Átbaszott hétvége III.


Átbaszott hétvége III

A péntek déli és esti nagy közös szex után még megittunk pár pohár bort, és megbeszéltük a történteket. Mindenki nagyon élvezte, én voltam az újdonság a történetben, ők még voltak együtt, de pasi pasival nem. Amikor már eléggé piások és fáradtak voltunk lassan elaludtunk, természetesen mindenki meztelenül, mert erről szol ez a hétvége.
Szombat reggel 9 óra körül kezdtem magamhoz térni. Égető, bizsergő érzés járta át a heréimet, és a seggem is. Ahogy körül néztem nem láttam csak a pasikat, ők is még félálomban voltak. Felkeltem, és elindultam kifele, hogy letusoljak. Amint a konyha előtt mentem el, láttam, hogy a csajok a konyhában szorgoskodnak, reggelit készítenek. Beköszöntem, és mentem tusolni.
Ahogy magamra engedtem a langyos vizet nagyon jól esett. Nem siettem. Alaposan mostam magam, élveztem a víz frissítő hatását. Egyszer csak azt veszem észre, hogy egy kéz kiveszi kezemből a szappant, és simogatni, mosni kezdi előbb a hátamat, majd a mellkasomat, seggemet is. Anna volt az, utánam jött tusolni. Mielőtt bármit is szólhattam volna egy forró csókkal tömte be a számot. Én is beszappanoztam az ő testét, megmostuk egymás hátát, simogattam a formás seggét, és melleid. Izgató volt ahogyan a két vize, sikamlós test összeért. A keze a farkamra tévedt, azt mosta szépen finoman, és élvezte ahogyan egyre nagyobbra nő a kezében. Teljesen felizgultam. Egy határozott mozdulattal a falnak nyomtam, vadul smárolni kezdtünk. A bal lábát megfogtam, felemeltem, és a kemény faszom egy gyors mozdulattal tövig nyomtam a nedveitől tocsogó, csupasz pinájába. Felsikoltott az élvezettől. Háttal a falnak nyomtam, és vadul, keményen basztam állva, amit nagyon élvezett, sikongott.
Egyszer csak Anna párja, Péter áll a tusoló ajtójában.
- Ti meg mi a faszt csináltok kérdezte. Már egy ideje nézhetett minket, mert nála is ált a zászló. Beszappanozta a keményen álló farkát, majd az Anna segén is végig simogatott párszor. Határozott mozdulattal mindkettőnket átfordított, most én voltam háttal a falnak. Oly erősen ölelkeztünk Annával, hogy a farkan ki sem csusszant a pinájából. Péter hátulról az Anna melleit simogatta, miközben járt benne a faszom. Megemeltem Annát, mindkét lábával átölelte a derekamat, kezeivel a nyakamat ölelte fel-le mozgott a faszomon. Ekkor Péter kőkemény faszát a seggéhez szorította, és behatolt. Hatalmasat visított Anna, és elélvezett.
Állva basztuk ketten egyszerre. Én a pinájában voltam, ki-be járattam a faszom. Péter a seggét baszta. Én is éreztem a farkammal, ahogy a Péter fasza dolgozik a seggében. Anna egyre gyorsabban vette a levegőt, éreztük hogy mindjárt vége neki. Én is közel voltam. Egyre ütemesebben járattuk benne a két faszt, amit visítozásával tett egyre izgalmasabbá. A visítozásra nézőink is érkeztek. Már éreztem, hogy nem bírom tovább, a lábaimból is távozott az erő. Anna szaporán vette a levegőt, teste megremegett, és újra elélvezett. Pinája szorítása belőlem is kicsavarta a nedveimet. Eléggé hangosan hörögve, vad lökésekkel kísérve élveztem el, utolsó cseppig a pinájába lőttem forró gecimet. Egy perc szünet következett, lábaimból elszállt az erő. Anna is kielégülten szabadult ki kettőnk szorításából. Péter ott állt az álló faszát húzogatta. Zoltán és Csaba is ott álltak és néztek, miközben álló faszokat húzogattak.
- ezzel még nincs vége – mondta Péter.
- Én nem bírom tovább, teljesen kivagyok, mondta Anna,
- Nekünk is kell valami – mondták Csaba és Zoltán.
A tusolóból kifele menet az asztalnak támaszkodtam. Ezt kihasználva Péter háttal az asztalra döntött, és simogatni kezdte a seggem, Csaba nyújtotta is át neki a síkosítót. Amint az asztalon feküdtem Anna is rám ült, pináját az arcomba nyomta. Nyalni kezdtem a nedveitől és gecimtől tocsogó pináját, halk nyögésekkel nyugtázta, hogy jól csinálom. Péter a seggemet izgatta, síkosította, és egy határozott mozdulattal tövig nyomta belém méretes faszát. Csaba és Zoltán is ott álltak, Annának kínálva fel faszukat. Anna mindkét kezébe vette a két faszt játszott velük, hol az egyiket, hol a másikat szopta. Majd ráhajolt és az én faszomat is szopni kezdte, hogy ne lankadjon. Ezt kihasználva Csaba háttal került Annának es a pinájába tolta a faszát. Ott, az orrom előtt járatta ki – be a faszát az Anna pinájába, miközben nyaltam a csiklóját, Péter vadul baszta a seggem. Anna kissé tiltakozott, nem bírta a pinája már a baszást. Felegyenesedett. Zoltánt húzta közelebb, és szopásra kínálta fel neki a faszom. Zoltán rábukott, es szopta a faszom. Közel éreztem a végem. Péter egyre ütemesebben baszott, miközben Zoltán a faszomat szopta, Anna pinájából még mindig csöpögött a geci az arcomba. Két erőteljes lökés, és Péter forró gecivel lőtte tele a seggem. Iszonyat jó érzés volt. Zoltán következett. Ő is belem hatolt, Anna még mindog rajtam szabadulni sem tudtam – nem is akartam. Zoltán is ütemesen baszta a seggem. Anna Pétert húzta közelebb, és adta a szájába a faszom. Eléggé jól szopott. Zoltán is egyre gyorsabban vette a levegőt, erőteljes lökésekkel élvezett el – ő is a seggembe. Csaba is beállt a sorba ő is belem tolta a farkát.
- Péter, te nem akarod kipróbálni az anált? – Kérdezte Anna
kicsit pironkodva, mint aki sosem csinált ilyent, Péter is bekente sikositóval a seggét. Anna kicsit izgatta neki újazta. Majd az asztalra mászott, szembe fordult Annával és ráereszkedett a faszomra. Iszonyatosan szorított, de jólesett. Alig pár percet mozoghatott rajtam, a szorítástól elélveztem, gecimet a seggébe pumpáltam. Számára is ismeretlen, izgató érzés volt tetszett neki, mert újból egy adag gecit fejt, ezúttal a hasamra. Közben Csaba is szaporán baszta a seggem, jutott csúcsra és már a harmadik adag gecit lőtte bele a seggembe.
Nagy lélegzetvétel. Mindennek vége lett. Anna leszállt az arcomról, Péter a faszomról. Csaba is kicsúszott a seggemből. Totál ki voltam merülve. Mozdulni sem bírtam, fájt a seggem, csak úgy folyt ki belőlem a három adag geci, és sikosító keveréke.
Két doboz sör, és reggeli után már egész jól éreztem magam.
Reggeli után egy motoros hajócskát béreltek, meztelenül kihajóztunk a nyílt vízre, ott napoztunk, iszogattunk. Mindenki jól érezte magát.
egy utasszállító nagyobb hajó közeledett. Észrevették, hogy meztelenül vagyunk a fedélzeten, beszólogattak, kifütyültek, fotóztak. De senkit sem érdekelt. Jól elvoltunk a magunk hajócskáján, meztelenül, sörtől mámorosan.


