A második szerelem


Niki félálomban lenyomta a szundítás gombot az ébresztőórán, de a hang nem szűnt meg. Kinyitotta a szemét és látta, hogy még két órája lenne a tervezett kelésig. Továbbra is félálomban párszor az órára pislogott és beletelt egy időbe amíg megértette, hogy nem az kelti a zajt. A mobilja rezgett az asztal túloldalán. Felnyögött. Sohasem jelentett jót egy ilyen korai hívás. Felvette a telefont és beleszólt:
- Miért hívsz ilyen korán?
- A futár meghozta a csomagot? - kérdezte a főnöke minden bevezető nélkül.
- Milyen csomagot? - kérdezte Niki és felült.
- Küldtem valamit. Elvileg ötre ott kellene lennie.
A lány ásított és azt mondta:
- Várj, megnézem.
Kimászott az ágyból és a köntösét kereste. Eszébe jutott, hogy a többi ruhájával együtt még mindig a ház mosóhelyiségében van a szárítóban. Ott felejtette őket este. Meztelenül a bejárati ajtóhoz sétált és kidugta a fejét a folyosóra. Mivel senkit nem látott, kinyitotta az ajtót és a csomagot kereste. Nem volt semmi az ajtaja mellett. Éppen vissza akart menni, amikor észrevette a szomszéd ajtajának támasztott borítékot a cég logójával.
- Idióta futár. - mormogta magában majd a telefont a füléhez téve azt mondta - Igen, itt van.
- Remek. Nézd át és még ma kérem a jelentést róla. - mondta a főnöke és letette.
- Seggfej. - mondta Niki.
A borítékra nézett majd saját meztelen testére. Tétovázva végignézett a folyosón. Senki nem jött és a boríték közel volt. Nem akart visszamenni a hálószobába felöltözni. Még egyszer végignézett a folyosón, de továbbra is egyedül volt. Kinyúlt oldalra és elvett egy bögrét a konyhapultról, amivel kitámasztotta az ajtót. Nem akarta magát anyaszült meztelenül kizárni a lakásból. A szomszéd ajtajához lépett és megragadta a borítékot. Ekkor hallotta meg a hangot. Porcelán csúszott fémen. Megfordult és látta, ahogy a bögre oldalra csúszik a küszöb mentén. Oda akart ugrani, hogy elkapja az ajtót, de túl korán volt és a lábai nem engedelmeskedtek. Az ajtó épp akkor záródott hangos kattanással, amikor a keze hozzáért. Tudta, hogy felesleges, de megpróbálkozott a kilincsel. Az ajtó természetesen nem nyílt ki. Egyetlen nagy borítékkal a kezében ott ált meztelenül. Zavartól pirosló arccal nézett körbe. Továbbra is egyedül volt, de tudta, hogy ez nem lesz sokáig így.
“A rohadt életbe!” - gondolta, miközben a borítékkel az ágyékát próbálta takarni, a másik kezével pedig a kebleit. A telefonja ugyan nála volt, de nem tudott kit hívni. Nemrég költözött a városba, a holmijai egy része még dobozokban volt. Az új főnökén kívül senkit nem ismert és abban biztos volt, hogy őt nem fogja hívni. Az épületnek volt gondnoka, de annak száma egy névjegykártyán volt a lakáson belül a válltáskájában. Elmehetett volna hozzá és kérhetett volna tartalékkulcsot, de a karbantartó lakása pár száz méterrel arrébb volt, nem abban a tömbben, ahol Niki lakott. Ezt a lehetőséget azért legrosszabb esetként fejben tartotta, majd egyéb megoldásokon kezdett gondolkodni. A pillantása a szomszéd ajtajára eset. Egy ő korabeli anya és tini lánya lakott a 8B-ben. Egyszer-kétszer köszöntek már egymásnak, de nem ismerték egymást közelebbről. Nem igazán ez volt a vágyott módja a szomszédoknak való bemutatkozásnak, de nem jutott eszébe jobb ötlet. A lehető legtöbbet megpróbálva takarni magából kopogott az ajtajukon. Pár másodperc múlva az ajtó kinyílt, amíg a biztonsági lánc engedte és a fiatal lány nézett ki a résen meglepetten.
