Átbaszott hétvége III.


Átbaszott hétvége III

A péntek déli és esti nagy közös szex után még megittunk pár pohár bort, és megbeszéltük a történteket. Mindenki nagyon élvezte, én voltam az újdonság a történetben, ők még voltak együtt, de pasi pasival nem. Amikor már eléggé piások és fáradtak voltunk lassan elaludtunk, természetesen mindenki meztelenül, mert erről szol ez a hétvége.
Szombat reggel 9 óra körül kezdtem magamhoz térni. Égető, bizsergő érzés járta át a heréimet, és a seggem is. Ahogy körül néztem nem láttam csak a pasikat, ők is még félálomban voltak. Felkeltem, és elindultam kifele, hogy letusoljak. Amint a konyha előtt mentem el, láttam, hogy a csajok a konyhában szorgoskodnak, reggelit készítenek. Beköszöntem, és mentem tusolni.
Ahogy magamra engedtem a langyos vizet nagyon jól esett. Nem siettem. Alaposan mostam magam, élveztem a víz frissítő hatását. Egyszer csak azt veszem észre, hogy egy kéz kiveszi kezemből a szappant, és simogatni, mosni kezdi előbb a hátamat, majd a mellkasomat, seggemet is. Anna volt az, utánam jött tusolni. Mielőtt bármit is szólhattam volna egy forró csókkal tömte be a számot. Én is beszappanoztam az ő testét, megmostuk egymás hátát, simogattam a formás seggét, és melleid. Izgató volt ahogyan a két vize, sikamlós test összeért. A keze a farkamra tévedt, azt mosta szépen finoman, és élvezte ahogyan egyre nagyobbra nő a kezében. Teljesen felizgultam. Egy határozott mozdulattal a falnak nyomtam, vadul smárolni kezdtünk. A bal lábát megfogtam, felemeltem, és a kemény faszom egy gyors mozdulattal tövig nyomtam a nedveitől tocsogó, csupasz pinájába. Felsikoltott az élvezettől. Háttal a falnak nyomtam, és vadul, keményen basztam állva, amit nagyon élvezett, sikongott.
Egyszer csak Anna párja, Péter áll a tusoló ajtójában.
- Ti meg mi a faszt csináltok kérdezte. Már egy ideje nézhetett minket, mert nála is ált a zászló. Beszappanozta a keményen álló farkát, majd az Anna segén is végig simogatott párszor. Határozott mozdulattal mindkettőnket átfordított, most én voltam háttal a falnak. Oly erősen ölelkeztünk Annával, hogy a farkan ki sem csusszant a pinájából. Péter hátulról az Anna melleit simogatta, miközben járt benne a faszom. Megemeltem Annát, mindkét lábával átölelte a derekamat, kezeivel a nyakamat ölelte fel-le mozgott a faszomon. Ekkor Péter kőkemény faszát a seggéhez szorította, és behatolt. Hatalmasat visított Anna, és elélvezett.
Állva basztuk ketten egyszerre. Én a pinájában voltam, ki-be járattam a faszom. Péter a seggét baszta. Én is éreztem a farkammal, ahogy a Péter fasza dolgozik a seggében. Anna egyre gyorsabban vette a levegőt, éreztük hogy mindjárt vége neki. Én is közel voltam. Egyre ütemesebben járattuk benne a két faszt, amit visítozásával tett egyre izgalmasabbá. A visítozásra nézőink is érkeztek. Már éreztem, hogy nem bírom tovább, a lábaimból is távozott az erő. Anna szaporán vette a levegőt, teste megremegett, és újra elélvezett. Pinája szorítása belőlem is kicsavarta a nedveimet. Eléggé hangosan hörögve, vad lökésekkel kísérve élveztem el, utolsó cseppig a pinájába lőttem forró gecimet. Egy perc szünet következett, lábaimból elszállt az erő. Anna is kielégülten szabadult ki kettőnk szorításából. Péter ott állt az álló faszát húzogatta. Zoltán és Csaba is ott álltak és néztek, miközben álló faszokat húzogattak.
- ezzel még nincs vége – mondta Péter.
- Én nem bírom tovább, teljesen kivagyok, mondta Anna,
- Nekünk is kell valami – mondták Csaba és Zoltán.
A tusolóból kifele menet az asztalnak támaszkodtam. Ezt kihasználva Péter háttal az asztalra döntött, és simogatni kezdte a seggem, Csaba nyújtotta is át neki a síkosítót. Amint az asztalon feküdtem Anna is rám ült, pináját az arcomba nyomta. Nyalni kezdtem a nedveitől és gecimtől tocsogó pináját, halk nyögésekkel nyugtázta, hogy jól csinálom. Péter a seggemet izgatta, síkosította, és egy határozott mozdulattal tövig nyomta belém méretes faszát. Csaba és Zoltán is ott álltak, Annának kínálva fel faszukat. Anna mindkét kezébe vette a két faszt játszott velük, hol az egyiket, hol a másikat szopta. Majd ráhajolt és az én faszomat is szopni kezdte, hogy ne lankadjon. Ezt kihasználva Csaba háttal került Annának es a pinájába tolta a faszát. Ott, az orrom előtt járatta ki – be a faszát az Anna pinájába, miközben nyaltam a csiklóját, Péter vadul baszta a seggem. Anna kissé tiltakozott, nem bírta a pinája már a baszást. Felegyenesedett. Zoltánt húzta közelebb, és szopásra kínálta fel neki a faszom. Zoltán rábukott, es szopta a faszom. Közel éreztem a végem. Péter egyre ütemesebben baszott, miközben Zoltán a faszomat szopta, Anna pinájából még mindig csöpögött a geci az arcomba. Két erőteljes lökés, és Péter forró gecivel lőtte tele a seggem. Iszonyat jó érzés volt. Zoltán következett. Ő is belem hatolt, Anna még mindog rajtam szabadulni sem tudtam – nem is akartam. Zoltán is ütemesen baszta a seggem. Anna Pétert húzta közelebb, és adta a szájába a faszom. Eléggé jól szopott. Zoltán is egyre gyorsabban vette a levegőt, erőteljes lökésekkel élvezett el – ő is a seggembe. Csaba is beállt a sorba ő is belem tolta a farkát.
- Péter, te nem akarod kipróbálni az anált? – Kérdezte Anna
kicsit pironkodva, mint aki sosem csinált ilyent, Péter is bekente sikositóval a seggét. Anna kicsit izgatta neki újazta. Majd az asztalra mászott, szembe fordult Annával és ráereszkedett a faszomra. Iszonyatosan szorított, de jólesett. Alig pár percet mozoghatott rajtam, a szorítástól elélveztem, gecimet a seggébe pumpáltam. Számára is ismeretlen, izgató érzés volt tetszett neki, mert újból egy adag gecit fejt, ezúttal a hasamra. Közben Csaba is szaporán baszta a seggem, jutott csúcsra és már a harmadik adag gecit lőtte bele a seggembe.
Nagy lélegzetvétel. Mindennek vége lett. Anna leszállt az arcomról, Péter a faszomról. Csaba is kicsúszott a seggemből. Totál ki voltam merülve. Mozdulni sem bírtam, fájt a seggem, csak úgy folyt ki belőlem a három adag geci, és sikosító keveréke.
Két doboz sör, és reggeli után már egész jól éreztem magam.
Reggeli után egy motoros hajócskát béreltek, meztelenül kihajóztunk a nyílt vízre, ott napoztunk, iszogattunk. Mindenki jól érezte magát.
egy utasszállító nagyobb hajó közeledett. Észrevették, hogy meztelenül vagyunk a fedélzeten, beszólogattak, kifütyültek, fotóztak. De senkit sem érdekelt. Jól elvoltunk a magunk hajócskáján, meztelenül, sörtől mámorosan.


