Ribanc orgia


Kriszta éppen törölközőt csavart vizes haja köré. Épphogy kikászálódott a kádból, mikor csengettek. Ruháját a szobában hagyta, nem tud érte szaladni. Lábát, mozgását gipsz nehezítette. Nem maradt más lehetőség, törölközőt tekert maga köré és az ajtóhoz bicegett. Fiatal pár állt előtte. A lányt látásból ismerte.
- Szia. Zoli unokanővére vagyok. Megkért, hogy ugorjunk be hozzád segíteni. Hívtam a páromat, megnézi mi van a TV-del.
Katának leesett, hogy reggel telefonon beszélt a pasijával, Zolival és panaszkott, hogy a készülék megadta magát, ő pedig tehetetlen az átkozott gipsz miatt, még kozmetikushoz sem tud menni. Ő pedig szólt a rokonainak, mivel nem tud a munkahelyéről elszabadulni.
- Persze! Gyertek csak be! Magamra kapok valamit, egy pillanat...csak nem olyan egyszerű a mozgás. - mosolygott feszengve.
- Ó hagyd csak! Jó ez így, legalább nem kenem össze a ruhádat. Ilyenkor úgyis a nyakat, vállat is szoktuk kezelni. - legyintett a lány.
- Elárulnád a neved? Elfelejtettem, ne haragudj!
- Semmi gond, hisz csak egyszer, Lujzi esküvőjén találkoztunk. Nikoletta vagyok, a vőlegényem Csabi. - mutatkozott be az unokanővér.
Csabi intett és egyből a lényegre tért.
- Hol a TV?
- Gyertek, itt lesz a hálóban. - ment előre Kriszta. Szerencsére, nem dobálta el a ruháit és viszonylag rend volt. A TV-vel szemben volt az ágya, mellette egy fotel, amiben olvasni szokott.
- Na ez jó is lesz így. Csüccs le! - kérte Nikoletta, letéve a nagy táskát a fotel mellé.
Kriszta habozva indult el. Eszébe jutott, hogy a törölköző alatt teljesen meztelen. Mi lesz, ha igy meglátják? De Nikoletta már be is segítette a székbe. Csabi közben néma csendben nekiállt a TV- nek. A távirányítóval, huzalokkal babrált.
Mikor Nikoletta óvatosan megemelte a törölközőt, hogy szabadon kenegetni tudja majd a vállát és a dekoltázsát is, az anyag váratlanul szétnyílt rajta alul, felfedve csupasz punciját, felül pedig lecsúszott a melléről a derekára. Kriszta megijedt, Nikoletta viszont rögtön megjegyezte:
- Szép melleid vannak!
Csabi még azelőtt feléjük fordult, hogy sikerült volna Nikolettának visszarendezni a törölközőt Kriszta testére. Olyan kínosan érezte magát saját otthonában, hogy meg se mert szólalni. A férfi bámult feléjük egy ideig, majd szótlanul elfordult.
Nikoletta belekotort a kozmetikai táskába, elővett egy krémet, telepöttyözte vele Kriszta arcát, nyakát, dekoltázsát, mahd szakszerű mozdulatokkal eloszlatta Kriszta bőrén.
- Zoli nagyon szerencsés, hogy ilyen csinos barátnője van. - mondta a lány.
- Ugyan, hiszen te gyönyörű vagy! - udvariaskodott Kriszta. Valóban kettejük között igencsak nagy volt a különbség. Míg a kozmetikus vékony, hosszú, szolibarna bőrű lány volt, addig Kriszta alacsony, fehérbőrű, dús idomokkal rendelkezett nagy mellekkel, kerek fenékkel. Míg ő a különbségeken merengett, Nikoletta ujjai egyre mélyebbre vándoroltak a nyakáról, már-már kebleit is krémezte. Kriszta ismét megmerevedett. Már éppen elhatározta, hogy kikéri magának ezt a közvetlenséget, mikor sistergő hang tört elő az eddig néma készülékből. A házigazdába belehasított a gondolat, hogy milyen szörnyű kellemetlen élmény lesz, ha Csábuel életet lehel a TV- be. Tegnap délután ugyanis Kriszta szörtelenitette magát, nagy körülményesség árán lecsupaszította a punciját is. Mikor végzett lemosott magáról mindent és olyan izgatóan surrant be szeméremajkai közé a vízsugár, olyan akadálytalanul nyaldosta csiklóját, hogy felizgatta önnön pucérsága. Nem volt már türelme kivárni, míg párja néhány nap múlva megérkezik. Üggyel- bajjal kiszállt a zuhany alól, bekúszott a takaró alá, átkapcsolt a pornó csatornára, és addig simogatta magát, míg el nem élvezett. Néhány perccel később fura kattanás mellett elsötétült a képernyő. Őszintén remélte, hogy a férfi nem jár sikerrel.
