Lilla hatvan éve szeretkezett velünk a Nagyréten 6.


Lilla megúnta az előadásomat, és hanyatt várta, hogy Bandi a lába közé térdeljen. Gyönyörű puncija csillogva nyílt egy kissé, a fekete szőrök között a kisajkak csúfonfárosan emelkedtek ki a göndör bozótból, mint az óvodások amikor veszekednek A barnás szegélyű nyelvecskék beljebb rózsaszínben csillogtak a puciban amely mélyvörösre váltott, Lilla azt szerette, ha nyelvem ezt a számomra is izgató részt nyalta, a csikló csak a bejárat megnyitása során kapott egy két nyalást, aztán már a tarkómon éreztem a lány kezének nyomását hogy ott benn, a jó ízeket adó mélységbe dugjam a nyelvemet. De most másra várt izgalmát mutató nedvességgel, Bandi furcsa bunkóját figyeltük valamennyien. A lány arca meglepetést mutatott, mert a dús szőrök közül egy vékony henger indult, majd a hátra húzott bőrből egy tompa kétszer olyan vastag makk bukkant elő, amelynek pereme lilás vörösen mint egy kobra csuklyája nézett ki.
- Gyere közelebb lihegett Lilla. Kezével a fura bunkó felé nyúlt Bandi előrébb csúszott elérte a nedvesen csillogó kisajkakat, a lány végre megmarkolta a bunkó vékonyabbak részét, és a bejárathoz dörzsölte.
- Ahh a mennyország! Lihegett Bandi.

- Basznak, sóhajtott Józsi.
- Várj, még nincs benn, nem fér bele, intett Béla aki már járt Lilla puncijában, tehát profinak tartották a többiek.
A lány a másik kezével a nagyajkakat igazította, mert érezte, hogy begyűrődött a tompa farok nyomására a puncika. Egy pillanat múlva felnajdultak mind a ketten Bandi elvesztette szüzességét.
- Megvan a tizedik. Suttogtam szerelmem fülébe, majd elhelyezkedtem, hogy lássam, mikor élvez Lillába a fiú, aki már férfi. Lilla megemelte derekát és a bunkó teljesen eltűnt a lányba.
Béla közelebb húzódott megfogta a lány égnek emelt bokáját, és a fülembe súgta, hajnalban megfogadtam a tanácsokat és kétszer kivertem...
A többiek is követték Bélát Józsi a lány mellét simogatta, Bálint a popsi lukát fedezte fel, Kocsárd pedig a nyelvét nyomta a lány szájába.
- Nyomjad, kedves szabadította ki a nyelvét Lilla a mohó fiú szájából Bandi teste csattanva döfködte a jajgató lány testét.
- Mi baja van? Rémült Józsi.
- Csak élvez, válaszolt Béla.
Lilla szemei elhomályosultak, fejét jobbra balra forgatta, hasa rándulva jelezte orgazmusban fetreng kedvesem.
Béla megcsókolta a lány lábát, keze gyorsan járt a fekete szárú, jobbra görbült farkán.
- Majd te jössz! Csak élvezzen el a Bandi.
- Jól bírja, ő is kiverhette...
Bandi és Lilla mozgása gyorsult izzadt testük ütemesen csattogott, aztán a fiú lassult, Lilla pedig erőteljes mozdulatokkal szinte megfejte a srácot, én pedignéztem, hogyan kerül át a Bandi magja kedvesem sikoltozva élvezkedő testébe.
Bandi nyöszörögve tűrte a lány altestének mozgását, majd lefordult, és Lilla mellett elterült. Azt láttam hogy kedvesem nem tudja hol van mellei fel alá járnak lábai kinyújtvs, a fiúk keze egész testét bejárjàk, de ő nem reagál, csak amikor Béla megemeli a lány combjait, farkát oda illeszti a vagina kerekre nyílt szájához, és egy mozdulattal bejut a barátnőm alélt testébe.
- Béla óhh ez igen nyöszörög egy idő múlva a lány az egyre gyorsabban mozgó fiú lökéseit egyre lelkesebben viszonozva.
- Te jössz, fogtam meg Józsi vállát, amikor Lilla ránduló teste jelezte, valahol a mennyországban van újra. Béla kis mozdulatokkal terelte át nedveit Lillába.
A vörös fejű fiú oda térdelt, ahol már két barátja vitézkedett a szőrös fenék közeledett a széttárt combok közt egyre tágabb vaginához, Lilla közben a mellette heverő Bandi kezét fogva feküdt. A fiú rövid, vastag vörös fejű vesszője elérte a bejáratot egy pillanat múlva már a cuppogó pinában volt.
- Tizenegyedik, jelentettem Lillának, aki persze jobban tudta, mint én, hogy a fasz a testébe jutott, majd A forró ondó elöntötte a vagináját én pedig úgy éreztem mindjárt szétrobbant a farkam.
Bálintnak intettem, amint Józsi lefordult kedvesem izzadt testéről, zsebkendővel megtöröltem a fehér folyadékot csorgató puncit.
- Várjatok, pisilnem kell, ült fel Lilla. Bálint pedig meztelenül várta hogy sorra kerüljön, a köldökét verte a felfelé görbült farka, elindult a lány után, az ösvényen a bokrok közé. Hátulról megölelte a lányt megfogta mindkét mellét. Lilla megállt, fenekét oda szorította a fiúhoz, majd kissé előre hajolt és a merev dákót lefelé hajlítva, magába igazította. Mi pedig ott álltunk kevés ruhában meg akartuk nézni, hogy Lilla hogyan pisil, de tudtam, hogy a lány kedvenc póza a hátulról fögés, oda léptem, ért tudtam hogy elalélhat és a fiú esetleg nem tudja megtartani
Beküldő:Klokocow


