A megalázó szex


Nóra felsóhajtott, mikor meglátta az újabb e-mailt Andrástől. Először még mulattatta őt kettejük kis titka. Sosem történt volna meg, ha tavaly nincs az a részeg péntek éjszakai szex. Maga a szex feledhető volt, ám ami másnap reggel történt, az már korántsem.
András ügyetlenül próbálta elverni az ő seggét, hasra fordította őt meztelenül az ágyában, háromszor paskolt a fenekére, ekkor azonban sikerült felugrania és elszöknie, mielőtt a férfi megragadhatta volna. András ugyan bocsánatot kért, de korántsem bánta meg tettét. Azt magyarázta, hogy ez az ő kis hóbortja, és hogy sok más hódításánál bevált, meg hogy rájött, leginkább tettekkel lehet levenni lábáról a kiszemelt alanyt, nem pedig szavakkal.
Nóra néhány szóval kitért arra, hogy sohasem alázná meg saját magát azzal, hogy egy férfinek engedje elverni a seggét, és ha András egy kicsit is tisztelné a nőket, kétszer is meggondolná, mielőtt még egyszer ráver valakinek a fenekére.
András azonban nyilvánvalóan nem szívlelte meg, amit ő mondott neki. Sőt, láthatólag perverz örömét lelte abban, ha a legapróbb részletekig beszámolhatott neki épp soros szeretőiről és arról, hogy mennyire kedvüket lelték egy jó kiadós elfenekelésben és mennyire felizgultak ettől. Nóra meg volt győződve arról, hogy a sztorik legtöbbjét - ha ugyan nem mindegyiket - csak kitalálta, és ezt meg is mondta a férfinak. Ettől függetlenül csak jöttek az e-mail üzenetek.
Nóra most mély lélegzetet vett, és a legújabbra rákattintva kinyitotta azt.
- Tegnap este megint találkoztam azzal a vörös hajúval. Ebben a hónapban már harmadszor. Igazából arról beszélgettünk, hogy ő az állandó partnerem lesz. Remek segge van! És tényleg totál vörös, miután az ölembe fektettem és elfenekeltem.
Nóra most a válaszra kattintott.
- Este hétkor a Vörös Oroszlánban. Csak mi ketten.
Négy órával később egymással szemben ültek a kocsma egyik diszkrét bokszában az asztalnál.
- Na, mi a helyzet veled? - kérdezte András.
Semmi különös. Csak arra gondoltam, talán többet kellene eljárnod otthonról. Újabban túl sok időt töltesz képzelgéssel.
- Korántsem! Ilyesmire nincs is időm az új játszótársam miatt.
- Ja, amiatt a „vörös hajú” miatt? - azzal Nóra az ujjaival mutatta az idézőjelet.
- Hát igen, ti ketten igencsak elfoglaljátok egymást. És úgy látszik, ő a tökéletes számodra. Olyannyira, hogy akár te magad is teremthetted volna.
- Jól hallom, hogy kételkedsz, nyuszikám?
- Ugyan mért kételkednék abban, hogy találtál egy olyan nőt, aki tényleg élvezi, hogy egy hím soviniszta disznó férfi fájdalmat okoz neki, csakhogy kielégítse önző szexuális vágyait? Naná, hogy vannak ilyen nők. És persze könnyű is rájuk találni.
- Bevallom, nem volt könnyű, annak ellenére, hogy nyilvánvalóan vonzó vagyok.
Nóra most felhorkant. Bár negyvenes évei közepén járt, erős testével és szikrázó szemével András nem volt kellemetlen jelenség.
- De hát az internet csodás egy találmány. Tele mindenféle weboldallal és „cset”- lehetőségekkel, ahol a hasonló szemléletű emberek érintkezhetnek egymással.
- Úgy érted, hogy a hozzád hasonló perverz alakok megoszthatják egymással a mocskos fantáziájukat.
- Ne bomolj már! Találtam három nőt a neten, mindegyikük remek játszótárs. A legutóbbi kettő egy remek weboldalról: seggrepacsi partner.com. Az egyik a City Bankban dolgozik, egész napját azzal tölti, hogy jókora köteg pénzt számol, ezért tökéletes kikapcsolódásnak tartja, ha én veszem át fölötte az irányítást. Ki kellene próbálnod.
- Micsoda élmény lenne!
