Forró élmények 2.


Visszapillantva már látom hány soha kezdetű mondatom volt.
Soha nem kezdek kollégával, soha nem lesz szeretőm, és a fő soha hogy soha nem bízok meg senkiben.
Az alaposan át és megformáló mindennapok viszont rám cáfoltak.
Senkit nem fárasztanék egy megszürkült házasság frázisaival mert akinek nem ilyen van az úgysem érti.Én sem értettem évekig,hittem az ökör szerelem nevű illúzióba és az ökör nem elírás :)csupán indokolt irónia.
A történetem nem az önsajnálatról szól hanem arról hogy egy kedves és ügyes szerető hogy tud újra életet lehetni a mindennapokba.
Nem rég dolgozunk egy helyen de hamar megtaláltuk a közös hangot.
Sok pasival dolgozom együtt akiktől kaptam az ívet rendesen az első hónapokban de nekem valahogy mindig csak az Ő véleménye számított.A többieket töprengés nélkül hajtottam el,nála viszont ha úgy tetszik én tekertem.
Ha bolondoztam vele mindig reagált de halványzöld megérzésem sem volt hogy tetszem e neki.Megbízható és rendes volt,ha valamit nem értettem úgy magyarázta el hogy közben egy pillanatig sem éreztem magam hülyén.Napról napra többet gondoltam rá,és ahogy mondani szokták, küldtem a jeleket rendesen.Egy téli napon egy nevetséges ürüggyel elhívtam valahova,és úriember lévén max csak magába mosolygott a nagyon átlátszó dolgon.A kocsiba beszélgettünk aztán csókolóztunk,mivel több mint tíz éve nem csókolt meg más a férjemen kívül így az élmény nagyon felkavart, ahogy az is hogy egy fiatal,életerős, helyes férfi elég nyilvánvalóan kíván és akar engem. Élveztem az érintését,erős mégis finom ujjai vannak,amik hamar a bugyimba találtak.Furcsa és gyönyörű feszültség keletkezett az ölembe,sóhajtoztam és azt hiszem mocorogtam is bár ez homályos,viszont emlékeim szerint tuti hogy a dinók szaladgáltak még kint amikor utoljára megsimogatta valaki a csiklóm, és ez a gyönyör-édes kínzás egyre csak fokozódott így szinte másodpercek alatt elélveztem a cirógatásától.Úgy vonaglottam mint akit egy vihar dobál de ezt is éreztem bent és a combom közt.Simogatástól még nem volt sosem ilyen orgazmusom.Remegett mindenem és hihetetlen megkönnyebbülést éreztem,és azt hogy életkel mindenem érzem a lüktetést az egész testemben mintha valaki lefújta volna rólam az évtizedes port.
Furán hathat de az orgazmus után még jobban kívántam,mivel a kocsiba korlátozott lehetőségeink voltak így kézbe vettem a farkát és megdöbbentem.Nem az apácazárdából mentem férjhez de ilyen nagy,vastag és szép farkat még nem láttam közelről.
Az orált régen szerettem csinálni de idővel ez is beszürkült.Az orrom előtt viszont egy gyönyörű farokkal gondolkozás nélkül rábuktam. Egyszerűen piszkosul élveztem ahogy az ajkaimmal játszok a makkal, szívogatom és nyalogatom ötletszerűen.Minden tudás amit nem gyakorolsz berozsdásodik,ezért aggódtam hogy lehet hogy nem jól csinálom?!De pár másodperc múlva szólt hogy mindjárt elélvez, én pedig azt válaszoltam hogy érezni akarom az Ízét.Szoktam nézni pornót mint mindenki, még az is aki tagadja így felidéztem magamban minden fogást ami a szopásról láttam.Lendületesen és lelkesen szoptam a farkát bár alig fért a számba,semmi sem érdekelt csak az hogy ugyanolyan gyönyört nyújtsak neki amilyet ő nekem.Amikor teleélvezte a szám és szó szerint telis-tele,örömmel nyeltem le minden cseppjét, miközben éreztem hogy az élménytől hogy ilyen gyönyörű farok élvezett a számba újra duzzadt nedves a puncim.Egy kevés pihenés után megállapítottuk hogy kell egy ágy, és én alig vártam hogy magamba érezzem Őt.
A sztori később folytatódik...


Szextörténet ajánló:


Egy buzi gyerekkora


Egy buzi gyerekkora

Egy vidéki kisvárosban éltem nudista szüleimmel ahol a meztelenség nem volt tabu otthon a lakásban sem így naponta láthattam apám szõrös, combjait verdesõ faszát, lúdtojásnyi tökeit, anyám finoman telt testét, ringó melleit, gömbölyû seggét, esõerdõhöz hasonlítható dzsungelét!


12 éves voltam éppen fürdetett különösen ügyelve a fütyi tisztaságára ....

Margit, Te Állat!


Éreztél már esőillatot? Tudod olyat, mint amikor a forró júliusi délutánt elmossa a zápor, és a házakon túl a rétek tiszta, hűvös illatát hozza a szél. Jellegzetes tiszta illat. Igen, biztosan ismered! Nem használt parfümöt. Mégis, a bőrének illata volt. Nyári záporillata. Akkor fejeztem be a főiskolát. Véget értek a diákévek. Az állás utáni szaladgálás során hamar kiderült, hogy a rajz szakommal ....

Egy szexéhes pina története


Emlékszem, mikor még kamasz voltam milyen sokszor álmodoztam lányokról meg erotikus kalandokról. Az élet azonban majd mindig bebizonyítja, hogy a valóság úgy múlja felül a képzeletet, hogy közben minden olyan egyszerűen történik. Történetem háttere sem sejteti azokat a gyönyöröket, amiben végül részem lett. 19 éves lehettem, amolyan átlagos főiskolás átlagon aluli anyagi helyzettel és átlagon felü....

Karcsi és Niki más házaspárral kefél


Nikoletta és Karcsi vidám, lezser házaspár, mindketten túl vannak már a negyvenedik évükön, s számtalan pikáns kalanddal fűszerezték alapvetően harmonikus és igazán jó házasságukat. Persze előfordult, hogy a pikánsnak ígérkező kaland rosszul sikerült, vagy váratlanul groteszk fordulatot vett. Időnként kiderült, hogy a gruppenszexek vállalkozó szellemű tagjai nem egyformán vállalkozó szelleműek, ső....

Magyar incest


Én akkoriban 17, a húgom 15 éves volt. Az az igazság, hogy ő érettebb volt, mint én, ha azt érettségnek lehet nevezni, hogy én akkoriban még szűz voltam, ő viszont nem. Azt senki ne gondolja, hogy én szexuálisan vonzódtam a húgomhoz, vagy bármi ilyesmi járt volna a fejemben, nem, erről szó sem volt. Azt el kell mondanom, hogy a húgom rendkívül széplány (mind a mai napig az). Kiskorunktól fogva sp....

Vonatra várva


Kora délután volt. A pályaudvaron vártam a hazafelé tartó vonatot. Volt még időm, gondoltam iszom egy kávét, elindultam lelőhelyet találni. A nő egy fickó társaságában jött velem szemben. Zöld pulóver, fekete rövid szoknya, fekete harisnya és körömcipő volt rajta. Szemüveg és szőkés vörös rövid belőtt haj. Úgy néztem, hogy nem lehetett nem észrevenni. Mivel látta, hogy bámulom, ő is megnézett enge....
Szextörténet címkék

csodas timi | blúzát | térd | utolsó | pipil |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.