A főnök ribanc neje


Minap egy érdekes sztori történt velem. Egy kis cégnél dolgozok mindenes ként, de leginkább a számítógépeket babrálom. Van egy főnököm, aki kimondottan normális. Már a rokonságának a gépeit is megcsináltam mind, szóval ismerem az egész családját. Feleségét ez idáig nem sokszor láttam, talán egyszer kétszer. Mindig a nőket hajtja, ez tény, gondoltam az asszony nem kívánja a szexet. De tévedtem, de erről majd később.

Történt, hogy elromlott az asszony gépe, és behozta karbantartásra. Mint mindig adat mentéssel kezdtem. Ekkor figyeltem fel egy érdekes mappára. Egyik társkereső oldal neve. Természetesen nem piszkáltam bele. Jöttek a levelek mentései. Hát ugyanazon társkereső végződéssel az egyik kiszolgáló. Ekkor esett le, hogy asszonyka bizony egy internetes oldal tulajdonosa. Meglepett, de nem foglalkoztam vele különösebben. Gép újra telepít, minden visszarak. Főnök megkért ,hogy vigyem vissza nekik, mert ő azt sem tudja hol kell bekötni. Erre ugye az ember nem mond nemet.

Olyan dél tájt érkeztem, a felesége volt csak otthon. Csengettem. Kisvártatva megjelent az asszonyka. Egy rövidnadrág és egy fehér top volt rajta. Korához képest nagyon is jól nézett ki. De ugye én a gépet jöttem szerelni. Bemutatkoztam, bementem. Beraktam a gépet és láttam rajta azt a fajta kíváncsiságot, hogy vajon minden megvan-e.
- Megvan minden levél és dokumentum – mondtam megnyugtatva
- Akkor jó – válaszolt teljes nyugalommal.
- Sok bizalmas adat volt rajta, féltem elveszik.
- Szerintem minden megvan, de üljön ide és nézze meg.
Leült és izgatottan keresgélt.
- Minden megvan. Szeretnék kérni még pár dolgot. Megcsinálnád nekem?
- Persze. Bármit a főnök feleségének.
- Bármit? Ezzel azért vigyázz.
- Miben segíthetek. – ültem le a gép elé.
- Két-három programot kellene nekem megkeresned.
Elmondta őket én meg megkerestem. Közben hozott egy kávét, és oda állt mögém. Ez kicsit izgatóan hatott rám, de nem tudom miért. Majd megértettem. Éreztem egy finom parfümöt rajta. Az a farok állító típus. Erre elkezdte masszírozni a hátamat ilyen finoman. Egy pillanatra átfutott rajtam, hogy de jó lenne…

- Mi jár a fejedbe? – kérdezte.
- Őszintén? Nem mondanám el. – válaszoltam. És ebbe a pillanatba álltam is fel, hogy elindulok.
- Hova sietsz?
- Szerintem ez nem jó ötlet, amit csinálunk.
- A nem jó ötlet az, hogy te félre értesz.
- Mire gondolsz?
- Te azt hiszed, hogy én ki akarok kezdeni veled?
- Igen.
- Akkor tévedsz. Nem akarok veled kikezdeni.
Szégyenemben majdnem elsüllyedtem, hogy is képzelhettem.
- Elnézést kérek.
- Semmi baj. Mutasd, még meg hol vannak a leveleim.
- Oké. – Közben őrlődtem, hogy lehetek ilyen hülye.
Mögé álltam és láttam, hogy a Képek mappát vizslatja. Majd azon belül a Saját képeim mappát.
- Erre hányszor verted ki? Tette fel a kérdést.
- Én meg se néztem őket.
- Kár. Akkor most megfogod.