- Ne… most komolyan, tényleg meg kellene próbálnod.
- Nézd, András, nagyon klassz volt az az éjszaka, de mint már elmagyaráztam neked, jelenleg nincs szükségem semmiféle hosszú távú kapcsolatra, főképpen nem…
- Várj egy kicsit, nem így értettem. Ha annyira biztos vagy abban, hogy egyetlen nő sem képes igazán, őszintén részt venni ebben… - …vagy pedig gyógyíthatatlan, ha azt képzeli, hogy őszintén azt akarja - …vagy pedig gyógyíthatatlan! Hát jó, ha olyan biztos vagy ebben, keress nekem egy ilyet és mentsd meg.
- Hogy mi?
- Jól hallottad. Lépj kapcsolatba interneten egy ilyen megalázkodó nővel, győzd meg arról, milyen súlyos hibát követ el, aztán állj elő nekem a bizonyítékkal, hogy átformáltad őt olyanná, ami szerinted a normális. Ha igazad van, el fogom ismerni.
- Ennyi az egész?
- Na jó… és elviszlek vacsorázni abba az étterembe, amelyikbe csak akarod, függetlenül attól, hogy milyen drága és előkelő.
- Elfogadható alkunak hangzik. - Nóra gondolatban már helyet foglaltatott az Buzy-ben.
- Persze ha nem lesz igazad - folytatta most András -, akkor büntetést fizetsz.
- Büntetést?
- Aha. Mondjuk, ha nem sikerül megmentened egy ilyen szegény megalázott párát egy hét alatt, akkor újabb alkalmat adsz nekem, hogy vörösre verjem a feneked.
- Micsoda?
- Felhúzod a szoknyád, letolod a bugyid, az ölembe fekszel és jól elfenekellek!
Nóra jól átgondolta. A kilátás, hogy így megalázzák, egy csöppet sem vonzotta, de hogy is visszakozhatna most már, azt demonstrálva, hogy egy cseppet sem hisz nővére elkötelezettségében a feminista ügy iránt?
- Oké - mondta végül, rövid hallgatás után -, megegyeztünk. - Azzal kezet ráztak és elégedetten néztek egymásra.
Másnap szombat volt. Nóra reggel próbálta eloszlatni a vörösbor okozta másnaposság ködét, majd felnyögött, mikor eszébe jutott a fogadás. Felült az ágyban és elgondolkodott a szörnyű lehetőségen, ami akkor következik, ha ő veszít. Felkelt, belebújt köntösébe, odaszambázott a nappaliba és bekapcsolta laptopját.
Nóra megtalálta a keresett weboldalt, és a nyitó lapot nézte. A legtetején egy tejfelszőke nő képe volt, egy fekete melltartótól eltekintve meztelenül, amint egy kopaszodó férfi ölébe hajolt, aki épp felemelte a kezét, hogy a seggére csapjon. A lány arca a félelemtől torzult el, a fénykép kedvéért állították így be. A fénykép alatt instrukciók voltak arra nézve, hogy kell regisztrálni és bejelentkezni.
Nóra követte az instrukciókat és végül Nóra36 néven regisztrálta magát.
Miközben ezt végigcsinálta, észrevette, hogy nincs semmi ellenőrzi módszer, mellyel megállapíthatnák, hogy ő valóban az, akinek mondja magát. „Szóval András akárkivel is beszélhet” - mormogta magában kuncogva.
Miután már bent volt az oldalon, egyenesen a főmenübe lépett. A listáról látta, hogy százhuszonhárom ember szerepel ott. Elejétől a végéig végigpörgette, és azonnal szemet szúrt neki három személyes üzenet, mind férfitól. Udvariasan utasította el őket, mondván, nem érdekli őt a dolog. Ketten meg is értették, egy azonban továbbra is személyes kérdéseket intézett hozzá arról, ki fenekelte már el, és mi módon, míg végül Nóra megtalálta a fület, melyre kattintva megszabadulhatott a pasastól.
Most néhány saját személyes üzenetet küldött nőknek, legtöbbjük azonban tudomást sem vett róla, vagy ugyanazokkal a kérdésekkel vágtak vissza, további pikáns részletek után érdeklődve.
- Senkit sem hülyíthetsz be - nevetett fel, miután mindegyiket elküldte.
