A szextúra


Eltelt pár hónap, amikor egy kellemes tavaszi hosszú hétvégén négyesben kibéreltünk egy házat és végre zavartalanul egymáséi lehettünk. Már vártam az újabb szexuális kihívásokat és bevallása szerint Edinának is hiányzott a csoportos együttlét. Szóval, amint odaértünk a házba, bevettük magunkat a konyhába és alaposan bereggeliztünk. Nem volt különösebb program vagy elképzelés, de már nagyon akartam egy kiadósat dugni.

Laura az asztalnál kitalálta, hogy mivel úgyis négy napot leszünk itt, akkor mi lenne, ha minden nap lenne egy-egy „főnök” és a többiek az ő kívánságait teljesítenék. Az érdekes elgondolás miatt beleegyeztünk és egy pakli kártyából húztunk. Elsőnek Edina húzott egy (semmire nem jó) kettest, majd Benedek egy tízest. Ez már elég erős lap volt, de utánuk Laura húzott egy ászt, majd én is egy másikat. Mivel ketten nem nyerhettünk, ezért mi újra húztunk: Laurának egy kilences jutott, míg nekem egy hármas. Így eldőlt, hogy az első napon Laura lesz a főnök!
Örömében Laura közénk állt és szabályos sztriptízbe kezdett a tőle megszokott kéjjel. Szépen lassan hulltak le róla a ruhák. Amint előbukkantak mellei, egyből a számba tette, hogy alaposan körbenyalhassam őket. Végül megszabadult a tangájától is és egy rövid ujjazás után leült velem szembe törökülésbe úgy, hogy tökéletesen láthassam a tettre kész punciját.
Utána engem kért meg egy hasonló vetkőzésre, amit igyekeztem jól megoldani. Azért amikor a farkamat elővettem, akkor egyesével odaálltam mindenki elé és mivel „vették a lapot”, ezért mind a hármójuktól kaptam egy rövid nyalintást.
Utánam Benedek jött és ő a tőle már látott profizmussal szabadult meg ruháitól. Ő velem ellentétben nem adta szánkba a farkát, hanem maga vette kezelésbe és állította fel. Végül a feleségem, Edina következett és alig pár mozdulattal megszabadult a felső ruházatától, majd alaposan körbenyalatta velünk a melleit, míg a bugyiját nekem kellett foggal levennem. Ha már meztelen volt a kedvesem nunája, akkor ki is szerettem volna nyalni, de Laura szólt, hogy most ő venné kezelésbe Edinát.
A kedvesemet hanyatt döntötte, majd lassan elkezdte simogatni minden porcikáját – különösen sokat időzött a mellénél és miután mindenhol megsimogatta, elkezdte lassan, óvatosan megujjazni a tettre kész puncit. Eddig mi, fiúk, csak szemlélődtünk, de most egyszerre szóltunk, hogy mi is szeretnénk beszállni. Laura kérésére Benedek a farkát adta Edina szájába, míg én Laurát masszírozhattam mindenhol, mialatt ő egyre erősebben ujjazta Edinát. Már nagyon ágaskodott a farkam, amikor Laura végre cserélt és a merev farkamat berakhattam Edina szájába, míg Benedek masszírozhatta a feleségét. Benedek már dugni szeretett volna és így elkezdte ujjazni Laurát, ám ő ezt nem hagyta, mivel szeretett volna a leszbikus élmény adására koncentrálni. Pár perces huzavona után Laura megelégelte férje próbálkozását és mivel ő zavartalanul akarta kinyalni Edinát, ezért kérte, hogy mostantól szálljak ki a feleségem szájából és inkább Benedeket szopjam tovább. Jól esett a farok íze, de most már nagyon szerettem volna egy puncit dugni! Laura egyre jobban nyalta Edina pináját, ami látványnak sem volt utolsó és Benedek farka is egyre jobban életre kelt a számban. A nyögésekből hallottam, hogy Edina közel van az extázishoz, amikor Laura szólította férjét, hogy most gyorsan dugja meg a lucskossá nyalt puncit. Benedek egyetlen döféssel felnyársalta Edinát, aki először meglepődött, hogy egy méretes farok mozog benne, ám pillanatok alatt újra élvezte és kéjjel fogadta magába Benedek ondó-áradatát.
A legegyszerűbb pózban szeretkezők látványát Laurával kettesben néztük. Én igyekeztem a mellét simogatni, míg ő ártatlanul játszott a farkammal. Amikor a szeretkező páros harci kedve (és Benedek férfiassága) kezdett lelohadni, akkor Laura visszafeküdt a kedvesem lucskos puncijához és kedvenc mozdulataival kinyalta a kifelé csöpögő ondót. Ez annyira felizgatott, hogy a farkam magától ágaskodott egyre jobban és jobban. Az izgalmat látva Benedek szopott párt nyalásnyit, majd Laura mögé vezetett és így végre dughattam egy kiadósat. Laura meglepődött, hogy hirtelen benne volt egy farok, de nem bánta, sőt kifejezetten élvezte. Nekem is óriási örömöt okozott a helyzet és már elég közel voltam az elsüléshez, amikor Laura felemelte fejét Edina pinájától és azt kérte, hogy inkább a feleségembe élvezzek bele. Pár pillanaton belül benne voltam és gyorsan el is élveztem. Edina láthatóan kisebbet élvezett, mint Benedek alatt, de örömmel fogadta be spermámat. Miután lógó farokkal kiszálltam Edinából, megint Laura szürcsölte fel a kiömlő ondót.
- Most végre elég ondó van bennem! – mondta fülig érő szájjal Laura – De valaki most már rendesen megbaszhatna! Melyikőtök lesz az? – nézett kérdőn ránk.
Mivel mindketten csak percekkel azelőtt élveztünk el, ezért nem voltunk igazán harcra kész állapotban. Laura a sokszoros elélvezéstől még alig kapott levegőt, így tanácstalanok voltunk. A dolgot Laura oldotta meg, mivel letérdelt elénk és felváltva szopott minket. Hol Benedek farka volt a szájában, hol az enyém. De amíg az egyik farkat szopta, addig a másikat kézimunkájával kényeztette. Pár perc után mindkettőnk farka egyszerre élénkült meg és tettre készek voltunk. Bár arról volt szó, hogy csak egyikünk fogja Laurát megdugni, de mivel mindketten készen álltunk, ezért Laura négykézlábra ereszkedett és Benedek farkát kérte a pinájába, míg az enyémet a szájába. Szopása a jól ismert élvezetet nyújtotta, majd némi idő elteltével cseréltünk. Immár én dugtam hátulról, míg Benedek szopathatta a feleségét. Az újabb csere közben láttam, hogy Edina is élvezettel nézte hármunk látványát és bámészkodott. Már több csere is volt, amikor éreztem, hogy nem tudom tovább visszatartani a kilövellő spermát és beletüzeltem Laura szájába. Benedek sem volt rest és látva, hogy elöl mi történt, ő Laura nunájába ürített.

