Egyetlen éjszaka


Nem volt kedvem elmenni arra a szabadtéri koncertre aznap este. A lakótársam viszont ragaszkodott hozzá, hogy én is menjek, mert találkozni akart a kollégájával, akivel egy ideje kerülgették egymást. Annyira akarta, hogy kísérjem el, hogy nem tudtam nemet mondani. A felesleges harmadik szerepét sosem szerettem betölteni, de megbarátkoztam a gondolattal, hogy ebben az esetben muszáj lesz. Két éve laktunk együtt Vivivel a belvárosi albérletben. Régóta ismertük egymást, bár inkább csak lakótársak voltunk, mint igazi barátnők. Vivi más típusú személyiség volt, mint én, az értékrendünk sem egyezett, így nem alakult ki szoros kötelék kettőnk között. Ennek ellenére kölcsönösen próbáltuk segíteni egymást, ha a helyzet úgy kívánta, szóval az együttélés működőképes volt.
Nem akartam megbántani Vivit, ezért igent mondtam a felkérésre, és elkísértem őt arra a koncertre. Sokat készült rá előzetesen, több ruhadarabot felpróbált, majd a segítségemet kérte a döntésben. Hosszasan nézegette magát a tükörben, mire elkészült. Addigra én már régen útra készen álltam, fehér blúzt viseltem, világoskék farmernadrággal, és egy fehér, telitalpú cipőt húztam. Szerintem fantasztikusan passzolt ez a szerelés a hosszú, szőke hajamhoz, ráadásul megspékeltem egy vörös rúzzsal is a dolgot, ami még feltűnőbbé tett. Egy pillanatra el is gondolkodtam azon, hogy ki is akar találkozni a pasival, mert a 178 centis magasságommal, a nagy melleimmel, a 29 évemmel, meg a mai divatnak nem megfelelő alakommal (nem a harminc kilós szépségkirálynőkről vettem példát) egy igazán különleges jelenségnek számítottam. Ezt abból is gondoltam, hogy mindig voltak udvarlóim, akik szívesen felcsíptek volna, főleg egy-egy fordulóra, de én soha nem éltem ilyen életet, nem használtam ki ezeket a lehetőségeket. Mindig megválogattam a partnereimet, akik igen kevesen voltak, bár a külsőmből adódóan ezt sokan nem hinnék el. De Vivi tudta, hogy vele ellentétben, én nem vagyok könnyen kapható csaj, hiszen ismert már annyira. Ő sokszor felhozott idegen pasikat, gyakran ébredtem arra éjjel, hogy Vivi kefél valakivel a szobájában. Időnként találkoztam is ezekkel az alakokkal, ha maradtak másnap reggelig. Volt, amelyiket meztelenül is láttam, mert úgy közlekedett a lakásban, volt, amelyikkel együtt is reggeliztünk hármasban, és volt olyan is, aki miután megdugta Vivit, az ő tudtán kívül engem is meg akart, egy másik alkalommal. Természetesen nemet mondtam, még akkor is, ha az egyik ilyen faszi egy kicsit megmozgatta a fantáziámat nekem is. Ha nem jött volna össze Vivivel, akkor lehet, hogy felszedhetett volna engem is. De most már mindegy.
Estefelé elindultunk a koncertre, ketten, Vivivel. Tömegközlekedéssel mentünk, aztán sétáltunk a helyszínig. Mikor odaértünk, Vivi telefonon egyeztetett a kollégájával, hogy hol találkozzunk. Szűk tíz perc múlva meg is jelent a csávó, egy ismerőse kíséretében. Összeölelkeztek Vivivel, aztán bemutatkoztunk egymásnak.
- Hello! Balázs vagyok – nyújtotta a kezét.
Magas, jóképű, ápolt pasas volt, a harmincas évei közepén. Az öltözéke divatos volt, látszott, hogy ad magára.
- Szia! A nevem Berta – mutatkoztam be én is.
