volt, hanem egy osztálytársa, akinek ez volt az első alkalma, és egy elbukott fogadásnak volt ez az eredménye. Kikötöztek, és mind a ketten egy-egy hatalmas pofonnak lettek kevésbé boldog tulajdonosai.
Beszélgettünk még egy kicsit és megsajnáltam a srácot. Megragadtam a farkát és elkezdtem kiverni neki. Zsombi nagyot nézett, de mondtam neki, hogy találja fel magát mert már nagyfiú. Így elkezdte ő verni a saját farkát.
Gondoltam, hogy legyen egy jó estéje, ezért a farkára hajoltam és elkezdtem szopkodni. Hamar átvette az irányítást, és elkezdte a számat baszni. Mindeközben Zsombi betette a farkát hátulról. Ketten basztak két oldalról, minek hatására hatalmasat élveztem. Amíg pihegtem, addig a melleimmel játszadoztak. Nyalták, szívták, harapdálták, amíg nem jeleztem, hogy készen állok a következő menetre. Beleültem Zsombi osztálytársának a farkába, Zsombi meg betolta a fenekembe. Hatalmas orgazmusokon estem át, de Zsombi osztálytársának mennie kellett, így hát kettesben maradtunk. Bekötöttem a szemét és kikötöztem az ágyához. Elkezdtem a faszát szívogatni, szopkodni, de mikor az élvezet határán volt, akkor abbahagytam. Tombolni tudott volna, de leállítottam, hogy ez most a büntetése, az esti miatt, mert haragszom. Elkezdtem ujjazni a fenekét, ami nagyon nem tetszett neki, mikor eszembe jutott, hogy a táskámban van a 20 centis dildóm. Élő is vettem, csak ez száraz volt, így mondtam, hogy nedvesítse be. Ebből a célból a szájához tettem, de nem reagált rá semmit, így a szájába nyomtam. Eszembe jutott a még esküvői sérelem, mikor a zuhany alatt szájbabaszott, amit fel is hoztam neki, majd megbasztam a dildóval a száját.
Kivettem, majd feltoltam a fenekébe. Hatalmasat üvöltött, majd betömtem a száját. Elkezdtem benne mozgatni a dildót, mire egyszer robbanás szerűen elélvezett.
Felöltöztem, összecsomagoltam, majd mielőtt Lauhoz indultam volna, kibogoztam az egyik kezét, majd a fülébe súgtam, hogy azért szeretem még.

Átmentem Laurához és elmeséltem neki hogy mi történt. Nagyon magam alatt voltam a bűntudat miatt, ezért Lau kitalálta, hogy leszbizzünk egy kicsit. Jót huncutkodtunk, de egyikünknek sem jelentett ez többet egy baráti szexnél. Eszembe jutott egy nagyon hülye gondolat, amit félve kérdeztem meg Laurától. A gondolatom az volt, hogy mit szólna hozzá, hogyha édeshármasban kényeztetnénk Zsombit. Szerencsére könnyedén belement.

Következő héten volt rá a tökéletes pillanat, mivel Zsombi szülei ismét nem voltak otthon, átmentem hozzá, levetkőztettem. Majd mondtam neki, hogy van egy meglepetésem, bár kicsit akadékoskodott, de kikötöztem. Gyorsan leszaladtam és beengedtem. Felszaladtunk az emeletre, majd levetkőztünk. Lau kezelésbe vette a lankadt farkát, amit végül felváltva szoptunk. Mikor már közel volt a csúcshoz, akkor abbahagytuk, és Lau ráült a szájára és a punciját nyalatta. Húztam egy gumit a farkára, majd a puncimba tettem, és elkezdtem rajta lovagolni. Közben Lau melleit, és fenekét izgattam hátulról, miközben hatalmasakat nyögött. Szinkronban nyögtünk. Gondoltuk, hogy mostmár kicsit könnyítünk Zsombin, így levettük róla a szemfedőt, majd egymás után megcsókoltuk, majd egymást is. Most Lau kezdett el Zsombin lovagolni, ami egyszerűen gyönyörű látvány volt, ahogy ott pattogott a hatalmas faszon, ahogy a teniszlabda méretű mellei fel-le ugráltak, és ahogy szőke fürtjei a melleire omladoztak. Nem sokáig élvezhette Zsombi ezt a csodálatos látványt, mert most én ültem a szájára nyalatni magam. Elég hamar orgazmusig nyalt engem, így aztán melléfeküdve pihegtem és figyeltem Laurát. Ő még mindig bírta és még mindig lovagolt. Egyszer csak feljebb pattant annyira, hogy Zsombi fasza kijöjjön belőle, és akkor egy mozdulattal leszedte róla a gumit, majd lovagolt tovább. Közben én kibogoztam Zsombi kezeit, amivel azonnal elkezdte Lau melleit markolászni, masszírozni. Mikor már mind a ketten közel voltak a csúcshoz, akkor Laura a szájához dőlt, és csókolózás közben a puncijába élvezett. Nagyon izgatott a látvány, így elkezdtem magam ujjazni, amíg pihentek. Laura látva ezt, nem tétlenkedett, és a számra ült. Nyalatta a nedveitől tocsogó pináját, amiből a nedvei mellett még Zsombi spermája is folyt kifele. Miközben nyaltam, Zsombi farka ismét életre kapott, és most az én puncimba tolta be. Nem tetszett, hogy gumi nélkül csinálja, mert nem akartam teherbe esni, de Lau megnyugtatott, hogy ad majd tabit. Mikor Lau megunta azt, hogy nyaltam, akkor lemászott rólam és elkezdte a mellemet izgatni. Zsombi a kefélés közben csatlakozott hozzá, ami nagyon jól esett. Mikor érezte már, hogy közel van az élvezethez, akkor jobban benyomta, mint eddig valaha és csak úgy feszítette, mikor belém élvezett. Laura magára húzott, és a melleink, puncijaink egymásra símultak. A puncimból kifolyt az ondó egyenesen a Lauráéra, amit Zsombi készséggel le is nyalt. Több menetre sajnos már nem volt lehetőségünk, mert Zsombi teljesen kimerült, de ez így ennyi menet után nem is meglepő.
Beszéltük Laurával, hogy ezt majd még meg kell ismételnünk, de nem volt rá több lehetőségünk, mert két hét múlva, mikor mentem át Zsombihoz, az anyukája nyitott ajtót, aki azt hitte velem van fent, de mikor benyitottam, akkor egy másik lánnyal szexelt. Azzal védekezett, hogy nem adtam meg neki mindent. Úgyhogy ennek vége lett.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


