A nimfomániás csodadoktor


Nagynéném, elismert pszichiáter jól menő belvárosi magánpraxissal. Gyerekkorom óta nagyon közel állunk egymáshoz, talán mondhatom hogy barátnőként tekintek rá, semmint nagynénémként. Munkájából és szoros kapcsolatunkból adódóan mindent meg tudok vele beszélni. Életem folyamán rengetegszer segített rajtam egy jó beszélgetéssel, tanácsokkal vagy csak egy bátorító mosollyal. Fiúügyek, pubertás, szex, suli, munka, mindig mindenben nyitott és megértő volt.
Egyik délután váratlan telefont kaptam tőle. Kávézni invitált, azt mondta hogy csak úgy, mert régen látta a legkedvencebb unokahúgát.
Szokott helyünkön találkoztunk, ahogy már annyiszor korábban. Szokásos témák kerültek szóba: ki kire fúj a családban, hogy vannak anyuék, miért vagyok már megint szingli, új hajszínt-szeretnék-de-még-nem-tudom-milyet, stb. Éreztem rajta, hogy valami más jár a fejében, valami ami aggasztja. Nem volt olyan fesztelen, olyan laza, olyan Edit nénis.
- Edit néni, bökd már ki! - szegeztem neki
- Mit?!
- Látom, hogy valami feszélyez!
- Ennyire látszik?! - jött zavarba mint egy kislány.
- Ordít rólad!
- Hát jó. Elmondom neked a dolgot, úgy ahogy van. Lécci hallgass végigi és ne szakíts félbe.
- OK.
- Van egy harmincas páciensem, nagyon kedves, udvarias fiatalember. Merevedési zavarral küzd, évek óta nem volt szexuális kapcsolata. Normálisan ilyen eseteket nem vállalok, ez a szexuálpszichologus kollégák területe. De ez a srác nagyon szimpatikus és szeretnék neki én segíteni. A diagnózisom alapján önbízalomhiányban szenved, túlságosan tiszteli a nőket és borzalmasan nehezen teremt kapcsolatot a másik nemmel. Szüksége lenne pozitív impulzusokra, pozitív visszacsatolásra, valami olyan élményre, ami áttöri benne a gátat. Normálisan prostihoz küldeném, de itt ennél pontosabb, jobban irányított kúrára van szükség, mint egy sima numera. Arról nem is beszélve, hogy semmi sem garantálja, hogy a prostival sikerül merevedést elérnie. Ezen kívül nekem részletes infókra van szükségem az aktusról a további kezelés szempontjából. Tehát egy megbízható emberre van szükségem, aki pontosan követi az előre megbeszélteket és utána be tud számolni a történésekről. - ezután hosszú csend következett.
- És? - kérdeztem értetlenül
- És én rád gondoltam drágám. - tette a kezét a kezemre egy bájos mosoly keretében.
- De…
- Most ne mondj semmit! Gondold át otthon nyugodtan. Jó barátnők vagyunk, tudom hogy évek óta vannak prostis vágyaid. Ne is tagadd! Természetesen rendes javadalmazásod is lenne és lehúzhatnád ezt a tételt a bakancs listádról, plusz ez hatalmas segítség lenne nekem és neki is.
- Ez mondjuk igaz… - révedtem magamba fal fehéren.
- Mondom, nem kell most válaszolnod. Átküldöm a srác facebook linkjét. Nem egy Ryan Gostling, de nagyon aranyos, kedves fiú.Ja, és anyunak még arról se beszélj hogy ez egyáltalán felmerült egy beszélgetésben.
- Hát…- próbáltam visszatérni a megdöbbenésből.
Egész délután és este ez járt a fejemben. Anyukám húga arra kér hogy legyek prostituált. Ezt azért elég nehéz volt feldolgozni. Megnéztem a srác faceebook profilját, de közben úgy remegett a kezem, hogy mindenhová háromszor kellett kattintanom. Tényleg rendes alaknak tűnt a fickó, olyannak, akinek szívesen segít az ember. Ez a gondolat kicsit lenyugtatott. Egyre inkább el tudtam magam képzelni ebben a szituációban. A receptre felírt prosti! Mire ágyba kerültem már teljesen a gondolat megszállottja lettem. Láttam magam, amint egy idegen férfi mocskos vágyait teljesítem. Nagyon felizgatott a gondolat, hogy a saját nagynéném készpénzért eladja a testemet. És amint ilyenkor lenni szokott a kezem a pizsama alsómba csúszott, hogy nedves kis puncim kedvére tegyen. Gyakorlott újaim másodpercek alatt orgazmusig korbácsolták a kéjt a testemben.
Másnap reggel még az ágyban heverésztem mikor Edit néni hívott.
Benne vagyok! - mondtam a telefonba köszönés nélkül.
Jaj édesem, annyira megkönnyebbültem. Köszönöm! Nem fogod megbánni. - lelkendezett a nagynéném.