Megállapítottam, hogy Vivi most jól döntött, ránézésre sikerült egy jó pasit kifognia. Egyáltalán nem sajnáltam tőle, de akár magamnak is el tudtam volna képzelni. Úgy értem, egy komoly kapcsolatra.
- Hello! Én pedig Ákos vagyok – szólalt meg egy hang, miközben gondolataimba merülve a semmibe tekintettem.
Egy alacsony, csenevész srác nyújtotta a kezét, széles mosoly kíséretében. Én is adtam az enyémet, ő pedig rögtön kezet csókolt, majd odahajolt, és puszit adott az arcomra. Mikor elhajolt, a dekoltázsomba bámult egy pillanatra, de úgy tettem, mintha nem vettem volna észre.
Ákos fekete pólót, terepmintás rövidnadrágot, és fehér sportcipőt viselt, a fején pedig baseballsapkát, hátrafordítva. Nekem egy kicsit nevetségesnek tűnt, de elfogadtam, hogy a fiatalok így szeretik. Ugyanis Ákos fiatal volt. Nagyon fiatal.
- Hogyhogy ketten jöttetek? – tettem fel a kérdést, bár inkább csak hangosan gondolkodtam.
- Úgy volt, hogy csak én jövök, de Vivi mondta, hogy a barátnője is itt lesz, úgyhogy gondoltam, én sem jövök egyedül – jelentette ki határozottan Balázs.
- Teljesen jó! – lelkendezett Vivi. – Legalább Berta sem lesz egyedül. Amúgy ti milyen kapcsolatban álltok egymással? – kérdezte komolyan.
- Csapattársak vagyunk – vette át a szót Ákos.
- Milyen csapat? – kérdezte ismét Vivi.
- Kispályás foci! – mondta Balázs. – Ákos nemrég csatlakozott hozzánk. Fiatal reménység – tette hozzá mosolyogva.
- De még mennyire fiatal – mondtam egy kicsit szemrehányón.
- Hát, 20 éves vagyok. Nem tudok rajta változtatni – tárta szét a karjait Ákos.
Mire befejezte a mondatot, dübörögni kezdett a zene. Vivi az emberek közé húzta Balázst, én pedig hátul maradtam Ákossal. Kellemetlennek éreztem a szituációt, de nem volt mit tenni. Ákos szerintem nem volt 170 centi magas, úgyhogy mulatságosan nézhettünk ki egymás mellett, ezért inkább javasoltam, hogy üljünk le egy asztalhoz. Fizetett egy italt, és beszélgetni kezdtünk. Érdeklődött irántam, sok mindenről tudni szeretett volna. Mindvégig kedves volt, de látszott rajta, hogy nagyon szeretne megdugni. Nem zavarta sem a korkülönbség, sem az alkatbeli különbségek. Nekem sohasem volt dolgom alacsonyabb, ráadásul ilyen vékony pasival. Nem tudtam elképzelni, hogy megdurrantson egy ilyen típusú fiú.
Sokáig dumáltunk, mire Vivi és Balázs visszaért. Boldogok voltak, nevetgéltek, jól szórakoztak. Ők is leültek, és négyesben beszélgettünk tovább. Ez idő alatt sikerült jobban megismernem Balázst, és be kellett vallanom magamnak, hogy amellett, hogy jó pasi, okos, művelt, és humoros is. Nagyon bejött a stílusa, és irigykedni kezdtem Vivire. Ákossal nem is foglalkoztam, csak Balázst figyeltem. Szívesen randiztam volna vele, ha nem csapott volna le rá Vivi.
Miután már nem tudtam nézni az enyelgésüket, kimentem a mosdóba. Mikor visszaértem, Viviék közölték, hogy lelépnek, függetlenül attól, hogy a koncert még nem ért véget. Erre megjegyeztem, hogy akkor én is mennék haza. Mindenki beleegyezett, úgyhogy elindultunk hazafelé. Gyalog mentünk, négyesben. Elöl Viviék haladtak, kézen fogva, semmivel sem törődve. Én Ákos mellett sétáltam, tőlük lemaradva. Egy szót sem szóltam, csak Viviéken járt az eszem. Vígan hahotáztak, viccelődtek egymással. A szemem sarkából láttam, hogy Ákos időnként rám pillant, de nem igazán mert szólni semmit. Talán látta, hogy valamiért bosszús vagyok. Az egyik kereszteződésnél Viviék bevártak minket, és közölték, hogy Balázs otthona felé veszik az irányt.