Most muszáj volt pihennünk egy jó órát. Mindenféle semmiségről beszélgettünk, majd egyszer csak Laura eltűnt pár percre és egy méretes műfarokkal a kezében jött elő. Szó nélkül leült elénk és elkezdte simogatni magát, majd a műszerszám is sorra került. Eleinte csak a melleit izgatta, majd lassan áttért a pinájára és hosszan, élvezetesen dugta fel magának a fáradhatatlan műfarkat. Nekem egyre jobban tetszett a látvány és a farkam megint életre kelt. Ahogy Benedekre néztem, őt sem hagyta érintetlenül a showműsor, de legjobban kedves Edinámon lepődtem meg. Szaggatottan lélegzett és szemérmetlenül maszturbált. Feleségem gerjedelmét látva Laura hanyatt dobta magát és Edina kezébe adta a műfarkat, aki kicsit esetlenül, de határozottan kezelésbe vette a számára ismeretlen szerszámmal Laura begerjedt pináját. A rezgetés és a ki-be mozgatás mellett sokat és hosszan szívta-nyalta barátnője szeméremdombját. Csendben oda akartam osonni Edina mögé, hogy farkamat bedugjam a pinájába, de Laura intésére inkább visszaültem a helyemre. Ő most kettesben akart élvezni Edinával!
Sokat játszottak így egymással mire Laura végre elélvezett. Benedekkel ketten ott álltunk merev farokkal, nőre éhesen. Laura az extázisból feleszmélve kérdezte Edinámat:
- Melyik farkat szeretnéd magadban és hogyan?
- Mindkettő igencsak csábít, de tetszett a te bemutatód is.
- Akkor melyiket kívánod?
- Nem tudom! Benedeké és Jánosé is formás. Legszívesebben mindkettőt magamba fogadnám! Szerinted mi legyen?
- Ez megoldható! Én lefekszem hanyatt – mondta Laura – te meg franciásan rám fekszel. Benedek farkát te szopd egy kicsit, mialatt én Jánoséval foglalkozom. Kis idő múlva János farkát belerakom a pinádba és így egyszerre lesz benned mindkét pasas.
- És te?
- Majd alulról nyalom a puncidat és János golyóit. De mindenki vigyázzon, hogy el ne élvezzen!
A dolog olyan élvezetesre sikeredett, hogy sokáig így voltunk. Aztán Benedek szólt, hogy szeretne cserélni, mivel már ő is szeretne puncit a farkára. De Laura kérésére a lányok is cseréltek. Így Edina került alulra és fordítva feküdt rá Laura. Pár nyelvcsapással bemelegítették puncijukat, majd én Laurát szopattam, mialatt Benedek teljes erővel tolta farkát a feleségébe.
Nagyon vigyáztunk, nehogy elélvezzünk. Én akkor voltam ehhez a legközelebb, amikor Laura egy óvatlan pillanatban kivette szájából a farkamat és belenyomta az alatta pihegő Edina pinusába. A farokra nem számító Edina meglepetéséből felocsúdva jól érezhetően elélvezett.
Laura megérezve a lelazuló Edinát megint váltást kért. Most Benedek feküdt az ágyra és Laura óvatosan belecsúszott a farkába, majd engem megkért, hogy nagyon óvatosan tágítsam ki a fenekét – ezt a pozíciót csak nagyon ritkán csinálta, mert néha fájdalommal járt. A farkam harcra készségéről persze Edinának kellett gondoskodnia némi kézimunkával és nyalogatással. Óvatosan, lassú mozdulatsorral tágítottam Laura fenekét, majd a hosszú előkészítés után Laurát rádöntöttem a férjére és igen lassan behatoltam a fenekébe. A farkammal éreztem Benedek farkának erejét és mozgékonyságát és lassan, de határozottan dugtam meg Laura fenekét. Sokáig nem tudtuk türtőztetni magunkat, mivel pár perc múlva mindannyian eldurrantunk. Elsőnek és sültem el Laura fenekében, majd szinte azonnal Benedek farka jött a punciban. A két lövet hatására Laura is elment és kiszállva kettőnkből csak annyit kért, hogy most valaki nyalja tisztára az alfelét. Én Benedekre számítottam, de meglepetésemre Edina kéretőzött oda és előszeretettel lefetyelte össze a spermát barátnője puncijából és fenekéből.

Most már tehetetlenül hevertünk össze-vissza és mindenkit vonzott a délutáni szunyókálás, aminek nem is tudtunk ellenállni. Már kezdett sötétedni, amikor kezdtünk ébredezni. Egyesével mentünk zuhanyozni – ez különösen az én farkamra volt érvényes! Este szinte semmire sem volt erőnk. A nappali kemény menetek után ez nem is volt csoda! Laura utolsó aznapi kérésére azért összeszedtük maradék erőnket és a hanyatt fekvő Laurát mindenki kezelésbe vette: Edina nyalta lucskosra a punciját, mialatt én a bal mellét izgattam, így Benedeknek jutott a jobb oldal. Most már tényleg alhattunk békésen!