Délutánra eligazításra kellett mennem Edit néni rendelőjébe a részletek kidolgozására. Azt kell majd elérnem, hogy a fiú érezze, hogy nagyon akarom őt és minden vágyam hogy jól megcsináljon. Át kell adnom neki az irányítást és minden kívánságát végre kell hajtanom mint egy rendes ribinek. Természetesen Edit néni biztosított hogy semmi extrát nem fog kérni, ezt előre megbeszélte vele. Két hét múlva lesz az akció egy belvárosi 4 csillagos szállodában. Megkaptam a gázsi felét, plusz egy kis ruhapénzt hogy kurvásabbra tudjam venni a külsőmet.
Eljött a nagy nap. Fekete mini koktélruhát, laza szövésű combfixet hozzátartozó harisnyatartót, egy apró fekete csipke tangát és olyan push-up melltartót amiben olyan cicijeim voltak, mint egy playmatenek. A szettemet egy szintén fekete magassarkú tette teljessé ami, szinte végtelen hosszúvá varázsolta a lábaimat. A toalettem jóval többe került mint amennyit erre a célra kaptam, de nem bántam mert ez volt az én szuperhős ruhám. Ha felvettem úgy éreztem mindenre képes vagyok.Soha életemben nem éreztem még magam ennyire szexinek. Úgy éreztem, hogy most minden pasit megkaphatok, és ez isteni érzés volt. Taxiba vágtam magam, mert nem akartam ebben szettben végigvonaglani a városon. Edit nénivel már egy órával az akció előtt a helyszínen voltunk, hogy újra átvegyük a legfontosabb részleteket. Amint meglátott a hallban elismerően mért végig.
- Ez igen! Ha ettől nem jön vissza a farkába az élet akkor semmitől! - bókolt Edit néni.
- Köszi édes vagy! Te is istenien nézel ki.- viszonoztam a kedvességét.
- Hagyjad már! 43 évesen már a kutya sem tekint rám nőként! - szerénykedett Edit néni.
Amint beszélgettünk a hallban szinte felfaltak minket a férfi tekintetek. Igen, minket. Edit néni mindig is nagyon ügyelt megjelenésére, de most még a szokásosnál is csillogóbb volt. Szürke nadrágkosztüm és egy vékony már-már áttetsző fehér blúz volt rajta, amit szinte szétfeszített hatalmas keble.
Befutott Áron. Pont úgy nézett ki, mint a képeken. Jó kiállású, magas, széles vállú fickó. Nem különösebben jóképű, de kedves mosolyú és végtelenül udvarias, tisztelettudó. Edit néni tartott még egy pár perces beszédet és az utunkra engedett minket. Amíg mi dolgozunk a problémán, ő hallban fog várni, hogy utána megbeszélhessük a tapasztalatokat, együtt és külön-külön is.
Én azonnal ribi módba kapcsoltam, próbáltam mindent olyan szexin és érzékién csinálni ahogy csak lehetséges. Kézen fogtam és a lifthez vezettem miközben a csípőmet úgy ringattam mint a topmodellek. Ahogy visszanéztem láttam, amint Edit néni méreget minket huncut mosollyal az arcán. képA liftben mohó tekintettel méregettem Áront, hogy mire a szobába érünk már “hangulatba” kerüljön. Továbbra is kézen fogva vezettem magam mögött és riszáltam a fenekemet. A szobában leültettem a az ágyra. Rögtönzött sztriptízzel folytattam páciensem izgatását. Óvatosan lehúztam a ruhám cipzárját a hátamon és kibújtam a ruhámból feltárva csipkecsoda fehérnemű szettemet. Simogatni kezdtem magamat csábos pillantások kíséretében. Hátat fordítottam Áronnak és a fenekemet kellettem neki, miközben továbbra is fenntartottam a szemkontaktust a vállam felett. Az ágyhoz léptem és szemből az ölébe ültem, miközben forró csókokat leheltem a nyakára és az arcára. Éreztem rajta hogy nagyon feszült, legkevésbé sem élvezte a közelségemet. Újra elé álltam és kibújtam a melltartóból felfedve előtte cicijeimet.
- Gyere, vedd el ami a tiéd! - kínáltam fel a melleimet játékra.
Nem adva neki lehetőséget hezitálásra újra az ölébe huppantam és a kezeit a mellemhez vezettem. Simogatni, dögönyözni kezdte gyengéden. Közelebb húztam a fejét magamhoz, szinte a mellembe nyomtam az arcát. Finoman puszilni, csókolni, nyalogatni kezdte. Amint elmerült a cicijeim kényeztetésében, elkezdtem kigombolni a nadrágját. Nem meglepő módon még nem volt kemény, de bizakodásra adott okot duzzadtsága és a lelkesedés amivel a melleimet nyalta-falta. A lábai közé csúsztam a földre, hogy jobban szemügyre vehessem a páciensemet. Átlagos méretű és tökéletes arányokkal megáldott szerszámmal találtam magam szembe.. Tökéletesen karbantartott fanszőrzet csak még kivánatosabbá tette Áron lusta farkát. Gyengéd csókokkal próbáltam a szépséget felébreszteni csipkerózsika álmából. Nyelvemet futhattam rajta fel-alá anélkül, hogy a számba vettem volna. Továbbra sem mutatta semmi jelét a keményedésnek, vérbő volt és duzzadt de messze nem volt kész egy éhes punci kielégítésére. Cicimmel simogattam tovább remélve hogy a puha cirógatás feléleszti a benne szunnyadó szörnyeteget.
