Chatrandiból valóság


Tekintettel arra, hogy ma már engem a szexnek kizárólag az a formája izgat fel, ha én lehetek a nő szerepében, nemrégiben, amikor egy teljes napra egyedül lehettem otthon, elhatároztam, hogy teszek valamit kielégülésem érdekében.

Előbb elmentem vásárolni és vettem egy új csini fekete magassarkú körömcipőt, egy nagyon szép szoknyát és néhány pár finom harisnyanadrágot.
Hazaérve lefürödtem, majd beöltöztem csini csajnak. A frissen vásárolt cipő nagyon jól állt rajtam és a szoknyában is nagyon jól éreztem magam.

Leültem a gép elé és elkezdtem crossdress, transzi szexfilmeket nézni. Leginkább az olyanok izgattak fel, ahol a fiatal srácnak gyönyörű szép fasza van és egy nála kissé idősebb csajszit dug, szopat.

Elhatároztam, hogy én is át akarok élni egy ilyet. Felmentem az egyik ismert szextárskereső oldalra és traviként regisztráltam magam, harisnyás, magassarkú cipős képpel.
Egy nagyon helyesnek tűnő, 23 éves fiúval kezdtem hosszabban chatelni. Írta, hogy neki bejönnek a 30-as kívánós, szexi crossdress picsák és kérte, hogy mutassam meg neki magam camon.

Gyorsan kifestettem magam, felvettem még a kedvenc fekete parókámat és camot kapcsoltam. A srác ezt írta: "eláll tőled a lélegzetem!"
Ezután ő is megmutatta magát és mit mondjak, nagyon helyes volt, az alakja és a fasza is tetszett.

Telefonszámot cseréltünk és immár élő szóban folytattuk a szexi beszélgetést.
Mondta, hogy nagyon tetszem neki és iszonyatosan megkívánt, alig bírja ki. Mivel addigra én is kurvára bezsongtam, meg régóta nem voltam már akkor fiúval, végre kiböktem: "Egyedül vagyok itthon, gyere fel!"
Fél óra múlva nálam is volt. Először puszi, kis dumcsi, egy pár konyak, aztán elkezdett simogatni. Végig a harisnyás lábamat, a seggemet, aztán a nyakamat csókolgatta. Totál transzba kerültem, már semmire sem vágytam jobban, mint arra, hogy megcsináljon ez a srác.
Nagyon finom és gyengéd volt, úgyhogy hamarosan a számban volt a farka és élvezésig szoptam neki. Jutott a gecijéből a számba is bőven.
Ám azt akartam, hogy újra feléledjen, ezért egy kis újabb konyakozás után, elkezdtem neki simogatni, a zacsiját is, bekaptam az egész makkját és hosszan szoptam ismét. Hamar merev lett ettől és mondtam, hogy akkor bekenem magam egy kis sikosítóval, mert azt akarom, hogy dugjon meg.

Folyt. köv...
Beküldő:Harisnyás Giulia Csajszi


Szextörténet ajánló:


Egy jó pina.


Hosszú egyenes, fekete hajú valóban párduc testű ,a hirdetésének megfelelően tényleg 27 évesnek kinéző hölgy fogadott, csöcstartóban és bugyiban, semmi súly felesleg, és a cicik kellemes egy kezesek.Jó hangulatúnak tűnt, mosolygott rám, és már nyújtotta is a kezét. Bemutatkoztunk egymásnak.


-Judit - mondta a pina.

Én is bemutatkoztam.

- Levegyem....

Barátnőmmel és egy transzival


1 éve vagyok együtt Bettivel. Nagyon visszafogott személyiségeknek tűnünk mindketten, de az ágyban nem ismerünk határokat. Nagyon sokat szexelünk, így azt hittem már semmi újat nem tudunk kipróbálni, míg csak nem elérkezett Betti 25. születésnapja. Amellett, hogy megleptem egy wellness hétvégével, a fő ajándékom az volt, hogy felajánlottam egy éjszakára bármit kérhet szexuális téren. Szinte biztos....

Kíváncsiság


Béci haverommal egy szombati napon neki indultunk az éjszakának. Mert már rég találkoztunk sok volt a meló mindkettőnknek mostanság.
Meg láttunk az utcán két férfit ahogy vadul smárolnak. Egy kicsit ledöbbentünk a látványtól. Utána egyszerre oda kiáltottunk nekik hogy :
-Menjetek szobára basszátok meg! Ezen akkorát nevettünk hogy egyszerre mondtuk ki. Még le is pacsiztunk
-H....

Egy lábimádó naplójából


Tavaly nyáron történt, hogy a szüleim egyik hölgy ismerőse vendégeskedett nálunk. Éppen új helyre költözött, és amíg nem készült el az új lakás, addig egy hétre beköltözött a vendégszobába hozzánk, viszont a szüleim nyaralni készültek, így kettesben töltöttem 3 napot a vendégünkkel. Nagyon csinos nő, 38 éves, de nagyon fiatalos és nagyon ad magára. Úgy is mondhatnánk, hogy szeret tetszeni a férfia....

Szex a strandon.


Kamaszfiú voltam 17 éves és szerettem úszni. Közben persze mindig áhítattal bámultam a fürdőruhás csajokat. A szerszámom szinte állandóan ágaskodott.
Egyik alkalommal a medencében ülve bámultam egy 30 év körüli csajt. Hatalmas mellei hullámzottak a vízben. Elképzeltem ahogy közéjük rakom a farkam. Amikor észrevette hogy nézem odajött és kérdezgetni kezdett. Egyszer csak észleltem hogy a víz....

A terhes barátnők


A nap már rég felkelt, és javába melegítette a tóparti nyaralókat. Az ablakokon határozott fénycsíkok futottak végig a padlókon. Még mindenki aludt. A tegnap este egy kicsit hosszúra nyúlt. Egy álmos lány épp most teszi meg az első reggeli nehézkes lépteket. Még álmosan, kócosan. Szőke, hosszú haján süt át a nap, domborodó pocakján aranyos ívet rajzol a reggeli nap...

A 17 éves Timi....Szextörténet címkék

félrehúzta a bugyimat | az unokates | tripla | utolsó vizsgám | hárman keféltük |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.