- Hát, akkor jó szórakozást! – mondtam elcsukló hangon, mosolyogva.
- Köszönjük! – mondta Vivi, majd megcsókolta Balázst. – Ákos, elkíséred Bertát? – kérdezte Vivi boldogan.
- Természetesen! – jelentette ki Ákos.
- Köszönöm, de… - kezdtem bele a mondatba, azonban Ákos félbeszakított.
- Mindenképpen hazakísérlek, ez nem is kérdés! – fogalmazott határozottan.
Vivi helyeselt, majd kacsintott rám egyet, aztán szétváltak útjaink. Röviddel ezután még feléjük néztem, azután eltűntek egy épület mögött, és én végérvényesen kettesben maradtam Ákossal. Szótlanul lépkedtünk egymás mellett. A fejemben lejátszottam, hogy Viviék mit fognak csinálni egymással, és irigykedtem. Én is szívesen mentem volna Balázs lakására. Persze Vivi helyett. A gondolataimat Ákos zavarta meg, aki egyszer csak átfogta a derekamat. Nem mondott semmit, csak cselekedett. Még csak rám se nézett. Gondoltam rá, hogy eltolom onnan a kezét, de végül hagytam. Egy lélekkel nem találkoztunk hazafelé. Mikor a lépcsőházhoz értünk, beütöttem a kódot, kinyitottam az ajtót, és megindultam felfelé. Nem szóltunk egymáshoz Ákossal. Éreztem, hogy tétovázik egy pillanatra, talán megzavarta az információ hiánya, de mivel nem csuktam be magam mögött az ajtót, így jött utánam. Felmentünk a harmadikra, ő szorosan jött mögöttem. A lépcsőfordulóban észrevettem, hogy jól megnézte a seggemet, amit tökéletesen kiemelt a szűk szabású farmernadrág. Az ajtó előtt állva előkerestem a lakáskulcsot a táskámból, közben ő a dekoltázsomba látott, amit úgy figyelt, hogy fel se tűnt neki, hogy másodpercekig néztem, ahogy a melleimet stíröli. Miután megtaláltam a kulcsot, kizártam az ajtót, és beléptem. Ákos követett. Ledobtam a táskámat, levettem a cipőmet, és a szobámba mentem. Ákos is levette a cipőjét, és meglepetten utánam jött. Mivel még mindig nem szóltunk egymáshoz, nyilván kérdések kavarogtak a fejében. A szoba közepén álltunk egymással szemben. Kicsatoltam az övemet, és elkezdtem lehúzni a cipzárt a nadrágomon. Ekkor észrevettem, hogy a nyakláncom, a karkötőm, és az órám is rajtam van, ezért azokat kezdtem levenni magamról. Ákos most már vágta a szituációt, és azonnal megszabadult a ruháitól. Olyan gyorsan meztelenre vetkőzött, hogy alig bírtam követni. Merev farokkal állt a szoba közepén, mire levettem az ékszereimet. Végigmértem őt, nem volt egy különleges látvány, de szemmel láthatóan baszni akart. Elkezdtem kigombolni a blúzomat, de mire az utolsó gombhoz értem, odalépett, és ő maga gombolta ki, majd segített levenni. Átkarolta a derekamat, és csókolgatni, nyalogatni kezdte a nyakamat. Kikapcsoltam a melltartómat, de ő szabadított meg tőle.
- Ez igen, baszki! Ezek aztán mellek! Csodálatos! – fejezte ki örömét Ákos.
Fogdosta és nyalta a nagy melleimet, aztán lehúzta a nadrágomat, és a lábamat is csókolgatta. Lentről felfelé haladt. A bugyimat a fogaival húzta le, megcsókolta a puncimat, aztán felállt.