- Á hagyjad a picsába! Nem fog menni! - fakadt ki Áron.
- Ne mondj ilyet! Képes vagy rá! Addig nem megyünk ki ebből a szobából, amíg rendesen meg nem döngetsz. - biztattam a srácot.
- Hívjuk fel a doki nénit és beszéljük meg a dolgokat. Ne kínozzuk egymást tovább!
- OK, de én nem adom fel.
- Áron visszabújt a nadrágjába, én csak a melltartómat vettem vissza, jelezve hogy részemről még nincs vége. Felhívtam Edit nénit a rossz hírrel. Én nyitottam ajtót szexi kis fehérnemű szettemben. Edit néninek fennakadt a lélegzete,amikor meglátott.
- Istenien nézel ki kicsim! Mintha csak egy fehérnemű katalógusból vágtak volna ki! - hízelgett a nénikém.
- Aranyos vagy Edit néni!
Amint az ajtótól sétáltunk befelé éreztem, amint finoman végigsimította a fenekemet a kezével.. Úgy tettem mintha nem éreztem volna, de nagyon is végigfutott rajtam ez az érintés. Furcsán jó érzés volt.
- Gyertek aranyoskáim, beszéljük meg ezt a dolgot.
Szorosan Áron mellé ültem az ágyon, Edit néni velünk szemben a fotelban.
Hosszú beszédbe kezdett a szexualitás csodájáról, az érintésről, az intimitásról meg ilyesmikről. Közben folyamatosan engem méregetett, ahogy a srácok szoktak a strandon. Eléggé zavarban voltam, próbáltam úgy tenni mintha figyelnék.
Áron, a szex az élvezetekről szól és neked önzőnek kell lenned hogy megkapd ami jár neked! Vágd gerincre ezt a ribancot és mutasd meg neki hogy ki a főnök!
Amint Edit néni ezt és még ennél is közönségesebb dolgokat mondott láttam, hogy Áron fészkelődni kezd. Combjára tettem a kezem és éreztem, hogy valami egyre mozgolódik a kezem alatt. Továbbra is Edit néni beszédére figyelve félkézzel kigomboltam Áron nadrágját és rámarkoltam a farkára. Sokkal keményebb volt mint bármikor előtte. Szép ütemesen verni kezdtem. Nem tudom, hogy Edit néni észrevette-e ezt, de tovább beszélt arról hogy a nők is mennyire kívánják a szexet csak a társadalmi nyomás miatt nem fejezik ki olyan egyértelműen mint a férfiak…. vagy valami ilyesmi. Kiszabadítottam a faszt a gatyából és úgy vertem tovább. Edit néni megállás nélkül beszélt még mindig, nem hiszem el hogy még mindig nem vette észre, hogy a páciense farkán kézimunkázom már percek óta. Áron átkarolt és egy határozott, de gyengéd mozdulattal a farkához irányította a fejemet.
- Ez az Áron! Erről van szó! Nyomd rá a ribanc fejét a farkadra! - lelkendezett Edit néni.
Én engedelmesen a számba eresztettem a brokit és szopni kezdtem. Edit néni végre csendben maradt. Áron keze végig a fejemen volt, nem erőszakosan, de irányította a munkát a farkán. Lábai közé térdelve folyattam az oboázást. Átnyúlva a fejem felett egyetlen mozdulattal kipantinotta melltartóm pántját. Ügyesen kibújtam belőle egy pillanatra sem hagyva abba a fasz kényeztetését. Minkét kezét a fejemre tette és tövig magára húzott. Hosszan szorította a fejemet a farkára,a nyál csorgott a szám szélén.
- Nézz rám! - utasított.
Felnéztem rá a legcsábosabb pillantásommal.
- Szereted amikor fasz tölti ki a szádat, mi? - kérdezte megalázó hangsúllyal.
Jó kurva módjára helyeslően bólogattam. Nem kellett megjátszanom magam, hiszen szeretem ha egy lüktető pénisz uralja a számat. Eleresztette a fejemet, azonnal kiengedtem a számból, hogy végre levegőhöz jussak és lenyeljem a nyálamat. Egyre inkább az volt a benyomásom, hogy egy pornó filmben vagyok, de ezen nem kellett volna lepődnöm, hiszen mégiscsak egy prosti vagyok.
- Jólvan, most mutasd meg mit tudsz melleiddel.
