Tényezők


Be kell látnom, hogy nem mindig történnek úgy a dolgok, ahogy én szeretném. Bár jó nekem, és nem bánom, akármit is tettem, de ez most komolyan elgondolkodtatott. Kedden Találkoztam Botonddal, aki kicsit furcsa volt. Egész este puszilgatott és marasztalt, hogy aludjak nála. Nem akarok belebonyolódni.
Nem az.. mert jófej és tudnék szerelmes lenni. Csak egyszerűen nem akarok.
Félek az egyetem alatti komolyabb kapcsolatoktól.

Tudom, hogy mi folyik itt. Benne vagyok és látom, hallom, érzem.
A lakótársam is itt lett szerelmes. Dia.

Furi, mert Dia is egy magabiztos és szexéhes ribanc, aki leszopott minden jöttment fazont az Összjogász bulikba. Nem azért, mert bármit várt cserébe. Csak szereti.
Mi ketten egyformák vagyunk.

Aztán jött egy csávó, aki levette a lábáról. Nem volt a srác nagymenő gazdaságis vagy külkeres, csak egy bölcsész, egy 25 éves szűz. Dia belezúgott. Talán a pattanásai és a furcsa bajsza tette izgalmassá a gyereket, de Dia odáig volt érte. Fél évig voltak együtt. A csávó, miután megízlelte a punci ízét, más ribancok után nézett. Különös, mert ronda volt, de volt benne valami ami vonzta a csajokat. Vagyis a ribancokat. Engem nem izgatott fel, pedig benne lettem volna egy hármasba.

Szóval a lényeg, hogy Dia kiborult, halasztott 2 szemesztert és hazaköltözött Szarvasra. Ez nekem nem hiányzik az életemből. Karrierre vágyok és utána jöhet a többi. Nem sietek. Nem hagyhatom, hogy ledöntsenek a lábamról...

Botond furcsaságai kedd este annyira kikészítettek mentálisan, hogy felüdülés volt egy igazi bunkóval találkozni szerdán. Az exemmel, Zolival. Nem volt annyira tartós kapcsolat, de annál élvezetesebb. Őelőtte még volt egy másik exem, aki szintén egy tősbunkó volt, de Zoli, az Zoli. Vele volt az első igazi hatalmas orgazmusom és sok mindenre megtanított. Vagány csávóka volt. Érdekes volt újra látni.
Valahogy megkomolyodott.
Rendben tartja magát és már nem szakadt rocker.
A segge még most is kiváló és a szemei...imádtam mikor elétérdeltem és fel-fel néztem rá. Vadítóan KÉKek!
Egy kávézóba mentünk, ahol egy párként kezelt minket a személyzet.
Szerelmes voltam belé.
Régen.
Kicsit hiányzik az érzés vagy ő maga vagy nem tudom.
Kipróbálnám újra, hogy milyen vele együtt.
Mármint az ágyban! :)
Már majdnem rávettem magam, hogy megkérdezem, hogy mit csinál a hétvégén, de ekkor benyögte:
- Képzeld eljegyeztem Andit!

HOGY MIVAAAAN? 23 éves vagy, nem gondolod, hogy még ráér egy kicsit a házasság. Meg amúgy is. Nem is szereted a csajt, csak megszoktad, hogy melletted van. Engem vársz. Rám vágysz. A forró és nedves puncimra, amely annyi melegséget és szeretetet adott neked, nem úgy mint az a hisztis sárkány, aki a fizetésed felét megeszi.

Kibuktam. Túl jó pasi. TÚL! Természetesen ezeket nem vágtam a fejéhez. Csak magamban pöfögtem.

-Áhh...igen? Nem túl korai? - kérdeztem elhalkulva.
- Már egy ideje együtt vagyunk és hát.... a szüleinek is bemutatott.
- Jah..neked ennyi elég egy lánykéréshez?
- Jófej. Jól kijönnétek.
- És te szereted?
- Ő szeret...
- Nem válaszoltál a kérdésre.

Csend.

- És te őt bemutattad otthon?
- Nem!

Zoli mindig szégyellte a szegénységét mások előtt. Ő kitört otthonról és a mélyszegénységből. Én voltam az egyetlen, aki előtt ezt felvállalta. Ez a kapcsolata valószínűleg sosem fog megérni rá. Kiábrándító.
Szomorú lett. Látom rajta. Egy könnyedebb témával dobtam fel a beszélgetést, majd újra jó kedvre derült. Mintha valamit titkolna. Nem kérdezek rá. Nem az én dolgom. Meg amúgy is. Örülök neki, de mint mondtam, nem akarok komolyat. Kávé után felajánlotta, hogy hazavisz. A parkolóból egy csillogó BMW-hez vezetett. Ledöbbentem, hogy idáig vitte. Büszke voltam rá és egyben sajnáltam, hogy a múltját hordozza magával. Az úton még beszélgettünk és sokat nevettünk. Leparkol.
- Köszi, hogy elhoztál. Egy élmény volt újra látni.
- Szívesen. Ezt többször csinálhatnánk! Jó veled.
- Veled is jó...

