ChatRandi avagy Erika tanárnő titkai


Gyerekkoromban nagyon visszahúzod, szófukar gyerek voltam. Ez még középiskolában se nagyon változott. Elég helyes srácnak tartottak, nem voltam vagyok kigyúrt kb. olyan 177 cm magas vagyok, 70 kg, rövid szőkésbarna haj, zöldeskék szemek. A szóltak hozzám válaszoltam, de ha odamentem valakihez nem tudtam mit mondjak, lányoknál ez jobban mutatkozott. Volt egy két lány akivel próbálkoztunk ismerkedni, de nem volt szerencsém. Mikor már betöltöttem a 18-at, szüleim a jó tanulásom miatt megjutalmaztak egy jogosítvánnyal, majd egy kisebb autóval. Gondoltam magamban így már lehet jobban fog menni a csajozás. Ám így se voltam valami népszerű. Egyszer olvasgattam az egyik weboldalon, hogy sokan próbálkoznak a társkereső oldalakon. Úgy gondoltam, hogy arc nélkül kipróbálom. Így is lett. Találtam egy oldalt de ez nem a szokványos ismerkedő oldal, hanem konkrét szexpartner keresők. Gondoltam úgy se tudják ki is vagyok valójában, tehát hazudhatok a koromról is. Nagyon sok embernél csak arcnélküli képeket láttam hát így tettem én is. Este a fürdőszobában leborotváltam magam, majd csináltam egy két képet. Fel is töltöttem.
Nincs kis szerszámom ezt a képeken is jól lehetet látni, azt se mondom, hogy gigantikus méretű kb. 18 cm de szép vastag. Egyik este mikor felmentem az oldalra láttam, hogy megjelölt egy 42 éves nő, persze az arca neki sem látszott. Végig néztem a képeit, nem volt vékony, de nem mondanám kövérnek sem. Inkább nőies alakja volt, szép kerek nagy mellek, de nem lógtak, hanem feszesek voltak, szép kerek segg, a puncia borotvált, a bokájánál pedig volt egy pillangó tetoválás. Visszajelöltem majd írtam egy üzenetet:
- Szia! A képeid alapján nagyon tetszel. Kicsit szófukar vagyok. De szívesen megismerkednék veled. Remélem én is szimpátiát ébresztek benned. Várom a válaszod. További szép napot!
Aznap este már nem kaptam választ gondolom, már elaludhatott. Másnap este ismét felléptem és láttam, hogy kaptam egy üzenetet.
Ezt írta: - Szia! Nagyon örülök, hogy írtál. Már az szimpatikus benned, hogy nem avval kezdted a mondatot, hogy így meg úgy elintéznélek, stb. stb. stb. Úgy gondolom veled lehet értelmesen beszélni ezért nem vagyok ellenére, hogy megismerjük egymást. Amúgy te is szuperül nézel ki a képeken.
Üdv: E

Majd válaszoltam gyorsan.
- Szép Estét Kedves. Akkor írok egy kicsit magamról. Budapesten a 4. kerületben Újpesten lakom. Egyedül álló és élő 35 éves férfi vagyok. Vállalkozásom irányítom. Nincs gyerekem sem. Remélem ezekután is szimpatizálsz velem. Várom válaszod. Jó Éjszakát! Szép Álmokat!
Üdv: Z

Alig egy negyed óra múlva, már kaptam is a választ.
- Neked is Szép Estét! Nagyon örülök, hogy nem házasan keresgélsz. Annak még jobban, hogy Újpesten laksz, ugyan is én is. Én 42 éves vagyok és elvált. Egy középiskolában dolgozok, matematikát és kémiát tanítok . Van egy lányom aki egyetemre jár Debrecenbe.
Neked is Jó Éjszakát! Szép Álmokat! Puszi és Üdv: E