Annyira lefoglalta ez a félelme, hogy nem vette észre hogy a felé fordult férfi kissé szétnyitott combjai közt látja csupasz vénuszdombját, duzzadó csiklóját. Nikoletta viszont észlelte párja vágyteljes pillantásait. Őt magát is felizgatta a hatalmas melleket megemelő és peckesen tartó szoros törölköző. Párja a tv előtt térdelt, a fekete- fehér pixel hangyaboly kiemelte dudorodó férfiasságát. Kriszta csukott szemmel relaxált és hagyta, hogy hasson a krém. Szűkölő nyögésre riadt fel. Minden szempár a képernyőre tapadt, mely élesen tisztán mutatta egy kikötözött kezű szőke nő buja arcvonásait. A légy zummögését nem, de a sóhajokat, nyögéseket lehetett hallani. Kriszta szégyenkezve, a fiatal pár, érdeklődve és egyre nagyobb izgatottsággal tapadt a képernyőre.
A filmben a kikötözött nő mögött egy férfi tenyerével a nő melleit markolászta, a bimbókat a mutató és hüvelykujja közé fogva morzsolgatta. Egy másik férfi a nő bugyiját fogta össze, a textil vékony pántba sodródott, majd beékelődött a szeméremajkak közé, ezt húzgálta le- fel, ingerelve vele a csapdába esett csiklót. A nő nyögései, mint szikra úgy pattant közéjük lángra lobbantva az elfojtott szenvedélyeket. Kriszta feje fölé nyújtott kezeit magához akarta húzni, de Nikoletta felpattant a fotel háttámlájára, ráült és nem engedte. Csabi egy szempillantás alatt a combok között termett, félrelegyezte a törölközőt, belemarkolt a csupasz, húsos punciba. Vastag hüvelykujjával kitapintotta a pulzáló duzzadt csiklót és ujjbegyével körözni kezdett rajta. Ujjának játéka miatt, a háttérben futó, akciódús gyengéd bdsm hatására Kriszta ellenállása megtört, hallotta saját nedvének tocsogását. Látta, ahogy Nikoletta saját ruhája alatt félrehúzza bugyiját és izgatja magát, hosszú ujjai ütemesen járnak hüvelyében. Csábuel egyik kezével Katát izgatja, másikkal szabaddá teszi farkát és markolássza. Kriszta hallotta saját nyögéseit, nyögései közt a kozmetikus táska cipzárának neszét. Rózsaszín bilincs kattant a csuklóján. Annyira az élvezet szélére sodorták az események, hogy nem tudott, nem akart ellenkezni. Óvatosan az ágyra térdeltették négykèzláb. Csabi eléállt az ágy mellé és farkát az arcához ütögette gyengéden. A készülékből szűrődő folyamatos nyögés, zihálás felkorbácsolta szenvedélyüket. Kriszta végigfuttatta nyelvét Csabi kemény dákóján, majd játékosan körözött vele a hegyén, kezével ütemesen húzogatta a bőrt rajta. Nikoletta Kriszta hátsójánál ügyködött, majd feltolt valami hűvöset a hüvelyébe, és azt húzta ki, tolta be. Nem elégedett meg annyival, hogy felcsatolható dildóval dugja a lányt. Az ágyra készített vibrátorral a szeméremajkak közé kotort. Kriszta érezte, ahogy egyre növekvő vágya, izgalma, hamarosan orgazmussá növi ki magát. Feszített a hüvelye, bizsergett a csiklója. Orgazmusa pillanatában megbicsaklottaknkarjai és félrefordulva rábukott az ágyra. A hátára fordították. Csabi Nikoletta mögé állt, lecsatolta a dildót és betüremkedett a szűkebbik lyukon. A nő zihálva felnyögött. Mikor megszokta a benne mozgó farkat, fejét a széthúzott combok közé dugta és nyelvével lassú tempóban fickándozott az érzékeny punciban. Kriszta épphogy lenyugodott, érzékei újra a csúcs felé törtek. Nikoletta széthúzta ajkait és nyelve hegyét a jókorára duzzadt csiklóra helyezte. Lenyalta róla, annak síkosságát és ajkai közé szívta. Kriszta gerince, háta megfeszült és hatalmas nyögésekkel elélvezett. Nikoletta követte őt, hörgött ahogy csípője nekiütődött Csábuelének, a csapkodó golyók másként is ingerelték. Nyüszítve élvezett el. Csábuel kikapta belőle a dákóját és gyors rángatással rájuk spriccelte nedvét. Kifulladva hanyatlottak az ágyra, még látták, hallották, ahogy a két férfi hörögve eldurran és ráélvez a kikötözött nő gömbölyű mellére.