- Helló! A nevem Niki és a szomszédban lakom. Kizártam magam és azt szeretném megkérdezni, hogy nincs meg véletlenül nektek a gondnok telefonszáma? - mondta égővörös arccal.
- Miért vagy meztelen? - kérdezte a lány láthatóan jól szórakozva.
- Hosszú történet...maradjunk annyiban, hogy a józan ítélőképesség pillanatnyi hiánya miatt. - felelte nevetve Niki.
- Megvan valahol a szám. Mindjárt megkeresem. - mondta a lány és csukni kezdte az ajtót.
Niki tudta, hogy a szerencséje nem tart örökké. Az emberek bármelyik percben elkezdhetnek munkába indulni. Félénken a lányra mosolyogva azt mondta:
- Anyukád valószínűleg a lelkedre kötötte hogy ne engedj be idegeneket - főleg mezteleneket ne - , de nem várhatnék belül amíg megkeresed?
A lány felnevetett, kiakasztotta a láncot és beengedte. Belépve Niki sokkal jobban érezte magát. A lányon iskolai egyenruha volt. “Hát ezért van fent ilyen korán” - gondolta Niki és örült a szerencséjének.
- Köszönöm! A hősöm vagy! Egyébként hogy hívnak? - mondta a lánynak.
- Sziszka Landis.
- Nos Sziszka...hálám jeléül kezet ráznék veled, de mint látod most mindkettő elfoglalt. Mindenesetre örülök, hogy megismerkedhettünk.
- Én is. Megyek megkeresem a telefonszámot. - mondta vidáman a lány.
Várakozás közben Niki figyelmét a falon lógó ceruzarajzok ragadták meg. Közelebb lépett, hogy megcsodálhassa őket. Mindegyiken meztelen nők voltak, akik méltóságát csak egy jól elhelyezett kar vagy kéz őrizte meg. Láthatóan sok időt szántak a rajzok elkészítésére. A képekből valami nyers érzékiség sugárzott, ami meglepte Nikit, mert sem az alakok, sem a pózok nem voltak nyíltan erotikusak. Az aláírás mindegyiken “Sziszka L.” volt.
Niki érdeklődve kérdezte a visszatérő lányt a rajzokról, de Sziszka láthatóan kényelmetlenül érezte magát. Ezt Niki nem értette teljesen, hiszen a lány maga tehette ki látható helyre a képeket. Úgy gondolta, hogy a zavarodottság inkább a nappaliban álló meztelen nőnek szól és a felismeréstől ő is elpirult. Niki megköszönte a számot, majd még jobban elvörösödve megkérdezte:
- Umm... kaphatnék kölcsön egy törölközőt vagy hasonlót?
- Hogyne. Már korábban fel kellett volna ajánlanom. Ott a fürdőszoba. Találsz törölközőket a polcon.
- Tényleg életmentő vagy Sziszka. - mondta Niki és a fürdőszobába masírozott.
Kiválasztott egy nagyméretű törölközőt és maga köré csavarta.
- Így már jobb. - mondta a lány maga elé tartva a gondnok névjegykártyáját.
Niki elvette és azt felelte:
- Még egyszer: örök hála!
Amikor ajtót nyitott, Sziszka eszébe jutott valami:
- Azt itt hagyhatod.
- Mit? - kérdezte Niki.
- Anya levelét. - mondta a lány a boríték felé biccentve.
- Anyukád levelét? - kérdezte Niki, majd megnézte a címzettet.
Felhorkant, majd felnevetett. A lánynak igaza volt. Még csak nem is neki jött a levél. Azután bevillant neki valami és megkérdezte:
- Anyukád a Forester-nél dolgozik?
- Igen. Reklám designer.
- Huhhh...kicsi a világ. Épp most helyeztek át hozzájuk.
- Szóval ezért gondoltad, hogy tiéd a levél és ezért léptél ki érte - mondta vigyorogva Sziszka összerakva magában a történetet.
