Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Megbasztam a rajztanáromat 1.17 éves srác vagyok, sem kigyúrt, sem kövér.
Rajzszakkörre jártam az osztályfōnökömhöz. Aznap délután a 7 fōs csoportból csak én mentem be különbözō okok miatt. Mikor a tanárnō látta hogy egyedül vagyok, azt mondta, hogy azt csinálok amit akarok, mert így legalább el tudja intézni az osztály ügyeit.
Azonnal elkezdtem fantáziálni, hogy jól megkúrnám, mivel senki nem látja.
Eldöntöttem, hogy pornót fogok nézni. Be is dugtam a fülesemet, elindítottam, egy milf videót. Pár perc múlva arra lettem figyelmes, hogy a tanárnō a vállam maszírozza. Nagyon megijedtem, elraktam a telefonom és felugrottam.
-Miért nem éled át egy milffel itt, miért kell pornót nézned, hidd el sokkal izgatóbb!
-Rendben, de úgy megkúrlak, hogy sose felejted el!
Vadul smárolni lezdtem, majd felfektettem a padra.
Hajni egy kb 40 éves tanárnō volt, gyönyörű fiatalos megjelenés, szōke haj, igazi baszni való kis ribanc.
Kigomboltam a nadrágját és a bugyijával együtt lehúztam róla. Körülnyaltam a punciját, majd levettem róla a blúzát is.
Belenyaltam a forró borotvált pinájába, majdpedig nyaltam faltam, közel az orgazmusig. Amikor elfáradtam, akkor levettem a pólóm és letérdeltettem magam elé:
-Szopjál le te kis kurva!
Megfogta a faszomat és gyengéden harapdálni kezdte, majd tövig bekapta. Szívta, torkozta, verte a dákómat. Amikor éreztem, hogy végem van hanyatt fektettem és az egészet a hasára lōttem.
Picit faltuk egymást, majd mikor újra ált akkor beletoltam a forró pinájába. Misszionáriusba toltam végig, nagyon élvezte. A fülemet harapdálta, karmolászta a hajam, bele-bele túrt a hajamba. 5 perc után elélvezett. Ekkor letérdelt és megbasztam a mellei között, ezután a szájába lōttem egy becsületes adagot.
Fél órát feküdtünk a tanári asztalin egymás karjaiban, és arra a döntésre jutottunk, hogy titkos szexkapcsolatként fojtatjuk minden héten 2 délután.
Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


Perverz diáklányok


Jómagam és legjobb barátom Brigi, huncut diáklányok vagyunk, és már rég dugtunk egy jót. Elhatároztuk hogy suli után becsöngetünk egy házba és azt kérjük had öltözzünk át. Így is tettünk...

Kigomboltuk a blúzunkat hogy látszódjon a dekoltázsunk, és becsöngettünk egy házba. Az ajtót egy 30 as jóvágású férfi nyitotta ki. Beleharaptam az ajkamba és azt mondtam:

- Jónapot....

A férjem, és más férfiak


zeretném megosztani történetemet, hogyan kaptam meg mindent, amit sok nő csak álmodik a szex terén. Lehet, hogy túlzok, ... olvassátok!

Férjemmel boldog házasok vagyunk, ennek már 10 éve. Két gyönyörű gyermekünk van, boldogságban és egymás iránti legnagyobb tisztelettel, türelemmel neveljük őket. Szerencsések vagyunk a munkánkban is. Ez van most, és kezdem a történetet házasságunk e....

Így basztak meg a próbafülkében


Szerintem mindenki fantáziáját mozgatja a kérdés: Mi lenne, ha dugnánk egy jót a próbafülkében? :)
Bevallom nőként igen az én fantáziámat is izgatja. Szerintem nincs olyan ember akinek ez még nem fordult meg a fejében. :)
Nemrégen történt, hogy vásárolni mentem, nézelődtem, jöttem-mentem inkább csak úgy céltalanul.
Jó volt csak úgy létezni, nézelődni, nem agyalni a napi ezerny....
Szextörténet címkék

cisco | próbák | buszon | néztek | sperma |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.