A kíváncsi lány


Emlékszem, mikor még kamasz voltam milyen sokszor álmodoztam lányokról meg erotikus kalandokról. Az élet azonban majd mindig bebizonyítja, hogy a valóság úgy múlja felül a képzeletet, hogy közben minden olyan egyszerűen történik. Történetem háttere sem sejteti azokat a gyönyöröket, amiben végül részem lett. 19 éves lehettem, amolyan átlagos főiskolás átlagon aluli anyagi helyzettel és átlagon felü....

Niki az asztal alatt


Az öt férfi halkan beszélgetve várta, hogy elkezdődjön a prezentáció. A hosszú, mahagóni asztal mellett ültek mindannyian és ahogy szokott lenni, középen üdítősüvegek és poharak sorakoztak egymás mellett, egyelőre még katonás rendben. Már csak egyvalakire vártak, akinek a széke az asztalfőn árván álldogált. Jácint és Ivett barátja már régebb óta ismerték egymást, Ernőnak és Csabinek szintén régebb....

Ordítva élveztük a vad baszást


A tóparti orgiánk után semmi extra nem volt a nyár végéig. Laza kúrások a discoban, bokrokban, nyaralás nyaginál is, ott egy pár régi haver dugott meg. Nem is feküdtem le sokkal max. asszem 5-6 pasival talán.
Hétfőn már kezdődött a suli, pénteken évnyitó. Természetesen a két évvel ezelőtti miniszoknyámat vettem fel, alatta szigorúan tangával. Egy vékony blúz volt rajtam, persze, a dekoltázs....

Leszbiparti az osztálykiránduláson


Éva szomorúan sóhajtott egyet. Idegesen babrálta hosszú világosbarna haját, a pad előtti kavicsokat messzire rugdosta. Nem értette, hogy mit keres itt. Persze a barátnőinek volt esze, hogy nem jöttek el erre a kirándulásra. Eredetileg ő is azt tervezte, hogy otthon marad, de bizonyos okok miatt mégis az utazás mellett döntött.
A bizonyos ok viszont most ott ült az egyik buta, hidrogénszőke ....

Az unokatesóm meg én - gay történet


Az unokatesóm meg én a legjobb barátok vagyunk amellet hogy rokon vagyunk. Szinte mindent együtt csinálunk egy suliba egy osztájba járunk. És egy az ízlésünk csaj téren is. Egymás előtt semmi tabu nincs olyan dolgokat is megbeszélünk ami mások számára sok lenne. Általában pornót is együtt szoktunk nézni és fantáziálni is, sokszor családon belül fantáziálunk valahogy az izgisebb egymás anyjára de a....

Hármasban egy ázsiai csajjal


Tavaly nyáron történt életem orgazmusa. Pekingbõl jöttem haza repülõvel, ott ismertem meg Pei Pey-t egy 145cm-es lányt elég jól beszélt magyarul, csinos lányt, itt tanult. Mint kiderült egy lakótelepen lakunk, már az úton feltünt hogy folyton a melleimet nézi, a blúzom alá nem vettem melltartót, fehérnemût is ritkán hordok, a két gomblyuk közt lehetett látni a bimbóm ez nekem fel sem tünt amíg rá ....Szextörténet címkék

nimfomán | szopol | lekurvázot | dudás | bujalkodas |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.