A szexrandi


Miután már azt gondoltam, nem lesz máshogy szex az életemben, leszámítva a vibrátort, bejelentkeztem egy online társkeresőre. Pontosan leírtam mit, illetve kit keresek. Megfogalmaztam a korosztályt, a technikát, az egyéb szükségleteket, mint pl. búvóhely....Özönlöttek a levelek. Rengeteg férfi akarta életem űrjét ki, illetve betölteni. Kaptam különféle méretű hímvesszőket mindenféle pózban étvágygerjesztőnek. Leírták számtalanszor, hogy ez igen, nekik is nagyon bejön, ha egy nő ilyen nyílt, és ennyire tudja, mit akar. Leírták, hová kukkantanának, hol matatnának, mit nyitnának szét, mekkora az a fontos dolog a lábuk között. Így azután végre megtudtam azt is, mekkora az átlag méret. Úgy tizenöt és húsz centiméter között. Elővettem egy vonalzót, és betájoltam. Bár már tudtam, hogy a centiméter nem mérvadó, mégis felkeltette a kíváncsiságomat az a jelentkező, aki 26/8 cm méretével reklámozta mindössze százhatvannyolc centiméter magasságát. Mit mondjak? Lelógott a vonalzóról. Szóval mindezen tudomány birtokában úgy döntöttem, tovább kell kutakodnom, mert döntésképtelen vagyok. Megkerestem egy szakembert, mit tanácsol, mennyire vegyem a méretet figyelembe. A méret szerinte sem számít, de az én dilemmám megmaradt. Ennél a pontnál töröltem a regisztrációmat. Majd újra kezdem, ha döntésképes leszek.

Telt-múlt az idő, hiányérzetem nem csökkent. Tehát újabb regisztráció vette kezdetét. Most azonban a korábbi tapasztalatomra építettem. Visszafogottan fogalmaztam, ámbár célom nem változott. Szeretőt keresek, független, negyven év fölötti férfi személyében. Elindult a levelek lavinája. Érdekes tapasztalat volt számomra, hogy minden nős férfi függetlennek gondolta magát. Ezek után azon már nem is törtem a fejem, mit jelenthet a "nyitott kapcsolatban élek". Az, hogy "élettársam van", nyilvánvalóan a függetlenség szinonimája. Én vagyok csak ilyen hülye, hogy ritkán lapozom az értelmező szótárt, mert egyébként tudnám: független=nős, élettársi kapcsolat, nyitott kapcsolat. És itt azután az életkor kérdése! Legtöbb harmincas férfi negyven fölöttinek gondolja magát. Tovább bogarászva a megkereséseket, azt tapasztaltam, hogy eltűntek az ötvenes férfiak. Ennek több oka is lehet, gondoltam. Például, nem működik már lábuk között az a (mi) csoda. Vagy ők lettek a harmincasok, és ezért lettek a harmincasok negyvenesek. Itt belezavarodtam, de zavarom nem tartott sokáig, mert barátnőm felvilágosított, az ötvenesek a huszonéves nők körül bolyonganak. Ennél a pontnál feladtam. A végeredmény - rengeteg tapasztalat és teljes kudarc. Tudtam, szakembert kell keresnem, egy nyelvész és egy történész személyében. Addig is, regisztráció törölve!