Beküldő:Nudy3x


Szextörténet ajánló:


Családban marad, Anyuci dildóinak a tesztelése


Sziasztok, újra Viktor vagyok és ahogy ígértem íme a történet, hogyan is használtam először anyám dildóit.

Aki nem olvasta volna a másik történetet, egy lassan 20 éves lányos, pici, crossdresser, meleg fiú vagyok.
Valamint nagyon szeretek alaposan belemenni a részletekbe a történet meséléseknél, ezért elnézést.

De érdemes maradni és elolvasni.

Mi....

egy régi munkatársnőmmel


Tehát az első 2001. vagy 2002. áprilisában történt. Ekkor már pár hónapja találkozgattam egy lánnyal, aki abban az irodaházban dolgozott ahol én is. Barátságnak indult, majd szép lassan eljutottunk az első csókig, ölelésig, simogatásig. Ez persze mind munkaqidőben, az egyik félreeső lépcsőházban, mert neki és nekem is párom volt, s a munkahelyen kívül nem igazán volt megoldható a találkozás. A név....

Én és a nővérem 2. (+ extrém nyálazás)


Az előző történetem ott fejeződött be, hogy nővéremmel tinderen egymásra találtunk, majd egy ágyban feküdve kielégítettük egymást.
Az eset után írtam, hogy kicsi undort, de annál nagyobb izgatottságot éreztem amiért megtörtént. Ezzel pontosan ő is így volt. Napokig kerültük egymás tekintetét, nem nagyon beszéltünk. Úgy éreztem személyesen nem tudnék erről vele beszélni, ezért messengeren í....

Közös megegyezés


Forgószélként toppan az irodába, szinte a kezében mard a kilincs.

- Pisti, már megint nem jól van kitöltve ez a rohadt számla, nem lehetne egyszer az életben normálisan kiállítani, hogy ne velem üvöltözzön a könyvelés?- Lila köd ül a fején, szinte szétrobban a haragtól.

Már a harmadik ilyen számla ezen a napon. Az új csaj egy istencsapása, gondolja magában. Honnan a f....

Sára pinája


Fáradtan jöttem haza. Azt gondoltam, hamar ágyba bújok, s végre kipihenem magam. Sokat dolgozom, teljesen kilúgoz. Édes álmot vártam veled, rólad, együtt. De csak nem jött a manó, hogy porral hintse be szemem. Most itt ülök a gép előtt, és megírom azt, amit álmodni szeretnék.
Ujjaim gyorsan ugyan, de egyre puhábban osonnak a billentyűk felett, gondolataimmal együtt simogatnak, mintha az, am....

A szüzesség elvesztése


Te még sosem voltál férfival? - a kérdésében hitetlenkedés volt, némi
ijedelem is talán.
Hosszan kutatta a tekintetével az arcomat, majd szemét lesütve lassan,
sóhajtva hátrahúzódott, és éreztem, amint kicsúszik belolem. A fájdalom
rögtön alábbhagyott, de érdekes módon nem csak megkönnyebbülést éreztem,
hanem csalódottságot is. Olyan régóta vágytam már erre a pil....
Szextörténet címkék

punciszőr | lovas sex történet | öngyílkos | beteljesült | a suli kurvája |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.