2. nap: Benedek
Másnap reggel a késői kelés után megint elővettük a kártyát és immár csak hárman húztunk. Aznapra Benedek lett a főnök. Kiadós reggeli után Benedek táncolt egyet meztelenül, majd mindannyiunk szájába betette a farkát, hogy nyugodtan tudjuk nyalogatni. Mivel ezt Laura csinálta a legjobban, ezért a következő tíz percben Laura szophatta/nyalhatta tovább Benedek farkát. Az előző napi sok elélvezéstől aránylag nehezen állt fel a kérdéses farok, de azért csak sikerült. Benedek kérésére Edinával addig mi ketten csendesen nézelődtünk.
Utána nekem kellett kezelésbe vennem a meredten álló farkat, mialatt a lányok nyugodtan simogatták és csókolgatták egymást. Pár perc után aztán a lányokat lefektette egymás mellé Benedek és váltva dugta őket, mialatt én nyaltam az éppen hoppon maradt puncit. Nagy bánatomra pont az én farkam végére nem akadt senki sem!
De Benedek már nagyon el akart élvezni, ezért megfordította Laurát és hátulról nyársalta fel a punciját, mialatt engem maga elé állított és könnyedén szopta a farkamat. Edina sem volt ez alatt rest, mivel ő befeküdt Laura elé, így nyalatta magát fényesre. Ezt a látványt már nem bírta Benedek farka és beleürítette spermáját Laura pinusába.
Utána Benedek kérésére és ültem le az ágy szélére és ők hárman felváltva szopták a farkamat. Talán Benedekbe sikerült belelőni a férfitejet, de ez a rész kicsit homályos. Mivel most mindketten harcképtelenek lettünk, így a hoppon maradt lányok kénytelen voltak kölcsönösen kinyalni egymást – egészen élvezkedésig!
Eléggé el voltunk fáradva, így kénytelenek voltunk több órás szünetet tartani. Felöltözni persze lusták voltunk, így csak meztelenül játszottunk valami ártatlan semmiséget. Amikor ez véget ért, akkor Benedek kérésére a két lány egyszerre merevre szopta az ő farkát, majd velem kettesben alaposan előkészítettük a lányok punciját. A lányok négykézláb térdeltek, majd Benedek hátulról nyársalta fel őket egyesével, mialatt én a farkamat a szájukba tettem. A látvány igencsak tetszett, hiszen mialatt teljes erővel szopattam az én Edinámat, azalatt Benedek teljes erővel hátulról dugta, aztán jött Laura. Már a többedik cserén is túl voltunk, amikor a lányok egymás után elélveztek, majd én is belespricceltem Laura szájába. Ezért „büntetésből” ki kellett szállnom és Benedek mostantól Edina punciját tömte, míg Edina szája elő Laura helyezkedett magát kinyalatni. A látványt és az érzést persze Benedek sem bírta sokáig, mivel gyorsan belelőtte magját Edinába, majd a két lány gyorsan cserélt és Laura újfent kinyalogatta a kedvesemből kicsöpögő ondót.
Erre a látványra az én farkam ismét éledni kezdett, amit Benedek észrevett és egyszerűen mellém fekve óvatosan elkezdett szopni. Én sem voltam rest és a farkát gyorsan a számba helyeztem, így franciáztunk ketten. A lányok már végeztek egymással és a mi kettőnk látványát élvezték, amikor egy női kezet éreztem meg a belső combomon. Én voltam felül és Edina szeretett volna besegíteni – én meg hagytam! Így már ketten kényeztettük Benedek farkát.
Laura kis masztrubációval előkészítette magát, hogy készen legyen a következő menetre, ami nem is váratott magára sokat, hiszen a dupla szopást megelégelve Benedek négykézlábra állította feleségét és hátulról egyetlen mozdulattal beletolta a farkát. Nem sietett, hanem szépen, lassanként élvezkedett. Edinával így hoppon maradtunk és kérdőn néztünk Benedekre, mire ő csak annyit kért, hogy foglaljuk el magunkat. Ő most ki akarja élvezni Laura punciját elég hosszan. Egyik kedvenc otthoni pozíciónkba helyezkedtünk: én voltam alul és Edina rám feküdt merőlegesen úgy, hogy a farkamat belenavigálta a puncijába, míg a lábainkat összefontuk. Csak lassan dugtunk, alig pár mozdulattal és gyönyörködtünk a másik pár látványában. Ez a legmegnyugtatóbb és lehető leglazább otthoni pozíciónk volt – otthon még néha el is aludtunk így. Bár csak az egyik kezemmel fértem hozzá, de menet közben simogattam a párom mellét, így fokozva a gyönyörét. Hamarosan éreztem, hogy Edina egyre jobban nedvesedett belülről.
Benedek és Laura sem siette el a dugást, de az ők nem voltak ilyen lazák, mint mi. Amikor egy kicsit lassítottak, akkor Benedek kérdésére megvallattam, hogy kettőnknek ez a leglazább pozíció, amit akár órákig is tudunk tartani, ha nem sietünk el semmit. Erre szétváltak és Benedek oldalról berakta kéjtől nedves farkát Edina szájába, míg Laura szájjal kényeztette kedvesem melleit. Immár mindhárman Edinát kényeztettük, így éreztem, hogy egyre közelebb lopakodik hozzá az óhatatlan extázis. Valamit ebből Benedekék is megérezhettek, hiszen alig pár perc után váltottak: most Edina szájára Laura telepedett rá, hogy punciját nyalassa, míg Benedek odaállva kedvese elé farkát berakta Laura szájába.
Egyre jobban éreztem Edina puncijában a nedvesedést, ami nem csupán kettőnk dugásának volt köszönhető, hanem annak is, hogy nyalta Laura punciját. Ez utóbbiba annyira belejött, hogy Laura is egy kéjesebb volt. Újabb percek után Laura kivette férje farkát a szájából, hogy Edina nyalására tudjon koncentrálni, így a hoppon maradt Benedek farkát én kaptam a számba. Edinának oly’ annyira tetszett ez a pozíció, hogy teljes erővel elélvezett és hatására Laura is jól láthatóan extázisba került, majd kiszállt a négyesből. Otthon ebben a kényelmes pozitúrában Edina képes volt többször is elélvezni, így nyugodtan dugtam tovább, de Benedek annyira megkívánta fáradt kedvesét, hogy kiszállt a számból és Laurát hanyatt döntve simán erővel megdugta. Ők ketten hamarosan végeztek, de mi, Laurával még mindig kényeztettük egymást.
Eltelt újabb negyedóra, amikor az eddig pihegő páros megint be akart szállni: Benedek kérésére kiszálltam a kedvesem puncijából és ő simán bekapta a farkamat és teljes erővel szopni kezdte. Ennek soha nem tudtam ellenállni, így pár perc alatt bele is élveztem Benedek szájába. Nem is figyeltem, hogy menet közben a kéjjel teli Edina punciját Laura nyalta tovább élvezkedésig.
Most már kettőnknek volt muszáj kicsit pihenni, ezért Benedek és Laura franciáztak egy kiadósat, de most nem bírtak újra elélvezni.
Már késő délután volt, mi pedig alaposan megéheztünk, de a lányoknak semmi kedve nem volt főzni, ezért felöltöztünk és elmentünk egy közeli, kellemes étterembe enni.
Hazaérve a mai főnök, Benedek javasolt egy üvegpörgetős játékot, se semmi kedvünk sem volt hozzá, így inkább némi zenével ő állt középre és szép lassan dobálta le magáról a ruháit. Annyira jól sikerült a sztriptíz, hogy utána és álltam középre és pár perc után ott álltam egy szál álló farokban középen. Nem hittem volna, de engem is felizgatott a vetkőzésem, no meg az, hogy két szexéhes nő vizslatta mindenemet. Leültem Benedek mellé, akivel egymás farkával játszottunk, mialatt Edina vetkőzött és meglepetésemre igen jó előadást tartott. Amikor végre minden lekerült róla, elém állt és szemérmetlenül pár centivel az arcom előtt maszturbált. Az eddig sem lanyha farkam már kívánta a puncit, de Edina előbb Benedek, majd Laura elé állt pár nyelvcsapásnyi időre, így teljesen átnedvesedve állt vissza elém, de nekem nem lehetett nyalni. Helyette az ölembe ült, pontosabban a farkamba és intett Laurának, hogy most ő vetkőzhet, amit mi hárman nézhettünk. Számomra hihetetlenül élvezetes volt Laura tökéletes sztriptízét úgy nézni, hogy közben Edina lassan, de óvatosan lovagolt rajtam. Benedek ezúttal nem szállt be, mivel ő a feleségére várt. Laura viszont alaposan elhúzta saját vetkőzését, mivel megint elővette a műfarkat és élvezettel dugta magát. Megint Edinán csodálkoztam, mivel egyre jobban élvezte a látványt, holott ő eredetileg nem szerette a művégtagokat. Amikor Laura csaknem felért a csúcsra, akkor egy hirtelen mozdulattal beleült Benedek farkába és elkezdett lovagolni. Benedek kérésére igyekeztünk nem elélvezni – ez főleg akkor volt nehéz, amikor a két lány farkat cserélt. Már alig bírtam magammal, amikor a két lány újra cserélt. Benedek ekkor szólt, hogy ne fogjam vissza magamat, így végre nyugodtan beleélveztem Edina lucskos puncijába. Ugyanígy tett Benedek is, majd végre nyugodtan pihenhettünk egészen másnap reggelig.