- Térdelj le, bébi! – mondta egyértelműen.
Engedelmeskedtem neki. Megfogta a farkát, és elkezdte húzogatni. A szám elé tette, az egyik kezét pedig a fejemre, majd így szólt:
- Szopj le, szépségem!
Habozás nélkül bekaptam a farkát, és szopni kezdtem. Mikor levegőt vettem, a kezemmel vertem a faszát.
Korábban el sem tudtam volna képzelni, hogy ilyesmit csinálok egy aznap megismert pasival, de irigy voltam Vivire, és dühös, hogy ő milyen szerencsés az új barátjával, én pedig egyedül vagyok.
- Tedd hátra a kezed, és úgy szopj! – szakította meg a gondolatmenetemet Ákos.
Mindkét kezemet hátratettem, és a hátam mögött összekulcsoltam, majd a legjobb tudásom szerint szoptam tovább Ákos farkát. Közben a szemébe néztem, és láttam, hogy mosolyog. Megfogta a fejemet, és tövig nyomta a számba a farkát. Másodpercekig ott tartotta, aztán kijjebb húzta. Újra tövig nyomta, és nevetett. Hagytam, hogy csinálja.
Lassan, szünetekkel tarkítva tolta a számba a műszert, aztán begyorsított. Mindkét kezével lefogta a fejemet, én pedig a hátul összekulcsolt kezeimet elővettem, és a fenekére markoltam erősen. Ő irányított. Úgy dolgozott, mintha a puncimat kefélné.
Ott térdeltem előtte, megalázva, levegőt alig kapva, a fenekét markolászva, miközben keményen szájba kúrt ez a 20 éves, baseballsapkás, nyeszlett srác. Engem, a harminchoz közeli, magasztos, nagymellű, szőke csajt, aki mindig is büszke volt arra, hogy komoly udvarlások árán lehet csak megkapni.
Éreztem, hogy mindjárt végez, a teste megfeszült, ő felnyögött, és abban a pillanatban telelőtte a számat a meleg gecijével. Hagyott egy kis időt, hogy lenyeljem, majd újra tövig nyomta a számba. Nagyon elégedett volt, és ennek hangot is adott.
- Még sohasem szopattam meg ennyire egy csajt sem! – mondta lihegve. – Világbajnok vagy szopásban, Berta! – folytatta egy kicsit hangosabban a kelleténél.
Ekkor felálltam, körülbelül tíz centivel voltam magasabb nála, és persze súlyban is több voltam. Tetőtől talpig jól megnéztem magamnak a srácot, majd hirtelen így szóltam:
- Gyere, megmutatom, milyen vagyok kefélés közben! – mondtam Ákosnak, majd azzal a lendülettel megfogtam a fejét, és a melleim közé nyomtam, és ott tartottam. Erősen szorítottam addig, amíg nehezebben vette a levegőt, majd elengedtem, és a karjánál fogva az ágyhoz húztam. Hanyatt vágtam magam az ágyon, és szétraktam a lábaimat.
Magam sem tudom, honnan jött a késztetés, hogy dugjak Ákossal, de olyan erősen, és olyan hirtelen jött, hogy nem bírtam megállni a dolgot. Azt akartam, hogy úgy keféljen, ahogyan orálisan is tette előtte. Ha a megismerkedésünk pillanatában valaki azt mondja nekem, hogy Ákos már aznap este megreszel, egészen biztos, hogy nem hittem volna el.
Ákosnak nem kellett kétszer mondani, azonnal rám mászott. Bármennyire hihetetlen, a baseballsapkája mindvégig rajta volt, hátrafordítva, még akció közben sem vette le.