Miután olvastam kicsit elgondolkodtam, aznap este nem is tudtam válaszolni. Milyen furcsa egyezések: Újpest, matematika-kémia, elvált, a lánya meg egyetemista.
Egész éjjel az én matektanáromról gondolkodtam, ugyan is összevág a két nő élete. Másnap pont lesz is matekom, majd valahogy kiderítem, hogy vele levelezek-e. Másnap siettem is suliba, hogy kiderítsem Erikanénit láttam az oldalon. Rögtön az első órám volt a matek és már nagyon vártam, hogy jöjjön a tanárnő.
Mikor belépett a tanterembe, úgy éreztem, hogy megállt az idő a szíven nagyon hevesen vert. Ahogy az óra folyamán néztem ahogy ír a táblára és ahogy ring a csípője, egyből a fotó ugrott be a társkeresőről Eráról. Mikor megfordult és a felső megfeszült rajta, akkor a két gyönyörű mell ugrott be. Alig vártam, hogy végelegyen az órának és a napnak is.
Siettem haza, hogy hátha tudok chatelni Erával. Bekapcsoltam a laptopot és írtam neki, hogy várom chatelni. 2 óra elteltével írt. Aznap az estét végig beszéltük sokat megtudtunk egymásról és már szinte biztos voltam benne, hogy a matektanárommal chatelek. Meséltem neki, hogy még kezdő vagyok az internetes társkeresőben és nem tudom mikor illik találkozni. De azt mondta majd szól ha aktuális a dolog. Megbeszéltük, hogy arcos fotót nem váltunk legyen inkább majd meglepetés.
A következő napokban nagyon bizalmas viszonyban beszélgettünk. Minden megtudtunk egymás szexuális vágyairól. Azt is elárulta, hogy volt már olyan mikor az egyik tanítványáról ábrándozott.
Aztán egyszer várt egy üzenet, hogy gondolkodjak mikor tudnánk találkozni. A következő éjszakán azon gondolkodtam, miként valósítsam meg. Majd egy remek ötletem támadt. Az elkövetkező napokban új anyagot vettünk matekból és én úgy csináltam mintha nagyon nem érteném. Majd elmondtam otthon és anyám felhívta Erikanénit, hogy valamelyik nap tudna korepetálni engem. Erikanéni nagyon szívesen elvállalta és péntek délutánt beszélték meg. Aztán a társkeresőn írtam neki, hogy a hét nagyon zsúfolt, de lehet a szombat jó lenne. Era annyit válaszolt, hogy jó rendben és reméli én nem szivárgok el.
És végre eljött a péntek. Ahogy a sulinak vége lett gyorsan hazasiettem majd összekészülődtem és indultam Erikanénihez. Út közben vettem egy csokor virágot és egy doboz csokit. Majd megérkeztem.
- Csókolom tanárnő. Köszönöm, hogy fogad engem ezen a szép napon.
- Minek hoztál virágot és csokit?
- Hogy megköszönjem a találkozót és a beszélgetést.
- Milyen találkozó? Miről beszélsz? Te ittál?
- Nem tanárnő nem ittam. Ja és azért is hoztam, hogy bocsánatot kérjek.
- Bocsánatot. Még is miért?
- Egyrészt mert hazudtam. Más részt pedig, mert holnap nem tudunk találkozni.
- Nem értem. Biztos nem ittál? Vagy kábítószert használsz?
- Igen tanárnő biztos nem ittam, és drogot se használok. Jó de szerintem üljünk le és elmagyarázom. Először is nincs problémám a matekkal, másrészt valószínűleg holnap se akar velem találkozni. És nem vagyok 35 éves.
… Erre a mondatra Erikanéni elfehéredett…
- Igen tanárnő velem tetszett chatelni az elmúlt napokban. Ne tessék haragudni nem akartam átverni, de nagyon szimpatikus és nagyon jó volt beszélgetni.
… A következőben Erikanéni elkezdett nevetni.
- Szóval nem haragszik?
- Elsőnek megfordult a fejemben, hogy lekeverek egy pofont, de aztán az jutott eszembe, hogy ez is egy kis tanulópénz. És mivel nem hallottam semmi pletykát rólam, így gondolom nem mondtál senkinek se semmit.
- Nem, nem mondtam senkinek se erről semmit. Tudja én azt hiszem szerelmes lettem a tanárnőbe.
- De tudod te nagyon fiatal vagy még és én a tanárnőd vagyok.
- Tudom de nem tudok mit csinálni az érzéseimmel, vágyaimmal.
- Mivel ilyen rendes fiúcska voltál és még virágot is hoztál na meg csokit, mint egy igazi gavallér. Ezért lehet, hogy csinálhatunk egyest-mást, persze ha ezt is titokba tudod tartani. Tudod meséltem chaten a diákomról akiről gyakran fantáziáltam.
- Igen emlékszem.
- És Zolikám szerinted ki volt az?
- Csak nem én?
- De igen…