Hurrá! Most már teljesen felkészültem. Szóval hajrá előre! Újabb regisztráció! Érzem, most csakis siker várhat rám. " Játszani szeretnék". Középkorú nő vagyok, olyan középkorú férfit keresek, akivel, és akinél időnként játszadozva tölthetünk pár órát. Ezek már konszolidált mondatok, a középkor nem szám, a férfi férfi, a nő nő, legalábbis a nyelvész szerint. Levelek lavinája özönlött ismételten. Hááá.t, egyvalamivel nem számoltam. Az "akinél" kifejezésből mindenkinél az jött le, hogy nálam. Mert nála nem lehet. Együtt él a feleségével, az anyukájával, a kutyájával, a macskájával,...sorolhatnám. És, hogy egy olyan egyszerű szó, mint a "játszadozás", mit idézett elő! Ez legyen az én titkom. Nyilvánosan csak annyit, hogy egyáltalán nem szalonképes mondatok zömét zúdították rám. De most is nagyon sokat tanultam. Ha valaki kíváncsi, hát el tudnám mondani a férfi-női nemi szervnek legalább száz szinonimáját. Ennek kifejezettem örültem, mert szeretkezés közben szívesen beszélek. Szeretkezés. Tudvalevő, hogy ezt is pontosan harmincnyolcféleképpen lehet mondani.
Most már biztos voltam benne, hogy valamit alapvetően rosszul csinálok. Rövid tépelődés után felkerestem egy kurvát. Elmondtam a problémámat. Azonnal vágta rá a választ. Megtudtam, hogy nem jó helyen keresgélek. Ahol hasonló sikerem lenne, és még kereshetnék is, az egy másik weblap. Csináltassak egy jó fotót maximum tanga bugyiban. Írjak egy mondatot, pl. fekete cica vagyok, kandúrt keresek, és adjak egy telefonszámot. Hát meggondolandó! De addig is szeretném a férfiak figyelmét felhívni! Nem a méret számít, a harminc nem negyven, és a nálad sem azt jelenti, hogy nálam. Én pedig most visszavonulok. Tanulmányozva a szex-shopok kínálatát, nem maradok teljesen egyedül.


Szextörténet ajánló:


A fodrász kezében


Minden hónap elején fodrászhoz indulok. Ugyan így tettem tegnap is, de mikor beléptem az üzletbe, saját fodrászomat nem láttam, csak a húgát, aki ott tanult. Na persze nem bántam, hiszen olyan gyönyörű volt, hogy még a lélegezetem is elállt. A feszültség gyorsan feloldódott közöttünk, és csevegésünk hamar flörtölésbe ment át. Majd éreztem, hogy zsebemben rezegni kezd a telefon, amit próbáltam a kö....

Lucas olajos fasza


Másnap reggel Stella telefonált, hogy estére megjön, és érdeklődött hogy minden rendben e van. Természetesen a válaszom igen volt…gondoltam nagyon is rendben. Benéztem Mariann szobájába de még aludt. Akkor van időm reggelit készíteni, gondoltam megnézem Lucas mit csinál.
Ő már nem aludt az ágyán ült és valamilyen lapot nézegetett. Mikor beléptem, láttam hogy bedugja a paplan alá. „Jó regge....

A heréim kínzása


Ahogyan már említettem az előző történetem (CBT) végén, nagyon destruktív hajlamom van, így hát nagyjából egy hónappal az első herekínzásom után újból megkerestem kegyetlen és egyben sexi úrnőmet. Annak ellenére, hogy a herekínzás élesben való kipróbálása volt minden vágyam és a kiválasztott hölgy is ötösre vizsgázott, nehéz döntés előtt álltam. Végül az ép elme felet újból a perverz vágyak győzte....

Szex wellness


Sziasztok, Tomi vagyok. A 16. szülinapomra a szüleimtől egy 2 szemelyre szóló wellness hétvégét kaptam ajándékba, és a bartánőmet vittem magammal :)


A barátnőmet, Annát az elején nem akarták elengedni csak így velem, hiszen még ő is csak 16 éves volt, de a szüleim segítségével végül sikerült meggyőzni az ő szüleit, és elengedték. A hotel, ahova mentünk kb. 60kilóméterre van ....

Eszter, a suli kurvája


Középiskolás voltam másodikos. Nem túlzok vagy arcoskodok, ha azt írom a sulinkban a legszebb lányok közé tartoztam. Nem volt a suliban olyan pasi, aki nem akart volna megdugni, vagy csak megszopatni. Persze jártam pár sráccal a suliból, akikkel le is feküdtem, de mindig kis farkú pasikat fogtam ki.
A szex terén elég bevállalós vagyok, de a pasijaimmal ezt nem tudtam kiélvezni. Ők megelég....

Pornó a moziteremben


Már hetedszer néztem meg órámat az eltelt hosszú percek során.
- Ne áltasd magad, Mel… - mondtam magamban.
- Úgysem jön el… A helyi többtermes mozi előcsarnokában lődörögtem miniszoknyámban, nyakpántos farmer-felsőmben és dugásra ösztönző magas sarkú szandálomban. Vagyis pontosan úgy festettem, mint egy randira váró nő… merthogy így is volt.
Most kinyitottam a mobiltelefonomat....Szextörténet címkék

szájával | Ökl | kopasz | nagy melleim | vén ember |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.