Nincsenek valami nagy cicijeim, szóval nem tudom milyen csodát várt. Szépen beillesztettem a farkát a melleim közé és összeszorítottam amennyire csak tudtam. A nyáltól síkos farka szépen csúszkált a cicijeim között. Elégedett lehetett mert kéjes mosollyal simogatta az arcomat miközben a farkát masszíroztam a melleimmel. Bármennyire is igyekeztem az adott hardware- el nem igazán tudtam azt a pornós élményt nyújtani amire vágyott.
Edit néniről teljesen megfeledkeztünk, pedig még mindig a foteljában ült és pár méterről bámult minket. Nem zavart, sőt egy picit spannolt is, szerettem volna ha büszke lenne milyen jó kurva a kis unokahúga.
- Hadd lássam a puncidat szépségem! - váltott hangnemet váratlanul Áron.
Előrelátóan a bugyimat a harisnyatartón kívülre vettem, hogy amikor eljön a pillanat bénázás nélkül kicsusszanhassak belőle.
- Szeretnéd te letépni rólam a bugyit?
- Nem, te vegyed le. - mondta szelíden.
Felálltam, hüvelyk ujjaimat beakasztottam bugyim pántjába és lassan letoltam a magamról egészen a bokámig. Hallottam amint Edit néni mögöttem felszisszen amint lehajolok, akaratlanul is tökéletes belátást biztosítva neki a nyuszimra. Úgy éreztem most értem el szexuális kívánatosságom csúcsára. 12 centis magassarkúban, combfixben és a csípőmön feszülő harisnyatartóval szexistennőnek éreztem magamat.
- Gyere közelebb! Jól szemügyre szeretném venni a kis szőröst! - utalt naturalitást sugalló fazon gyantámra.
Hanyat feküdtem az ágyon és széttártam a lábaim feltárva előtte legféltettebb kincsemet. Közel hajolt és hosszú másodpercekig bámulta kitüremkedő kisajkaimon gyöngyöző kéjnedveimet. Nagyon finom óvatos mozdulatokkal kezdett nyalni, hogy aztán egyre jobban elmerüljön a puncibúvárkodásban. Nagyon jól csinálta, figyelve reakcióimra, rezdüléseimre. Ujjaival csiklómat dögönyözte miközben nyelve a kisajkaimat becézgette. Egyértelműen feketeőves puncinyaló volt, ami azért elég meglepő, ha egy olyan férfiről beszélünk aki évek óta nem volt nővel. Soha ilyen gyorsan nem mentem még el lábaim között egy férfi fejével.
Áron elégedett mosollyal emelkedett fel az ágy széléről. Ledobta maradék ruháit, és lefeküdt mellém.
- Gyere ülj az arcomra! -szólt az invitálás.
Picit csalódottan ugyan, de térdelő ülésben az arcára helyezkedtem. Szerettem volna magamba érezni a farkát, elvégre már vagy 20 perce nyomtuk az előjátékot. Amint ráereszkedtem, magára húzott és gyakorlatilag megdugta nyelvével a puncimat. Soha senki nem volt még bennem ilyen mélyen a nyelvével. Ahogy mondani szokták csontig benyalt nekem :) Melleim dögönyözésével fokoztam tovább az élvezeteket. Áron ágaskodó farka hívogatóan meredezett, nem is tudtam sokáig megállni, hogy ne bukjak rá. 69-ben folytattuk tovább a kezelést. Lassú kimért mozdulatokkal szoptam a farkát, minden hevességet és vadságot nélkülözve. Edit néni kikerekedett szemekkel figyelte amint páciense szerszámával játszadozom. Többször is találkozott a tekintetünk, de ez csöppet sem volt kínos sokkal inkább izgató. Nem dicsekvés képpen mondom, de meglehetősen jó vagyok oboázásban, eléggé meglepődtem, hogy Áron még midig bírta. A fiúk általában 5-8 perc alatt elmennek a számban vagy könyörgnek pár perc után hogy hagyjam abba.
- Hogy dugjalak meg először? - jött a várva várt kérdés Árontól.
- Nem tudom. Itt TE vagy a vendég! - próbáltam a jó prosti látszatát fenntartani
- Akkor feküdj hasra!
Hasra vágtam magam, ő az ágy végénél állt, a két lábamnál fogva közelebb húzott magához, úgy hogy a lábaim leérjenek a földre a csípőm pedig az ágy szélén támaszkodjon. Beillesztette a farkát és egyetlen döféssel tövig hatolt belém.Hangos nyikkanás hagyta el a számat, amint megpihent bennem a szerszám, hogy pár másodperc múlva már ki-be csúszkáljon. Kicsit hangosabbra és kéjesebbre vettem nyögéseimet, hiszen ez a szolgáltatás része. Az ügyfélnek éreznie kell, hogy a nő megvadul a kéjtől amit a farka nyújt.
- Gyerünk, ne kiméld a ribancot! - törte át Edit néni hangja a nyögéseim zaját.
Áron orvosi javallatra keményebben kezdett kefélni, ami hihetetlen mértékben felkorbácsolta az élvezeteimet. Valaki külső utasításra dugja vadabbul a puncimat… betegesen tetszett a szituáció.
