Faszverés és szopatás a munkahelyen


Szokásos reggeli teendők: lecuccolás, gép be, egy kis kávé és a napi hírek. Bevallom, mikor beérek a munkahelyemre, nem egyből a munkába vetem bele magam. Kell 10-20 perc, amíg ráhangolódok mindenre és ebbe beletartozik, az hogy elolvasom a főbb híreket, megnézek pár kedvenc oldalt.

Mostanában szoktam nézegetni az egyik hazai szexoldalt is. Kíváncsiság, titkos élvezkedés, valami ilyesmi. A sok fénykép egy kicsit felráz az éjszakából, megmozgatja a fantáziámat és bármily hihetetlen is, segít belefolyni a napba, elindít. A kollegáim sehol és nem is lesznek jó darabig, de amúgy sem számít sokat, hiszen nem látunk bele egymás monitorjába.

Mindig elvarázsolnak ezek a képek. Állati ösztönök által vezérelve bambulom végig és elmerülök a látványban. Tetszik a naturizmus, a kemény szex, a magamutogatás. Hosszabban időztem el az oldalon, mint szoktam. Ma valahogy más volt az egész.

Nem is tudom miért, fogalmam sincs, megmagyarázhatatlan, mert ilyet sose szoktam csinálni, biztos veled is történt már ilyen, de a székemmel egész közel húzódtam az asztalhoz és előbányásztam a farkamat. Az asztal lapja eltakarta, de a pénisz hálásan szökkent elő a barlangból és préselődőtt alulról neki az asztal lapjának.

Sose csináltam még ilyet, nem is tudtam mit akarok, hiszen azért itt bent csak nem fogok önkielégíteni! Csak elővettem, élveztem a kicsit szokatlan, perverz helyzetet és be kell valljam , jól esett, hogy a merevedésemet most nem korlátozta be a nadrág és az alsó, mint egyéb esetekben szokta.

Nyugodtan kattintgattam tovább az oldalon. Mindig vannak újabb képek profi modellekről illetve amatőr magamutogatókról, akiknek persze csak az ölük, mellük látszik. Megnéznék pár ilyen kitárulkozó egyént a valóságban is, a hús-vér embert, nem csak a feltöltött képeit. Milyen, hol él, kivel, mivel foglalkozik, hogy néz ki, mi a kedvenc kajája, stb. szóval teljesen általánosan érdekelne csak a dolog. Abszolút nem vetem meg és nem ítélem el, ha valaki így kitárulkozik, csak érdekelne lényének másik oldala is. Valószínűleg sosem fogok találkozni olyanokkal, akiknek a képeit nézem, de ilyenkor mindig eszembe jutnak ezek a dolgok.

Soha, érted, soha senki nem szokott bejönni hozzánk, vagy ha be is jön, nem engem keres. Én ülök legmesszebb az ajtótól, így nemigen szoktak mögöttem elhaladni, lézengeni emberkék. Szóval mégegyszer mondom, soha nem szoktak hozzám jönni személyesem. És most mi történik? Ki nem fogod találni! Kip-kop-kip-kop, hallottam a folyosóról az ajtón keresztül beszűrődő lépteket, de gondoltam úgyis elhalad az ajtó előtt, ahogy az ilyen léptek szoktak. De nem! Érted? Nem haladtak el, hanem egy rövid kopogás után, választ sem várva benyitott. Egy nő.

Ismertem, tetszett - naná, majd egy ilyen történetben olyan jön be, aki nem tetszik;) - de viccet félretéve, csinos 40-es lehetett. Nem nagyon kerültünk közelebbi kapcsolatba eddig, csak köszönés és viszont.

- Szia.

- Szia - feleltem gyorsan - Nincsenek itt a többiek - mondtam azonnal, reménykedve, hogy magamra hagy

- Hozzád jöttem, tudnál segíteni egy kicsit?

Páff! Ha tudná… Ott ültem szorosan az asztal előtt, a farkam teljesen mereven ácsingózott és erre azt kérdik tőlem, hogy tudok menni-e segíteni! Esély sem volt arra, hogy a péniszt visszatereljem a karámba, túl nagyra nőtt, makacsul ágaskodott.

- Nem.

