Szopásvágy


Hetero kapcsolatban élő 26 éves srác vagyok, de már jó ideje izgat a szopás gondolata. Kezdetben próbáltam elhessegetni ezeket a fantáziálásokat, de egyre inkább azon kaptam magam, hogy maszturbálás közben is arra gondolok, hogy épp egy vastag farkat cumizok térden állva, majd az arcomra vagy a számba élveznek, az ilyesfajta gondolatokra tudtam a legnagyobbakat élvezni.
Így hát végül engedve vágyaimnak, egy társkereső oldalon keresztül összeismerkedtem egy nálam idősebb, 36 éves sráccal, írta, hogy lenne helye hozzá, így meg is beszéltünk egy találkozót.
Persze nagyon izgultam, mivel még sosem csináltam ilyet, de végül rávettem magam, hogy elmenjek a megbeszélt helyre. Nyár volt, forróság, emlékszem útközben csak úgy hemzsegtek a szexibbnél szexibb miniruhákban flangáló csajok, feszülős rövidnadrágokban barna lábakkal, miközben a fejemben az járt, hogy az én számban meg nemsokára valaki dákója lesz. Ez valamiért nagyon felizgatott. Ezután megtörtént a találkozás, Ádámnak hívták, egy sportos testalkatú, jó kiállású srác, napszemüveg, laza ing és rövidnadrág volt rajta. A találkozási ponttól kb. 5 percet sétáltunk amíg a lakásához értünk, közben pedig beszélgettünk a témáról, így már egyre kevésbé voltam ideges. Miután felértünk az első emeleti lakásába, bevezetett a nappaliba, ami már előre be volt sötétítve.
Megnyugodhatsz részemről teljes a diszkréció, ez kettőnk között marad. Biztos, hogy akkor szeretnéd igaz? – kérdezte. Igen persze, ahogy mondtam már régóta szeretném, csak annyi, hogy ugye még sosem csináltam, szóval azt nézd el – válaszoltam. Nem gond majd én irányítalak, nyugi - folytatta.
Erre leült a szobában levő kanapéra, közben pedig letolta a nadrágját és a bokszerét. Gyere térdelj ide elém, és majd én mondom – kérte.
Odatérdeltem a lábai közé, a farka még lankadó állapotban volt, erre a kezébe vette és elkezdte le-fel húzogatni, amire az elkezdett duzzadni és egyre nagyobb lett. Ez nagyon tetszett.
Add ide a kezed, vedd át – mondta.
Megfogtam a farkát, ami sima és forró volt. Ekkor vettem észre, hogy nekem is igencsak kezd már odalent állni, pedig még be sem kaptam, gondoltam magamban. Elkezdtem simogatni a makkot, nagyon puha volt, közben közelebb hajoltam.
Jól van, most kezd el le-fel mozgatni a kezed, lassan kezdve – kérte.
Úgy tettem. Elkezdtem lassan verni a farkát, ami közben egyre csak keményedett. Nagyon szexi volt, vastag és eres, olyan 18-19 centire saccoltam. Miközben vertem, ő megfogta a másik kezemet és a heréire tette, és mondta, hogy kezdjem el közben masszírozni a zacskóját. Így tettem. Nagyon finom puha volt az is, teljesen szőrtelen, egyre jobban eltaláltam az ütemet mindkét kezemmel.
Ez az, nagyon jól csinálod – nyögte halkan. Nagyon tetszett, ahogy dolgozok a farkán, alig bírtam kivárni, hogy bekaphassam, nyaldostam is a számat, ezt ő is észrevette, lágyan megfogta hátul a tarkóm és a heréihez nyomta a fejem. Jól van, tedd ki a nyelved, és kezd el szépen nyalogatni a zacskóm – mondta. Így tettem, elkezdtem nyalogatni a puha heréit, finoman szopogattam is. Ez nagyon bejöhetett neki, hangosan sóhajtozott közben. az egyik kezével a tarkómat fogta és irányított, a nyelvemmel a zacskóját nyalatta, majd fentebb tolta az arcom, a farka tövétől egészen a makkig. Jól nyálazd be az egész farkam – kérte. Én pedig úgy tettem, nagyon izgató volt, végig járt a nyelvem a farkán, szokatlan volt az íze de egyre jobban tetszett. Na bejön a dolog? – kérdezte.
Eddig nagyon tetszik – válaszoltam. Akkor most nyisd ki a szádat – utasította.
Kinyitottam, közben a két kezem magam mellé engedtem a lába alá a kanapéhoz, erre ő egyik kezével a farkát tartotta, a másikkal pedig finoman megmarkolta hátul a hajam, és lassan belenyomta a dákóját a számba. Éreztem hogy a farkam áll, mint a cövek, feszíti a nadrágom, ahhoz viszont még nem volt merszem hogy elkezdjem közben verni magamnak. Itt már szóval nem kellett utasítania, elkezdtem finoman szopni, a nyelvemmel pedig időnként nyaldostam a makkját. Egy idő után elengedte a fejem, és hagyta, hogy magam mozogjak. miután egyre jobban belejöttem, a kezemmel is rásegítettem, finoman vertem, és masszíroztam a zacskóját, miközben ki-be cuppant a számból a dákója. Nagyon élveztem a dolgot, viszont egy kis idő után kezdtem elfáradni. Ezt ő is észrevette, kb. 10 perc szopás után szólt, hogy tartsunk egy kis szünetet. Én felültem a kanapéra, ő pedig hozott nekem egy pohár vizet, amit egyből meg is ittam.
Na szeretnéd még folytatni? – kérdezte. Persze, bocsi, csak muszáj kifújnom magam kicsit – erre én.
Ne viccelj, nem gond. Viszont arra gondoltam, hogy most csináljuk úgy, hogy én állok, te pedig előttem térdelsz hátratett kezekkel, én pedig finoman megszopatlak, a végén pedig a szádba élvezek. Mit szólsz hozzá? – folytatta. Az nagyon tetszene, benne vagyok – mondtam.
Miközben én kifújtam magam, én levette a ruháit, így teljesen meztelen lett. Ezután letérdeltem elé, és hátratettem a kezeimet ahogy kérte. Miután megmarkolta hátul a hajam, már magamtól nyitottam a szám. Először csak ki-be járatta benne a farkát a kezével, néha pedig megrázta a számban, ami nagyon szexi volt. Ezután mindkét kezét a fejemre tette, és lassan elkezdte dugni a számat. Egy idő után elkezdtem öklendezni, ekkor megállt kicsit, aztán amikor abba hagytam folyatta.
Próbáld hátra nyújtani a nyelved, és hagyd, hogy becsússzon – mondta. Úgy tettem ahogy mondta, hátra toltam a nyelvem, és valahogy sikerült jobban kitágulnia a számnak. Ez az, pont így – mondta.
Egyre mélyebbre és mélyebbre tolta a farkát, én pedig egyre jobban élveztem, ahogy bassza a számat. Miközben térdeltem eszembe jutottak az útközben látott csini nyári ruhás csajok, és ettől valamiért csak még jobban felizgultam, a farkam teljesen állt. Egyre nyálasabban cuppogtam, Ádám pedig egyre hangosabban nyögött fel, ebből reméltem, hogy hamarosan el fog élvezni. Nem sokkal később belassult a mozgása, és elhallgatott. Éreztem, ahogy megfeszül a farka a számban, majd nagyot nyögött, és hatalmasat élvezett a torkomba. A szám is teljesen tele lett, ahogy ki-be húzta, a geci kifolyt a számra és az államra is. Amit tudtam lenyeltem. Ezután mindketten leültünk a kanapéra, ő pedig adott egy zsebkendőt, hogy megtöröljem magam. Hát ez elképesztően jó volt. Esküszöm jobban szopsz, mint a barátnőm – mondta. Ezen nagyon meglepődtem, de jól esett.
Ezt akár csinálhatnánk rendszeresen is ha gondolod, bármikor ha szopni támad kedved, feltéve ha tényleg bejött a dolog és szeretnéd – folytatta. Még kicsit magamhoz kell térnem, de nekem nagyon, szívesen benne lennék máskor is – mondtam .
Hazafele megbeszéltük, hogy tartjuk a kapcsolatot, egy hét múlva pedig már ismét előtte térdeltem…

