Ákos bdsm világa


Sokáig gondolkoztam azon, hogy ezt leírjam de végül úgy döntöttem legyen.
A történet eleje inkább bevezetés a részletekbe. Valószínűleg 2 rész lesz.
A történet teljesen valós, pár hónapja 2019 végén történt meg velem, amikor megismertem Ákost. Engem Viviennek hívnak egy 21 éves, világosbarna hajú magas lány vagyok, az a tipikus hostess lány kinézet és alkat. Sajnos hostess munkát mégsem tudtam végezni mert az egyetem mellet nem jött ki úgy az időm, ezért egy luxusautó kozmetikában voltam pár órában recepciós Budapesten. Itt találkoztam először Ákossal.


Ákos egy új sportkocsival érkezett, beállt a szalonba, és feljött a recepcióra leadni a kulcsot és aláírni a papírokat. Már amikor az ajtón belépett éreztem rajta az egyik kedvenc férfi parfümöm, de amikor odalépett a pulthoz akkor láttam csak igazán. Meglepődtem mert főleg idősebb férfiak voltak de ő velem egy idős volt. Magas volt, helyes és nagyon határozott, már az asztalra is úgy tette le a kezét, hogy egyértelmű volt, hogy milyen ember. Én konkrétan elpirosodva kérdeztem össze vissza dolgokat zavaromban, de ez nem tartott sokáig mert miután egy rossz papírt nyomtattam ki, Ákos rám szólt hogy, “Minek dolgozol itt, ha még ehhez sem értesz?” Hirtelen csak annyit tudtam mondani hogy “Bocsánat”. és közben arra gondoltam bárcsak hozzá nyomná a fejem a nyomtatóhoz a nyakamnál fogva és úgy kéne elnézést kérnem tőle.

Odaadtam a jó papírt, hirtelen alá is írta és már rohant is el, én csak utána néztem meg, hogy egyáltalán mit is rendelt mert abból látom mikor jön vissza. Szerencsémre pont a műszakom lejárata előtt lett kész az autója és reménykedtem hogy még én leszek itt amikor jön érte.

Megérkezett pont időre, és már amikor lent a szalonban nézegette az autóját, már akkor tudtam ,hogy talán egy régi álmom kulcsát tartja ő a kezében. (És itt most nem az autó kulcsra gondolok, mert ki nem szereti a szép autókat de amire én vágyok az más)

Feljött hozzám, aláírni a számlát és fizetni. Az a belépés ahogy egy ajtón bejött, soha nem gondoltam, hogy ez is lehet vonzó de mégis. Én megint nagyon zavarban voltam, amit észre vett és megkérdezte, hogy “Mindig ilyen zavarban vagy, vagy csak nekem szól?” Hat én össze vissza beszéltem mindent, természetesen a kis “szemét” észre vette és felnézett a telefonjából és mosolyogva várta, hogy befejezzem a baromságaimat amitől csak meg pirosabb lettem. Vége volt a habogásomnak de a kínos csend helyett inkább nevetett és közölte hogy, ő is tud a semmiről ennyit beszélni. De mondtam neki, hogy sajnos pár perc és végzek úgyhogy erre nem lesz lehetőség. Ekkor el se hittem de felajánlotta, hogy elvisz haza. Én mint egy kislány próbáltam nem kimutatni mennyire örülök, hogy megtudtam hogy szingli és hogy valószínűleg akar tőlem valamit.

Útközben majdnem elaludtam, az autó hihetetlen kényelmes volt és valami chill zene is szólt. Sokszor megdicsérte a hajam, mesélt a munkájáról, meg, hogy már egy ideje egyedül van.

Mielőtt kiszálltam elkérte a telefonszámom és
végülis már este pár nappal későbbre megbeszéltünk egy randit.
A randin nagyon jól éreztem magam, végtelenül kedves volt, de mindenben irányított, úgy csókolt meg, hogy már szinte az első csóknál a nyakamat szorította. Felajánlotta, hogy menjünk fel hozzá, amit elfogadtam. (Kb annyira lehettem nedves hogy azt sajnáltam hogy nem volt nálam betét).

Amikor beléptünk a lakásba kérdés nélkül az ajtóhoz szorított a nyakamnál fogva, levegőt nem kaptam és így csókolt meg. Konkrétan a benti tükörben a teljes keze látszott a torkomon pirosan. Innét nincs vissza út gondoltam, amióta az eszemet tudom erre vágytam, egy határozott sikeres férfi aki megaláz, megver, elfenekel és nem egy idegen hanem egy korombeli akibe szerelmes lehetek.