Ezután Erika néni megcsókolt majd a szobájába vezetett, levetkőztettük egymást, és már látszott a képek nem hazudtak, meztelen mellei szép kerekek és feszültek, a bomba segge is. Majd leült az ágyra és magához húzott… szép nagy és vastag szerszámod van… ezután bekapta és szopni kezdte… mivel nekem ez volt az első így gyorsan elélveztem de teletöltöttem a száját rendesen. Kis pihenő után újra akcióra készen álltam. Most én másztam a lábai közé és a nyelvemmel kényeztettem kopasz pináját. Majd a lábai közé térdeltem és jól megbasztam. Majd hátulról is. Ezután a délután követően gyakran mentem Erához korepetásra.
Beküldő:Zoli_vok_azt_cső


Szextörténet ajánló:


Rajtakapott az asszony.


Egyik este amikor a feleségem dolgozott unalmamban pornót kezdtem nézni. Nagyon felizgatott hogy a nagyképernyős tv-n hd-ben láthattam azokat a jó nőket. Az ágyon fekve elővettem a farkam és elkezdtem finoman verni. A filmben épp két rohadt jó csaj szopott le egy néger csávót. Gondoltam ki kéne próbálni milyen érzés lehet szopni. Hoztam a konyhából egy banánt, megpucoltam és elkezdtem szopni mikö....

Rocker tinicsajok


A múlt nyáron voltam a Wigwamban, és ott megismerkedtem két csajjal. Olyan 18 évesek lehettek, hatalmas mellel és izgató feszes popsival. Pasi nélkül jöttek, ami megesik, bár kicsit szokatlan. Lányok egyedül egy ilyen vad helyen... sok rocker arc volt meg nagypályás motorosok. Elektronikus gitárzene szólt, ahol kemény indie-riffeket röfögtettek. Én a sarokban álltam, ittam a sörömet, amikor meglát....

Erre jók a barátnők


Egy újabb nap. Meleg van, gyönyörű színek vesznek körül, minden szép és harmonikus. Felébredtem, felkaptam ruháim, és elindultam a napsütötte utcán, hogy újra találkozzak azzal kit legjobban szeretek ezen a világon.
Kiértem az utca elejére, és ott volt. Arcán nehéz és gondterhelt kifejezés árulkodott. Amint oda értem, felderültem, és nyakába ugrottam.
Valami furcsa volt. Eltolt magát....

Az utolsó szextábor


Az itt leírt történet, még az előző rendszerben történt. Általános iskolai tanulmányaimat éppen befejezve, ( év vesztes lévén éppen elmúltam 15 éves ) egy nyári úttörő sátortábor résztvevője voltam, kihasználva az iskola nyújtotta utolsó lehetőséget. Jellemző, hogy felügyelőként jelen volt két tanár,két-három szülő és három úgynevezett ifi vezető (két lány és egy fiú kb. 18 évesek). Egy ilyen tábo....

Amikor először megdugtak


Szabinak hívnak egy vidéki kisvárosban lakom. A néhány évvel ezelőtt történt első meleg kalandomat szeretném megosztani veletek. Normál körülmények között a csajok jönnek be, sok barátnőm volt, tetszenek is, nincs is ezzel semmi baj, ám titkon azért mindig fantáziáltam pasikról is. Érdekelt h milyen lehet egy pasival a sex, amikor a farok másik végén vagyok.
26 éves voltam, az egyik éjszaka....

Életem legjobb orális szexe egy vonaton történt


Egy nyári napon vonattal utaztam Budapestre. A fülkében egy idősebb férfival utaztam, amikor Nyíregyháza után egy csoport maszorettes lány szállt fel a vonatra. Versenyre igyekeztek. Fellépő ruhában (rövid szoknya, test színű harisnya, és fellépő bugyi-francia bugyi), ki sminkelve, feltűzött hajjal. Egy lánynak már nem jutott hely a szomszédos fülkében, így hozzánk kérezkedett be.
- Jó nap....Szextörténet címkék

ki kell elégítenünk több | popsid | laci unknown swinger grou | négy | férgek |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.