- Ez az! Hallod mennyire élvezi a farkad a kis kurva!? - tüzelte tovább Áront az orvosa.
Áron marokra fogta a hajamat és úgy folytatta döngetésemet. Ezt mindennél jobban szerettem. Érezni, ahogy uralja a testemet a férfi, irányít, kontroll alatt tart. Egyre hangosabban sikongattam és már nem is kellett annyira megjátszanom magam. éreztem hogy csak másodperceim vannak hátra. Remegni kezdett a lábam, fennakadt a hangom, az ágyhoz szögezett a kéjcunami.
- Gyerünk, ne hagyd abba! Basszad csak a ribancot, ki van fizetve egész délutánra! - folytatta Edit néni.
- A kurvaéletbe már! - hallottam Áron hangját a hátam mögül.
Hirtelen kirántotta belőlem a farkát és fenyegetően Edit néni felé vette az irányt.
- Mire készül Á…? - kérdezte volna nagynéném a fiút.
Amint az Á-ra nyitotta száját Áron belökte a farkát a szájába és kefélni kezdte. Meglepödni sem volt ideje, szóhoz pedig nem juthatott már. Majdnem lefordultam az ágyról a nevetéstől. Edit nénin látszott hogy egyáltalán nem bánja a faszt a szájában. Sőt, amint magához tért a meglepetésből elkezdte kigombolni a mellein feszülő blúzát. Áron rendületlenül kefélte a száját, miközben a nő már a melltartóját fejtette le magáról. Hatalmas erősen gravitáló de még mindig formás dinnye mellei kipattantak a melltartóból. A gigantikus csöcsökhöz méretes ovális mellbimbóudvar és aprócska rózsaszín bimbó társult. Áron azonnal rámarkolt a Edit néni csodás keblére és mindenre kiterjedő csöcsörészésbe kezdett :), ami elvonta figyelmét a szájba kúrásról, így a nagynéném átvette az írányitást a szopásban.
- Azt hiszem áttöretést értünk el a kezelésében Áron!- engedte ki a faszt a szájából a nagynéném.
- Én is így érzem doktornő.
Nagynéném épp a csak a makkot a szájában tartva verte a srác farkát, amikor Áron a csúcsra érkezett. Nem spriccelős típus volt, így Edit néninek lehetősége volt szép akkurátusan a nyelvére eresztenie a nedűt az utolsó cseppig, hogy utána egyetlen húzásra lenyelje az egészet. Ezek a mai negyvenes nők! :)
- Ez szép volt Áron! Gratulálok.
- Ez nem az én érdemem hanem az intenzív terápiáé, de én még nem érzem magam teljesen gyógyultnak.
- Ezt meg hogy érti? - kérdezte csodálkozva Edit néni.
- Szeretném a doktornőt is megdugni.
- Ezt nevezem! Bárcsak minden páciensemmel ilyen jól menne a kezelés. Titkon reménykedtem benne, hogy az én puncim is részt vehet a kezelésben
- Khhhmm, ugye rólam sem feledkeztek meg! - vontam őket kérdőre.
- Óóóó drágaságom, már hogyan feledkezhetnék meg rólad - válaszolta Edit néni
Mindeközben hangtalanul kibújt nadrágkosztümjéből felfedve teljesen átlátszó csipke francibugyiját, ami ízlésesen bevágott húsos csípőjébe. Sokkal feszesebb teste volt mint gondoltam, korábban láttam többször bikiniben, de az már vagy 10 éve volt meg hát tinédzserként teljesen más szemmel néztem az idősebb nőket.
Nekem még kell egy kis idő. - rogyott le a fotelba Áron
- Zsófi baba, addig esetleg mi ketten…..
- TESSÉK???!!! - kiáltottam fel a sokktól
- Ó ugyan, ne szemérmeskedj. Vagy esetleg taszít a testem?
- Nem-nem, gyönyörű tested van. Remélem nekem is ilyen melleim lesznek majd ennyi idős koromban.
- Ilyen lesz kedveském. Minden nőnek a családban ilyen mellei lettek 40 éves korára.
Odalépett hozzám és puha csókot lehelt az ajkaimra miközben a melleimet cirógatta.
- Gyere, hadd szeretgessem meg a hamvas kis nyuszidat. - invitált az ágyhoz.
- Nem, én szeretnélek téged kényeztetni. - jött meg a kedvem a családon belüli szexhez.
Letérdeltem elé mintha csak egy férfit készülnék leszopni. Lehúztam róla azt a szépséges csipkecsodát.
Teljesen szőrtelen babapuncija üdébb és frissebb volt mint egy 16 évesé. Most már minden ellenérzésem elszállt a leszbi szexel kapcsolatban. Korábban is sokszor bohóckodtunk már a lányokkal, de smároláson és cicinyaláson nem jutottunk túl soha. Odaillesztettem ajkaimat a puncijához és utat törtem duzzadt nagyajkai között a nyelvemmel. Mélyen benyaltam amennyire csak a nyelvem engedte. Utána csiklóját kezdtem szívogatni, miközben a fenekét markolásztam. Sokkal jobban élveztem a puncinyalást, mint vártam. Jó érzés volt ott térdelni egy idősebb nő előtt és érezni amint megremeg a térde a nyelvcsapásaim hatására.