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Homoerotikus sztori


A szívem szaporábban kezdett verni, amikor megláttam az új fiút. Akkor költöztek a városunkba, a középiskola negyedik osztályában nem a legszerencsésebb dolog. Nyíltan nézett körbe a srác az osztályteremben, mialatt bemutatta nekünk az osztályfőnök. Őszintének tűntek a zöldes szemei. Merthogy se kék, se zöld nem volt az íriszinek a színe, de különleges minden pillantása. Kopott farmer és kitűrve v....

Barátnő Karácsonyra 1. rész


- Hé, Júlia! Mit szólnál ehhez? - emeltem fel egy rózsaszín blúzt. - Nagyon cuki – fordítottam meg, hogy barátnőm felé mutassam a ruha hátának csipkés felső részét. - De nagyon szexi is.
- Akkor lenne szexi, ha az eleje lenne csipkés – nevetett fel Júlia. - Legalábbis rajtam. Ami téged illet... a kevesebb néha több.
- Hé! - ráncoltam össze a szemöldökömet. - Nem is olyan kicsik a mel....

Egy családi nyaralás


Sziasztok!

Péter vagyok, 38 éves családapa. 9 éve alkotunk egy párt a feleségemmel. Nagyon jó a kapcsolatunk, minden téren. A családjával is jó, közvetlen viszonyt ápolok.
Most a következő történetet szeretném megosztani veletek. Tavaly nyáron, a feleségem családjával (anyósom, apósom, sógorom a felesége és a gyerekük) együtt nyaraltunk egy Balaton parti nyaralóban.
A ....

Leszbi sztori


Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kicsit bonyolult lányka, aki már régóra észrevette magán, hogy érdeklődik a női szépség iránt is. Volt is pár barátja, aki tudott erről, köztük eggyel, akinek a kedvese, Anita hasonlóan gondolkozott. Sokszor dumcsiztak át estéket pajzánkodva, de akkor még eszükbe sem jutott, hogy akár a tettek mezejére lépve egymással is kiélhetnék ilyen irányú vágyaika....

Szex történetem, két fiú baszott meg


A titkos vágyak azért vannak, hogy megvalósuljanak! És hogy kiderüljön, a valóság ha más is, lehet olyan jó, mint a fantázia. Szerintem valahol minden no fejében megfordul a gondolat: milyen lenne egyszerre két férfivel szeretkezni. Nekem nemcsak a fejemben fordultak meg :-)) Elmesélem.

Négy éve csetlek, mindkét férfit onnan ismerem. És milyen érdekes, mindkettőt több mint 3 éve. Mo....

A szomszédasszony pinája és lógó mellei


Délután kettő van. Épp hazaértem a munkából, van három óra szünetem. Iszonyú meleg van, gyorsan lezuhanyzok és törölközőben jövök ki a fürdőből. Az ajtóból látom, hogy a szemközti házban ott a múltkori kalandom az ablakban, meglát és integet, majd eltűnik. Hallom a bejárati ajtók csapódását. Kopognak a ismét a külső ajtón. Öltözzek vagy sem? Azért veszek egy pólót de a törölköző marad. Kinyitom a....Szextörténet címkék

análimádó csaj | meghal | bojler | segemben | megdugtam |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.