3. nap: Edina
Reggel felé merevedéssel ébredtem és sürgősen dugni akartam. Balra tőlem ott pihegett Laura, jobbra pedig Edina. Ő jól ismerte ezt a gyors reggeli menetet és szerette is, de nem tudtam biztosan, hogy az előző napok rengeteg dugásától maradt-e még kedve. Feléje fordultam és óvatosan elkezdtem csókolgatni a mellét és dörzsölgetni a szeméremdombját. Még félálomban volt, amikor szó nélkül magára húzott és csak ennyit szólt:
- Hát neked sosem elég?
- Tudod, hogy nem!
- Ok, akkor jöhetsz, de azt szeretném, ha ma én lennék a főnök.
- De… - kezdtem tiltakozni.
- Nyugi, te is nagyon jól jársz!
- Köszi.
- Akkor gyere és gyorsan élvezz belém!
Nem kellett sokat kérlelni, mivel pár percen belül végeztünk is, majd nyugodtan visszaaludtunk.

9 körül ébredtünk. Laura és Benedek várta a kártyahúzást, de mivel én beszámoltam a reggeli menetünkről, így aznapra Edina lett a főnök. Alapos reggeli után lehevertünk az agyonhasznált ágyra.
Edina valamivel fel akarta vezetni a dugást, így kitalált egy játékot. Mindig körben húztunk egy-egy lapot és akinek a legnagyobb, az kívánhat valamit a legkisebbet húzótól. A többiek addig csak figyelnek. Ha lapegyenlőség van, akkor további húzásokkal dől el a sorrend. Elsőnek Laura nyert ellenem és egy alapos váll-masszírozást kért. Másodiknak Benedek nyert Laura ellen: ő a hátát kérte megsimogatni Laura melleivel. Harmadiknak megint Benedek nyert ellenem: most a mellkasát kellett cirógatnom. Negyediknek megint Benedek nyert megint Laura ellen, akitől újra cicivel simogatást kért.
Mivel már túl sokat nyert Benedek, ezért az eddig egyszer sem játszó Edina annyiban változtatott a szabályokon, hogy aki háromszor egymás után nyer, az a következő körben automatikusan veszít, tehát tőle kívánhatnak. Ugyanígy érvényes a háromszori vesztés után a következő körben az eddigi vesztő lesz a győztes.
Ötödiknek éppen Edina nyert, aki egy derékmasszázst kért az automatikusan vesztes Benedektől. Utána én nyertem Laura ellen, akitől azt kértem, hogy szorosan mögém állva simogasson végig a kezével – elöl. Aztán Laura nyert Edina ellen, akitől egy kiadós nyelves puszit kért. Nyolcadik körben megint Laura nyert, de most Benedek ellen, akitől csak annyit kért, hogy érzékien cirógassa a melleit. Utána én nyertem Benedek ellen, akitől egy hátsimogatást kértem. Tizediknek Edina nyert Benedek ellen, akinek most Edina melleit kellett cirógatnia.
Mivel háromszor egymás után vesztett, ezért most Benedek automatikusan nyert, de Edina ellen, akitől egy kiadós nyelves puszit kért. Aztán Laura nyert Edina ellen, akitől melleinek simogatását kérte. Utána én nyertem Laura ellen, akitől hátam simogatását kértem cicivel. Aztán megint én nyertem, de most Benedek ellen, akitől azt kértem, hogy szorosan mögém állva simogasson végig elöl. A következő körben megint én nyertem, de most Edina állt mögém, aki melleivel simogatta végig a hátamat.
Mivel háromszor nyertem, így most automatikusan én vesztettem Laura ellen, aki egy kiadós nyelves puszit kért. A dolog a következő körben is folytatódott, ahol ezúttal Edina nyert ellenem és ő újfent egy nyelves puszit kért. Utána Benedek nyert Edina ellen, akitől melleinek körbe csókolgatását kérte. Utána ugyanez a páros jött, de fordított felállással: ezúttal Benedek csókolgatta körbe Edina melleit.
A jubileumi, 20. körben megint Edina nyert, de ezúttal Laura ellen, akinek Edina mögé állva kellett végig simogatnia a kedvesemet. Utána újra Edina nyert, de most ellenem, így nekem jutott a kedvesem melleinek körbe csókolgatása. Most Edina automatikusan vesztett Laura ellen, aki melleit csókoltatta körbe a kedvesemmel. Aztán Benedek nyert ellenem, így nekem kellett a haverom mögé állva kellett őt simogatnom előlről. Utána én nyertem Laura ellen és egy kiadós nyelves puszit kértem tőle. Aztán megint Benedek nyert Edina ellen és ő is csak egy nyelves puszit kért. A 26. körben Edina nyert Laura ellen, így jogosan kérte melleinek alapos körbenyalását. Aztán én nyertem Laura ellen és azt kértem, hogy Laura döntsön hanyatt és úgy csókolózzunk. Ez annyira megtetszett az utánam nyertes Benedeknek, hogy ő is ezt kérte a harmadszor vesztes Laurától. A következő körben Laura automatikusan nyert – én meg vesztettem. Feladatom csupán annyi volt, hogy alaposan nyaljam körbe Laura melleit.
A jubileumi, 30. körben megint Laura nyert, de most Laura ellen, akinek az volt a feladata, hogy a fekvő Laura melleit simogassa. Utána Laura újra nyert, de ezúttal ellenem és megint az előző feladatot adta nekem. Laura most automatikusan vesztett ellenem és a feladata a fekve csókolózás volt.
Laura már 7 kör óra játszott, de most végre kimaradt, így most Edina nyert Benedek ellen, akinek feladatául a melleinek körbe csókolását szabta ki. Utána én nyertem Benedek ellen, akit arra kértem, hogy játszadozzon a golyóimmal úgy, hogy nem érhet a farkamhoz. Aztán megint én nyertem, de most Laurától kértem ugyanezt.
A következő körben Laura nyert Edina ellen, akitől fekve kérte melleinek alapos körbe nyalását.
Utána Edina nyert ellenem és ugyanezt kérte. Aztán én nyertem Benedek ellen és most már azt kértem, hogy simogassa a farkamat és a golyóimat, de ne érjen hozzá nyelvvel. A következő körben szintén mi szerepeltünk, de fordítva. A feladat ugyanaz volt!
