Lilla már hatvan éve szeretkezett velünk


1960 augusztus 16 volt az igazi nagy győzelem számomra. Lillával már négy éve volt kapcsolatunk nem rajtunk múlt, hogy tipikus se veled, se nélküled szerelem volt, hiszen abban az időben olyan tévhitek én éltünk, hogy egy férfi legyelegalább öt évvel idősebb, mint a nő. Ezt fokozta apukájának az a vágya, hogy a felső tízezer tagja legyen, aki megtermékenyíti a lányát. Ezért aztán kétszer is talált vőlegényét a lányának, mindketten grófi családban születtek és mindketten örömmel gyakorolták vőlegényi jogaikat. Lilla a jogok gyakorlásáról beszámolt, én pedig a kémia szertár van a csúcsra juttatták, mert a gróf urak ezt nem mindig tették meg. Lilla tehát velem csalta meg vőlegényeit, illetve néhány más férfit. Ő szeretett volna valamely ifjú tanár felesége lenni, de ezek a pasik is csak kielégülésük tárgyának tekintették a szeretőmet.
Én puncik között nőttem fel, unokatestvéreim kényeztetés, majd Lilla kiszolgálása volt az életcélom. Nem gondoltam, hogy valaha a feleségem lesz. Még rövidnadrágos kisfiúk voltunk, amikor éppen "háborút" vívtunk a szomszéd utcában lakó fiúk ellen, és irigyeltük Kocsárd báttyát,hogy tegnap volt az esküvője, és megdughatta a csaj, akit elvett.
Elhatároztuk, sőt erre még is esküdtünk, hogy akinek először nője lesz, az megszervezi, hogy a többi srác is bejusson a puncikába. Én sokáig titkoltam, hogy van csajom, de aztán Béci lebuktatott, mert a váci ligetben figyelmetlenül voltunk.
Másnap Béci félre hívott, és az eskünkre figyelmeztetett. Nem volt mit tenni, tudtam, hogy Lillának tetszik az ötlet, mert Béci két évvel idősebb volt, mint mi. Harmadnap hármasban mentünk a ligetbe, leterített zakómon vette el Béci szűzességét a szeretők, bevallom nagyon izgalmas volt, ahogy a lány kiszabadította alsó testét a fiú reszkető kézzel tölts le gatyáját.
- Kicsit lejjebb, lihegett Lilla, nem ott nem jó, várj, megfogom..
A lány lenyúlt a szótlan izzadó homlokú fiúhoz, megfogta a majd szét robbanó fütyköst, és az hangtalanul elmerült a lányba, a fiú gördült egyet, alig mozdult. Lilla csalódottan lökte le magáról Bécit, aki abban a pillanatban elélvezett, ahogy a lány magába segítette. Én rögtön ráfeküdtem a szeretőmre, és keményen megdolgoztam a reszkető orgazmustól rángó testét.
( Folyt. Köv.)
Beküldő:Klokocow


Szextörténet ajánló:


Egy ágyban két pár


Még a kilencvenes évek elején történt. Feleségemmel közösen gyermekünket lovagolni taníttattuk egy vidéki klubban.Fiatalok voltunk én 30 feleségem pár évvel idősebb, bár ez nem látszott rajta. korának megfelelően jól nézett ki.Remek test átlagos arc.A sexben jól megértettük egymást és sohasem vetődött fel,hogy valami extrát szeretne bármejikőnk.Az említett klubban megismerkedtünk sok emberrel és j....

A céges análszex


Egyazon cégnél dolgoztunk, éppenséggel nem túlságosan magas fizetésért. munkakörülményeink sem voltak fényesek, bár a főnökség ragyogó távlatokkal kecsegtetett bennünket. A távlatokhoz képest majd tucat-magammal szorongtunk a szűk irodahelyiségben - üzletkötők valamennyien -, s szinte másodpercekben mértük az időt, amelyet az egyetlen közösen használt tárgyalóteremben tölthettünk ügyfeleinkkel.

Újévi randevú


A Szilveszteri durranás folytatása (instant, mint a kávé: kibontod, leforrázod, megkavarod, és magadévá teszed)

Helyesebb, mint a fotókon, még én pirulok el a végén, ahogy bemutatkozás közben cseppet sem szemérmesen végigmér tetőtől talpig, míg a fürdővíz nyomaiban tapicskolok egy szál köntösben.

-Egy perc, és rögtön jövök! Addig foglalj helyet - rohanok menedéket és ....

Születésnapi kurválkodás


A szülinapomra azt kértem Ádámtól és Ákostól, hogy mindketten dugjanak meg. Egyszerre. Cukik voltak, mert bár még nincsenek teljesen olyan viszonyban, hogy így megnyíljanak egymás előtt, igent mondtak mindketten, úgyhogy most zajlik a felkészülés.

Jó lesz. Tudom, hogy jó lesz. Nem olyan, mint a pornófilmekben - legalább is nem olyan, mint abban a kevésben, amit életemben láttam. Cs....

Pornó a munkahelyen


Orsolya vagyok 38 éves a férjemmel 7 éve vagyunk együtt. A házasságunk semmi probléma nem volt rengeteget szeretkeztünk imádtam a férjem hatalmas farkát. Egy nap azonban új ajánlatot kaptam...


Jobb fizetés több szabad idő tehát el fogadtam a munkát ami egy fuvarozó cég irodaházában közép vezető szerep volt. Rengeteg férfivel voltam körül véve, de ez elegem egyáltalán nem érd....

Vágyak


...elindultam. Amikor odaértem o nyitott ajtót. A többiek már mind ott voltak. Csak rám vártak, hogy elkezdjük a bulit. A házigazda félre hívott. Sok mindenről beszélt, de én csak egy dologra tudtam koncentrálni. Csábítóan huzigálta a pólóját. A kezével játszott. Egyetlen-az utolsó- mondatát hallottam meg: -huh! De melegem van!- megfogta a kezem, és bevezetett egy szobába. Itt már abszolút nem hal....
Szextörténet címkék

a nejem törleszt | esti séta | kertje | csöpögő punci | szottyadt |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.