Szopásvágy


Hetero kapcsolatban élő 26 éves srác vagyok, de már jó ideje izgat a szopás gondolata. Kezdetben próbáltam elhessegetni ezeket a fantáziálásokat, de egyre inkább azon kaptam magam, hogy maszturbálás közben is arra gondolok, hogy épp egy vastag farkat cumizok térden állva, majd az arcomra vagy a számba élveznek, az ilyesfajta gondolatokra tudtam a legnagyobbakat élvezni.
Így hát végül engedve vágyaimnak, egy társkereső oldalon keresztül összeismerkedtem egy nálam idősebb, 36 éves sráccal, írta, hogy lenne helye hozzá, így meg is beszéltünk egy találkozót.
Persze nagyon izgultam, mivel még sosem csináltam ilyet, de végül rávettem magam, hogy elmenjek a megbeszélt helyre. Nyár volt, forróság, emlékszem útközben csak úgy hemzsegtek a szexibbnél szexibb miniruhákban flangáló csajok, feszülős rövidnadrágokban barna lábakkal, miközben a fejemben az járt, hogy az én számban meg nemsokára valaki dákója lesz. Ez valamiért nagyon felizgatott. Ezután megtörtént a találkozás, Ádámnak hívták, egy sportos testalkatú, jó kiállású srác, napszemüveg, laza ing és rövidnadrág volt rajta. A találkozási ponttól kb. 5 percet sétáltunk amíg a lakásához értünk, közben pedig beszélgettünk a témáról, így már egyre kevésbé voltam ideges. Miután felértünk az első emeleti lakásába, bevezetett a nappaliba, ami már előre be volt sötétítve.
Megnyugodhatsz részemről teljes a diszkréció, ez kettőnk között marad. Biztos, hogy akkor szeretnéd igaz? – kérdezte. Igen persze, ahogy mondtam már régóta szeretném, csak annyi, hogy ugye még sosem csináltam, szóval azt nézd el – válaszoltam. Nem gond majd én irányítalak, nyugi - folytatta.
Erre leült a szobában levő kanapéra, közben pedig letolta a nadrágját és a bokszerét. Gyere térdelj ide elém, és majd én mondom – kérte.
Odatérdeltem a lábai közé, a farka még lankadó állapotban volt, erre a kezébe vette és elkezdte le-fel húzogatni, amire az elkezdett duzzadni és egyre nagyobb lett. Ez nagyon tetszett.
Add ide a kezed, vedd át – mondta.
Megfogtam a farkát, ami sima és forró volt. Ekkor vettem észre, hogy nekem is igencsak kezd már odalent állni, pedig még be sem kaptam, gondoltam magamban. Elkezdtem simogatni a makkot, nagyon puha volt, közben közelebb hajoltam.
Jól van, most kezd el le-fel mozgatni a kezed, lassan kezdve – kérte.
Úgy tettem. Elkezdtem lassan verni a farkát, ami közben egyre csak keményedett. Nagyon szexi volt, vastag és eres, olyan 18-19 centire saccoltam. Miközben vertem, ő megfogta a másik kezemet és a heréire tette, és mondta, hogy kezdjem el közben masszírozni a zacskóját. Így tettem. Nagyon finom puha volt az is, teljesen szőrtelen, egyre jobban eltaláltam az ütemet mindkét kezemmel.
Ez az, nagyon jól csinálod – nyögte halkan. Nagyon tetszett, ahogy dolgozok a farkán, alig bírtam kivárni, hogy bekaphassam, nyaldostam is a számat, ezt ő is észrevette, lágyan megfogta hátul a tarkóm és a heréihez nyomta a fejem. Jól van, tedd ki a nyelved, és kezd el szépen nyalogatni a zacskóm – mondta. Így tettem, elkezdtem nyalogatni a puha heréit, finoman szopogattam is. Ez nagyon bejöhetett neki, hangosan sóhajtozott közben. az egyik kezével a tarkómat fogta és irányított, a nyelvemmel a zacskóját nyalatta, majd fentebb tolta az arcom, a farka tövétől egészen a makkig. Jól nyálazd be az egész farkam – kérte. Én pedig úgy tettem, nagyon izgató volt, végig járt a nyelvem a farkán, szokatlan volt az íze de egyre jobban tetszett. Na bejön a dolog? – kérdezte.