A jubileumi, 40. körben megint Benedek nyert, aki ugyanezt kérte a vesztes Edinától. Aztán újra ők jöttek és folytatták az előző játékot. Most Benedek automatikusan vesztett, de Edina nyert. Kérése: fekve a melleinek körbe nyalása volt. Utána Laura nyert ellenem, de a feladat ugyanez volt. A következő körben szintén mi ismételtük, ugyanezt. A dolog annyira elnyerte a következő körben nyertes Edina tetszését, hogy amikor utána ő nyert ellenem, akkor ugyanazt kérte. Mivel háromszor vesztettem, most automatikusan nyertem – Edina ellen, akitől azt kértem, hogy a kezével játsszon a farkammal. Szerencsémre megint nyertem, de most Benedek játszott a farkammal. A harmadik nyertes körömben pedig Laura jött a farkammal játszani.
Most nekem kellett veszíteni, míg a nyertes Edina fekve kérte szeméremdombjának cirógatását.
A jubileumi, 50. körben a nyerte Benedek adta farkát a kezembe. Utána Laura szeméremdombját cirógatta Edina.
Aztán bekeményítettünk, hiszen a következőleg nyertes Edina punciját ujjazta a vesztes Benedek. Utána Laura nyert és ugyanezt kérte a megint vesztes Benedektől. A dolog annyira megtetszett neki, hogy amikor megint nyert, akkor ugyanezt kellett folytatni az ezúttal vesztes Edinának. Utána Benedek nyert és én vesztettem – feladatom a farkának szopása volt. Utána Laura nyert és én megint vesztettem, de szerencsémre megint ujjazhattam a punciját. Utána én nyertem és a farkamat a vesztes Edina szopta. Utána Edina nyert ellenem – már indult a kezem a várható ujjazásra, de Edina combjait szétnyitva kérte, hogy nyaljam egy darabig. Utána megint Edina nyert, de ezúttal Benedek nyalta a punciját. Szerencsére most én nyertem, így a farkamat a vesztes Laura szájába rakhattam egy kis szopásra. Az újabb nyerésem után folytattam a szopatást, de ezúttal Benedek szívta a farkamat. A dolog nagyon tetszett, így az immár harmadik nyertes körömben megint szopattam, újfent Laurát.
Most én veszítettem és Laura nyert – végre az ő punciját is nyalta valaki. Utána Benedek nyert, aki hanyatt fekve kérte a vesztes Edinát egy gyors francia menetre. Következőleg Edina nyert és én franciázást vártam, de ő csak a punciját nyalatta. A következő körben megint Edina nyert és immár franciázott a vesztes Laurával, de most ő volt felül. Utána Benedek nyert és farkát a vesztes Laura szájába tette. A dolog annyira megtetszett nekem, hogy amikor a következő menetet megnyertem Laura ellen, akkor folytattam a szopatást. Most a szexben sokat jelentő 69. menetben jött: Laura automatikusan nyert ellenem és persze a számra való tekintettel franciáztunk úgy, hogy ő volt felül. Utána megint mi jöttünk, de ezúttal én nyertem, így ő került alulra. Újra nyertem, de ezúttal Benedek ellen: nem voltam rest és újra francia felállást kértem úgy, hogy én legyek felül. Következőleg Laura nyert és ő volt felül a francia formációban, míg a vesztes Edina került alulra.
Most már a farkamat bele akartam meríteni egy punciba, mire a következőmenetben sort is keríthettem, hiszen nyertem és a vesztes Edinának azt a feladatot adtam, hogy én hanyatt fekszem ő pedig üljön bele a farkamba és lovagoljon. Utánam Benedek nyert és folytatta a vesztes Edina lovagoltatását. Most Edinának járt a nyertes szerepe és ő beült a vesztes Laura elé és simán kinyalatta a punciját.
Utána én nyertem és Laura vesztett – én pedig újra lovagoltathattam. A következő körben megint nyertem, de ezúttal Benedek vesztett, őt pedig nem lovagoltathattam, így egy kiadós farokszopást kértem tőle. Utánunk Benedek nyert és ő lovagoltathatta Edinát.
Edina kicsit ráunt a sok lovagoltatásra és mivel a következő körben ő nyert, ezért négykézlábra ereszkedett és a vesztesnek, nekem, hátulról meg kellett őt dugnom. Utána Laura nyert és így őt is dughattam hátulról. Következőleg Laura nyert és mivel Edina vesztett, ezért franciáztak egyet úgy, hogy ezúttal a nyertes volt alul. A sors fintora, hogy bár mindketten dugni akartak egy-egy pasival, de megint ők jöttek – ugyanolyan szeperosztásban. Ezúttal viszont Laura volt felül. Szerencsére a következő menetet én nyertem így alaposan meglovagoltattam a kötelezően vesztes Laurát.
A lányok eddigre többször is elélveztek, de mi, fiúk még bírtuk a strapát, viszont nagyon el akartam már sülni.
Szerencsére most megint én nyertem és Edina vesztett. Hanyatt fektettem és simán addig dugtam a jó öreg misszionárius pózban, amíg bele nem élveztem. Itt ki akartam szállni a játékból, de a többiek nem hagyták, így a következő körben a nyertes Edina hanyatt feküdt és a telerakott punciját Benedek nyalhatta ki. Lehet, hogy némi bunda volt?!
Utána megint én nyertem, de férfierőm nem lévén csak azt a feladatot adtam a vesztes Benedeknek, hogy most az én farkamat nyalja tisztára.
Utána Benedek nyert, aki Laurát döntötte le és alaposan beleélvezett. Ezt a játékot immár húzás nélkül a két lány zárta le úgy, hogy kölcsönösen tisztára nyalták egymás lucskos punciját – franciázva. 1.) Laura > János - vállmasszázs

Muszáj volt pihennünk!
Ilyen fárasztó menet után jól esett egy kiadós séta, mialatt megéheztünk és betértünk egy csendes kis vendéglőbe. Már nem emlékszem, hogy mit rendeltünk, de a rendelés után pár perccel Laura és Benedek eltűnt, aztán csak percek múlva kerültek elő: Laurának gyanúsan csillogott a szeme, míg Benedek eléggé fáradtnak tűnt. Kuncogva mondták el, hogy ők sokszor szoktak egy gyors menetre elvonulni a vendéglőkben és most is így tettek. Nekünk sem kellett több és a női WC-be lopózva Edina elém térdelt és pillanatok alatt merevre szopta a farkamat, majd elém hajolva kérte magába a farkamat. Nekem persze több sem kellett és az izgalmas helyzetet kihasználva gyorsan beleélveztem. Az asztalhoz visszatérve nagyokat nevettünk a helyzetfelismerésünkön.

