Ákos BDSM világa 2. rész


Ott hagytam abba az első részét a történetnek, hogy Ákos bejött valami félelmetessel.
Ez nem más volt, mint egy vas pálca aminek a vége érdes volt. Én akkor már vizesen, megalázva feküdtem és mostmár a veréstől is féltem mert tudtam hogy ez fog következni.

Furcsa módon álmodozásaim során én mindig úgy képzeltem el hogy a férfi aki ezt megteszi velem, közben megerőszakol, megszopat de Ákos még csak a kabátját sem vette le, és emiatt közben már a fejemben ilyen film jelenetek mentek, mint amikor a meztelen lányoknak viszi le az elrabló az ételt a pincébe.

Ezek a gondolkodásaim hamar abba maradtak mert megparancsolta hogy álljak a falhoz. Mivel lassan mentem ezért oda lökött, és a vizes hajamnál fogva oda szorította a fejemet a falhoz.
Közölte hogy ezzel a vas pálcával most addig fog verni amíg a lábamon állok. Én némán elmorzsoltam egy könnycseppet és bólintottam jelezve hogy készen állok.

Borzalmas fájdalom volt az egész hátamon és a combomon, alig kellet 10-15 ütés és egyszerűen a földre hullottam és összegömbölyödve sírtam. De közben élveztem, egy olyan érzés ment rajtam végig mintha kívülről néznem a testem, és az a belső hang ami mindnekinek van, most elhalgatott és csak Ákos parancsoló szavai irányították a testem.

Tehát ott sírtam a földön, megverve, megalázva amikor a vizes hajamat feltekerte a csuklójára, és közben a fejemre lépett a lábával én kiabáltam hogy “kérlek ne” ,amire felrántott maga mellé a hajamnál fogva és közölte hogy, nem azért hozott fel magához hogy megdugjon, mert ő soha nem fog engem megdugni és én sem fogok nála elélvezni soha.

Én elcsukló szinte suttogó hangon csak annyit tudtam kérdezni “de miért apa?”. Rám kiabált hogy azért mert nem érdemlem meg, mivel egy nulla vagyok, hogy csak szánalomból hozott ide, és közölte hogyha valaha is azt gondoltam magamról, hogy érek valamit azt felejtsem el, mert egy senki vagyok.

Miután ezeket elmondta meg is pofozott és megparancsolta hogy azonnal kövessem, teljesen meztelen voltam, ezért nem értem miért megyünk az ajtóhoz, de amikor oda értünk közölte hogy elvisz egy helyre ahol a végső megalázását megkapom ami jár nekem.
Én nem értettem mert vizesen meztelenül álltam az ajtóban, és hogy most így hogy menjek ki, de ő csak egy pokrócot dobott a földre és megparancsolta hogy a kocsiig tekerjem ebbe magam.

Kint tél lévén borzalmasan hideg volt és ráadásul ködös esős éjjel volt, a kocsiig én nagyjából megfagytam, amikor is azt hittem végre a meleg autó, de ehelyett elvette tőlem a pokrócot és be parancsolt a csomagtartóba.

Elindultunk, én vizesen, a pár perce szerzett vas pálcás sebeim fájdalmát folyamatosan érezve, reszketve a hidegtől a csomagtartóban. Végig csak arra gondoltam hogy erre vártam 20 éve és most itt van. Hamarosan megálltunk, és nyílt a csomagtartó, egy erdő szélén voltunk, teljesen sötét volt, de a köd miatt amúgy sem lehetett volna látni, egyre jobban szakadt a fagyos eső.

Ákos, elővett egy vastag hosszú kötelet, és elindultunk az erdő felé. Némán sétáltunk egymás mellett, én meztelenül vizesen, a körülbelül +1-2 fokban a szakadó fagyos esőben, közben megpróbáltam megfogni a kezét vagy belékarolni de olyankor egy pofont adott és rám szólt hogy viselkedjek. Oda értünk egy fához, nekem már nagyon fájt a talpam mert a fagyos talajon kb minden szúrta. Amikor is megparancsolta, hogy háttal a fához szépen álljak oda.