Közölte, hogy csak tiszta lányokhoz ér hozzá ezért a hajamnál fogva beráncigált a fürdőbe ahol konkrétan jég hideg vízzel fürdetett addig amíg már nem sírtam. Ekkor mélyen a szemembe nézett és csak annyit kérdezett, hogy biztos szeretném folytatni a mai estét. Én a hidegtől remegve de bólogattam némán, amikor megölelt és azzal a mozdulattal megint egy falon találtam magam miközben a torkomat szorította és pofozott. Pofozás közben elmondta, hogy úgy kell viselkedjek mint egy jó kislány és akkor minden rendben lesz. Én erre csak annyit mondtam hogy rendben apu.

Erre bevonszolt egy szobába ahol a földre lökött és üvöltött velem, hogy egy borzalmas, haszontalan kislány vagyok, aki csak szégyent hoz az apukájára. Én megint sírtam és csak annyit mondtam, sajnálom apa sajnálom. Felrángatott a földről és elkezdett elfenekelni az egyik kezével miközben a másikkal a nyakamat szorította. Megparancsolta, hogy feküdjek az ágyra és meg ne mozduljak. Kiment és visszatért valamivel, amitől nagyon de nagyon féltem.....
Beküldő:Vivi


Szextörténet ajánló:


Érzéki szexkaland 2.


Magamra kaptam a fürdőrucimat, a derekamra csavartam a strand kendőm és megkerestem a csajokat.
- Kata, mit csináltak veled? – kérdezte Marcsi. – Citromba kéne harapnod, olyan kielégült arcot vágsz. – jegyezte meg kuncogva – Ilyen jó volt a masszázs?
- Igen, nagyon ügyes kezei voltak a masszőrömnek. – válaszoltam és olyan vörös lett az arcom, mint a lángvörösre festett hajam.
....

Öltözői szexkaland


Már több mint 5 éve kosárlabdázom, de soha nem volt még ilyen kellemes helység számomra a tornaterem öltözője.....
Volt ott egy fiú, akit most nem fogok megnevezni, de valahogy mindig lehet majd tudni, hogy o az. Na szóval úgy volt ez az egész, hogy meccs előtt odamentem hozzá és adtam neki egy kifogyott öngyújtót, tudtam hogy gyűjti. Már nagyon régóta tetszett, de most már én is észrevette....

Aranka (1984)


Aranka (1984)
Barakk épületben kazettás magnóból szólt a zene, a táskarádió hangja néha recsegősre váltott. Nem csoda, hisz a magnószalagot már ronggyá hallgatták. Hirtelen sötétedett a későőszi estén Megvacsoráztunk és túl voltunk néhány sörön és pálinkán is. A nők azért kissé szolidabban fogyasztottak, de azért nem fogták magukat vissza túlságosan. Céges osztálybuli volt ez a javából, a ....

Éva néni, a vén kurva


Az utcában, ahol lakom, sok eladó ház van. A szomszéd ház is eladásra került, hamar el is kelt. Egy házaspár vette meg, Éva és Péter. Budapestiek, mindketten nyugdíjas pedagógusok. Hamarosan átjöttek bemutatkozni, barátság alakult ki közöttünk, letegeződtünk. Péter hetvenéves, Éva jóval fiatalabb, hatvankét éves, molett, nagy mellű, nagyfarú hölgy.

Egyszer Péter nagyon beteg lett, k....

A céges bankett csoprtszexbe torkollott


Késő este volt, az irodaházban már csak itt- ott égett a villany. A 14. emeleten azonban még javában zajlott az élet, a cég pont most ünnepelte az egyik project befejezését, ami elég jelentős pénzösszeggel jutalmazta a hosszú, hónapokig tartó munkát.
Sokan hazamentek már, de a kemény mag, az a hat ember még javában ünnepelt. Irene, az egyik építésznő magányosan üldögélt az egyik széken. Ivo....

Szakadt nadrág


Sziasztok. A különös ismerkedés című történeteimbem leírtam, hogy sokat utazok, hol kisebb, hol nagyobb autóval viszek arút, a mindenfele az országban és kívül is. Itt történt meg velem.
Reggel óta úton volt6am sok dugó, stb, nem érkeztem meg a megadott céghez időben. Szóltam telefonon, hogy várjanak meg, mert úton vagyok, érkezek. A munkaidő után 1 órával érkeztem meg, a három srác és a mu....
Szextörténet címkék

30 é | elszöktem otthonról | alkar | a lázas | 13,5 |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.