Lilla(éppen) hatvan éve szeretkezett velünk 5.


Tehát Bandi lesz az első. Bandi láthatóan büszkén sétált, barna haja izzadt arcára tapadt ingét kigombolta, és kilátszott, mennyire szőrös a melle. Lillát ez ha lehet, még jobban felizgatta, de csak annyit tett, hogy amint elé került a fiú, megsimogatta a nadrágját. Bandi nem fordult vissza, de mintha még pirosabb lett volna az arca.

Bálint hozzám fordult: Tóni seggbe lehet dugni, mert a múlt héten láttam egy filmet, nem sokat mutattak a nőből, de mondta, hogy ne legyen gyereke, a popsiba dugja a férfi.
- Nem szabad.
- De hát gyereke lesz Lillának bazmeg, és akkor ki lesz az apja. Vágott közbe Béla.
- Nyugi, már van olyan tabletta, hogy akárhányszor megdughstod a csajt, akkor sem lesz terhes, én is naponta többször megbaszom és mégsem lesz gyereke.
- Fiúk ne beszéljenek ilyen durván. Fordult meg Lilla, a hirtelen mozdulattól teljesen szétnyílt a szoknyája, és gyönyörű fekete háromszög tárult elénk, és a kisajkak mintha csúfolódnának, kissé kitüremkedtek a ritka szőrű nagyajkak között, egy pillanatra a nap fénye is megcsillant a punci alján,
- Bálint felkiáltott:
- Akkurva, de szép pina.
- Kussoljál már, ne légy trágár, utasítottam rendre a fiút, aki éppen a farkát igazította a szűkké vált nadrágjában.
Megérkeztünk, leterítettem a zakómat, mert azt hazudtam otthon, hogy színházba is megyek.
- Fiúk üljetek le, tehát elmondom a szabályokat.
- Tegnap is elmondtad, bazmeg vitatkozott Béla.
- Az tegnap volt.. Tehát mindenki, akit szólítok először megnézheti, milyen egy női nemi szerv.
- De hivatalos a doktor úr! Bandi látható izgalommal nézett rám, mindenki látott már fényképet....
- Na mutasd meg hol a luk...Vigyorogtam Bandira..
Bandi tétován mutatott a csikló felé, amely egy kissé kiemelkedően, mint egy kis fütyi mosolygott ránk.
- Na erről beszéltem. Más az elmélet és más gyakorlat. Lilla majd vezeti a kezedet, és a farkadat is, közben kissé szétnyitottam a kisajkakat amelyek széle szürkés barna volt, beljebb pedig elővillsnt a rózsaszín, majd egyre pirosabb, csillogó vagina bejárata.
- Nézda, cuni. Suttogta Bandi.
- Akkurva, ez aztán pina. Bálint vörös arccal bámult a lány lába közé.
- Szívecském elég lesz megfagyok. Szólt idegesen Lilla, akiről közben én mindent levettem.
- Jól van, csak még annyit, ha bedugtátok a farkatokat, tilos kivenni, ha érzed hogy jönnek a magvaid.
- Aranycseppek...lihegett a lány.
- Ha kezd összemenni, kiszállhatsz. A kisajkakig, kihúzhstod, ujjammal mutattam, meddig Lilla összetándult, látjátok ez a mozgás is élvezetet okoz a nőnek, tehát eddig kihúzod, és azonnal lökd be amilyen mélyre tudod.
- Na gyere Bandi, több szöveg nincs, tárta szét lábait kedvesem, miközben hanyatt feküdt.
( Folyt. Köv.)
Beküldő:Klokocow


Szextörténet ajánló:


Egy falusi szex történet


Unokahúgom kíváncsi belevaló kis muff. Korán elkezdett érdeklődni a másik nem iránt. Gyakran leskelődött, kukkolt. Persze úgy gondolta nem vettem észre, de nem akartam lebuktatni a kis drágát!
A történet ott kezdődik, amikor nővérem lepasszolta nálunk a lányát. Akkor 15 éves volt. Elvonultam a szobámba, hogy eljátszadozzak magammal. Az ágyam az ajtóval szemben van így ha a kulcslyukon kukuc....

A faszpumpa


Barátokkal mulattunk egy kis kocsmában. Jól éreztük magunkat, hiszen régóta ismertük egymást. Fogyott a sör és a hangulat is fokozódott. Téged már az érkezésünk pillanatában kiszúrtalak. Figyeltelek és reméltem, hogy észreveszed, hogy nézlek. Néha találkozott is tekintetünk, de az idő múlásával sem éreztem, hogy igazán felfigyeltél volna rám. Már indulni készültünk mikor észrevettem, hogy nézel, t....

A szobatársamnak ezúttal hangosanszeretem nője van


- Nyald még ott! Iheegheen még! Még! Harapd a mellem is johóó! Gyeree…
Erre ébredtem. A szobatársamnak ezúttal hangosanszeretem nője van. Irigységet, felháborodást és zavart érzek, holott ők zavartak fel, ha nem is a legszebb álmomból. Ha már így van, húgyoznom kell… Meghúzom magam, várom a végét diszkréten.
- Nem az a luk az teee – kacag a nő. – arra…neeem naa. Add ide majd én! Most....

Baráti fürdőzés


Szia, a történetem köztem és a volt barátom között játszódik, akivel 4 hete szakítottam. Másfél hónapot jártunk, de kellőképpen egymásba szerettünk. Imádtuk egymást. Sose szeretkeztünk, csak a pettingig jutottunk el. Múlthéten szombat reggel csörgött a telefonom. Ő volt az. Mondta, hogy menjek ma fel hozzá dvd-t nézni. Mivel jobb dolgom nem volt, így hát felmentem hozzá. Igaz a szakításunk után mé....

A barátom haverja


Ha tudtam volna, hogy ez lesz a malac SMS-ekből, az ártatlannak vélt flörtölgetésből a pasim barátjával... Lehet, hogy akkor sem tettem volna másképp?

Jó néhány hónapja évődtünk már egymással párjaink tudta nélkül, minden találkozásunkkor izzott a levegő, bele sem mertem gondolni, mi történne, ha kettesben maradnánk. Ezzel a gondolattal sokszor eljátszottam, de szégyenkezve magam el....

Leszbi pornó


Cassandra Gaetani délután ötkor lépett be az irodaház kétszárnyú üvegajtóján. Mielőtt még belépett volna, gyorsan szemügyre vette a tükörképét és elégedetten nyugtázta, hogy a külsejével még mindig minden a legnagyobb rendben van. Erre nagyon büszke volt. Harminchat évesen is felvette a versenyt a huszonéves nőkkel. Tizenkét éves korától kezdve versenyszerűen táncolt és bár a versenyzést abbahagyt....
Szextörténet címkék

vágyaim nővérem | pest | perverz incest | mikor reggel eljöttem | 14 é |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.