Végig futott a nyakamtól a bokámig a kötél és a fa körül is így mozdulni sem tudtam, és ráadásul pont úgy volt a fa, hogy rám esett végig az eső. Alig láttam már a vizes hajamtól a sötétben és ködben, de már nem bírtam és megkérdeztem, hogy mi ez az egész mi lesz most.

Ákos eltűrte a fülem mögé a hajam, mosolygott, adott egy puszit a homlokomra hátrébb lépett , és csak ezt mondta el nagyjából:
“Tudod mi lenne a legjobb érzés a világon neked? Ha én most jól elfenekelnélek itt az erdőben egy fához kötözve éjjel a ködben és esőben, utána megalázva hazavinnélek, ahol melegvízben megfürdetnélek, és utána egész éjjel hozzámbujhatnál, miközben én a fejed simogatom és így aludnál.”

Én elkezdtem valamiért sírni, és csak annyit tudtam mondani “Kérlek kérlek könyörgöm legyen ez”

Erre ő csak annyit mondott “Emlékszel mielőtt eljöttünk mit mondtam? Életed legnagyobb büntetését kapod meg, abban ilyen dolgok nem lehetnek”

Én könyörögtem sírva és elkezdtem félni hogy most megöl vagy mi lesz. De nem ez lett.

Életem egyik legmegrázóbb dolgát mondta: “Lehetne az a büntetésed hogy elverlek és haza viszlek, aztán egy pár napos megfázással megúszod de nem ez a büntetésed, A büntetésed az hogy megismertél,
hogy láthattad hogy igenis létezik az amiről álmodsz, egy olyan férfi és párkapcsolat amiről a legtöbb lány álmodik, egy gondtalan élet amiben a bdsm megalázás minden mennyiségben kiélhető. De te nem az vagy aki ebben szereplő lesz és ezt egy életen át nézheted majd magadon”

Én itt már csak sírtam mást nem tudtam, ekkor jöttem rá hogy amiket még nála mondott azokat komolyan gondolta és nem csak izgatásból mondta őket. Sírva már alig érthetően csak annyit tudtam kinyögni hogy “De miért, mi volt akkor ez az egész”

Egyszerűen válaszolt: “Egyetlen egy lány van, akit én ettől a fától eloldoznék és addig ölelném amíg felmelegszik, ő egy különleges lány, te pedig egy senki vagy, ezért te most itt maradsz”

Ezután megláttam hogy nála van a táskám és az összes cuccom, kivette a telefonom, kitörölte a számát és minden beszélgetésünk. Én sírva kértem hogy kössön ki és adja oda a telefonomat

Még egyet mosolygott és annyit mondott “Soha ne keress vagy próbálkozz, és most kapod meg a büntetésed”

Ekkor hozott egy vastagabb tűt és a jobb kezemet oda feszítette a fához.
Ezt mondta:” A büntetésed hogy egész életedben nézheted annak a lánynak a nevét aki nem te vagy, akit egy életre haza vinnék ettől a fától, te pedig egy életen át nézheted hogy ez nem te vagy, mert te ehhez is egy senki vagy, egy életen át minden nap eszedbe fog jutni hogy te itt lettél hagyva”
Én ezen a ponton sírva üvöltöttem és inkább becsuktam a szemem.

Amire kinyitottam és az első emlékeim hogy a barátnőm lakásán vagyok, ő pedig egy teát hoz éppen be a szobába. Látta hogy felébredek és kérdezte hogy “na mivan nagy buli volt?” Éjjel 4 kor estél be csurom vizesen”

Én alig tudtam megszólalni de nem tudtam hogy nem csak álmodtam e, ezért felhúztam a jobb karomon a pizsamát és ott volt a név. Kicsit sokkosan de csak annyit mondtam a barátnőmnek hogy nem emlékszem semmire de minden rendben csak kicsit megfáztam az este.