Niki elvörösödve bólintott:
- Lusta voltam.
- Akkor most megtanultál egy leckét. - mondta nevetve a lány.
- Igen. - felelte Niki mosolyogva, majd elváltak egymástól.*************- Helló Sziszka! - üdvözölte a hazatérő Niki a lépcsőn ülő, rajzolásba belefeledkezett lányt.
- Helló Niki! Meg sem ismerlek felöltözve. - mondta felnézve és vigyorogva Sziszka.
- Nagyon vicces. Mit rajzolsz?
- Ummm...semmit - felelte szégyenlősen a lány.
- Megnézhetem? - érdeklődött Niki.
A nappali szobájában látott rajzok után kíváncsi volt az újabb munkára.
- Szeretnéd megnézni a rajzomat?
- Csak ha nem bánod. Láttam a többit a lakásotokban. Azok is a tieid, ugye?
Sziszka elpirult és bólintott.
- Nagyon tetszettek. Határozott vonalak, tökéletes árnyékolás. Tehetséges vagy.
- Umm..köszönöm - mondta Sziszka, majd kis tétovázás után Niki felé nyújtotta rajztömbjét.
Niki levegő után kapott a rajz láttán. Ő volt az, a reggeli állapotában. Boríték az ágyéka és karja a mellei előtt. A lány kicsit igazított a felkelés utáni borzas haján és jóval szexisebbnek ábrázolta, mint ő érezte magát akkor. Erotikusnak tűnt a rajzon, nem pedig a valóságnak megfelelően zavartnak és kétségbeesettnek.
- A tiéd lehet. Hogy ne feledd milyen rossz ötlet meztelenül postát ellenőrizni. - mondta Sziszka játékosan.
- Ez... - kezdte mondta Niki, de nem jutott szavakhoz.
A lány szégyenlősen félrenézett és azt mondta:
- Tudom. Szét akartam tépni amikor elkészül.
- Ne tedd. Gyönyörű. Kicsit zavarba hozó, de gyönyörű. - mondta Niki visszaadva a tömböt.
- Tényleg így gondolod?
- Igen. Nem vicceltem amikor tehetségesnek tartottalak. Ha nem hiszed, kérdezd meg anyukádat a munkámról és tudni fogod, hogy nem a levegőbe beszélek. Egy valamit azért kérnék!
- Mi lenne az?
- Engem ne tegyél ki a nappalitok falára.
- Nem foglak. - mondta nevetve Sziszka.
- Szívesen megnézném, ha majd végeztél vele.
- Rendben.

Niki otthagyta a lányt és a lakásába ment. Teleengedte a kádat melegvízzel, majd beleülve, meditálva próbálta elterelni a gondolatait a meglehetősen pocsék napról. Egy kicsit meglepődött, amikor a szomszéd lány újra megjelent a fejében. A rajzkészsége tényleg lenyűgöző a korához képest. Talán pár év múlva éppen ő fogja invitálni a céghez. A gondolatai a lány rajzairól magára a lányra fordultak. A pulzusa egy kicsit felgyorsult, amikor eszébe jutott a lány az iskolai egyenruhájában. A kizáródása miatti ijedelme mellett is észrevette, hogy Sziszka milyen formás. A lány hosszú barna haja egyszerű lófarokba volt fogva, de volt frufruja. És Nikit megérintették a frufrus lányok.
Heather Polson-nak, az első szerelmének és istennőjének szintén volt frufruja. Tizennégy évesek voltak és egy hónapig tartott a szerelmük, de Niki-nak többet jelentett mint Heather-nek. A lány összetörte a szívét. Már több, mint tizenöt év eltelt, de Niki azóta is olyan gyönyörű valakit keresett, mint Heather. Sziszka eléggé hasonlított rá ahhoz, hogy újra hiányolni kezdje Heather-t. Ugyanaz a szem, ugyanaz a frizura, ugyanaz a bájos arc...
- Gratulálok Niki! Ráizgultál egy tizennégy éves lányra! - mondta magának hangosan.