Most megnézte a leszbikusok menüjét és kettejükkel tapintatos beszélgetésbe elegyedett. Míg azonban meg volt győződve róla, hogy ezek igazi nők, egyikük a férfi szerepét játszotta, a másik pedig Kaliforniában élt, tehát egyikük sem felelt meg az ő céljainak. Így aztán udvariasan elköszönt tőlük, és a brit csetelő oldalra lépett.
Egypár közönyös válasszal találkozott, mígnem újabb személyi üzenet ablak bukkant fel.
- „Szia” - mindössze ennyi állt ott.
Ez „Szilvia”- től származott, aki a kisbetűvel jelezte, ő játssza az alárendelt szerepet. Nóra ezt most már értette. ő maga természetesen nagybetűvel írta saját nevét, hogy mindenki azt higgye, ő a domináns szerető, és ez a szerep meg is felelt neki.
- Alárendelt, , Egyesült Királyság - mondta Szilvia.
- Azon belül hol? - kérdezte Nóra.
- Londonban.
Eddig minden rendben.
- És mi a kedvenced?
- Seggrepacsi és megszégyenítés.
Tökéletes. Ideje kissé támadóbban fellépni.
- És mi tetszik neked ebben?
- Felizgulok tőle! Szeretek meztelenül valaki ölébe feküdni és várni, hogy elkezdődjön. Sarokba állni is szeretek.
- Sarokba állni?
- Nóra nem tudta, miről van szó.
- Igen. Beállni a sarokba, kezem a fejemre teszem és várom, hogy a Gazdám eldöntse, mikor kezdődők a büntetésem.
- És mit csinál veled, ha már eldöntötte, ideje kezdeni?
- Az ölébe fektet meztelenül, és elveri a fenekem. Azután rá kell hajolnom egy szék háttámlájára, ő pedig elővesz egy vaskos szíjat. Ezután bokafogás következik a szoba közepén, ekkor nádpálcával ver el, legalább tizennyolcat üt, de rendszerint többet.
- Hűha!
- Aztán mindezt meghálálom neki.
- Meghálálod?
- Igen, meghálálom. A számmal, aztán a puncimmal. Letérdelek és szopom, míg jó kemény lesz, aztán négykézlábra állok, ő meg hátulról magáévá tesz.
- Hát igen, Szilvia, ebben egészen biztos vagyok - gondolta Nóra.
Azonban ezt írta:
- Húha! És ettől tényleg felizgulsz?
- Pont mielőtt elélvez. Akkor én is elmegyek, mint egy expresszvonat. Bocs, szivi, de most mennem kell. Hamarosan megint beszélünk.
- Várj csak - írta Nóra, de mihelyt rákattintott a válaszadásra, felvillant a jel, hogy Szilvia kiszállt.
- A fenébe! - szitkozódott Nóra.
- Pedig ez jó alany! Még néhány perc kellene, hogy elhintsem a kétely magvait.
- Most órájára nézett és rájött, hogy már három és fél órája csetel.
- Repül az idő, mikor nőtársaink lelkét kell megmentenünk - mormogta magában, aztán a fürdőszobába ment és megnyitotta a csapot.
Ahogy ott feküdt a kádban, nagy barna mellbimbóin és súlyos mellein buborékokkal, Nóra azon tűnődött, milyen is lehet ez a Szilvia. Először elképzelt egy szőke nőt, kék szemmel és manöken alkattal, de aztán rájött, ezzel ő is csak ugyanúgy fantáziál, mint azok a hapsik, akik üzeneteikkel ostromolták. Nem, inkább sötéthajú, vagy világos bronzvörös, olyan arccal, ami inkább érdekes, semmint klasszikusan szép. Alakja lehet gömbölyded és érzéki, az a fajta, amit sok férfi kedvel mindannak ellenére, amit a divatmagazinok prédikálnak, kirobbanó fenékkel, mely megremeg, mikor a Gazdája elveri, és olyan csípőkkel, melybe a pasas belekapaszkodhat, mikor durván magáévá teszi hátulról.
Nóra elképzelte, ahogy az a fenék egyre vörösebb lesz, miközben Szilvia Gazdája az ölében egyensúlyozza testét, aztán odaállítja a sarokba, ő meg hozza a szíjat, a szíj után meg a nádpálcát, aztán következik a totális szexuális megalázkodás: Szilvia letérdel és a Gazda faszát szopja, majd a legmegszégyenítőbb helyzetben kínálja fel magát, hogy a Gazda magáévá tehesse, keményen és gyorsan, hogy aztán elhajítsa őt, mint egy papírtálcát a gyorskaja után . . .