Gyors, pontos, egyértelmű, határozott választ böktem ki azonnal. Kérdőn vonta fel a szemöldökét, hiszen nem megszokott egy ilyen merev visszautasítás a kollegák között. De értheted, nem volt más választásom.

- Miért? Gond van?

- Nem, nincs semmi

Jaj, csak nehogy idejöjjön! Csak nehogy... Késő. Most mi legyen? Amennyire tudtam közelhúzódtam az asztalhoz, hogy elrejthessem az elrejtenivalót, a böngészőt pedig lecsuktam alulra.

- De mi van? Miért nem tudsz jönni? - kérdezte mikor ott állt mellettem. Kíváncsian vizslatta a monitoromat, de semmi érdekeset nem látott, mivel nem láthatott. Azaz én azt hittem nem lát semmit. Miért van az, hogy a nők egyből kiszúrják, amit rohadtul nem kellene nekik?

- bbwgirls.club?

Most erre mit feleljek? Nem, sweatybuilding.org, www.csirkebelekszerek.hu vagy gobelin.lap.hu? Csak nyökögtem, mint egy 60 éves bakkecske, vagy talán még azt se. Megsemmisülten ültem a székemen, az asztal lapja pedig már a gyomorszájamnál járt, annyira magamba préseltem. Csak azt fel ne fedezze, csak azt ne! És érted, nem megy ki, ott áll mögötted, némán, nem tudom mi a francra vár, csak vár. Nem mertem ránézni, gondolom, továbbra is a monitort vizslatta, hátha felfedez még valamit. Ráadásul megütött kellemes parfümjének, kölnijének illata és ez csak olaj volt a tűzre ágaskodó szerszámom számára.

- Szoktad nézni? – csilingelte.

Szerinted? Mi a francért van nyitva a weboldal?

- Igen.

- Én is - mondta gyorsan.

- Te is?

Szóval ő is. Most egy kicsit megnyugodtam, tehát akkor nem fog kirohanni sikítozva az ajtón. Legalább ezt megúsztam. Nem mintha olyan gáz lenne szexoldalt nézegetni, de mégiscsak benne van az emberben egy kis félsz. Mindenki csinálja - na jó majdnem mindenki - de senki nem tudja a másikról. Nem úgy köszönnek egymásnak a folyóson hangosan az emberek pl, hogy : "Te is láttad már a mai sorozatot a bbwspace.info-n? Tetszik nekem az a lefittyedt punci, neked is?"

- Ja. Na nem mindig - tette hozzá gyorsan mentegetőzésképpen. Miért mentegetőzik, fogalmam sincs.

- Na, mutasd már! - hajolt a vállamhoz és lihegett a nyakamba

Katt, katt, katt és máris ott feszített a képernyőn... hmmm... nos... szóval érted, egy olyan jó nagy...

Nem szólt semmit, azt az aprócska sóhajt pedig szerintem én képzeltem a füleimbe.

- Na, engedj oda, megmutatom a kedvenc sorozatomat – nyöszörögte.

- Ne már - nyöszörögtem vissza.

- De, de - makacskodott tovább.

Szerinted mit csinálhattam volna? Felugrok az asztaltól, hogy a kibukkanó farkam hangos csattanással verődik neki az arcának, vagy a hasamnak? Nem, egy szolidabb megoldást választottam:

- Jó, hozz ide egy széket.

Fellélegezhettem, mert a titok továbbra is megmaradt titoknak. Pár másodperc múlva már mellettem nyomorgott - elég kicsi a hely az asztalnál, főleg úgy hogy az asztal alatti hely felét elfoglalta a szörnyetegem.

- Na ez az! - kattintgatott párat, majd egy hardcore sorozatot mutatott.

- Ez?

- Jah, miért nem tetszik?

Semmi különös gondoltam magamban, semmi különös. Egy pasi és egy nő, szóval érted. Ráadásul a nő nem is nézett ki túl jól, a smink a sok ragyát nem tudta eltüntetni.

- Dehogynem - hazudta a farkam. - Dehogynem. Ez ne tetszene?

- Ááá... – legyintett - Látom nem tetszik. Mutatok egy másikat.