A kiadós étkezés után nem sokkal visszaértünk szexcsatáink helyszínére, ahol Edina kérésére először Benedek vetkőzött le, majd a két lány közé kellett leülnie és a két lány csupán kézzel játszott az egyre meredekebb farokkal. Ezalatt én vetkőztem szépen, lassan. Még középen állva játszottam kicsit a farkammal és a kedvesem kérésére melléje ültem le.
Most Laura kezdett vetkőzni, míg Edina kezében játszott a farkunkkal. Laura mindig is jó volt a sztriptízben és most túltett önmagán. Őrült lassan szabadult meg a ruháitól és egyre meredekebben ágaskodott a farkunk, ahogy egyre meztelenebb lett és egyre jobban játszott magával. A hatást látva elővette a jól ismert műfarkat, ám Edina kérésére ezzel most nem játszott egy pillanatig sem. A lányok most helyet cseréltek, így kettőnk farkával az immár meztelen Laura keze játszott, míg Edina szép ütemesen kibújt a ruháiból. Még volt rajta bugyi és melltartó, amikor pár nyelvcsapásnyit játszott a farkunkkal, aztán Laura puncija is kapott a nyelvéből.
Utána bújt ki az alsóneműiből és csodák csodájára elővette a műfarkat és őrült erotikusan először a kezeivel, majd a szájával játszott vele. Soha nem akart műfarokkal játszani, de most láthatólag kedvet kapott, de még hogy! Szép komótosan, csak milliméterenként dugta fel magának, aztán amikor alaposan benne volt a művégtag a puncijában, akkor elkezdett vele játszani és hanyatt fekve szabályosan maszturbálni. Mi mindhárman be akartunk szállni a mókába, de ezt Edina direkt kérésére most nem tettük, helyette Laura tovább kézimunkázott mindkettőnk farkával. Edina nem sokára extázis-közeli állapotba került és engem kért meg arra, hogy a farkamat tegyem a szájába, majd alig egy percnyi szopás után lihegte, hogy most aztán igen alaposan dugjam meg. Nekem több sem kellett és befejeztem a műfarok által elkezdett munkát és teljes táramat beleürítettem Edinába. Immár Edina is elélvezett, de nem akart kivételezni Benedekkel, így őt is a puncijához parancsolta és hamarosan ő is beléje élvezett. A kedvesem kimerült a sokszoros extázistól és csak feküdt széttárt lábakkal, amikor a kéjre szomjas Laura odakéredzkedett hozzá és kilefetyelte az összes spermánkat. Ezt a szép kifejletet mi fiúk, kicsit letörve néztük, hiszen a farkunkban szemernyi erő sem volt.

Szusszantunk egy jó órát, amikor Edina kérésére mi fiúk hanyatt feküdtünk az ágy szélére és a lányok szép komótosan, egymást váltva kezdték szopni a farkunkat. Én sejtettem, hogy ebből egy extra erős dugás lesz, mivel otthon is ez szokott lenni a bevezető, de még így is csak sokára álltam harcra készen. Mivel Benedek farka még csak félig állt, ezért a magát hanyatt vágó Edinát és tovább szopathattam, míg Laura nyugodtan nyalta és ujjazta Edinát. Benedek fekve maradt az ágyon és hol engem, hol Edinát simogatta. Amikor Edina már alaposan lucskos volt, akkor váltottunk és a négykézlábra váltó kedvesemet és hátulról felnyársaltam, majd szépen, lassan, komótosan elkezdtem dugni. Mivel Benedek még mindig nem volt harcra készen, ezért elkezdett Laurával franciázni. Teljesen belevesztem Edinába, amikor a kedvesem kérésére Benedek eléje feküdt és szépen elkezdte szopatni, míg Laura punciját én láttam meg éppen az arcom előtt – lefetyelésre készen. Így még intenzívebb lett a dugásunk, aztán Laura és Benedek helyet cseréltek, így én szoptam és Edina nyalt. Így már kicsit furcsa volt, de összességében egész kellemesen éreztem magam. Párszor még cseréltem, amire én beleélveztem Edina puncijába és utánam rögtön az immár teljesen merev Benedek foglalta el a lucskos puncit és tovább dugta, de alig pár perc után ő is elsült. Nagyjából ekkor erősített bele a nyalásba Edina oly’ annyira, hogy Laura is elélvezett. Most muszáj volt pihennünk!

Agyonhasználtságunkat érezve a lányok beleegyeztek abba, hogy egy meccset megnézzünk a tévében – addig legalább erőt gyűjtünk. Persze a lányok elvonultak, de jó fél óta múlva Edina visszajött hozzánk összekócolt hajjal, egy szál semmiben és egy erotikus kacsintással magával vitte a vibrátort, hogy immár kettesben játszhassanak vele. Aztán félidőben belestünk a lányokhoz és éppen a kedvesemben volt a fáradhatatlan művégtag, míg Edina mellét Laura szájjal kiadósan kényeztette. Rákérdeztem, hogy beszálljunk-e, de Edina nem kért belőlünk, mivel ezt a játékot most tisztán leszbi módra szerette volna végigvinni.
A meccs után Benedek elkezdett simogatni, majd hamarosan letérdelt elém és minden erejét beleadta egy szép kiadós szopásba. Én annyira belemerültem az élvezetbe, hogy azt sem vettem észre, amikor a lányok előjöttek a szobájukból és kéjjel nézték párosunkat. Nem tudom, hogy meddig néztek, de hamarosan beszálltak ők is és immár mindhárman engem szoptak egyszerre. Ennek a látványnak már nem tudtam ellenállni és a farkam tüzelt, ami akkor éppen Laura szájában volt. Az első cseppek után Edina jött és kiszívta a maradékot is a farkamból.
Mivel én már elkészültem az erőmmel, ezért Edina feküdt az ágyra és komótosan elkezdte Benedek farkát szopni, mialatt Laura nyalta és ujjazta Edina punciját. Ez a látvány annyira tetszett Benedeknek, hogy pár perc után kivette a farkát Edina szájából és hátulról felnyársalta Laurát. De mivel aznap Edina volt a főnök, ezért pár perc csak annyit kért, hogy most őt dugja meg hátulról Benedek, mialatt ő nyalja Laurát. Érdekes, hogy most már nem cseréltek, viszont percek múlva szépen sorban elélveztek. Most már nyugodtan feküdtünk le – össze-vissza gabalyodva.
Valamikor éjfél magasságában arra ébredtem, hogy Edina kéjesen nyöszörög. Kiderült, hogy félálomban lévő Benedek simogatta és ujjazta. Edina pár perc alatt elment, majd elfordult aludni, de Benedek még mindig menetkész volt. Laurához fordulva most őt kezdte ujjazni. A helyzetet kihasználva farkamat Laura szájába tettem, aki gyorsan leszopott és a spermámat is lenyelte. Utána Benedek bekéretőzött a lábai közé és megdugta. Csak ekkor vette észre, hogy a kedvese helyett engem cummantott le. Most már nyugodtan alhattunk tovább.

