Megbasztam a rajztanáromat 1.


17 éves srác vagyok, sem kigyúrt, sem kövér.
Rajzszakkörre jártam az osztályfōnökömhöz. Aznap délután a 7 fōs csoportból csak én mentem be különbözō okok miatt. Mikor a tanárnō látta hogy egyedül vagyok, azt mondta, hogy azt csinálok amit akarok, mert így legalább el tudja intézni az osztály ügyeit.
Azonnal elkezdtem fantáziálni, hogy jól megkúrnám, mivel senki nem látja.
Eldöntöttem, hogy pornót fogok nézni. Be is dugtam a fülesemet, elindítottam, egy milf videót. Pár perc múlva arra lettem figyelmes, hogy a tanárnō a vállam maszírozza. Nagyon megijedtem, elraktam a telefonom és felugrottam.
-Miért nem éled át egy milffel itt, miért kell pornót nézned, hidd el sokkal izgatóbb!
-Rendben, de úgy megkúrlak, hogy sose felejted el!
Vadul smárolni lezdtem, majd felfektettem a padra.
Hajni egy kb 40 éves tanárnō volt, gyönyörű fiatalos megjelenés, szōke haj, igazi baszni való kis ribanc.
Kigomboltam a nadrágját és a bugyijával együtt lehúztam róla. Körülnyaltam a punciját, majd levettem róla a blúzát is.
Belenyaltam a forró borotvált pinájába, majdpedig nyaltam faltam, közel az orgazmusig. Amikor elfáradtam, akkor levettem a pólóm és letérdeltettem magam elé:
-Szopjál le te kis kurva!
Megfogta a faszomat és gyengéden harapdálni kezdte, majd tövig bekapta. Szívta, torkozta, verte a dákómat. Amikor éreztem, hogy végem van hanyatt fektettem és az egészet a hasára lōttem.
Picit faltuk egymást, majd mikor újra ált akkor beletoltam a forró pinájába. Misszionáriusba toltam végig, nagyon élvezte. A fülemet harapdálta, karmolászta a hajam, bele-bele túrt a hajamba. 5 perc után elélvezett. Ekkor letérdelt és megbasztam a mellei között, ezután a szájába lōttem egy becsületes adagot.
Fél órát feküdtünk a tanári asztalin egymás karjaiban, és arra a döntésre jutottunk, hogy titkos szexkapcsolatként fojtatjuk minden héten 2 délután.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Kurvák a fotózáson


A fotós elmerengve ült számítógépe előtt. Lassan kattintgatott, lapozgatta a képeit. Egyik keze hüvelyk és mutatóujjával körbesimította vékony körszakállát, majd gondterhelten felsóhajtott és beletúrt rövid, őszülő hajába. Már évtizedek óta űzte ezt a mesterséget, de már az idejét sem tudta, mikor volt ilyen nehéz dolga utoljára.
A számítógép képernyőjén minden egyes kattintásra egy újabb c....

Dávid barátom leszop


Dávid lekapcsolta villanyt és bekapcsolta a tv-ét valami hülye mesét és azt néztük és jointot pár slukk után átadtuk mindig egymásnak. Fű elfogyott feküdtünk az ágyon elkértem távirányítót kapcsolgattam tvét egyszer csak azt érzem hogy egy kéz megmarkolja a golyóimat.


Történetem úgy kezdődik, hogy elmentem dolgozni messze otthontól munkám jó volt nem megerőltető. Így minden ....

Vivien és Apuci kalandja????


Sziasztok Vivi vagyok, és a történetem úgy kezdem, hogy amit most megosztok veletek, az, szóról szóra megtörtént velem!
Tizenhat éves, a koromat meghazudtolóan fejlett, szépnek és csinosnak mondott, vidéken élő másodikosztályos gimnazista vagyok. Apámmal élünk ketten, mivel anyám lelépett!
Anyámat amennyire ismertem, szexuálisan meglehetősen túlfűtött volt. Szerette a pasikat!

Cseresnyéskert


Cseresnyéskert

Öröklött feladatom volt, hogy a környék iskoláiba némi rendszerességgel kiszállítsak különféle eszközöket. Így volt ez a mostani kánikulai napon is, amikor gyerekek már nem voltak az iskolában, csak pár szülő és tanár rendezgetett és készült a vakációra. Az udvaron két túlkoros leányka heccelte alig takart melleivel a két focizó fiút.
Az irodában nem akartam za....

Szüzességem elvesztése szüleim esküvőjén 1.


Pár hónappal a 15. születésnapom élőt volt a szüleim esküvője, ahol összegyűlt a nagy család és én is elhívhattam a barátomat, akivel lassan egy éve vagyunk együtt.
Nagyon vártam már a nagy napot, pedig nem is tudtam, hogy mi vár még rám aznap este. Nem vagyok egy full extrás csajszi, tenyérnyi méretű mellecskék, foghagyma popóm, szép, nem pattanásos arcom és hosszú sötétbarna hajam van, de....

Korhatárok nélkül


Ez is pont olyan nap volt Marianna életében mint a többi. Reggel hét órakor ébresztő az árvaházban, reggeli, szabad foglalkozás. A lány kedvenc időtöltése nem volt más, mint álmodozás a meleg családi légkörről, édesanyjáról, aki születésekor meghalt. Nagyon hiányzott ez a közelség Annának, még legjobb barátnője Dóra sem tölthette be a hatalmas űrt szívében. Ők ketten mindig együtt töltötték a perc....
Szextörténet címkék

játszadoz | falun | tanárnő. | sissy | vigyázni rá |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.