Elmentem vettem egy forró fürdőt, a vas pálca sebeit égette a víz, a kezemen pedig egy női név mélyen belevésve, emlékeztetve arra hogy bármilyen csinos, okos és művelt lány vagyok, hogy mindenhol körbe rajonganak a férfiak, de neki más kell.

**Akik szerint beteges hogy a verést és a megaláztatásokat élveztem az tartsa meg magának a véleményét**
Beküldő:Vivi


Szextörténet ajánló:


Erotikus történet, Az eszelős szenvedély


A nő belépett a lakásba. Még nem járt a férfinél. Körbevezette a helyiségeken. A konyhaszéken helyet foglalva ásványvizet ittak, közben beszélgettek. Tapintható volt köztük a feszültség, habár mindketten könnyednek akartak látszani. A nő levette lábáról a szandált és belépett a szobába. Ahogy átlépte a küszöböt, kicsit megbillent és a férfinek ütődött, egymásra néztek. Zavart nevetés csattant fel.....

Fiatal barát „háziasítása” (házibaráttá avatása) és valószínűleg „szűzietlenítése” is


Egy másik vendéggel nem „csalattam meg magamat” illetve csaptam be Ágit a „Feleségem akarata ellenére megcsalt” című történetemben említett módon. Idősebb barátnőjének tizennyolc éves fia, Ervin, egy időben gyakran volt nálunk, vigyázott a gyerekekre, segítette Ágit a háztartási munkákban. Bíztattam Ágit, hogy csábítsa el a távollétemben, de akkor ő még nem volt hajlandó ilyesmire, pedig én gyakr....

Pina kényeztetés


Meg kellene fordulnom, mert szénné égek! - gondolta Éva és felült. A késő délelőtti nap már rettentően égette testét. Körülnézett és látta, hogy a meztelenül napozóknak elkerített kicsiny kis területen megfogyatkoztak a nap szerelmesei. - Nem csoda. - gondolta, hisz ilyenkor napozni szinte már önkínzás. Felállt és begyalogolt a tenger hűsítő hullámai közé. Érezte bőrén a kellemesen hűs simogatást,....

Én, a cseléd


Rengeteget olvastam, könyvet, verset, bármit. Csodavilág, ahol a fejkép az amit szeretnék, nem filmileg képadott. A szereplők, ha voltak, én hangomon szóltak, verselés, színjátszás így ivódott belém. Nyertem szavalóversenyeket csupán ezért, kerültem színjátszókörbe ugyanezért.

Pár napja jár a próbáinkra egy szakállas pasi, negyven körüli, az a nemtörődöm a korral, örökifjúnak akarok....

A shemale és a szex szolgák


Júlia a legszebb nők közé tartozott szerte a megyében. Csodálták messze földön ében szín haját, kék szemeit, alabástrom bőrét, hibátlan fogsorát. Sudár alakja, keskeny dereka, dús keblei - közszájon forogtak, a férfiak körében fogalommá vált, szépségét lantosok énekelték meg. Két gyermeket is szült Lord McKenzinek, aki idősödő kora ellenére, talpig férfi volt. Amikor azonban a skótok harmadszorra....

Megbaszták a feleségem


Egyedül voltam otthon, te elmentél valamilyen megbeszélésre, pár napra, majd jössz, mondtad. Tudtad, hogy nem fogok unatkozni, hiszen már vettem pár pornó dvd-t erotikus filmet, s hát volt egy kis játékszerem is. De, ha valamelyik régi ismerős is beugrana, sem vetnéd a szememre, ha egy csepp élvezethez juttatna, hiszen szereted, ha mások simogatnak, felizgatnak engem, s akár orgazmusig is juttatna....
Szextörténet címkék

mostoha ap | félreh | feleségét | . eleg | gané |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.