4. nap: János
Ez az utolsó nap nekem maradt, bár ez nem volt teljes, hiszen kora este el kellett indulnunk haza. A hajnali menetről szó sem esett reggel, de a sokáig való lustálkodás azért meghozta az eredményét: úgy fél 9 körül kezdtem ébredezni arra, hogy valaki nagyon játszik a farkammal. Az álomittas Edina félkézzel simogatta és húzogatta a farkamat, hogy eléggé megkeményítse. Közelebb akartam húzni, hogy én is bemelegítsem a punciját, de ő nem hagyta. Odapillantva láttam, hogy Benedek térdel mögötte és hátulról dugja. Én sem voltam rest és a félkemény farkamat Edina szájához tartottam, aki teljes erővel elkezdett szopni. Amióta négyesben játszunk, azóta ez lett Edina egyik kedvenc póza. A kettő, benne munkálkodó farok hatására hamarosan el is élvezett és kikéredzkedett a két farok közül. Menet közben felébredt Laura, aki egy kis maszturbációval melegített, hátha neki is jut egy merev dákó. Mivel Edina teljesen elégedetten elhagyott bennünket, ezért Laurát vettük kezelésbe, de ő hanyatt fekve Benedek farkát vette a szájába, míg én a punciját dughattam. A kedvesem által előkészített farkam nem soká bírta és így jól megtömtem a puncit, majd kiszálltam. Benedek ekkor megfordult francia pózba és elégedetten lefetyelte ki a spermámat, majd pár perc múlva beleélvezett Laura szájába. Most már nyugodtan reggelizhettünk a szigorúan egyedüli zuhanyok után.

Jókat nevetve ettünk. Már majdnem a befejeztük, amikor Laura véletlenül pár csepp tej Laura mellére esett. Egyből fel akarta itatni, de Edina gyorsabb volt és odahajolva felszürcsölte a cseppeket. Edina mozdulata nagyon is erotikusra sikeredett, ezért a következő pár csepp immár akarattal landolt Laura mellein, amit már igen lassan nyalogatott a kedvesem. Most a kávéhoz használt habtejszínhez nyúltam és Laura mellbimbóira nyomtam egy-egy kisebb habpamacsot, amit Edina lelkesen nyalogatott tovább. Ez már annyira megtetszett, hogy elkezdtem a farkammal játszani és ugyanezt csinálta a mellettem ülő Benedek is. Dugni akartam, de a farkam még csak félkész állapotban volt, ezért rányomtam egy kis tejszínhabot és odaálltam a nyalást élvező Laura mellé, aki vette az adást és lassan, finom mozdulatokkal elkezdte leszopogatni farkamról a habot. A jobb szopás kedvéért Laura kicsit lejjebb csúszott, amit az eddig csak a mellét nyalogató Edina menten kihasznált és eléje térdelve nyomott egy adag tajszínhabot barátnője puncijába és szép lassú mozdulatokkal elkezdte kinyalni. Benedek sem akart kimaradni a közös mókázásból és hozzám hasonlóan farkát némi tejszínhabbal kidekorálva odaállt Laura másik oldalára, így immár felváltva szopott kettőnket Laura. Már teljesen tiszta lett mindkettőnk farka, amikor pózt akartam váltani.
- Laura? Mit szólsz egy váltáshoz? – kérdeztem.
- És, mit szeretnél, „főnök”? – szólt incselkedve, nyelvével a farkam végét nyalogatva.
- Egymás után betömni az összes lyukadat, ha nem bánod.
- Rendben, de cserébe csak annyit kérek, hogy mindig Edina készítse elő a következő lyukamat egy kiadós nyalással.
- Edina? – kérdeztem a kedvesemre nézve.
- Tőlem mehet, csak az én fenekem maradjon ki. Ott nem tudok elképzelni senkit és semmit.
Miután mindenben megegyeztünk, Laura az ágyra vetette magát és nemes egyszerűséggel magára húzta Edinát, akivel teljes erővel csókolóztak és ujjazták egymást. Mi ketten, fiúk, megpróbáltunk beszállni, de a lányok elzavartak az élvezetüktől, így kénytelenek voltunk egymás farkával játszani.
Pár perc múlva Laura lassan lenyomta a kedvesem fejét a puncijához, hogy immár nyalja ki, majd engem a szájához hívott és kéjes lassúsággal elkezdte szopni-nyalni a farkamat. Benedeket sem akartam kihagyni a hancúrozásból, ezért az ő farkát én vettem a számba – felállítás végett.
Edina már-már az extázisig nyalta Laura punciját, amikor szólt nekem, hogy most már megdughatom a kívánt puncit. Én nem gondolkodtam és a hanyatt fekvő Laurát egyszerűen felnyársaltam ráfekve. Ő sem erre számított, de imádta a pozíciót. Hamarosan Edina szólt, hogy így nem tudja előkészíteni Laura fenekét a dugásra, így megint kénytelenek voltunk váltani. Most egy kényelmes székbe ültem és Laura szemből ráereszkedett a farkamra. Így nagyon mélyen tudtam behatolni Laurába, mialatt a fenekét Edina nyalta, illetve ujjazta. Benedek sem akart kimaradni, így ő kettőnk szája közé tette be a farkát, amit vagy felváltva, vagy egyszerre tudtunk szopni. A rengeteg kényeztetés hatására Laura egyszer csak elévezett, de szerencsénkre tudta folytatni a mókát.
Újabb csere után Benedek ült a székbe és magára húzta Laurát, majd a kitágított fenék-nyílását én kezdtem megtámadni nagyon lassan a farkammal. Laura alig tudott lihegni a benne lévő két kemény farok kettős (dipi-módú) dugása miatt, de láthatóan élvezte a mókát. mikor már jócskán benne voltam, akkor ő kérte, hogy kicsit gyorsítsak és élvezzek bele. Nem kellett több és a szűk nyílásába beleélveztem. Amikor ellazultan kiestem Laurából meglepetésemre az eddig lustálkodó Edina letérdelt az imént dugott, spermával teli hátsó fertályhoz és lassú nyelvmozdulatokkal összetakarította a kicsöpögő férfitejemet. Most már Benedek sem fogta vissza magát, mivel ő meg elölről töltötte tele Laurát. Utána pihennünk és zuhanyoznunk kellett!