Óvszer nem volt nálam, talán nála sem, de ez nem derült ki. Gumi nélkül jött belém, ügyesen, határozottan. Felnyögtem, mint aki először érez magában faszt. Ennek az lehetett az oka, hogy elég régóta nem voltam senkivel, és elszoktam az érzéstől, illetve nagyon vágytam már rá. Ákos nem sokat foglalkozott ezzel, amint behelyezte a műszerét, használta is. Nem finomkodott. Két-három bemelegítő lökés után belekezdett. A kezein támaszkodva kúrni kezdett. Én csak feküdtem a hátamon, rábíztam az irányítást.
Nem számítottak a különbségek, a magasság, a súly, vagy a kor, nem kellett ezzel foglalkoznom egy pillanatig sem.
Nem volt nagy farka, de tudta használni. Ügyesen kefélte a puncimat, egyre gyorsabban. A csuklómnál lefogta a fejem mellett lévő kezeimet, és nagyobb erővel folytatta a dugást. Hevesen lélegzett, mintha futna, és közben a teljesen szabadon lévő melleimet vizslatta. Az egyik kezével elkezdte markolászni őket, de a dugást nem hagyta abba. Én folyamatosan nyögdécseltem, egyre intenzívebben. Éreztem, hogy rövidesen orgazmusom lesz. Becsuktam a szemem, és mocorogni kezdtem, nem bírtam magammal. Nyivákoltam, mint akit először juttatnak a csúcsra, mikor elmentem. Ákos közben a puncimba lőtt egy tekintélyes adagot. Lemászott rólam, aztán mosolyogva, egy kicsit izzadtan feküdtünk egymás mellett.
- Hát, ez nem semmi volt! – jegyezte meg Ákos.
- Szerintem is jó volt – mondtam lihegve.
- Még hogy jó, egyenesen fantasztikus! Te aztán tényleg basznivaló csaj vagy, Berta! – nevetett Ákos, miközben a feje alatt összekulcsolta a kezeit.
- Kösz – mondtam egy kissé meglepetten.
- Nem hiába mondta a Vivi, hogy próbálkozzak be nálad, mert kapható vagy az ilyesmire.
- Ezt mondta a Vivi? – kérdeztem monoton hangon.
- Aha! Hozzátette, hogy szereted a tőled alacsonyabb, fiatal pasikat. És igaza volt! – folytatta Ákos.
Nem tértem magamhoz. Tulajdonképpen Vivi intézte, hogy ez a csávó megdugjon. Valószínűleg csak viccből mondhatta neki, hogy van esélye nálam, de ennek hatására megkísérelte a lehetetlent, és sikerült neki. Vivi megdugatott Ákossal, és én ehhez asszisztáltam.
- Majd megköszönöm neki a jó tanácsot! Egy élmény volt! – lelkendezett Ákos, de akkor már a nadrágját húzta fel az ágyam mellett.
Kisvártatva odamászott mellém, adott egy csókot, még egyszer megfogdosta a melleimet, majd megszólalt:
- Köszönök mindent, szexbomba!
Annyira leblokkoltam, hogy még elköszönni sem tudtam. Mire észbe kaptam, Ákos már elhagyta a lakást.
Másnap későn keltem fel, Vivi pedig már otthon volt, mikor kikecmeregtem a konyhába. Összenéztünk, ő pedig nevetni kezdett.
- Mi volt Ákossal? – kérdezte.
- Mondjam, vagy már úgy is tudod?
- Délelőtt írt a Facebookon, hogy megköszönje, hogy összehoztam a barátnőmmel – mondta Vivi, miközben fülig ért a szája.
- És? – kérdeztem kihívóan.
- Keféltél vele?
- Igen – mondtam halkan, magam elé nézve.
Vivi felnevetett, és tapsolni kezdett.
- Ez igen! Nem gondoltam volna! – folytatta kacarászva.
- Elmondása alapján te biztattad, hogy dugjon meg engem – jegyeztem meg szemrehányón.
- Való igaz, hogy említettem neki, hogy használja ki az alkalmat, és próbáljon becserkészni, de álmomban sem gondoltam volna, hogy hagyod, hogy megfarkaljon ez a fiatal srác – kuncogott tovább. – És milyen volt?
- Egész jó – vontam vállat.
- Nem zavartak a különbségek? – kérdezte komolyan.
- Egyáltalán nem. Profi módón kefélt a srác – tettem hozzá büszkén.
