Dr.Szex 1. rész


Ami igaz,hogy öreg ember nem vén ember!ami azt illeti,hogy ki az öreg na és ki a fiatal?
Tény,hogy amíg az ember farka meg tud merevedni,na és áll mint a vitorla rúd! Azt hiszem hogy akkor az ember nem öreg! csak az idő halad előre amit nem lehet megállítani ! de ez nem azt jelenti,hogy az ember fia öreg!
Nos most erről lesz szó ! ami velem esett meg!
Ez egy igaz történet ami gondolom mást is érint!
Mint azt ARACZKI valamikor énekelte,hogy nem csak a húszéveseké a világ!
Sajnos engem is elkapott egy betegség s amikor ki
gyógyultam a betegségemből,akkor éreztem úgy magam,hogy teljesen egyedül vagyok !A feleségem már kilenc éve hogy elhunyt , s az ember akkor érzi meg a hiányát mikor a legjobban hiányzik,mikor az ember olyan elesettnek érzi magát!
Hát velem is ez történt !
Kórház elhagyása után elmentem a házi orvosomhoz
és azt tapasztaltam hogy egy másik orvos van helyette !
Kéz csókom dr-nő , most jöttem ki a kórházból s szeretném tudni a továbbiakat,hogy mit csináljak hogyan lesz tovább!
Bemutatkozott hogy ő az új házi orvos Csillának hívják.
Kérdezte hogy el tudom e látni magam,mert ha nem akkor küld egy segítséget ! Az jól jönne de ha maga dr-nő jönne az lenne a legjobb!
Persze én viccnek szántam,s nem gondoltam komolyan !
Ezzel be is mutatkoztunk egymásnak s én elmentem haz!Szerencsére nem lakom messze a rendelőtől így hamar haza is értem !
Jó két óra elteltével valaki csenget!nem tudtam hogy ki lehet az mert nem vártam senkit.
Oda mentem az ajtóhoz s a kukucskálón kinézek és
majdnem el állt a lélegzetem,mert a dr - nő állt az ajtó előtt.Ki az kérdeztem?
ha kinyitod az ajtót meg fogod tudni! Egyből letegezett,s én csak álltam az ajtóban mint egy fasz a hideg vízben !
Na be engedsz végre ?
persze !
A meglepetésemet legyűrve be engedtem Csillát és egyből nekem esett,hogy nem Te mondtad hogy egyedül vagy !
Az igaz hogy én mondtam , csak nem gondoltam hogy ilyen hamar lesz társaságom!
Elmenjek?
Isten őrizz! nehogy elmenj!
Mivel kinálhatlak meg ?
előbb egy székkel!
Majd Csilla le vágódott a fotelba és egyből rátért a lényegre!Mikor voltál utoljára nővel
nézd azért jöttem fel hozzád mert én több mint egy éve nem basztam! A volt pasim egy kurváért elhagyott s én meg idáig nem létesítettem kapcsolatot senkivel! Viszont Te pont kapóra jöttél s azt mondtam magamnak na ez a fasz kell nekem!Honnan vetted hogy én vagyok a Te embered?
Onnan hogy amikor a kórházban feküdtél én voltam egyszer ügyeletben,s akkor láttam,hogy mekkora
a farkad ! s akkor azt mondtam hogy na ez nekem kell.Tudod nem mindenki rendelkezik 25 cm es farokkal! és ezt Te honnan tudod ! éjszaka mikor aludtál lemértem !
Ezt éreztem akkor hogy mintha valaki piszkálna,de nem tulajdonítottam semmi jelentőségét!hát akkor ez volt az a piszkálás?
hát igen még arra is vigyáztunk hogy ne ébredjél fel! miért hányan voltatok? ketten én és a nővér!
Nos akkor most mi az elképzelésed velem kapcsolatban!
hát csak az,hogy szeretnék veled kapcsolatot létesíteni és nagyokat baszni,szopni , nyalni már
ha Te kinyalod az én pinámat én meg leszopom a farkadat ! Ez az elképzelésem ha Te is benne vagy!
Nem zárkózom el a jótól,de nem vagyok egy kicsit idős hozzád?
Az nem jelent semmit,az a lényeg hogy a faszod álljon mikor nekem meg viszket a pinám!

folytatás következik!

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Pajzán népmesék 1.

Az ëccëri kislánnak kezdött a lába köze szõrösönni. Mondja az édösanyjának, az mög asz mondta, hogy az gójafészök. Ëmönt a szomszédba, dicseködött vele a Jóskának. Aszongya a Jóska: – Énneköm vannak kisgójáim, nézzük mög, hogy néz ki a fé-szökbe. Hát mögnézték. Evégezték a mókát, hát a lány örömmì hazasza-lad:
– Jaj, édösanyám! A Jóskának a kisgójáit mögnéztük, hogy ....

Kihúztam a gyufát – bekaptam a szivart


Kihúztam a gyufát – bekaptam a szivart


Bár tilos volt , de azért ment a bagózás a koleszban . Én ugyan még csak elsős voltam , de azért már bagóztam – igaz amolyan kocabagós voltam . Kétszemélyes volt minden szoba , de ezen a hétvégén úgy alakult , hogy a szobatársam hazament , én pedig maradtam . Rá akartam gyújtani , de elfogyott a gyufám . A fenébe , este tíz óra , már s....

Egy külföldi swinger élmény


Tavaly nyáron történt amit elmesélek. Barátainkat több évi rábeszélés után rábírtuk, hogy menjünk Olaszországba nyaralni.Egy kocsival indultunk, s Pesttől Lignanóig egyvégtébe tettük meg az utat.A kempingben két kis házat béreltünk, s úgy terveztük ott maradunk egész idő (10 nap) alatt. Annyi időnk még volt estig, hogy lemenjünk a partra, megmártózzunk a tenger lágy vízében.Másnap korán (kilenc ór....

Isteni a faszod


Isteni a faszod

A történet 17 éves koromban esett meg velem,/27 éve/ a nyári szünetben. Egy barátom szülei szert tettek egy videómagnóra, ami akkor,80as évek végefelé-igencsak ritkaságnak számított még.


Egyszer szólt a haver,hogy menjünk hozzájuk videózni,talált otthon szexfilmet. Mi sem kell több egy ifjúnak,mint az erotika,így el is mentünk,és betettük a filmet.Vo....

Petting a lépcsőházbanEz a nap is olyannak ígérkezett, mint a többi szokásos strandos napok, pancsolunk a vízben, smárolunk és élvezzük a nyarat, de ez a nap más volt a többinél, miután Edina levette a ruciját!
Gyönyörű fehér bikini volt rajta, és mikor megláttam, megszólalni alig tudtam. Szerintem ő ezt észre is vette rajtam, mert elmosolyodott és megcsókolt, de úgy mint még soha. Ekkor már tudtam hogy ....

Leszopom a vevők faszát


Amikor a férfi épp zárás előtt toppant be az üzletbe, azt gondoltam, rögtön rájöttem az ő kis titkára. Csak két hónapja dolgozom a Belles Boudoirban, de ez több mint elég volt ahhoz, hogy felismerjem az először vásárló fürkészi pillantásait és idegességét.
Azzal voltam elfoglalva, hogy meggyőződjem róla, mindent leellenőriztem-e, amit kell és nyugodtan bezárhatom az üzletet a nap végeztével....
Szextörténet címkék

Öltöztet | gecit nyelni | mind a ketten | szex a suliban | szexélményfürdő |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.