Szemem-szám tátva maradt. Kláriról készült erotikus képek voltak benne. Egy pillanat alatt állt a farkam. Az egyik képen ketten dugták, egy embert meg szopott.
- Most meglepődtél, mi? – kérdezte, majd nyúlt a sliccem után. Kigombolta. Én se köpni se nyelni nem tudtam.
- De Te az elébb azt mondtad nem akarsz velem kikezdeni.
- Az már nem a kezdet volt édesem, akkor már tudtam ma… - elővette a farkamat és egy pillanatra elakadt a szava-… de hogy ekkora szerencsém lesz. Mit szeretnél velem csinálni? –kérdeztem majd levette a topját.
- Én parancsolok?
- Te. – mosolyodott el.
- Játssz magaddal.
- Rendben.
Levette a maradék rövid nacit, leült a forgó székbe. És simogatni kezdte magát.
- Várj, hagyd abba – szóltam.
- Nem.
- De azt akarom, hogy teljesen vetkőzz le.
- Most már én diktálok – mondta, majd oda gurult a székkel kivette a kezemből a farkam.
– Ez most az enyém.
Tövig tolta a torkára a farkam. Közben letépkedtem a maradék bugyit róla. Keményen neki állt szopni.
- Állj mindjárt elmegyek.

Nem szólt semmit csak szopott. Meg fogtam a haját és egyre keményebben húztam rá a fejét. Éreztem, hogy nem bírom tovább. Akartam jelezni, hogy nem bírom tovább, de ezt ő is érezte. Kivette a farkamat a szájából. Betette a mellei közé. Pár húzás után, mikor már majdnem a végén voltam, felállt és kiment a szobából. Nem tudtam mire vélni a dolgot, egy pillanatra a gyönyörtől ott hagyott. Két perc után visszajött.
- Befejezted egyedül? – kérdezte
- Nem. Te fogod. – majd elkaptam a és oda rántottam magamhoz. – Velem ne szórakozz, fejezd be amit elkezdtél.
Letérdelt, és még nagyobb vehemenciával szívta a farkamat. És közben ujjazta magát. Majd mikor tényleg ott voltam elkaptam a haját és a torkig toltam a farkam. Ő nyelte, és közben a seggemet simogatta. Majd szépen fényesre nyalta.
- Köszönöm.
- Tedd meg. Most te jössz.
Tudtam mi a dolgom. Felültettem egy kanapéra és letérdeltem elé. Óvatosan elkezdtem nyalni a punciját. Finom borotvált punci volt az. Elkapott a hév, egyre inkább nyaltam, majd feltoltam neki egy majd két ujjamat is.
- Basszál meg. Könyörgöm.
- Nem. – Majd folytattam a nyalást.

Fél órája nyaltam már, és közben az én farkam ismét merev lett. Hangos nyökögésből tudtam, hogy nem sokára elmegy. Így viszonozván az előzőt, abba hagytam.
- Könyörgök ne hagyd abba.
- Nem is hagyom. - Felállítottam a kanapéról, az asztalra ültettem, és betoltam neki a kemény farkamat.
- Köszönöm. – mosolyodott el.
Eszméletlen jó segge, és melle volt. Csak markolásztam. És közben a mutató ujjammal megcéloztam a felderítetlen gyönyörnyílását.
- Még ne.
- Rendben.

Folytattam. Ordítozva sikított. Én persze élveztem a helyzetet. Kefélés közben arra gondoltam, hogy én a főnököm feleségét kefélem. Ettől egyre inkább állt a farkam, és jobban szorítottam rá. Ezt ő is érezte és és egy vulkán ként kilövellő ordítás hagyta e a száját. Elment.
- Most te jössz. Mi szeretnél, hogy fejezel be?
- Hajolj le.
Engedelmeskedve lehajolt. És hozzátette:
- Oda teszed ahova akarod.
Ez ugye felhívás egy keringőre. Oda tettem a popójához, és finoman megnyálaztam mielőtt betoltam, nem kellett sok és már bent is voltam a szűk kis barlangba.
- Ez fáj. De csináld, kérlek. Túl nagy a farkad.
Ettől még jobban begerjedtem és ütemesebben toltam a popsiját.
- A számba élvezz, kérlek.
- Rendben.
- És ezzel a lendülettel kivettem a popsijából és betoltam a két melle közé.