Megpróbálta magát szégyellni amiatt, hogy Sziszka karcsú lábaira gondol, de a lányt nem tudta kiűzni a fejéből.****************Niki fejjel lefelé fordította az üveget, de csak pár csepp bor hullott az üres poharába. Nem emlékezett rá hogy mikor fejezte be az üveget. Egész délután ivott, miután újonnan szerzett munkahelyi ismerőse, Karen lemondta a randevújukat. Nem volt nagyivó és az alkohol gyorsan a fejébe szállt. Amikor felállt, hogy kidobja az üveget, kicsit imbolygott. Amikor az üveg a szemetesben landolt, meghallotta a kopogást. Megmerevedett és arra próbált visszaemlékezni, hogy nem vár-e valakit, de még kissé spiccesen is arra jutott, hogy nem. Kinyitotta az ajtót. A küszöbön Sziszka mosolygott fehér ruhában és leengedett hajjal. Olyan gyönyörű volt, hogy a látványa miatt Niki pár másodpercig levegőt is elfelejtett venni.
- Helló! - nyögte ki végül.
- Um... Csináltam egy kis lasagna-t és...anya nincs itthon...túl sok lett. - mondta a lány a háta mögé mutatva.
A paradicsomszósz illata megcsapta Niki orrát és összefutott a szájában a nyál.
- Isteni illata van - mondta.
- Utálok egyedül enni. - mondta a lány és közben zavartan babarálta a ruhája szegélyét.
Niki mereven nézte az anyaggal játszó ujjakat. Arra gondolt, hogy ez lehet a lány legjobb ruhája. Ekkor tudatosult benne, hogy Sziszka kisminkelte magát. A lány kiöltözött mielőtt vacsorára hívta volna. Ez többet jelent, mint a magányban evés utálatát.
Niki szíve hevesebben kezdett verni. Eszébe jutott a lány rajza róla. Lehet, hogy Sziszka vonzónak találja? Vagy csak olyasmit lát a dolgokba, amik nincsenek? Sziszka érdeklődik iránta vagy csak azt szeretné, hogy érdeklődjön iránta?
Még jelen állapotában is tudta, hogy a helyes dolog az lenne, ha udvariasan visszautasítaná a lányt. Ha csak a leghalványabb esélye van annak, hogy ez az amire gondol, akkor a szomszéd lakás a legutolsó hely, ahol lennie szabad. Kinyitotta a száját, de az elutasítás helyett ez jött ki rajta:
- Biztos, hogy anyának nem lenne kifogása a közös vacsoránk ellen?
- Nem tudom. Megkérdezném, ha valaha is itthon lenne. - felelte Sziszka a fejét rázva.
Niki megsajnálta a lányt. Tudta, hogy Sziszka édesanyjának részlegében rendszeresek a hosszú túlórák.
- A legterheltebb részlegben dolgozik. - mondta együttérzően.
- Tudom. - felelte Sziszka, majd folytatta - A lasagna tíz perc múlva kész. Ha éhes vagy, átjöhetsz.
Niki megint tudta, hogy nemet kellene mondania, de azt felelte:
- Rendben.
Egészen addig csodálta a lány hátsójának mozgását, amíg Sziszka be nem csukta maga mögött az ajtót. Ekkor visszalépett a saját lakásába, becsukta az ajtaját és nekitámasztva a homlokát megkérdezte magától:
- Ugye nem gondolod komolyan hogy átmégy?
A gond az volt, hogy komolyan gondolta. Megfésülködött és ellenőrizte a sminkjét. Elővette a kis fekete ruháját. “Nem lesz ez merész?” - gondolta. Még mindig meg volt az esélye, hogy félreértette Sziszka-t.
- A pokolba az egésszel. - mondta és átöltözött.
A tükörben megnézte magát és elégedett volt a látvánnyal. A fekete ruhát azokra az esetekre tartogatta, amikor valakivel ágyba szeretett volna bújni.
- Nem mintha le akarnék feküdni Sziszka-val. - mondta, de a tükörképe nem tűnt meggyőzöttnek.
