Lilla (éppen) hatvan éve szeretkezett velünk.4.


Folytatás.
1960 augusztus 16-án, Ábrahám napján éppen hatvan éve történt. Bandi nem hiába hozott fel bibliai példát, tehát én voltam Ábrahám, Lilla pedig Sára, ez a példa két dolgot is előre vetített, egyrészt amit nem tudtunk előre, hogy Bandit majd református lelkésznek szentelik, és amiben biztos voltam, hogy Lilla sok férfi örömét fogja szolgálni, ha rajtam múlik. Már az előkészítés is izgalmas volt, az eddig megtett út pedig számomra is csodálatos. Leszálltunk a villamosról, és elindultunk a Nagyrét felé. Az úttörő vasút mellett egy padnál megálltunk, leraktuk a csomagokat, Lilla nem űlt le, hátratett keze a kitárulkozást, a feltétlen odaadást jelezte, ebből következtettem, hogy ő is élvezi a helyzetet, tehát máskor is szervezhetnek ilyen kirándulásokat. Néhány év múlva Bandival találkoztam egy isten háta mögötti faluban, örültünk egymásnak, és Lilla még nagyobb örömmel tette szét a lábát egy fél óra múlva, hitvesi ágyunk közepén. No de térjünk vissza 1960-ba.

A szoknya egy gombja mindent látni engedett, ahogy a lány sietősen lépkedett, a blúz sem takart sokat, a sötét mellbimbók, hol az egyik, hol a másik kilibbentek a blúz alól, ez roppant tetszett a fiúknak és körbe körbe előzték kedvesemet, akinek a gyönyörű fekete szőre is ki, ki villant a fehér combok között.
Egy idős pár pihent az egyik padon. A nő felháborodva jegyezd meg:
- Ez a kis kurva meztelen mászkál ennyi fiú között.
- Jó, jó, csitította a párja, hiszen erdőben vagyunk..
- Bazmeg ez irígykedik nevetett Béci.
- Gyönyörű a mindenki arája Sára izéja, sóhajtott Kocsárd.
Én sietősre fogtam a dolgot. Nem válaszoltam a nőnek, csak halkan jegyzem meg, nem kurva,
Józsi eddig szótlanul ment.
- A csöcse is szép nem csak a nunika szöre.
- Bazmeg, mikor érünk oda.
- Fiúk, már csak kétszáz méter - magyarázzam - és a megbeszélt sorrendet Lilla kérésére megváltoztatjuk, tehát én elmondom a szabályokat, és nem Béci lesz az első, aki már ugye nem szűz, hanem Bandi. Hogy Béci ne sértődjön meg, vígasztaltam egy kis ferdítéssel:
- Lilla azt mondta, mikor szeretkeztek, hogy a Béla olyan volt, mint egy szilaj bika. (Igaz Lilla ezt úgy értette, hogy a bika felugrik a tehén hátára, a vékony faszát a nősténybe dugja, kettőt lök és máris leszáll, Béci is lökött kettőt és máris beleélvezett Lillába.) A lány fel sem fogta, máris vége volt. Később nem is hívtuk vendégségbe, szerencsére hamar megnősült a fiú. Bár a Nagyréten okozott némi meglepetést Béla barátom.
( Folyt. Köv.)

Beküldő:Klokocow


Szextörténet ajánló:


Csak úgy ott hagyott


Rudolf kinyitotta szemeit. Egy fura helyen találta magát. Egy idős bácsi nézett rá. "Mit tettél fiam? Eltört a medencecsontod és , nos, fura körülmények között találtunk..." Rudolfnak eszébe jutott az a délután, amikor Iza egy izgalmas, bár kártékony élményben részesítette. "Szeretnék egy távoltartási végzést kérni..." szólt halkan a fiú. "Én az orvosod vagyok, nem az ügyvéded" mondta a doktorúr.....

Egy idegen ráverte a faszát a csajomra


Niki soha nem bír magával. Bárhol és bármikor képes pattanásig feszíteni a húrt. Olyanokat csinál, hogy toljuk a kosarat az áruházban, hátulról nekem dörgölőzik és rákezd mennyire kúrhatnékja van, mennyire kívánja a kemény faszt, legszívesebben mindenki előtt leszopna persze hogy csak én halljam. Azt élvezi hogy álló farokkal sétálgatok a boltban. Jó érzés meg minden, de egyrészt ezt mégse vállalh....

Diákévek, és a szex


Utaztatok már tömött autóbuszon? Hát nekem kijutott a jóból. Középiskolás koromban kollégista lévén rengeteg időt töltöttem utazással és főleg autóbuszon. A vasárnap esti visszautazások a koleszba, olykor-olykor rémtörténetbe illő események közé tartoztak. Azok, akik belekóstoltak a kollégiumi élet rejtelmeibe, valószínűleg megértik, mire gondolok. Viszont, ami negyedikes korunkban történt velem é....

Maszturbálás közösen


Fekszünk egymás mellett az ágyban és a szexről beszélgetünk. Arra terelődik a téma, hogy korábban ki mennyiszer, milyen rendszerességgel maszturbált, illetve hogyan csinálta.

Elmeséli, hogy ő nagyon gyakran magához nyúlt, és az volt a legjobb, amikor a csiklóját kényeztette. (Ez a mai napig így van :P )

Mesélek neki én is; napi három a rekord, de ezzel középiskolában ....

Szolgáló lány, bdsm


Egy farsangi estén ahol a szebbnél szebb jelmezek bemutatásra kerül.
De azon az estén... megjelent egy titokzatos lány, kinek felszolgáló ruhája volt.
A szoknya rövidkés régi idők hangulatát vissza idézve ki látszott belőle feneke, amit termesztésen nem is bántak a fiatal emberek, kiknek arcán kicsi kaján mosoly.
A felszolgáló nőt úgy hívták Erika, alaposan oda figyelt alakjár....

Iskolai vizsgálat


Sziasztok, először is mesélnék egy kicsit magamról. Idén múltam 32 éves és még mindig egyedül vagyok. Nem vagyok csúnya, rendben tarom a testem is, csak valahogy sosem jön össze semmi. Egy iskolában voltam keddenként védőnő, meg angolt korrepetálok, szóval még rendes munkám sincsen, bár megélek rendesen. A történet egy keddi napon kezdődött... Álmosan keltem fel, ma vizsgálat lesz a suliban. Meg m....
Szextörténet címkék

alvás közben | szünidő nénikémmel | kék harisnya | hipnotizált | lendület |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.