Még láttam a fájdalmat az arcán viszont a következő pillanatban, megremegtem, és éreztem, hogy a forró száj körülöleli a farkam. Fél holtan a hajába kapaszkodtam, és toltam a farkamat a szájába. Körülbelül egy percig szinte az eszméletvesztés határáig élveztem, és a végén telelőttem a száját ismét.


Szextörténet ajánló:


Egy falusi szex történet


Unokahúgom kíváncsi belevaló kis muff. Korán elkezdett érdeklődni a másik nem iránt. Gyakran leskelődött, kukkolt. Persze úgy gondolta nem vettem észre, de nem akartam lebuktatni a kis drágát!
A történet ott kezdődik, amikor nővérem lepasszolta nálunk a lányát. Akkor 15 éves volt. Elvonultam a szobámba, hogy eljátszadozzak magammal. Az ágyam az ajtóval szemben van így ha a kulcslyukon kukuc....

Iskolai vizsgálat


Sziasztok, először is mesélnék egy kicsit magamról. Idén múltam 32 éves és még mindig egyedül vagyok. Nem vagyok csúnya, rendben tarom a testem is, csak valahogy sosem jön össze semmi. Egy iskolában voltam keddenként védőnő, meg angolt korrepetálok, szóval még rendes munkám sincsen, bár megélek rendesen. A történet egy keddi napon kezdődött... Álmosan keltem fel, ma vizsgálat lesz a suliban. Meg m....

Lilla és a nőgyógyász


A tanár úrral jól alakult a kapcsolatunk, senki nem vett észre semmit. Lillával csak akkor szeretkeztek, ha én is ott voltam. Fogtam a lány kezét, figyeltem milyen gyorsan ver a szíve,amikor megérkezik a felnőtt férfi, előveszi a farkát, és egy csók után lassan behatol a nedves vaginába, akaratlan mozgások futnak végig a testén zihál, szeme elhomályosul, majd mintha elájulna lehanyatlik az asztalr....

Hogy csinált a feleségem belõlem egy köcsögöt


Hogy csinált a feleségem belõlem egy köcsögöt

Andrásnak hivnak 20 éves vagyok a nejem anita egy igazi bombázó 20


éves 190cm 70 kg hatalmas keblekkel rendelkezik szõke hosszú haju egy igazi démon. Én 170 60 kg vékony pasi vagyok. Nagy szerelemnek indult anita szüzeségét én vettem el 18 éves korában öt éve vettem el feleségül gyerekünk még nincs. A szex elsõ idõben j....

Szopatás a banketten


18 éves múltam, a lány akivel az eset megesett, 18 lesz idén nyáron. És ahol ez az incidens történt, az egy bankett, nem messze a várostól, ahol élek. Csütörtök volt. A bankett nyolckor kezdődött, én elkértem magam a melóból egy órával előbb, hogy még ledönthessek egy kis kólás bort, na meg persze, hogy rendbe szedjem a kinézetem valahogy… Lényeg a lényeg, a most már ex-osztálytársam vitt ki az ét....

Orvosi orál


Amit tudni kell rólam, hogy egy 19 éves lány vagyok, arcra azt mondják elég szép, modell sajnos nem leszek az alakomból kifolyólag, de imádnak a pasik, fekete hosszú hajam van. Ezt csak azért írtam le, hogy legyen valami vizuális elképzelésetek rólam. Ezelőtt még sosem írtam, így hát várom a kritikákat, és szívesen tanulok belőlük. De azért gondoltam ezt megosztom veletek.

Már nagyo....
Szextörténet címkék

köldököm | swingerezés | aludtam | mozdulni sem engedett | darius |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.