Szextörténet ajánló:


Erotikus sztori VI.


A szőke nő igézően a férfira mosolygott. Cicás mozdulattal hozzábújt, száját csókra kínálta fel. Vadul csókolózni kezdtek. A férfi keze belemarkolt a nő vörös miniszoknyába bújtatott, feszes fenekébe. Ujjai becsúsztak a szoknya alá, simogatták a fekete tanga körvonalait, gyúrták a húst. A nő hátra hajtotta fejét, és nevetetett, láthatólag élvezte az érintést. A férfi előre hajolt, csókolta, nyalog....

Szex iskolaköpenyben


Megismerkedésem Ágival a véletlen műve volt. Akkoriban a vasútnál dolgoztam, mint pályakezdő és az egyik áprilisi reggelen felfigyeltem egy alacsony, de kimondottan szép lányra. Nagyon izgatta a fantáziámat, mert ettől kezdve minden nap rendszeresen figyelemmel kísérhettem indulását, illetve megérkezését, mert bejáró középiskolás volt a szomszéd városba. Törtem is a fejem, hogyan kerülhetnék vele ....

Spriccelés az albérletben


Az alábbiak 2010 januárjában-februárjában történtek, pár hónappal azután, hogy munkahelyemen – a gazdasági válság begyűrűző hatásaként – jelentős létszámleépítést voltak kénytelenek bejelenteni. Akkoriban 24 éves voltam, az volt az első munkahelyem, „majdnem friss diplomásként” meglehetősen kellemetlenül jött a dolog, ráadásul a barátnőm pár héttel korábban ejtett, szóval boldogság-indexem ama biz....

Lucas olajos fasza


Másnap reggel Stella telefonált, hogy estére megjön, és érdeklődött hogy minden rendben e van. Természetesen a válaszom igen volt…gondoltam nagyon is rendben. Benéztem Mariann szobájába de még aludt. Akkor van időm reggelit készíteni, gondoltam megnézem Lucas mit csinál.
Ő már nem aludt az ágyán ült és valamilyen lapot nézegetett. Mikor beléptem, láttam hogy bedugja a paplan alá. „Jó regge....

Jol sikerült allasinterju


Jelentkeztem egy szamomra megfelelö allashirdetesre amit egy ujsagban talaltam. Jol hangzott, eleg jo volt a penz es a munka is megfelelö volt szamomra. Nem mondom hogy könyü de izgalmas, egy raktarban kellett a logisztikat csinalnom, tehat olyan irodista de emellet meg pakolnom is kellett. Szerecsere videki lany vagyok nem esem ketsegbe egy kis fizikai munkatol. Nos elmentem az interjura, ami 9 o....

28 évesen vesztettem el


A szüleim elváltak, nem volt apafigura az életemben, ezért azóta, mióta az eszemet tudom a társam keresem. Egy férfit, akire fel tudok nézni, aki férfias, gondoskodó és, akinek teljesen kitárulkozhatok. 28 éves voltam, mikor megismertem őt. Pont olyan volt, amilyennek megálmodtam kiskoromban. Már az első találkozáskor megfogott a férfias küllemével, a változatos beszédével és azzal az érdeklődésse....
Szextörténet címkék

dohányzó | szex harom tinilannyal | oma | apatejet | néni |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.