Nóra egész testében megfeszült és megrázkódott attól az érzéstől, mely bár ismerős volt számára, de egy ideje már nem élt át ilyet. Mikor magához tért az orgazmusból, víz loccsant a csempepadlóra és Nóra észrevette, hogy jobb keze lefelé kalandozott a nemi szervére anélkül, hogy ennek tudatában lett volna.
Nóra egészen zavarba jött attól, ahogy Szilvia sztorijára reagált, úgyhogy kiszállt a kádból és megtörülközött. Na jó, élethű kép volt, de akkor is nagyon helytelen, ha egy nő hagyja egy férfinak, hogy így bánjon vele. Szilvia-et meg kell menteni önmagától.
Nóra aznap délután ismét csetelt, de Szilvia-nek nyoma sem volt.
Vasárnap reggel sem, sőt még délután és este sem. Pedig Nóra már alig várta, hogy beszélhessen vele, még az is megfordult a fejében, hogy belép a vonalba hétfőn a munkahelyén, de aztán visszafogta magát, és a nap végén céltudatosan sietett haza.
Még a vacsorával sem vesztegette az időt, azonnal bejelentkezett a cset vonalra és a nevek listáját vizslatta. Igen! Ott van!
- Szia! - billentyűzte be Nóra.
Néhány másodperc eltelt, mire Szilvia válaszolt, hasonlóan szűkszavúan.
- Szia!
- Hogy telt a hétvége? - kérdezte Nóra, kissé bizonytalanul, hogyis kezdje a csevegést.
- Remekül! A Gazdám úgy rendesen elvert szombat éjjel.
Nóra érezte, hogy gyomra összerándul, miközben a választ olvasta.
Hiszen ez szörnyű és felháborító. Egyáltalán nem volt izgató!
- Mi történt?
- Ahogy már egyszer elmeséltem neked, pontosan úgy tett. De miközben nádpálcával meg szíjjal vert, mindent elmondtam neki rólad.
- Tényleg? - Nóra most őszintén meghökkent. Újabb szünet következett a válaszig.
- Tényleg. Most vetkőztem le, meztelen vagyok.
- Mért?
- Mert ez volt a Gazda parancsa arra nézve, ha legközelebb csetelünk. És amit ő mond, azt teszem.
Nóra felindult, ezúttal azonban tényleg elhitte, hogy a lány meztelenre vetkőzött, és valami furcsa tiszteletet érzett arra a gondolatra, hogy valaki másnak ilyen hatalma van Szilvia fölött.
- Hogy nézel ki?
- Hosszú göndör hajam van, 34-es mellbőségem, karcsú vagyok, hosszú lábaim vannak. Tele vagyok szeplőkkel! - Nóra Szilvia-ről alkotott korábbi képét most egy új váltotta fel.
Késő estig cseteltek, Nóra figyelt és kérdéseket tett fel, igyekezett mindent megtudni Szilvia-ről. Megtudta, hogy a lány szinte London ugyanazon részében lakik, mint i, csupán egy rövid út onnan busszal, munkája pedig bizonyos fokig felelősségteljes, bár Szilvia vonakodott attól, hogy megmondja, pontosan mi is a dolga. Az elfenekeléssel még huszonhat éves korában ismertette meg az egyik fiúja, aki nyilvánvalóan kihasználta őt, aztán otthagyta, felébresztve benne a vágyat a további fizikai büntetés iránt. Belekóstolt a biszexualitásba is, az egyetemen egy lánnyal volt kapcsolata, aztán eleget tett egy másik fiúja kívánságának, hogy hármasban legyenek egy másik nővel. Egyik élmény sem volt kellemetlen.
Mire észbekapott, Nóra órája már fél tizenegyet mutatott és kezdett fáradni. Megígértette Szilvia-gyel, hogy másnap este ismét beszélgetnek, aztán elbúcsúztak és kiszálltak. Egy gyorsan összedobott vacsora mellett Nóra jegyzeteket készített új barátnőjéről és a következő teendőkről.
A hét hátralévő részében minden nap cseteltek, Szilvia további bensőséges részleteket mesélt el önmagáról… például, hogy a Gazda mennyire szereti az anális szexet, hogyan verte el egyszer a melleit egy sokágú korbáccsal, és hogy élvezte, mikor őt nézte, ahogy egy vibrátorral eljut az orgazmusig. Mindeközben állította, hogy meztelen.