Eddig nagyon tetszik – válaszoltam. Akkor most nyisd ki a szádat – utasította.
Kinyitottam, közben a két kezem magam mellé engedtem a lába alá a kanapéhoz, erre ő egyik kezével a farkát tartotta, a másikkal pedig finoman megmarkolta hátul a hajam, és lassan belenyomta a dákóját a számba. Éreztem hogy a farkam áll, mint a cövek, feszíti a nadrágom, ahhoz viszont még nem volt merszem hogy elkezdjem közben verni magamnak. Itt már szóval nem kellett utasítania, elkezdtem finoman szopni, a nyelvemmel pedig időnként nyaldostam a makkját. Egy idő után elengedte a fejem, és hagyta, hogy magam mozogjak. miután egyre jobban belejöttem, a kezemmel is rásegítettem, finoman vertem, és masszíroztam a zacskóját, miközben ki-be cuppant a számból a dákója. Nagyon élveztem a dolgot, viszont egy kis idő után kezdtem elfáradni. Ezt ő is észrevette, kb. 10 perc szopás után szólt, hogy tartsunk egy kis szünetet. Én felültem a kanapéra, ő pedig hozott nekem egy pohár vizet, amit egyből meg is ittam.
Na szeretnéd még folytatni? – kérdezte. Persze, bocsi, csak muszáj kifújnom magam kicsit – erre én.
Ne viccelj, nem gond. Viszont arra gondoltam, hogy most csináljuk úgy, hogy én állok, te pedig előttem térdelsz hátratett kezekkel, én pedig finoman megszopatlak, a végén pedig a szádba élvezek. Mit szólsz hozzá? – folytatta. Az nagyon tetszene, benne vagyok – mondtam.
Miközben én kifújtam magam, én levette a ruháit, így teljesen meztelen lett. Ezután letérdeltem elé, és hátratettem a kezeimet ahogy kérte. Miután megmarkolta hátul a hajam, már magamtól nyitottam a szám. Először csak ki-be járatta benne a farkát a kezével, néha pedig megrázta a számban, ami nagyon szexi volt. Ezután mindkét kezét a fejemre tette, és lassan elkezdte dugni a számat. Egy idő után elkezdtem öklendezni, ekkor megállt kicsit, aztán amikor abba hagytam folyatta.
Próbáld hátra nyújtani a nyelved, és hagyd, hogy becsússzon – mondta. Úgy tettem ahogy mondta, hátra toltam a nyelvem, és valahogy sikerült jobban kitágulnia a számnak. Ez az, pont így – mondta.
Egyre mélyebbre és mélyebbre tolta a farkát, én pedig egyre jobban élveztem, ahogy bassza a számat. Miközben térdeltem eszembe jutottak az útközben látott csini nyári ruhás csajok, és ettől valamiért csak még jobban felizgultam, a farkam teljesen állt. Egyre nyálasabban cuppogtam, Ádám pedig egyre hangosabban nyögött fel, ebből reméltem, hogy hamarosan el fog élvezni. Nem sokkal később belassult a mozgása, és elhallgatott. Éreztem, ahogy megfeszül a farka a számban, majd nagyot nyögött, és hatalmasat élvezett a torkomba. A szám is teljesen tele lett, ahogy ki-be húzta, a geci kifolyt a számra és az államra is. Amit tudtam lenyeltem. Ezután mindketten leültünk a kanapéra, ő pedig adott egy zsebkendőt, hogy megtöröljem magam. Hát ez elképesztően jó volt. Esküszöm jobban szopsz, mint a barátnőm – mondta. Ezen nagyon meglepődtem, de jól esett.
Ezt akár csinálhatnánk rendszeresen is ha gondolod, bármikor ha szopni támad kedved, feltéve ha tényleg bejött a dolog és szeretnéd – folytatta. Még kicsit magamhoz kell térnem, de nekem nagyon, szívesen benne lennék máskor is – mondtam .
Hazafele megbeszéltük, hogy tartjuk a kapcsolatot, egy hét múlva pedig már ismét előtte térdeltem…