Szextörténet ajánló:


Ami ilyen jó, az rossz nem lehet I.


Közeledett a szeptember elseje, és Erzsi ringló mellei hatalmasra duzzadtak tizenhat éves korára. Már nem fértek el az iskolai köpenyben, és melltartót sem viselhetett, mert anyja szerint az hivalkodásnak számított. Helyette gézdarabokat adott a kezébe az asszony, és ráparancsolt lányára: kösse le a csöcsöket, mert azok csak elvonják a figyelmét a tanulástól.
Erzsi szófogadó leány lévén ha....

A búzavirág VI.


Évek teltek el az első együttlétünk óta Nickkel, és még mindig nem tudok szabadulni a szexuális hatása alól. Imádom Danielt, nem adnám semmiért, de ha meglátom Nick ágaskodó farkát, elönt valami mélységes melegség, mert tudom, hogy azt a vágyat csak én egyedül tudom kiváltani belőle.Ő többször szeretné a légyottokat, de én nem tudom ezt teljesíteni, mert Dan rendelkezésére kell állnom a nap bárme....

Swinger klubban voltam


Rossz vagyok akkor ha kívánok más pasit? Párok miatt mentünk swinger klubba, de nem úgy sült el ahogy igazán akartuk, leginkább a pasim számára. Kíváncsi vagyok másnak is volt hasonló esete vagy a miénk egyedi?


Főként azért írom le ezt a kis történetet, mert szeretném tudni, kinek milyen tapasztalata volt swinger klubbal kapcsolatba. Bár hozzá teszem ahol én voltam ez egy na....

Anna a ribanc


Rettenetes hőség volt, de Anna tudta, hogy akkor is be kell fejeznie a pakolást, ha nincs segítsége. A kánikulához illő lenge ruhát vett fel, és nagyot sóhajtva felállt a székre. Így érte el a legkönnyebben a polcot. Belemerült a munkába, még dudorászott is, így fordulhatott elő, hogy nem vette észre, amikor Attila belépett a szobába. Pont Attila, akiért teljesen oda volt! Anna már csak akkor riad....

Meleg történet


Egy erotikus társkereső oldalon ismerkedtem meg egy bisex férfival. Mekem eddig nem volt ilyen téren tapasztalatom,így kicsit félve de elfogadtam az invitálást és beadtam a derekam.
Elmentem a megbeszélt helyre (mindketten egy városban lakunk),kis beszélgetést követően elkezdett érzékien izgatni, lehúzta a nadrágom majd már félig merev farkam az ajkai közé vette.
Lágyan elkezdte szop....

A feleségem új barátja


A feleségem már több mint harminc éve szereti, ha bárki megdugja. Az elmúlt hetekben kint volt külföldön egy nemrég felfedezett rokonnál aki itt volt nálunk a családjával a feleségével ,a lányéval és a fiával, majd kivitte a kocsiján a feleségemet egy kis pihenésre.

Már a második héten látszott,hogy nagyon megkedvelte az új unokaöcsém a feleségemet, mert mindig szinte a nyakán lógot....
Szextörténet címkék

tesi | http://szextortenetek.at | felcsinálják | lyukas | matek tanár sógornőm |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.