Péntekre Nóra készen állt, hogy akcióba lépjen. Az alázatos szerető épp részletesen elmondta, milyen volt egy kiadós verés egy lapos fahusánggal, mikor Nóra közbevetette a gyilkos kérdést: - „Szilvia, belegondoltál már abba, mért élvezed te mindezt annyira? - Nem, fogalmam sincs róla, csak azt tudom, hogy nagyon felforrósít.
- Csak egy gondolat… talán azért csinálod, hogy kielégítsd a Gazdád szenvedélyét, mert mindent megtennél azért, hogy elfogadjon és félsz attól, hogy elhagy, te pedig egyedül maradsz.
- Miiii?!?
Nóra már arra számítót, hogy Szilvia kiszáll a vonalból, és többé sosem hall róla. A lány azonban ott maradt, másról beszélt, így ütve el mindazt, amit Nóra mondott. A beszélgetés kora reggelig folyt. Végül Szilvia beleegyezett, hogy alszik az egészre egyet, és másnap üzenetet hagy Nóranek.
Szombat reggel, egy héttel azután, hogy megkezdte a keresést, Nóra bekapcsolta laptopját és megnézte üzeneteit. Tényleg ott volt a levél Szilvia-től. Nóra ujjai megremegtek, mikor megnyitotta.
- Szivi, mennyire igazad van! Fogalmam sem volt róla, hogy csapdába estem, és fogva tartanak ezek az állandóan ismétlődő egyoldalú kapcsolatok. Közölni fogom a Gazdámmal, hogy többé nem a Gazdám és kereshet magának egy újabb hülyét, aki megalázkodik előtte.
- Többé nem jelenkezem be a csetre, de oly sokkal tartozom neked, ezért köszönetet akarok mondani. Átjönnél, hogy együnk valamit és megigyunk egy üveg bort ma este? Küldj egy e-mailt, mondd, hogy igen és megadom a címemet.
Ez az! Megfogtam Andráset! Csupán egy hét kellett hozzá. Együtt vacsorázom Szilvia-gyel - vagy most már inkább Szilviával - és rábeszélem, találkozzon Andrástel. Akkor majd MINDKETTŐNKET meghívhat vacsorára az Buzy-ben, és púderozhatja magát a nők állandó megalázásáért.
Nóra e-mailen válaszolt és gyorsan megjött a viszontválasz is. Néhány órával később ott állt egy takaros viktoriánus háztömb előtt a közeli külvárosban, egy drága üveg vörösbort markolászva. Megtalálta Szilvia nevét az ajtócsengői alatt és becsöngetett.
- Nóra? Gyere be! - csiripelte a barátságos női hang a kaputelefonba, majd zümmögve nyílt a kapu.
Nóra felmászott három emeletet a lakáshoz. Kissé meglepődött, hogy az ajtót már nyitva találta, de úgy gondolta, ez csupán az ő kedvéért volt. Becsukta maga mögött, majd követte a nappaliból kiszűrődő halk jazz hangját… aztán földbe gyökerezett a lába.
Szilvia, vagy legalábbis az a nő, akiről feltételezte, hogy ő az, ott állt… meztelenül a sarokban.
Alakja valóban karcsú volt, ahogy leírta, mellei kicsik és magasan ülők, cseresznyepiros mellbimbói kemények. Takarosan nyírt fanszőrzete karcsú combokhoz és hosszú lábakhoz csatlakozott. Szeplős arcát lesunyta, két kezét pedig sűrű és hosszú vörös hajába túrta, mely lazán omlott vállára. De bármily döbbenetes is volt ez a látvány, a lány melletti karosszékben ülő alak volt az, akinek láttán Nóra lélegzete is elakadt, annyira sokkolta.
- András. Te mi az ördögöt keresel itt?
- Figyelmesebben kellene elolvasnod az e-mail üzeneteket, Nóra, ahelyett hogy elhajítod őket, mint puszta kitalációkat. Mert akkor felismerted volna azt a tüzes kis vörös hajút, akiről beszéltem neked, és akivel te egész héten át cseteltél. Mindazonáltal nagyon is tanulságos diskurzus volt!
- De… hiszen… ő azt mondta nekem…
- Hogy kiteszi a szőrömet? Mert te felnyitottad a szemét, hogy felismerje, milyen hibát követ el ezzel a magatartással, és meggyőzted őt arról, hogy csak az én kéjsóvárságomat elégíti ki, az övét pedig nem?