Csak néztük egymást. A sok emlék, a közös élmény előtört. Nekem esett. Vadul csókolóztunk az autó első ülésén. Mint a rég nem látott szerelmesek, úgy estünk egymásnak. Még alig ért hozzám, de már felnyögtem. Ezt mindig imádta. Pedig ezt ő hozta ki belőlem. Pillanatok alatt elöntötte a nedvesség a bugyimat. Tudtuk, hogy nem szabad. Tudtuk, hogy baj lesz. Érzéki volt, mint régen és figyelt rám. Nagyon is.
Most úgy érzem, hogy képtelen lennék írni róla. Akár csak egy sort is. De megteszem. Mert megakarom!

Forgatta a melleim a tenyerében. Régen csinálta már ezt valaki. Szerelmes férfi feltüzelt lángjaként. Úgy érzem, hogy a lelkünk egybeforr. Lelki társak voltunk vagyunk, csak elrontottuk. Csókolózás közbe arra gondoltam, hogy talán újrakezdhetnénk, hogy talán idő kellett és megérett a kapcsolatunk a Happy End-re. Hogy talán örökre együtt leszünk.

Kb. fél óráig a kocsiban ültünk és vadul csókolóztunk. Közbe hezitáltunk. menjünk fel! ne menjünk!
Végül felmentünk.
Szenvedély volt a köbön.
Egy elmorzsolódott szerelem visszhangja.

Bementünk a hálóba, ahol óvatosan vetkőztetett le. Már itt tudtam azt, hogy ebből nem orbitális kefélés lesz, hanem valódi szeretkezés. Ahogy bontottam ki a nadrágjából, csak remélni mertem, hogy ugyanolyan kemény és vaskos, mint régen. Megfogtam a tömör, izmos farkát és úgy leszoptam, hogy a lába is beleremegett. Óvatos velem. Pedig tudja, hogy keményen is szeretem a szexet. De ez most más. Ilyenben még nem volt részem. Gyengéden dugta az ujjait belém. Izgatott. Lassú volt. Kivárta a legjobb részetek. A legjobb jeleneteket. Teli nyelvvel nyalt ki és szuperlassan, amitől órákig nyögni tudtam volna. Hanyatt vágódott. Követelőzően nézett, hogy azonnal pattanjak rá. Óvatosan beleültem. Ahjj... az a vastag farka. Hirtelen elmentem. Mosolyog rajtam.
Ismeri minden porcikámat. Tövig érkezik. Újra elmentem. Gyorsít kicsit, de csak lazán. Majd hirtelen belémvágja az ökölnyi vastag péniszét. Már harmadjára élvezek el. Tudja mit szeretek. Sikítani szeretnék. De nem lehet. A rohadt szomszédok miatt! Kívánom még mindig. Azt akarom, hogy egész éjjel ezt csinálja. Élvezi, hogy élvezem a termetes farkát. Jön a negyedik orgazmus. Már az ájulás kerülget. Túl jó az ágyban. Szexisten. Vagy csak tényleg ennyire ismer. Rám fekszik. Ő is hangos és én is. Igen! Élvezzük egymást.

Majd hirtelen megcsörrent a telefonja..
Kértem! Valóban nagyon kértem arra, hogy ne vegye fel, de felvette! Még nem fejeztük be...
- Szia! Igen már úton vagyok csak.... őő... elhúzódott a kávé...őőő.... Márkkal.


erotica_by_brilla-d3jdy9o.jpg
Köszi! Azt hittem, hogy valamennyire őszinte a csajjal és hogy legalább annyit elmondott neki, hogy lányismerősével találkozik. De mit várok egy bunkótól? Egy igazi bunkótól. Eszembe jutott, hogy miért is lett vége annak idején a kapcsolatunknak. A temérdek hazugság emésztett fel minket. Hirtelen és megsemmisülve éreztem magam, miután a realitás földjére érkeztem újból. Azonnal elillant a rózsaszín köd és a szürke, sötét hétköznapok vettek hatalmukba.

Ledobta magáról a gumit, nyomott a homlokomra egy puszit és elintézett egy "Jó legyél!" dumával. Jó. Legalább megkímélt a kínos "Majd hívlak!" vagy a "Újra pótolunk" szöveggel. Kiráz a hideg. Nem bánom, hogy megtörtént. Legalább egy kis ideig nem fog hiányozni. A csajt sem sajnálom. Ha ilyen hülye, hogy nem veszi észre, hogy egy megrögzött pinamániással van együtt ( pinamániások azok, akik nem tudnak egy nővel beérni, és mindig új csajt keresnek) akkor így járt.

Mikor mi együtt voltunk, akkor a szemem előtt hívott el randizni egy csajt. De persze én sem hagytam magam. Ki is dobtam a picsába, akármennyire is szerettem. Tényleg lelki társak voltunk. És ő is szerelmes volt belém. De pinamániás. A Pinamániásakon nem lehet segíteni. Egy ideig megváltozhatnak, bár ezt inkább a mánia elnyomásának könyvelném el, de életük végéig ilyenek maradnak. Előbb vagy utóbb kibukik belőle. Ez van. Ha van csaj, aki ezt elfogadja, akkor innen is Puszi neki és Respect, de én sajnos nem vagyok az a fajta. És Andi sem az. Mert ha az lenne, akkor Zoli nem titkolná, hogy csajokkal is kávézik. Ami tényleg kávénak indult, csak átváltott valami másba. Sajnálom egyébként, mert ez az anyakomplexus egyik jellegzetessége.