- Ezenkívül valószínűleg nem is akarja. Még csak tizennégy, az isten szerelmére. - folytatta a magával való beszélgetést a tükörtől elfordulva.
“Te hány éves is voltál, amikor Heaher-rel összejöttél? Csak nem tizennégy?” - kérdezte a vállán ülő képzeletbeli ördög.
- Heather és én egykorúak voltunk. Ez más. De miért beszélgetek én magammal? - mondta hangosan Niki.
Még egyszer megpróbálta magát lebeszélni arról, hogy átmenjen a szomszédba, de kudarcot vallott. Felkapta a kulcsait és elhagyta a lakását. Nagy levegőt vett mielőtt Sziszka ajtaján kopogott volna. A feszes fekete ruhás Niki láttán az ajtót nyitó lány szeme nagyra tágult.
- Ez igen! - mondta Sziszka miután becsukta az ajtót.
- Megfelel? Nem viselhet az ember akármit, ha valaki máshoz megy vacsorára.
- Nagyon jól nézel ki! - mondta Sziszka szégyenlősen.
Niki felismerte a pillantását. Így nézett ő is a lányokra, amikor olyan idős volt, mint Sziszka.
- Köszönöm! - mondta, majd nem bírva magával hozzátette - Te is csinos vagy!
- Uhhh... Köszönöm! ... Ülj az aszalhoz, hozom a lasagna-t! - mondta remegő hangon a lány.
“Jézusom! Határozottan érdeklem.” - gondolta Niki miközben leült. Amikor Sziszka az asztalra tette a lasagna-t, Niki az ételre nézett és lenyűgözve azt mondta:
- Ha csak fele olyan finom, mint amilyen jól néz ki, akkor ez lesz a legfinomabb étel, amit hónapok óta eszem. Te csináltad?
- Igen. - felelte a lány és folytatta a tálalást.
Olyan magabiztosan mozgott a konyhában, hogy Niki azt gyanította többnyire egyedül főz.
Az étel finom volt és nem hagyott maga mellett sok társalgási lehetőséget. Amikor végeztek Niki azt mondta:
- Sziszka... ez volt a legjobb vacsora amit ettem. Most már tudom, hogy amellett hogy tehetséges művész vagy, remekül főzöl is. Van valami amihez nem értesz?
- Vezetni nem tudok.
Niki elnevette magát és azt mondta:
- Van egy olyan érzésem, hogy az is jól fog menni.
Sziszka egy darabig alaposan nézte. Niki lélegzetét visszatartva azon töprengett, hogy mi járhat a lány fejében. Végül Sziszka félrenézett és felállt és remegő kézzel elkezdte összeszedni a tányérokat. Niki is felállt és segített neki az edényeket a mosogatóba tenni.
- Vacsorát adtál nekem. A mosogatásban segítség a legkevesebb, amivel viszonozhatom - mondta a lány kérdő pillantására válaszként.
- Ummm..rendben.
Niki elöblítette a tányérokat, majd Sziszka-nak adta, hogy a lány a mosogatógépbe tehesse őket. Amikor Niki végzett, a mosogatónak támaszkodva egy törlőkendővel szárítgatta a kezét. Sziszka elindította a mosgatógépet és felállt. Volt egy pillanat, amikor a lányban tudatosult, hogy milyen közel állnak egymáshoz. Nem tudva mit tegyen, egy kicsit megmerevedett. Niki a faliórára nézett és látva, hogy későre jár, azt mondta:
- Köszönöm a vacsorát! Tényleg nagyon finom volt.
- Szívesen! - felelte a lány és Niki-hoz hasonlóan a mosogatónak támaszkodott.
- Ideje mennem. Nem hiszem, hogy anyukád örülne egy idegen nőnek a lakásban. - mondta Niki, noha a távozás volt a legutolsó dolog, amit szeretett volna.
- Éjfél előtt nem jön haza. - mondta Sziszka.
- Azt hiszem, akkor is mennem kell. - mondta Niki a lányra mosolyogva.
- Biztos vagy benne? - kérdezte Sziszka és kezét Niki vállára tette.