A pihenésből csak nem akartunk újra akciózni, helyette elmentünk ebédelni. Kedvenc étterünkben most egy vékony, de nagymellű pincérnő szolgált fel. Egyből megkívántam és arcomra nézve ezt látták a többiek is. Olyan kívánós melle volt, hogy nem tudtam levenni róla a szemem. Látva helyzetemet a lányok gyorsan kő-papír-ollóval választottak egy nyertest, aki ezúttal Laura lett, aki a fülembe súgta, hogyha akarom, akkor most rögtön a női WC-ben megdughatom őt. Edinára néztem, aki bátorított, hogy menjek csak, hiszen ma én voltam a főnök. A mosdóba érve nem kellett sok, egyből a tárgyra tértünk: egy kis puncinyalás és némi szopás után Laura előrehajolt én meg alaposan beakasztottam neki. Bár végig arra a nagymellű pincérnőre gondoltam, de ez most nem számít megcsalásnak, hiszen a párom engedelmével dugtam éppen Laurát. Nem kellett sok és szépen beleeresztettem egy adagot a partnerembe, aztán csendben visszamentem az asztalunkhoz. Most már nyugodtan tudtunk ebédelni…

A házba visszaérve én szépen lassan elkezdtem vetkőzni, amit Edina folytatott. Miután ő is meztelen lett, nyitott lábakkal egyből mellém ült és a kezemet a puncijára helyezte. Elkezdtem ujjazni az oly’ jól ismert puncit, mialatt Benedek dobta le ruháit. Miután ő is meztelen lett, akkor egyből elém ült és elkezdett a farkammal játszani, amiből persze egy kiadós szopás lett. Laura lassú vetkőzése alatt már alig bírtam magammal, hiszen a jobb kezemmel egyre erősebben ujjaztam Edinát, míg a farkamat az ebben igen tehetséges Benedek szopta. Amikor végre Laura is meztelen lett, akkor nemes egyszerűséggel hanyatt döntött és ráült az arcomra, hogy nyugodtan nyalhassam. Ez már több volt a jónál is! Hamarosan éreztem, hogy Benedek és Edina helyet cserélnek, így Laurát nyaltam, mialatt Edina meglovagolta a farkamat. Ezalatt Benedek sem volt rest és hol az egyik, hol a másik lány elé állt egy kis szopásra. Pár perc után a lányok cseréltek, majd újra cseréltek. Már túl voltunk a többedik cserén is, amikor éreztem, hogy már nem tudom visszatartani a spermámat és bár éppen cserére készültek a lányok, de az éppen a farkamon lévő Edinát lefogtam és beleeresztettem mindenemet. Mivel én harcképtelen lettem, ezért Laura négykézlábra ereszkedett és Benedek hátulról támadta meg, majd alig egy perc után bele is élvezett. Eddigre a lányok saját bevallásuk szerint már többször elélveztek, de azért a mi szórakoztatásunkra még franciásan kilefetyelték egymásból a spermánkat.

Alig volt erőm, ráadásul lassan már menni is kellett, de Benedek kitalálta, hogy kárpótlásul ezért a fél napi főnökségemért hárman egyszerre letérdelnek elém és alaposan leszopnak. Hát, nem volt könnyű életre kelteni az agyongyötört farkamat, de sikerült és a látvány, hogy hárman egyszerre szopnak, megtette hatását és hamarosan újra álltam, mint a cövek. Azt hiszen éppen Benedek szájában voltam, amikor jött a következő ejakuláció és a maradék spermámat is ellőttem. A kicsöpögő cseppeket a két lány lelkesen lenyalogatta.

Elbúcsúztunk, majd indultunk hazafelé. Ezzel ért véget négyünk négynapos szextúrája.
Szextörténet ajánló:


Az első élményem


Ahogy az óra 7:30-at ütött hangos és egyben zavaró ricsaj zavarta meg az amúgy is kicsikén álom szuszék 17 éves Ivett álmát, aki kezével motoszkálni kezdett az ágya melletti kis szekrényen, ahogy kereste a zajládának nevezett ébresztőt egyszer csak megtalálva megnyomta a gombot amitől megszűnt a zaj. Már lehetősége sem volt hogy vissza feküdjön, ásítva egy nagyot felült az ágyon és maga elé meredt....

Egy perverz cigánylány


Mindig erre maszturbálok! Én egy cigánylány vagyok,méghozzá elég dögös. 160 cm. 53 kg, vagyok, hosszú fekete hajam, barna szemem, és szép arcom van.Imádok szexelni, olyanokkal, akik hasonló perverzitásúak mint én vagyok. A férfiakat szeretem, tehát a faszt imádom! Szopni különösen. De legbelsőbb vágyam, hogy lánnyal legyek. Tehát erre a történetre maszturbálok, ezt képzelem miközben vörösre dörzsö....

Egy idegen férfi megbaszott a bár mosdójában


Akkoriban egy bárban dolgoztam felszolgálóként Épp a poharakat szedtem le az asztalokról amikor megláttam egy jóképű férfit a bárpultnál álldogálni. Iszonyú dögös volt, már a látványától bizseregni kezdtem. Határozott léptekkel haladtam felé.
-Jó estét uram, mivel szolgálhatok? - Kérdeztem kacéran.
-Dupla whiskyt kérek jéggel. – mondta, miközben méregetett. Egy pillanattal később kö....

Lovas sex történet


Lovas sex történet

A problémám öt évvel ezelott kezdodött. A foiskoláról hazamentem a nyári szünidoben. Örültem annak, hogy anyámat láthatom, mert mi mindig nagyon jól megértettük egymást. Anyám akkor 39 éves volt, de nyugodtan letagadhatott volna tíz évet a korából, olyan fiatalos maradt. Apám, aki 20 évvel idosebb volt nála, sajnos beteges volt és a házat kellett oríznie.

Leszbi pornó


Cassandra Gaetani délután ötkor lépett be az irodaház kétszárnyú üvegajtóján. Mielőtt még belépett volna, gyorsan szemügyre vette a tükörképét és elégedetten nyugtázta, hogy a külsejével még mindig minden a legnagyobb rendben van. Erre nagyon büszke volt. Harminchat évesen is felvette a versenyt a huszonéves nőkkel. Tizenkét éves korától kezdve versenyszerűen táncolt és bár a versenyzést abbahagyt....

Csak egy bulinak indult, de szexparti kerekedett


18 éves koromban, összejöttem egy sráccal, akivel aztán 5 évig együtt is maradtunk. Azt hiszem a 3. évnél jártunk, amikor elkezdtem kicsit unni vele a szexet. Sosem csaltam meg, csak izgatott a gondolat, hogy mással szexeljek. Az még hozzátartozik a történethez, hogy a fiú apja nagyon szexi 37 éves fiatalos, kigyúrt pasi volt, aki szintén nagyon izgatott és mintha szikrázott volna köztünk néha lev....Szextörténet címkék

széttéplek | blöki | pinanyala | bécs | angyal |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.