Forró élmények 2.


Visszapillantva már látom hány soha kezdetű mondatom volt.
Soha nem kezdek kollégával, soha nem lesz szeretőm, és a fő soha hogy soha nem bízok meg senkiben.
Az alaposan át és megformáló mindennapok viszont rám cáfoltak.
Senkit nem fárasztanék egy megszürkült házasság frázisaival mert akinek nem ilyen van az úgysem érti.Én sem értettem évekig,hittem az ökör szerelem nevű illúzióba és az ökör nem elírás :)csupán indokolt irónia.
A történetem nem az önsajnálatról szól hanem arról hogy egy kedves és ügyes szerető hogy tud újra életet lehetni a mindennapokba.
Nem rég dolgozunk egy helyen de hamar megtaláltuk a közös hangot.
Sok pasival dolgozom együtt akiktől kaptam az ívet rendesen az első hónapokban de nekem valahogy mindig csak az Ő véleménye számított.A többieket töprengés nélkül hajtottam el,nála viszont ha úgy tetszik én tekertem.
Ha bolondoztam vele mindig reagált de halványzöld megérzésem sem volt hogy tetszem e neki.Megbízható és rendes volt,ha valamit nem értettem úgy magyarázta el hogy közben egy pillanatig sem éreztem magam hülyén.Napról napra többet gondoltam rá,és ahogy mondani szokták, küldtem a jeleket rendesen.Egy téli napon egy nevetséges ürüggyel elhívtam valahova,és úriember lévén max csak magába mosolygott a nagyon átlátszó dolgon.A kocsiba beszélgettünk aztán csókolóztunk,mivel több mint tíz éve nem csókolt meg más a férjemen kívül így az élmény nagyon felkavart, ahogy az is hogy egy fiatal,életerős, helyes férfi elég nyilvánvalóan kíván és akar engem. Élveztem az érintését,erős mégis finom ujjai vannak,amik hamar a bugyimba találtak.Furcsa és gyönyörű feszültség keletkezett az ölembe,sóhajtoztam és azt hiszem mocorogtam is bár ez homályos,viszont emlékeim szerint tuti hogy a dinók szaladgáltak még kint amikor utoljára megsimogatta valaki a csiklóm, és ez a gyönyör-édes kínzás egyre csak fokozódott így szinte másodpercek alatt elélveztem a cirógatásától.Úgy vonaglottam mint akit egy vihar dobál de ezt is éreztem bent és a combom közt.Simogatástól még nem volt sosem ilyen orgazmusom.Remegett mindenem és hihetetlen megkönnyebbülést éreztem,és azt hogy életkel mindenem érzem a lüktetést az egész testemben mintha valaki lefújta volna rólam az évtizedes port.
Furán hathat de az orgazmus után még jobban kívántam,mivel a kocsiba korlátozott lehetőségeink voltak így kézbe vettem a farkát és megdöbbentem.Nem az apácazárdából mentem férjhez de ilyen nagy,vastag és szép farkat még nem láttam közelről.
Az orált régen szerettem csinálni de idővel ez is beszürkült.Az orrom előtt viszont egy gyönyörű farokkal gondolkozás nélkül rábuktam. Egyszerűen piszkosul élveztem ahogy az ajkaimmal játszok a makkal, szívogatom és nyalogatom ötletszerűen.Minden tudás amit nem gyakorolsz berozsdásodik,ezért aggódtam hogy lehet hogy nem jól csinálom?!De pár másodperc múlva szólt hogy mindjárt elélvez, én pedig azt válaszoltam hogy érezni akarom az Ízét.Szoktam nézni pornót mint mindenki, még az is aki tagadja így felidéztem magamban minden fogást ami a szopásról láttam.Lendületesen és lelkesen szoptam a farkát bár alig fért a számba,semmi sem érdekelt csak az hogy ugyanolyan gyönyört nyújtsak neki amilyet ő nekem.Amikor teleélvezte a szám és szó szerint telis-tele,örömmel nyeltem le minden cseppjét, miközben éreztem hogy az élménytől hogy ilyen gyönyörű farok élvezett a számba újra duzzadt nedves a puncim.Egy kevés pihenés után megállapítottuk hogy kell egy ágy, és én alig vártam hogy magamba érezzem Őt.
A sztori később folytatódik...


Szextörténet ajánló:


Leszbiparti az osztálykiránduláson


Éva szomorúan sóhajtott egyet. Idegesen babrálta hosszú világosbarna haját, a pad előtti kavicsokat messzire rugdosta. Nem értette, hogy mit keres itt. Persze a barátnőinek volt esze, hogy nem jöttek el erre a kirándulásra. Eredetileg ő is azt tervezte, hogy otthon marad, de bizonyos okok miatt mégis az utazás mellett döntött.
A bizonyos ok viszont most ott ült az egyik buta, hidrogénszőke ....

A Bika (első meleg élményem)


25 éves voltam, és bár még sosem voltam pasival, már egy ideje komolyan érdekelt a dolog. A dolgot tovább bonyolította, hogy akkoriban már jópár éve éltem együtt boldog hetero kapcsolatban egy lánnyal.
Egy szexuális témájú közösségi oldalon beszélgettem csávókkal. Fantáziálgattunk, szexchateltünk, de valahogy sokáig nem történt személyes kontaktus. Mindaddig így ment ez, amíg egyszer rám n....

Karcsi és Niki VI. - A webcam szex


Karcsi és Nikoletta laptoppal ment este az ágyba. Az új kedvenc elfoglaltságuknak készültek hódolni: orálszex miközben élő webkamerás pornót néznek. Volt azonosítójuk és néha csevegtek is a szereplőkkel. Gyakran adakoztak nagylelkűen. Nikoletta volt az első. Megtámaszkodott egy párnán, a laptopot a hasára tette és egy francia pár élő előadását nézte, miközben Karcsi a punciját nyalta. Miután elélv....

Erotika a parkban


A buszon mindenki türelmetlenül morgott már egy ideje…
- Jönnek! – szólt a sofőr megkönnyebbült hangja a hangszóróból. Mindenki jobbra nyújtogatta a nyakát, hogy lássa kire kellett immár húsz perce várakoznia ennyi embernek, ki vette a bátorságot, hogy közel fél órát késsen. Egy nyitott fehér Mazda fordult be csikorgó kerekekkel a parkolóba. Hatalmas, lendületes kanyarral állt be két kocsi ....

Újabb leszbikus történet


Vajtán voltunk a strandon, egy nyári délelőtt. Az unokatesóimmal voltam, és nagyon unatkoztam, Vettünk egy strandlabdát, és szétmentünk a medence 3 pontjába, és dobáltuk egymásnak. A két unokatesóm elment ebédelni, én bent maradtam, mert fogyóztam.

Egy jó bögyös csajjal kezdtünk el labdázni, véletlenül. Mikor ki ment pihenni, vele mentem, és dumcsiztunk. Hát nem mondom, hogy modell ....

Félrelépett a férjem aztán én is


Évekig hűséges feleség voltam, még nem egy szép estén kiderült párom félrelépése. Vacakul éreztem magam, naiv kislányként éltem eddig napjaim?! A harag és csalódás mondatta velem: "Mindegy hogy 23 vagy 43 éves lesz az illető, meg foglak csalni!".

Nem ment ez olyan könnyen, ahogyan én elképzeltem. Idő kellett. Nem is találtam olyan pasit, akivel ezt megtehettem volna, aztán szépen la....Szextörténet címkék

iskolakezdés | beöltöztem | bdsm világ | 1.rész | feleségem seggét |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.