- Akkor jó! Legalább kellemesen töltötted az éjszakát, akárcsak én – kacsintott rám. – Talán járhatnátok is Ákossal, bár érdekesen mutatnátok egymás mellett az utcán, kézen fogva – nevetett ki minket Vivi.
- Nem fogunk járni! Ez csak egyéjszakás történet volt! – zártam volna le a beszélgetést a szobám felé lépve.
Vivi azonban folytatta.
- Nem emlékszem rá, hogy lett volna egyéjszakás kalandod, mióta együtt lakunk. Kicsit furcsállom, hogy lehetett volna száz pasid is, mégis, ezzel a jelentéktelen csávóval feküdtél össze, de hát a te dolgod, Berta! – vonta meg a vállát, miközben az asztalon heverő keresztrejtvény felé fordította a figyelmét.
Majd felrobbantam a dühtől, és legszívesebben megtéptem volna a haját, hiszen tulajdonképpen ő keféltetett meg Ákossal, még akkor is, ha azért rajtam is nagymértékben múlt a dolog.
- Ja, mostanában lehet, hogy többet találkozol majd Balázzsal – vetette oda a tollat markolászva. – Szex után megbeszéltük, hogy járni fogunk – fejezte be Vivi, de ha nem tette volna, én fejezem be úgy, hogy a keresztrejtvénnyel megcsapkodom a fejét.
- Gratulálok! – mondtam gúnyosan.
- Köszi! Talán majd neked is összejön valakivel… kivéve, ha fiatal kiscsávókkal akarsz inkább dugni az éj leple alatt, Bertácska – nevette el magát újra Vivi, én pedig egy lépésre voltam attól, hogy pofán vágjam.
Duzzogva vonultam a szobámba, s bevallom, nagyon közel kerültem a síráshoz. Zavart, hogy Vivi, aki számtalan pasast elfogyasztott élete során, boldog volt Balázzsal, egy szuper férfival, akit magamnak akartam, mert úgy éreztem, én jobban megérdemlem. Aztán itt volt ez az éjszaka Ákossal, ami valójában sokkal jobban sikerült, mint vártam, mégis, sohasem voltam egyéjszakás lány, s úgy éreztem, az Ákossal való dugásom valamilyen szinten megpecsételt a jövőt illetően. Én is olyanná váltam ez által, mint azok a csajok, akik gátlástalanul falják a férfiakat, mit sem törődve a jó hírükkel.
A következő hónapban költöztem el Vivitől, s béreltem ki egy kisebb lakást, egyedül. Mivel nem voltunk barátnők, csak lakótársak, ezért a kapcsolatot sem igazán tartottuk a továbbiakban. Időnként összefutottunk a városban, köszönőviszonyban maradtunk. Mikor elköltöztem, még Balázzsal járt, néhány hétre rá szakítottak. Ákossal nem találkoztam a közös éjszakánk óta, de ismerőseimtől azt hallottam, hogy megdugta Vivit, amikor még Balázzsal járt. Valószínűleg ez vezetett a szakításukhoz is. Feltételezem, hogy a két srác sincs már jó viszonyban egymással. Ezzel a húzással Ákos lett az első fiú, aki mindkettőnket ágyba vitte (igaz, akkor már nem voltunk lakótársak). Ugyanakkor nem biztos, hogy az utolsó. Nemrég leszólított Balázs egy fagyizó előtt. Teljesen véletlenül jártam arrafelé, aztán hirtelen a nevemet hallottam a sorok között. Balázs kedélyesen üdvözölt, majd meghívott egy fagyira. Viviről és Ákosról egy szót sem ejtettünk. Ebből a szempontból olyan volt, mintha először találkoztunk volna. Megbeszéltük, hogy lesz második alkalom. Bármennyire is lehetetlennek nézett ki a dolog pár héttel ezelőtt, most mégis úgy tűnik, összejöhetek egy számomra fontos férfival.
És nem egyetlen éjszaka a célom.