Beküldő:Nudy3x


Szextörténet ajánló:


Egy kis ribanc kalandjai 1.


Nyár volt, a szünetet élveztem, amikor felhívott a barátnőm, hogy menjek át. Mivel két utcával arrébb lakott, így elindultam gyalog. Amikor odaértem becsöngettem (lakóparkban laknak) és felvette a bátyja.
- Szia Boti, Márti vagyok. Beengedsz?
- Persze, máris nyitom.
Bementem és mire odaértem Zsófi (a barátnőm) ugrott a nyakamba és üdvözölt. Bevezetett a házba és felmentünk a s....

Nem bántam meg


Óriási tömeg volt a bevásárló központban, s szombat délelőtt lévén a szokásosnál is hosszabb sorok kígyóztak a pénztárak előtt. Fülledt nyári nap volt és ezen még a hirtelen jött, a nagy üvegfelületeken jól látható, sűrű cseppekben támadó zápor sem enyhített. Én is a fizetésre vártam és éppen a kosárban lévő szerzeményeket egyeztettem a cetlin felírt szükségletekkel, mikor megérintették a vállam:<....

Jol sikerült allasinterju


Jelentkeztem egy szamomra megfelelö allashirdetesre amit egy ujsagban talaltam. Jol hangzott, eleg jo volt a penz es a munka is megfelelö volt szamomra. Nem mondom hogy könyü de izgalmas, egy raktarban kellett a logisztikat csinalnom, tehat olyan irodista de emellet meg pakolnom is kellett. Szerecsere videki lany vagyok nem esem ketsegbe egy kis fizikai munkatol. Nos elmentem az interjura, ami 9 o....

Peep Show


Késő délelőtt volt, fél tizenkettő körül, amikor a körúton lévő "üzlethelyiséghez" értem. Peepshow, száz forint/fél perc, hirdette a kirakat üvegét elfedő grafika. Körbenéztem, mert bár nagyváros, senki sem ismer, mégis a hátamon éreztem a jövő-menő emberek megvető tekintetét hogy ilyen helyre bemegyek.
Odabent kellemes meleg fogadott, a bejárattól egy folyosó vezetett egy lépcsősorhoz, az ....

A csajos este


Hűvös tavaszi délután volt, s barátnőmmel lányos estét terveztünk, mivel már pár hete mindketten facérok voltunk, s úgy gondoltuk elég a magányból. Azt terveztük, hogy főzünk egy istenit, majd hajnalig trécselünk és tévézünk valami limonádé-sorozatot és senki nem fog ránk szólni emiatt.

A sült pulyka valóban nagyszerűen sikerült, egy gond volt vele, hogy két személyre sok volt, így ....

Buja emlékek


A következő történetecske megtörtént eseményeken alapul, a helyeket valamennyire megváltoztattam.

Egy szép, és főleg igen meleg nyári napon, mivel rettenetesen unatkoztam otthon, éppen kocsikáztam városunk egyik felkapott, de abban az időben kifejezetten csendes üdülősorán. Azért szoktam az ilyen üdülősorokat látogatni, mert néha fantasztikus jó nőket láthat az ember fia igen lenge,....Szextörténet címkék

testvérem | nyelésem | főiskolás | gecijét | szexcsata |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.