Megbasztam a rajztanáromat 1.


17 éves srác vagyok, sem kigyúrt, sem kövér.
Rajzszakkörre jártam az osztályfōnökömhöz. Aznap délután a 7 fōs csoportból csak én mentem be különbözō okok miatt. Mikor a tanárnō látta hogy egyedül vagyok, azt mondta, hogy azt csinálok amit akarok, mert így legalább el tudja intézni az osztály ügyeit.
Azonnal elkezdtem fantáziálni, hogy jól megkúrnám, mivel senki nem látja.
Eldöntöttem, hogy pornót fogok nézni. Be is dugtam a fülesemet, elindítottam, egy milf videót. Pár perc múlva arra lettem figyelmes, hogy a tanárnō a vállam maszírozza. Nagyon megijedtem, elraktam a telefonom és felugrottam.
-Miért nem éled át egy milffel itt, miért kell pornót nézned, hidd el sokkal izgatóbb!
-Rendben, de úgy megkúrlak, hogy sose felejted el!
Vadul smárolni lezdtem, majd felfektettem a padra.
Hajni egy kb 40 éves tanárnō volt, gyönyörű fiatalos megjelenés, szōke haj, igazi baszni való kis ribanc.
Kigomboltam a nadrágját és a bugyijával együtt lehúztam róla. Körülnyaltam a punciját, majd levettem róla a blúzát is.
Belenyaltam a forró borotvált pinájába, majdpedig nyaltam faltam, közel az orgazmusig. Amikor elfáradtam, akkor levettem a pólóm és letérdeltettem magam elé:
-Szopjál le te kis kurva!
Megfogta a faszomat és gyengéden harapdálni kezdte, majd tövig bekapta. Szívta, torkozta, verte a dákómat. Amikor éreztem, hogy végem van hanyatt fektettem és az egészet a hasára lōttem.
Picit faltuk egymást, majd mikor újra ált akkor beletoltam a forró pinájába. Misszionáriusba toltam végig, nagyon élvezte. A fülemet harapdálta, karmolászta a hajam, bele-bele túrt a hajamba. 5 perc után elélvezett. Ekkor letérdelt és megbasztam a mellei között, ezután a szájába lōttem egy becsületes adagot.
Fél órát feküdtünk a tanári asztalin egymás karjaiban, és arra a döntésre jutottunk, hogy titkos szexkapcsolatként fojtatjuk minden héten 2 délután.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Erotikus történet, a születésnap


Reggel félálomban valami motozást hallottam. Gondoltam megint páromnak van sürgős mehetnéke, így nem törődtem vele különösebben és aludtam tovább.

Egyszer csak arra ébredtem, hogy a fülem nyalogatják, illetve közben a farkamat simogatják, ami már kezdett eléggé merev lenni. A hátamra fordultam és apránként kinyitottam a szemem. Párom közben felém kerekedett és csókot lehelt az ajkai....

Első látásra szerelemVolt egyszer egy lány, Krisztina portásként dolgozott, méghozzá egy leánykollégiumban. 20 éves nagyon szép nő volt (vállig érő barna hajjal, barna szemmel, 174 cm magas és 60 kg-os kisportolt alkattal , 90-es mellekkel és csupasz puncival rendeklkezett) sok kudarcba fulladt kapcsolattal a háta mögött. Volt a kollégiumban egy különös szépség, sokszor elment mellette és rámosolygott, de a sz....

A nővéremmel


A nővéremmel


Üdv mindenkinek. A nevem Gergő ( Geri ), 25 éves vagyok, 180 magas, szálkás izomzatú, nem kigyúrt, a nővérem Vivien ( Vivi ) 27 éves., 175 cm, nagyon dekoratív, gyönyörű nő, hosszú szőke haj, kis göndörséggel a végén, két tenyérnyi kerek, feszes cicik, vékony derék és a ma divatos enyhén széles csípő, kerek, kemény fenék, hosszú formás lábak, helyes, szép arc. T....

Picúr megbaszása


Picúr megbaszása

- Szia! Én vagyok!


- Szia Picúr!


- Hol vagy?


- Buliban.


- Én meg kicsit berúgtam. Gyere értem! Az Operához.


Picúr hangja remegést idézett elõ bennem. Szeretem ezt a lányt, és érzem, hogy õ is vonzódik hozzám, de valahogy nem tudunk összejönni. Elmentem érte az Operához, a....

Pornó fantáziák


Sziasztok .A páromat hosszú éveken keresztül próbáltam rávenni , próbáljuk ki hármasban .Néha már úgy tűnt sikerül,de végül mégsem adta be a derekát.Tehát maradt a fantázia világa/ami valljuk be nem is olyan rossz/ Jó szórakozást -feltéve ha tetszik.

Kedvesem : Te az ágyon fekve kezed ,lábad megkötözve.Egyikük gyengéden nyalja csiklódat s közben finoman ujjaza barlangodat.A másik cs....

Kéjes kalandok - pisiszex


Egy édes kis szőke lány volt, hófehér, selymes bőrrel, szép combokkal és borzasztóan kívánatos popsival, nem is kicsi és nem is nagy cicikkel. Megpróbált mindenféle női praktikát bevetni, hogy visszaszerezzen, miután kidobtam.


Persze engem sem ejtettek a fejemre, igyekeztem a magam malmára hajtani a vizet (vagyis nem csak a vizet), hogy legalább egy kis elégtételt illetve vi....Szextörténet címkék

fizikatanár | szex az isko | bilincs | panni | análisan |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.