Beküldő:Guest


Szextörténet ajánló:


Egy lábimádó naplójából


Tavaly nyáron történt, hogy a szüleim egyik hölgy ismerőse vendégeskedett nálunk. Éppen új helyre költözött, és amíg nem készült el az új lakás, addig egy hétre beköltözött a vendégszobába hozzánk, viszont a szüleim nyaralni készültek, így kettesben töltöttem 3 napot a vendégünkkel. Nagyon csinos nő, 38 éves, de nagyon fiatalos és nagyon ad magára. Úgy is mondhatnánk, hogy szeret tetszeni a férfia....

Egy szűz barátnő


Az egyetemen találkoztam Ágival. Hamar megkedveltük egymást és összejöttünk. Az első komolyabb beszélgetés alkalmával bevallotta nekem, hogy ő még szűz. Én mondtam neki, hogy nem gond.

Már fél éve voltunk együtt amikor már kezdett zavarni a dolog mert az előző barátnőimmel rengeteg dugtam. Hiába közeledtem hozzá, ő nemet mondott. Egy nyári napon nálam voltunk az albérleti szobámban.....

A barátnőm néha más lányokkal is lefekszik


Delilah nagyon unatkozott, ezért elment a kávézóba,ahol összetalálkozott Miával. Mivel Delilah már régen dugott, nagyon megakarta szorongatni Mia mellkasán ékeskedő két nagy csecset. Meghívta őt egy kávéra. A kávé után ezt mondta neki:

- Te,mi lenne ha az asztal alatt dugnánk?
- Őrült vagy?! Pont itt?!
- Ja,ja bebújunk az asztal alá és nem vesz minket észre senki!

Izgalmas tapasztalat


Már egy hete izgatta a gondolatomat hogy vajon mikor lesz majd még egyszer még egy ilyen parti, amikor minden pasi csak dugásra használ. Felhívtam Enikőt hogy mikor lesz majd még egy ilyen.
-Szia Enikő. Mikor lesz majd ilyen buli?- Izgatottan kérdeztem tőle.
-Szia.Hallom hogy nagyon tetszett neked.Hát ha jól emlékszem ma este is lesz. Mennyünk?- Kitalálta a gondolatomat.
-Igen....

Erotikus történet, a születésnap


Reggel félálomban valami motozást hallottam. Gondoltam megint páromnak van sürgős mehetnéke, így nem törődtem vele különösebben és aludtam tovább.

Egyszer csak arra ébredtem, hogy a fülem nyalogatják, illetve közben a farkamat simogatják, ami már kezdett eléggé merev lenni. A hátamra fordultam és apránként kinyitottam a szemem. Párom közben felém kerekedett és csókot lehelt az ajkai....

Swinger szexbuli


Nos, a sztorim: Ez a történet idén télen esett meg, amikor is barátnőimmel meghívást kaptunk egy házibuliba. Már délelőtt átjöttek hozzám (Bea és Niki), hogy ne unatkozzunk estig, amikor végre mehetünk a buliba. Már nagyon vártuk, hogy teljen az idő. Ekkor Bea kitalálta, hogy nézzünk videót. Elkezdtünk hát a videokazettás szekrényben pakolni, keresni szerettünk volna egy olyan filmet, amit még nem....Szextörténet címkék

tojás vibrátor | palyaudvari | swinger klubb | valóban akarod | barátom any |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.