Ajkát egy kicsit beharapta miközben koncentrált. Pár nyomkodás és máris előttem feszített egy újabb sorozat, aranyos nő, jó testű fickó

- Ez igen - bólintottam elismerően

Lassan kattintgatta végig a sorozatot. Nem mertem ránézni, inkább mereven bámultam előre, ahogy a péniszem is mereven törődött bele mostoha sorsába. Nos, valljuk be, tényleg jó képek voltak, most nem fogom neked részletezni, de azért remélem, van annyi fantáziád, hogy elképzeld.

- Ezt nézd! - mutatott egy képre, miközben keze véletlenül a combomhoz ért.

Azaz nemcsak ahhoz. Annyira hatalmasra nőtt a szerszámom, burjánzott az asztal alatt, hogy egyszerűen nem tudta volna kikerülni a keze.

Szóval lebuktam, elvörösödtem, de nagyon jólesett, ahogy a bőrömhöz ért. Abban biztos voltam, hogy nem fog hangos ’Fúúj’ felkiáltással felugrani. De milyen más alternatíva maradt? Jó, igaz, elég sok, igazad van, csak abban reménykedtem, hogy nem a legrosszabbat választja, azaz nem tesz úgy, mintha mi sem történt volna.

Nem tett.

-Ó, kicsim. Szóval ezért nem tudtál jönni segíteni? - kérdezte bársonyos hanggal, miközben továbbra is a képernyőn üzekedő párt nézte.

- Nos igen, mégse mondhattam volna azt, hogy "Szia áll a farkam, most nem tudok menni!"

- De, mondhattad volna - mosolygott rám és finoman izgatni kezdett.

- De... bárki bejöhet-próbáltam ellenállni annak, aminek nemigen kellett volna.

- Ugyan... - simogatott tovább, székemet hátratolta és így a hosszú percek óta sötétben kuksoló monszter kibukkant a fénybe.

- De... kérlek – nyögtem.

- Ugyan...

Keze már ütemesen csúszkált.

- Kérlek... – mekegtem.

- Na jó. Már úgyis meguntam.

Mintha villám csapott volna belém. Megunta? Mit? Hiszen még csak most kezdte!

- Nehogy elmenj! – hörögtem.

- Te fogsz mindjárt elmenni - kuncogott, azzal letérdelt a székem elé és kezelésbe vett.

Magyarán... szóval szopni kezdett.

Finoman és erősen,
nedvesen és kedvesen,
hosszan és lassan,
izgatottan és izgatóan,
mélyen és alig,
néha faltól falig,
reszketve, remegve
nyalva és falva
nincs is már messze
a gyönyörök falva

Kip-kop, kip-kop hangzott ismét a folyóson és már egyáltalán nem lepődtem meg rajta, hogy ismét a mi szobánkba nyitott be valaki. Egy nő! Már megint. Csinos 40-es lehetett. Már megint. Nem ismertem őt se közelebbről, csak köszönés szintjén.

Azonnal, érted, azonnal közelebb húzódtam az asztalomhoz. Mindent taroltam, nőt, lábat, klaviatúrát, pár másodperc és minden bent volt az asztal alatt. Aktuális partneremet kissé váratlanul érte a támadás, de felfogta, hogy az ő érdeke is a jó álca. Azonban az izgatást nem hagyta abba. Közelférkőzött, teljesen előrecsúsztam a székben, hogy a lábamat szétnyithassa, és hozzám férhessen. Sikerült neki és folytatta, folytatta és folytatta... Én pedig teljesen szétfolytam a székben, ködös tekintettel néztem a lányra az ajtóban

- Szia – nyekeregtem - Nincsenek itt a többiek.

- Ok. nem őket keresem.

A hülye gyerek szokta a viccben feltenni azt a kérdést, ami kicsúszott a számon. De odalent annyira fenomenális érzés kerített hatalmába, hogy nem tudtam értelmesen gondolkodni.

- Hanem?

- Téged.

- Óóh... - bőgtem a gyönyörtől.

- Ennyire örülsz, hogy látsz? - kérdezte meglepve.

- Ja nem, azaz igen – nyögtem.

- Te, jól vagy?

- Óóóóhhhh... per... sze - fészkelődtem egy kicsit - Miből... gondolod, hogy valami... baj lenne?