Gondolkoztam azon, hogy felhívjam-e Botondot, hogy neki van-e kedve befejezni azt, amit Zolival félbehagytunk, de inkább arra döntöttem, hogy egy kínai leves és valami szar amerikai vígjátéksorozat társaságában töltöm a szerda estémet.

Jó most egyedül. Elmerengve. Régen cigiztem, de Zoli után a cigiről is leszoktam. Most mégis kívántam egy szálat a régi idők emlékére. Kimentem az erkélyre. Az esti fények, az Őszi esti fények valahogy mindig lázba hoztak. Innen beláttam a környéket és hallottam az átlagemberek beszélgetéseit. A velem szembelevő lépcsőházban kefélnek. De nem zavartatják magukat mások előtt. Szerintem drogosok. A kukasoron hajléktalanok túrnak. Sajnálom őket. Azért is, mert nem láthatják az esti fényeket, mint én. A szomszéd épületben gyereküvöltés. Kis cukik. Messzebb már rendőrautó szirénázik. A ház előtti parkolóban egy kutya ugat. Ezeket elolvasva mindenki másképp képzeli el a kilátást amit én látok, a kutyát, a baszókat szembe, az őszi színeket és a fényeket. Az ősz és a cigi is egy szimbólum. Az elmúlás és elillanás szimbóluma. Mindkettő megmutatja, hogy milyen esendők vagyunk


Szextörténet ajánló:


A szipus ribanc


Élményre vágytam és ilyen alkalmakkor szinte mindegy volt, hogy fiús, vagy lányos kalandot élek meg, az élmény volt a fő, mert hiszen "tilosban" jártam, mivel rendesen volt barátnőm. Mégis, néha nem bírtam magammal és muszáj volt elindulnom vadászni. Rendszerint ilyenkor a homo-pályán indultam el, mert a hetero-oldalamat jórészt kiélhettem a csajommal. Ráadásul azt tapasztaltam, hogy ezen a téren....

Kamu szextörténet


Azért csak idézőjelben írtam a címet, mert ezt az asszonyt, nekem lányt, már szinte gyerekkora óta ismerem. Nem tagadom, hogy nekem is tetszett, de én hozzá, még elég fiatal voltam, ami az ábrándozásaimban, és a pöcsömmel való játszadozásokban merült ki, miközben rá gondoltam. A nyáron, véletlenül megláttam őket egy strandon a barátnőjével. Persze, nem viseltek felsőt, és szerintem ők is"kiböktek"....

Egy külföldi swinger élmény


Tavaly nyáron történt amit elmesélek. Barátainkat több évi rábeszélés után rábírtuk, hogy menjünk Olaszországba nyaralni.Egy kocsival indultunk, s Pesttől Lignanóig egyvégtébe tettük meg az utat.A kempingben két kis házat béreltünk, s úgy terveztük ott maradunk egész idő (10 nap) alatt. Annyi időnk még volt estig, hogy lemenjünk a partra, megmártózzunk a tenger lágy vízében.Másnap korán (kilenc ór....

Két kurvával egyszerre


- Hogy a csudába kerültem ide? - kérdeztem magamtól immáron sokadszor, amikor álmélkodva körülnéztem a hatalmas rózsadombi kúria gyertyafényben úszó tágas szalonjában. A barokk stílusú berendezés legalább annyira szokatlan volt, mint amennyire érdekes. Ezerszer láttam már ilyet múzeumokban, itt viszont emberek éltek. Emberek, akik a fényűzés minden lehetőségét kihasználva összekötötték a kellemese....

A családi xxx buli


Szeretem az önkielégítést. Mindigis csináltam és fogom is. A baszás sohasem izgatott annyira, mint amikor magamnak verem a farkam. Ugyanígy a szopás sem. Pedig dugtam már jópár igenjó picsát is és le is szoptak már jónéhányszor, de az élvezet, amit magamnak tudok nyújtani, az semmihez nem fogható. A faszom sokkal keményebbre és nagyobbra nő, amikor magamnak csinálom. Maga az orgazmus pedig sokkalt....

Fölösleges aggodalmak


Utolsó vizsgámat szeptemberre halasztottam, Judit ugyanarra a vizsgára készült. Találkoztunk valami jegyzet miatt, nem a saját lakásán, hanem egy vizsgára-készülés céljára kölcsönkapott lakás előtt. Ő egész idő alatt izgett-mozgott, nem bírt nyugton maradni, szinte vonaglott a teste, láttam rajta, hogy szexvágy gyötri, de nyilván nem akart egy nem e célra kölcsönadott lakásban erkölcstelenkedni, e....Szextörténet címkék

utáltam | eres fasz | spárta | megraktak a buliban | tesi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.