- Olyan tehetséges vagy mint az anyád. - hízelgett Edit néni.
- Miiicsooodaaaa?! Ugye ti nem….
- Mondtam én valaha ilyet! - vágott a szavamba az anyukám húga.
Áron lépett oda hozzánk. Edit néni letérdeld mellém és együtt kezdtük Áron farkát kényeztetni. Edit néni hihetetlen rutinnal és gyengéd szenvedéllyel nyalta a faszt. Kezdő ipari tanulónak éreztem magam mellette, de azért jól kiegészítettük egymást mert Áron másodpercek alatt újra kőkemény lett.
- Jól van látom szerettek szopni és tudtok is, de most már pinát akar a farkam. Jöjjön doktornő hadd döngessem meg azt a faszra éhes punciját. -váltott újra közönséges hangnemre Áron.
- Óh Áron, valóban mesés lenne magamban érezni a péniszét. - finomkodott Edit néni.
Edit néni hanyatt feküdt az ágyon és szemérmesen keresztbe tett lábait a levegőbe emelte, nunusa egy alig látható vékony csíkban kandikált ki combjai közül. Áron gondosan benyálazta a puha dombocskákat, óvatosan a réshez illesztette kőkemény farkát. Lassan előrenyomta csípőjét, makkja gyengéden szétfeszítette a szorosan összezáródó nagyajkakat és a fasz ellenállás nélkül siklott tövig a nagynénémben, aki hatalmas sóhajtással konstatálta a hímtag befogadását. Áron nem sok időt hagyott neki, hogy megszokja az érzést, egyből mártogatni kezdte a farkát Edit néniben. Nagynéném kezébe temette az arcát mintha csak szégyellné, hogy mennyire élvezi a fiatalember szerszámát. Áron finom, de határozott mozdulatokkal csúszkált a csupasz punciban. Edit néni keblei mellkasa két oldalán ringtak a dugás ritmusára. Áron mély átéléssel döngette orvosát miközben a mellkasának támasztott combjait simogatta. Kihúzta a farkát, majd újra a feszes nagyajkaknak nyomta szerszámának a hegyét, hogy elmerülhessen az érett punci gyönyörében. Nagynéném hangos nyögése jelezte az újabb behatolás tényét. Olyan szenvedéllyel olvadtak egymásba, hogy ez már nem is szex, hanem szerelmeskedés lenne. Percekig egymás szemébe nézve élvezkedtek.
Készülj drágám, én mindjárt kész vagyok! - figyelmeztetett nagynéném.
Egy huncut mosollyal az arcomon vettem tudomásul hogy perceken belül megint rám kerül a sor. Hasra feküdtem Edit néni mellé arccal az események felé. Nagynéném légzése felgyorsult, mindkét kezével a lepedőt markolta, hátraszegte a fejét és összeszorított fogakkal engedte az orgazmus hullámait szétáradni a testében. Áron kihúzta a farkát belőle és ugyanazzal a mozdulattal, minden figyelmeztetés nélkül a számba nyomta. Egyik kezével a fejemet tartotta irányba a ki-be csúszkáló farkán a másikkal pedig a hátam fölött átnyúlva a seggemet markolászta, paskolta. Kicsit csalódott voltam, hogy megint szopnom kell, de nem volt helye reklamációnak, hiszen szolgálatot teljesítettem. Néha makking kihúzta farkát és hagyta hogy a nyelvemmel körözzek rajta, majd tovább kefélte az arcomat. Nem kellett sokat várnom, hogy újra telibe rakjon Áron. Oldalamra fektetett és mögém helyezkedett nagy kifliben, felhúzta a lábamat és a farkát a puncimba irányította. Másik karját a nyakam köré fonta, így szinte kalodába kerültem. Olyan erővel kezdett baszni, hogy csak úgy ficánkoltam a kezei között. Összeszorította a fogát és beleadott mindent, mintha csak ájulásig akarna kefélni. Isteni érzés volt, a legtöbb fiú túl szemérmes hogy kiengedje magából az állatot. Pedig jó tud az lenni :)
- Ez az! Ezt már szeretem! Hajtsd meg azt a ribancot, hadd érezze hogy milyen egy igazi férfi! - hergelte Edit néni tovább Áront.
Visongtam is rendesen, még soha nem dugtam ilyen kitárulkozó, pornós pózban, de kár lenne tagadnom, hogy nagyon tetszett. Áron lassított a tempón és az ölelése sem volt már olyan szoros. Igazi simogatós keféléssé szelídült kuncsaftom vadsága. Kihasználva a gyengéd pillanatot a csiklóm masszírozásába kezdtem, miközben Áron farka ki-be csúszkált a puncimban. Egyre elmélyültebben dögönyöztem a nyuszimat amikor Edit néni közelebb helyezkedett.