Ha ez így van, akkor mért áll most ott meztelenül és várja, hogy megkezdjem a büntetését? És mért van, hogy már alig várja azt?
Azzal András egy hanyag mozdulattal megragadta Szilvia derekát és az ölébe fektette. Felemelte jobb kezét, és keményen ütlegelni kezdte a lány feszes farpofáit. Szilvia levegő után kapkodott és reszketett, de meg sem próbál kiszabadulni András szorításából vagy megszökni a büntetés elől.
- Egy kis szerencsével akadtál horogra, de teljesen fair módon - magyarázta András, és közben folytatta az ütlegelést. - Tudtam, hogy az interneten fogod kezdeni és azt is tudtam, időbe telők, míg találsz valakit, aki komolyan vesz. Abban is egészen biztos voltam, hogy az igazi nevedet fogod használni, úgyhogy mondtam Szilviának, figyelje, ha új bejelentkező van, akit Nóranek hívnak és aki sok kérdést tesz fel, és végül megpróbálja őt meggyőzni, hogy igazából nem szereti, ha elfenekelik. Már az első este után tudta, te vagy az. Hogy őszinte legyek, meglep, hogy egy hetet vártál. Oké, most rajtad a sor! - És miközben beszélt, talpra rántotta Szilviát, majd a sarokba parancsolta, ahol felvette korábbi testhelyzetét, ezúttal azonban szemben állt a fallal, kezét fejére téve, feneke vörösen izzott.
- R-rajtam a sor?
- Ugyan már, Nóra, megegyeztünk, nem? Az egy hét számodra letelt, és a napnál is világosabb, hogy megbuktál, nem tudtad átformálni Szilviát a te elképzelésed szerint normálisra.
- Húzd fel a szoknyád és feküdj az ölembe!
- De hiszen csapdába csaltatok. Mind a ketten.
- Elismerem, hogy egy kicsit körmönfontak voltunk, csakhogy te elhitted, amit hallani akartál. És lásd be, egyébként sem sikerült volna, semmiképpen sem.
Nóranek fogalma sem volt, mért nem távozott onnan azonnal. Ehelyett azon kapta magát, hogy odamegy Andráshez, eközben lehámozza kabátját és leteszi az üveg bort. Szinte mint egy álomban, érezte, hogy szoknyája hátul felemelkedik, ő pedig András ölébe csusszan és elhelyezkedik ott, két keze a szőnyegre lóg. Bugyija lecsúszott, feneke meztelenül virított.A lélegzetét is visszafojtotta, úgy várta az első csapást, elismerve vereségét önmaga és András előtt, sőt, furamód Szilvia előtt is. Az elfenekelés kemény volt, de irgalmasan rövid. Mindazonáltal megvonaglott és nyögdécselt az esemény alatt, meg utána is.
Végül kezdett magához térni és már talpra állt volna, mikor megérezte, hogy valaki motoszkál a két lába között. Uram atyám, Szilvia volt az. Nóra érezte, hogy sajgó farpofái szétnyílnak, majd a másik lány forró lehelete érződött, miközben arcával a nemi szerve felé közelgett.
Három perccel később lihegve feküdt András ölében újfent, miközben egy kiadós orgazmustól pihegett.
- Oké, talán kettőtöknek igazatok van. Ezt tovább kell elemezni!
Nóra most térdre ereszkedett, szoknyája még mindig a dereka köré volt hajtva, bugyija ott feszült két combja között, így nyitotta ki remegő ujjakkal András nadrágját. Kőkeményen állt neki, mikor férfiassága előtárult. Nóra gyengéden cirógatta ujjaival, majd megcsókolta a makkját, nyelvét le-föl csúsztatta a hímtag teljes hosszában, majd ajkai a makkra simultak, így mozgatta fejét le-fölt.
Miközben szopott, Nóra hallotta ott mögötte Szilvia hangját.
- A vacsorát ma én állom, ahogy megígértem. Az Buzy megfelel? A költségekkel ne törődjetek, a múlt hónapban szép kis jutalmat kaptam a banktól, ahhoz meg jól ismernek engem, hogy még az utolsó pillanatban is foglalhatok asztalt. Azonkívül pedig - tette még hozzá - ez a második kedvenc módszerem arra, hogyan pihenhet egy könyvelő.