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Születésnapi perverziók


Zoli szülinapja volt és meghívtak engem is, azt mondták negy hecc lesz, mert egy tök idegen csajt megkértek jöjjön el és szülinapja alkalmából jól bassza meg Zolikát.

Este felé, amikor már javában piáltunk csengetttek, Zoli mondta, hogy nyissam ki nyugottan. Ki is nyitottam és egy bomba csaj állt az ajtóba, belépett és azt kérdezte, hogy én vagyok Zoli? Hát engem is Zolinak hívnak ....

Egy lány emlékei


„Kedves naplóm! Késő este körmölöm ezeket a sorokat. Kissé még mindig szokatlan ez nekem: soha életemben nem írtam az életemről, de úgy érzem, amióta összejöttem, azután szakítottam Tamással, le kell jegyeznem az érzéseimet, és az élményeimet. Most olyasvalamit szeretnék elmesélni, ami körülbelül egy hónappal ezelőtt történt, azelőtt, hogy elkezdtelek volna vezetni, Kedves Naplóm: az élmény azonba....

Az első élményem


Az első ilyen élményem kb. 30 éves koromban volt, amikor egy ismerősöm megkért, hogy készítsek róla képeket, mert szeretne hirdetésekre válaszolni. Akkor még nem volt internet. Társkereső hirdetések jelentek meg újságokban, és arra lehetett válaszolni levélben.
Mivel tanultam fényképezni, természetesen vállaltam. Elmentem hozzá, mert otthoni környezetben akarta a képeket. Ebben semmi kivet....

Cseresznyeszüret a sógornőmmel


Sziasztok! Julcsi vagyok, 43 éves, érett nő. Fiatalosnak mondott, a testem feszes, naponta járok futni, szoliba, a melleim hetykén állnak még mindig, drága anyámtól örököltem. Mindig is kis melleim voltak, a szülés után sem ereszkedtek meg. Harminckettőnek nézek ki maximum.
Történt egy péntek délután, hogy a férjem, és az öcsém elmentek horgászni, sátrat is vittek, ott alvós horgászatot tar....

Pornó fantáziák


Sziasztok .A páromat hosszú éveken keresztül próbáltam rávenni , próbáljuk ki hármasban .Néha már úgy tűnt sikerül,de végül mégsem adta be a derekát.Tehát maradt a fantázia világa/ami valljuk be nem is olyan rossz/ Jó szórakozást -feltéve ha tetszik.

Kedvesem : Te az ágyon fekve kezed ,lábad megkötözve.Egyikük gyengéden nyalja csiklódat s közben finoman ujjaza barlangodat.A másik cs....

A hűséges kutya (animal szex)


Barátaim elutaztak. Megkértek költözzek a házukba, hogy legyen ott valaki és így házi kedvencüket, egy óriás schnauzert, sem kell panzióztatniuk.
Napjaim jellemzően semmittevésben teltek. Olvastam. Filmet néztem. Napoztam.
Minden nap csupaszon feküdtem ki a teraszra. Azon a koradélutánon, a korábbi napokhoz képest is tán erősebben sütött a nap, így alaposan bekenegetve magam, a kíván....
Szextörténet címkék

simon | ejts | szeretkezés három fasszal | cigány kurvája | megvan |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.