- Hadd segítsek Zsófika! - és a választ meg sem várva szívogatni kezdte csiklómat.
Természetesen Áron is kapott a gondoskodásból, Edit néni alaposan kezelésbe vette farkát és a golyóit. Áron tövig belém csúszott és bent is tartotta a farkát, a nagynéném gyakorlatilag rászívta magát a zacskójára és nyelvével masszírozta a geciputtonyt. Hüvelykujja a csiklómat dédelgette, pont úgy ahogyan én is szoktam magamnak minden este. Kezdtem libabőrös lenni és éreztem, hogy Edit néni kézimunkája mindjárt a csúcsra juttat. Fennakadt a lélegzetem, behunytam a szemem és kitártam a lelkem a gyönyör viharának.. Edit néni elégedett mosollyal konstatálta, hogy egy kézzel és a nyelvével milyen csodákra képes.
- Az arcotokra akarok élvezni! - hallottam a távolból, amint kezdtem visszatérni az élvezet kábulatából.
Természetesen nem volt távol Áron, sőt közelebb nem is lehetett volna, csak én volta még egy másik világon. Tartottam ettől. Mármint az arca élvezéstől. Korábban még egy fiúnak sem engedtem. Nem is mertem mondani előre Edit néninek, mert cikinek éreztem. Reménykedtem benne, hogy erre nem fog sor kerülni. Most nem volt visszaút, ha megtagadom, akkor az visszavetheti Áront és az egész kezelés értelmét veszti.
Áron felpattant az ágyról és a fotelhoz lépett, széttárt lábakkal terpeszkedett el rajta.
- Gyertek, fejjétek le szépen a farkamat! - mondta miközben széles mozdulatokkal verte a cerkáját.
Edit néni csillogó szemekkel, én egy kicsit félszegen indultam felé.
- Nem! Négykézláb, macskásan! - utasított határozottan.
Engedelmesen négykézlábra ereszkedtünk, pucsitva lépkedtünk felé, dugj-meg tekintettel az arcunkon. Elől ment a nagy macska, közvetlenül mögötte a kismacska. Mosolyából azt szűrtem le hogy tetszik neki, amit lát. Én különösen jól mutathattam házikedvencként hiszen még mindig rajtam volt harisnyatartóm és a csipke combfixem. Edit néni hatalmas mellei közé vette a hímtagot és csúszkálni kezdett rajta, én Áron zacsiját simogattam alulról. Nagynéném mellei kiengedte szorításából a faszt, így rám kerülhetett a sor, hogy ma már sokadjára számba vehessem Áront. Töretlen lelkesedéssel szoptam, miközben láttam a szemem sarkából, hogy a Edit néni türelmetlenül a várja a sorát. Kéz nélkül játszottam át Áron farkát a nagynéném szájába és ő pár másodperc szopás után ugyanígy passzolta vissza a pajszert. Áron légzése felgyorsult, kihúzta a számból a farkát és verni kezdte. Tudtam, csak pár másodperc választ el tőle, hogy meleg spermája beterítse az arcomat. Próbáltam annyira készségesnek tűnni amennyire csak tudtam az adott helyzetben, de még mindig nem éreztem magamban az erőt hogy beleálljak a spermazuhanyba. Egy hirtelen ötlettől vezérelve gyengéden megfogtam nagynéném arcát és egy csókra magamhoz húztam, mintha csak azt mondanám neki gyere fogd a kezem most legyél velem. Meglepődött, de egyértelműen tetszett neki, azonnal visszacsókolt. Továbbra is hallottam Áron zihálását, de most már nem féltem annyira a várható ragadós élménytől. Teljesen elmerültünk a csókolózásban, amikor éreztem az első meleg cseppeket az arcomon. Vastag sugárban folyatta nedveit egymásra tapadó ajkainkra a srác. Amint elváltunk egymástól Edit nénivel Áron azon nyomban benyomta a farkát a számba egy kis utószopásra. Készségesen kiszívtam az utolsó cseppet is belőle és tisztára nyaltam a farkát.
- Köszönöm Zsófi! Te egy igazi luxusprosti vagy! - dicsért meg Áron.
- Köszi, édi vagy! - válaszoltam mosolyogva.
- Nos Áron, úgy gondolom ezzel befejeződött a kezelése. Gyógyultnak minősítem. Kívánom hogy éljen teljes életet és szerezzen örömet magának és másoknak a farkával.
- Köszönöm doktornő! Nagyon élveztem a kezelés ezen intenzív szakaszát remélem ön is élvezte a munkát velem.
- Meghiszem azt! - mosolygott a csodadoktor.
Árontól gyorsan elköszöntünk, én megkaptam a jól megérdemelt szolgáltatási díjam második felét. Elégedetten pipálhattam ki a prosti élményt a bakancslistámról