Szextörténet ajánló:


A vonzó exkolléga


Tina vagyok, immár 30 éves szingli lány, és egy nagyjából 30 fős cégnél dolgozom irodában. Hosszú barna hajam van, formás, edzett testalkatom van, 174 cm magas vagyok, és szerintem széparcú lány vagyok, formás cicikkel. Az előző írásaimban leírtam, hogy főnökömmel, Dáviddal hogyan gabalyodtunk egymásba. A januári találkozásunk után rendszeresen keresünk alkalmat arra, hogy együtt tölthessünk egy k....

Szex egy transzival 2.


Az este után megbeszéltük, hogy egy alkalom volt. Nem vagyok meleg, izgatta a fantáziám, hogy kipróbáljam. Ez megtörtént, megköszöntem neki majd elváltunk. Eltelt egy hét. Sűrű hét volt, fárasztó, így maszturbálni se volt időm. Eljött a Péntek este, bekészültem, hogy most végre van időm magamra. Fantáziámban a múlthétre gondoltam. És pillanatok alatt fel is izgultam. Nagyon kanos voltam. Elgyengül....

Öcsém szülinapi meglepetése


A mai napig nem hiszem el, hogy mire beszélt rá a pasim. Soha nem hittem, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek velem. Azt hiszem szeretnék valaki mást hibáztatni, noha én voltam az, aki engedtem, hogy a dolog megtörténjen. Az a dolog, amiről noha tudom, hogy nem egészséges, mégsem tudom azt mondani, hogy megbántam. Azt hiszem túl messze kerültem a lényegtől, szóval kezdem az elején. Közeledett öcsém....

Bedrogozva vakondtúrást basztam


Egész éjjel - esőverte, lucskos egy éj volt, bedugultak a csatornák, és a kertekben a kakasok seggéig ért a sár -, tehát egész éjjel vártam, hogy betehessem a lábam a Naplásba. Úgy értem, az a kurva liget tényleg ott volt, és én szerettem oda járni. Az állomástól nem messze várakoztam egy padon vagy éjfél óta, és áztam. Korábban az a pad volt a mindenem. Szerettem üldögélni rajta. Hülyeség, de va....

Sára pinája


Fáradtan jöttem haza. Azt gondoltam, hamar ágyba bújok, s végre kipihenem magam. Sokat dolgozom, teljesen kilúgoz. Édes álmot vártam veled, rólad, együtt. De csak nem jött a manó, hogy porral hintse be szemem. Most itt ülök a gép előtt, és megírom azt, amit álmodni szeretnék.
Ujjaim gyorsan ugyan, de egyre puhábban osonnak a billentyűk felett, gondolataimmal együtt simogatnak, mintha az, am....

Pajzán fantáziák


A napom remekül kezdődik, megint. Hajnali fél négy körül idétlen álmom van. A kertünkben rohanok, mint egy idióta. Nem tudom, hogy hova, honnan, vagy miért, csak rohanok. Közben meg egy hülye, szorító érzés a gatyámban. Húgyoznom kell. Nincs mese, a természet óhaja szerint járok el és felszentelem azt a nagy akácfát, ami ott áll az ablakom alatt. Érzem a meleg vizeletet a lábamon. Te jó ég, lepisi....Szextörténet címkék

50 éves | alázás | barátnői | szĂź | baszlak |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.