Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Lilla hatvan éve szeretkezett velünk a Nagyréten 6.Lilla megúnta az előadásomat, és hanyatt várta, hogy Bandi a lába közé térdeljen. Gyönyörű puncija csillogva nyílt egy kissé, a fekete szőrök között a kisajkak csúfonfárosan emelkedtek ki a göndör bozótból, mint az óvodások amikor veszekednek A barnás szegélyű nyelvecskék beljebb rózsaszínben csillogtak a puciban amely mélyvörösre váltott, Lilla azt szerette, ha nyelvem ezt a számomra is izgató részt nyalta, a csikló csak a bejárat megnyitása során kapott egy két nyalást, aztán már a tarkómon éreztem a lány kezének nyomását hogy ott benn, a jó ízeket adó mélységbe dugjam a nyelvemet. De most másra várt izgalmát mutató nedvességgel, Bandi furcsa bunkóját figyeltük valamennyien. A lány arca meglepetést mutatott, mert a dús szőrök közül egy vékony henger indult, majd a hátra húzott bőrből egy tompa kétszer olyan vastag makk bukkant elő, amelynek pereme lilás vörösen mint egy kobra csuklyája nézett ki.
- Gyere közelebb lihegett Lilla. Kezével a fura bunkó felé nyúlt Bandi előrébb csúszott elérte a nedvesen csillogó kisajkakat, a lány végre megmarkolta a bunkó vékonyabbak részét, és a bejárathoz dörzsölte.
- Ahh a mennyország! Lihegett Bandi.

- Basznak, sóhajtott Józsi.
- Várj, még nincs benn, nem fér bele, intett Béla aki már járt Lilla puncijában, tehát profinak tartották a többiek.
A lány a másik kezével a nagyajkakat igazította, mert érezte, hogy begyűrődött a tompa farok nyomására a puncika. Egy pillanat múlva felnajdultak mind a ketten Bandi elvesztette szüzességét.
- Megvan a tizedik. Suttogtam szerelmem fülébe, majd elhelyezkedtem, hogy lássam, mikor élvez Lillába a fiú, aki már férfi. Lilla megemelte derekát és a bunkó teljesen eltűnt a lányba.
Béla közelebb húzódott megfogta a lány égnek emelt bokáját, és a fülembe súgta, hajnalban megfogadtam a tanácsokat és kétszer kivertem...
A többiek is követték Bélát Józsi a lány mellét simogatta, Bálint a popsi lukát fedezte fel, Kocsárd pedig a nyelvét nyomta a lány szájába.
- Nyomjad, kedves szabadította ki a nyelvét Lilla a mohó fiú szájából Bandi teste csattanva döfködte a jajgató lány testét.
- Mi baja van? Rémült Józsi.
- Csak élvez, válaszolt Béla.
Lilla szemei elhomályosultak, fejét jobbra balra forgatta, hasa rándulva jelezte orgazmusban fetreng kedvesem.
Béla megcsókolta a lány lábát, keze gyorsan járt a fekete szárú, jobbra görbült farkán.
- Majd te jössz! Csak élvezzen el a Bandi.
- Jól bírja, ő is kiverhette...
Bandi és Lilla mozgása gyorsult izzadt testük ütemesen csattogott, aztán a fiú lassult, Lilla pedig erőteljes mozdulatokkal szinte megfejte a srácot, én pedignéztem, hogyan kerül át a Bandi magja kedvesem sikoltozva élvezkedő testébe.
Bandi nyöszörögve tűrte a lány altestének mozgását, majd lefordult, és Lilla mellett elterült. Azt láttam hogy kedvesem nem tudja hol van mellei fel alá járnak lábai kinyújtvs, a fiúk keze egész testét bejárjàk, de ő nem reagál, csak amikor Béla megemeli a lány combjait, farkát oda illeszti a vagina kerekre nyílt szájához, és egy mozdulattal bejut a barátnőm alélt testébe.
- Béla óhh ez igen nyöszörög egy idő múlva a lány az egyre gyorsabban mozgó fiú lökéseit egyre lelkesebben viszonozva.
- Te jössz, fogtam meg Józsi vállát, amikor Lilla ránduló teste jelezte, valahol a mennyországban van újra. Béla kis mozdulatokkal terelte át nedveit Lillába.
A vörös fejű fiú oda térdelt, ahol már két barátja vitézkedett a szőrös fenék közeledett a széttárt combok közt egyre tágabb vaginához, Lilla közben a mellette heverő Bandi kezét fogva feküdt. A fiú rövid, vastag vörös fejű vesszője elérte a bejáratot egy pillanat múlva már a cuppogó pinában volt.
- Tizenegyedik, jelentettem Lillának, aki persze jobban tudta, mint én, hogy a fasz a testébe jutott, majd A forró ondó elöntötte a vagináját én pedig úgy éreztem mindjárt szétrobbant a farkam.
Bálintnak intettem, amint Józsi lefordult kedvesem izzadt testéről, zsebkendővel megtöröltem a fehér folyadékot csorgató puncit.
- Várjatok, pisilnem kell, ült fel Lilla. Bálint pedig meztelenül várta hogy sorra kerüljön, a köldökét verte a felfelé görbült farka, elindult a lány után, az ösvényen a bokrok közé. Hátulról megölelte a lányt megfogta mindkét mellét. Lilla megállt, fenekét oda szorította a fiúhoz, majd kissé előre hajolt és a merev dákót lefelé hajlítva, magába igazította. Mi pedig ott álltunk kevés ruhában meg akartuk nézni, hogy Lilla hogyan pisil, de tudtam, hogy a lány kedvenc póza a hátulról fögés, oda léptem, ért tudtam hogy elalélhat és a fiú esetleg nem tudja megtartani
Beküldő:KlokocowVéletlen szex történet:


A Kéjenc


A masszázsszalon csak álca volt,imádtam a nőket,imádtam őket érinteni,simogatni, imádtam őket taperolni, de a legjobban azt imádtam, ha befogadtak belőlem egy darabot, legyen az a nemiszervem, a nyelvem, vagy akár az ujjaim egyikének egy icinyke-picinyke perce.

Az utolsó vendéget vártam, az ablak előtt állva bámultam a járdán elvonuló csajokat, akik tavasz lévén egyre merészebben ne....

Orgia hugival,és a feleségemmel


Ahogy ígértem itt van a második történetem, egy jó kis gruppen történet, olvassátok élvezettel, jó szórakozást.
Egy forró nyári délutánon történt az meg az eset, hogy csaptunk egy kis szaftos, olajos bulit. Feleségemmel és barátnőjével már korábban is összegabajodtunk így hármasban, de én most erről az utóbbi esetről szeretnék mesélni nektek egy kicsit.
A szereplőkről: a barátnő Ágne....

A feleségem, és a bátyám kutyája szeretők lettek


A bátyám egy pár hétre elutazott és kért, hogy vigyázzunk a rotijára Max-ra. A kutyának Fütyi a beceneve mivel vagy egy csonttal szaladgál körbe-körbe, vagy fekszik és a faszát nyalogatja. Az egyik éjszaka megérdeztem a bátyámat, milyen hosszú lehet Max farka és megmértük 28 cm lett plussz a tövében a teniszlabda nagyságú csomó.

A bátyám alig 45 percre lakik tőlünk és minden este át....
Szextörténet címkék

krista | márki | cigányasszony | ending | buli után |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.