Végighallgatva a lányok történeteit, ráébredtem, hogy még egyikünk sem volt két fiúval. Talán ki kéne próbálni


Szextörténet ajánló:


Lillát megbasszák


Már túl voltunk a Hűvösvölgyi nagyréten történt grupin megtapasztaltuk, hogy Lilla nem csak két három férfi ostromát bírja ki. Aznap tényleg elfáradt, de én nagyon boldognak láttam és amikor megkérdeztem, újból eljönne- e habozás nélkül válaszolta, örömmel. Most már gyakorlottabbak voltunk és csak annyi változás volt, hogy a kalauz is velünk tartott itt ért egy újabb csalódás, mert bár akartam a ....

A csodás feleség


Miranda születésnapi ajándéka egy hosszú hétvége volt. Minden nap más város már szállodájában szálltak meg. Napközben sétákkal, kirándulással, jóízű ebéddel és beszélgetéssel töltötték fel a szürke hétköznapokból kiszakadni vágyó testüket és lelküket, este pedig valami fura és szokatlan eseményekkel folytatták.
A napközbeni események kevésbé érdekesek. Egy adott városban mindig megnézték a ....

Kata a kúrható nagyneni


A barátnőm nagynénjét megkívántam a közös nyaralson majd bele vertem a bugyijába fürdés előtt. Nagyon élveztem a dolgot.
A barátnőm családjával mentem nyaralni a horvát tengerpartra szerencsére jött velünk az édes anyja testvére is egy igazán jó 43 éves milf. A nyaralás során folyton vele voltam néztem a hatalmas melleit gyönyörű feneket nagyon kívántam egyik reggel amikor felébredtem a bar....

Leszopom a vevők faszát


Amikor a férfi épp zárás előtt toppant be az üzletbe, azt gondoltam, rögtön rájöttem az ő kis titkára. Csak két hónapja dolgozom a Belles Boudoirban, de ez több mint elég volt ahhoz, hogy felismerjem az először vásárló fürkészi pillantásait és idegességét.
Azzal voltam elfoglalva, hogy meggyőződjem róla, mindent leellenőriztem-e, amit kell és nyugodtan bezárhatom az üzletet a nap végeztével....

Orvosi orál


Amit tudni kell rólam, hogy egy 19 éves lány vagyok, arcra azt mondják elég szép, modell sajnos nem leszek az alakomból kifolyólag, de imádnak a pasik, fekete hosszú hajam van. Ezt csak azért írtam le, hogy legyen valami vizuális elképzelésetek rólam. Ezelőtt még sosem írtam, így hát várom a kritikákat, és szívesen tanulok belőlük. De azért gondoltam ezt megosztom veletek.

Már nagyo....

Húsvéti pikáns történet


Régen, gyerekkoromban, a húsvét családi ünnep volt. Anyu vitt minket (aput és engem) egyik rokontól a másikig autóval. Azért ő, mert apunak nem volt jogosítványa. Én meg másképp nem tudtam közlekedni, csak ha vittek. Akkoriban még azért két mankóval jártam, de hosszabb távra nem tudtam elindulni. Közlekedési eszközt meg egyáltalán nem tudtam igénybe venni. Ilyenkor mentünk a nagyszülőkhöz, és más ....Szextörténet címkék

más gecije | egcsalás | főzés | telepumpáltam | well |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.