- Olyan fura vagy? Tényleg minden ok?

Hej, ha tudnád cukiságom; zabálnám meg azt a gyönyörű szemüveges pofikádat!

- Persze... - makogtam és összepréselt szájjal megadtam magam a gyönyörnek. A remegést szerencsére meg tudtam fékezni valamennyire, és a szememet is nagy akaraterővel ugyan, de képes voltam nyitva tartani.

- Akkor tudnál jönni segíteni egy picit? Mondták, hogy te értesz hozzá.

Olyan Deja Vu-s volt a helyzet. Mintha ez már megtörtént volna velem egyszer.

- Nem.

Ma már másodszor kaptam meg azt a csúnya és kérdő pillantást, amely egy ilyen tagadó, határozott, nem túl kedves válasz következménye. És nem vágta be az ajtót, érted, nem ment el, mint ahogy azt várná az ember, ó nem.

Jaj, csak nehogy idejöjjön! Csak nehogy... Késő.Szextörténet ajánló:


Anális kényeztetés 2. Rész


Az 1. Részben 69 pózban a nyelvével kényeztetett a férjem.
Most megtörtént az életem első análszexeje.

Szegény férjem azóta sem merte kezdeményezni az anált, mert ahányszor meg tette, én annyiszor utasítottam vissza.
Viszont gondoltam ha már legutóbb amikor a nyelvével csinálta nagyon élveztem, el szántam magam, és ucu neki vágjunk bele.
Körülbelül este 9 órára ....

Már a táncnál benedvesedett a puncim


Az életben volt már részem néhány meglepetésben. Mégis, ha visszagondolok, a legnagyobb és legemlékezetesebb az, ami nem is olyan régen ért. Az előzményekhez tartozik, hogy december ötödikén van a születésnapom, és talán ez adta az ötletet barátomnak. A legutóbbi szülinapi bulimon ugyanis rendeltek nekem egy mikulást. Természetesen valódi, hús-vér mikulás volt. Piros ruhával, nagy szakállal és zsá....

Gabó geci hazugságai


Gabó geci hazugságai

Tegnap kettõkor megszólalt a mobil.


-Hellóka, a szõke Évi vagyok!


-Csaó, már akartam kérdezni tegnap elõtt is, honnan tudjátok a számom?


-A bárpulton volt egy névjegykártya, elloptuk. De ezek szerint te vagy.-Figyelj, van egy barátnõm a Kriszta, meg van õrûlve-elmeséltük neki mi történt velünk-és mindenáron ....

Szex a családban, tabuk nélkül


Fiatal voltam mikor édesapám, aki neves építész volt, egy szimpla terep bejáráson balesetet szenvedett és meghalt. A családunk akkor összetört, édesanyám hetekig csak zokogott, ha nem lett volna a nagyi valószínűleg teljesen összeomlik, és nem lett volna ereje, hogy talpra álljon. Hála a terápiának, a nagyinak édesanyám majdnem teljesen kiheverte édesapám elvesztését mire 14 éves lettem. A nagyi m....

A szexéhes szerető


Vicus egyre ütemesebben szopta a farkamat. Éreztem, hogy bármikor elévezek. Az ágyon ültem pucéran, ő előttem térdelt szintén pucéran. Olyan gyönyörű lány. Magas volt, sportos, szép, telt keblekkel és nap barnította bőrrel. A haja barna és rövid volt és nagyon jól keretbe foglalta bájos arcát.


Vicus abba hagyta a szopást és rám nézett.
- Finom a farkad, de az egész te....

Nyilvános maszti a teraszon


Nyáron az egyik szép napos hétvégén volt egy kis szabad pár órám, amikor elhatároztam, hogy kényeztetem magam egy kicsit. Kiültem a vibrátorommal az erkélyre, ahová eléggé be lehetett látni az utcáról is, és a szemközti házból is. Egy fiatal srác lakott velünk szemben, pont egy emelettel feljebb, akivel meglehetősen tetszettünk egymásnak. Tudtam, hogy otthon van, és megvártam, amíg kijön a terasz....
Szextörténet címkék

állt ki belőle | hugat | erett no | lilla komaromban | anyák napja |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.