Niki a lány szemébe nézve olyat látott, amitől kihagyott a szívverése pár másodpercre. Végül azt mondta:
- Nem vagyok benne biztos, de megyek.
A lány lehajtotta a fejét, de Niki az álla alá nyúlva megemelte, hogy a szemébe nézhessen. Elmosolyodott és azt mondta:
- Gyönyörű vagy Sziszka. Gondolom tudod, hogy minden akaraterőmre szükségem van a távozáshoz.
A lány bólintott. Niki az ajtó felé indult. Arra gondolt, hogy a lány követni fogja. Egyszerre volt csalódott és megkönnyebbült attól, hogy nem így történt. Becsukta maga mögött a lány lakásának ajtaját és a sajátjához lépett. Mielőtt kinyitotta volna, fejét neki támasztotta és néhány nagy lélegzettel próbálta önuralmát visszanyerni. Nem sok híja volt hogy elveszítse a fejét.
Sziszka ajtaja kinyílt mögötte. Niki megfordult és meglátta a még a folyosó gyér fényében is gyönyörű és csábító lányt. A szíve hevesen kezdett dobogni, amikor Sziszka szégyenlősen rámosolygott. Azután a lány hozzálépett, lábujjhegyre emelkedett és megcsókolta. Niki gondolatai szertefoszlottak a helyes tettekről. Visszacsókolta a lányt. A csók nem kislányos volt, hanem igazi, szenvedélyes, szerelmes és eltartott egy darabig.
Végül Sziszka hátrlépett és egyszerre édes, szégyenlős és szexi módon az ajkába harapott. Niki tudta, hogy elveszett.
- Meg kellett tennem. Egész este ezt akartam. Amikor kijöttél, néztelek a kémlelőnyíláson. Láttalak az ajtódnak dőlni és arra gondoltam..hogy hagyni fogod. - mondta Sziszka.
- Nem kellett volna. - mondta Niki rekedten.
- De mégis hagytad. És én örülök neki.
“Én is” - gondolta Niki, de nem mondta ki hangosan. Sziszka bátorságát növelendő nagy levegőt vett és azt mondta:
- Anya a hét hátralevő részében is későn fog hazajönni. A projektjük a határidőhöz közeledik. Talán holnap megismételhetnénk ezt az estét. Ezúttal te főzöl.
“Nem. Szó sem lehet róla! Állítsd le az egészet mielőtt el nem fajulnak a dolgok!” - gondolta Niki, de a lány úgy nézett rá, hogy a gondolatait elnyomta zakatoló szíve.
- Figyelmeztetlek...nem vagyok jó szakács.
Sziszka mosolyogva azt felelte:
- Biztos vagyok benne, hogy finom lesz. Holnap hétkor?
Niki bólintott, majd nézte a lányt, ahogy eltűnik a lakásukban. Megrázta a fejét és beengedte magát.*****************Niki a taco mellett döntött. Az interneten keresett egy olyan receptet, ami elég könnyűnek tűnt még a számára is. Amíg az étel készült, megpróbálta kiválasztani a ruháját. Az ágyra terített két lehetőségét szemlélte. Az egyik visszafogott volt, a másik viszont egy olyan szűk és rövid party ruha, amit határozottan nem akkor visel valaki, amikor egy tinilányt készül szórakoztatni. “Ezért a pokolba fogok kerülni” - gondolta miközben belebújt a testhez tapadó ruhába. A tükörben megnézte magát. Kizárt, hogy ebben meglátva Sziszka félreértse a szándékait. Hétkor kopogás hallatszott. Niki beengedte a lányt. A csókjuk tovább tartott, mint az előző este.
- Helló! - mondta végül a lány visszahúzódva.
- Helló! - felelte Niki izgatottan.
- Valaminek nagyon jó illata van. - mondta Sziszka a tűzhelyhez lépve, majd Niki felé fordulva folytatta - Úgy emlékszem azt mondtad, hogy nem tudsz főzni.
- Nem is. Még az edények jó részét is ma vettem. Az ebédszünetemben kerestem receptet. - mondta nevetve Niki.
- Ennyit dolgoztál miattam? - kérdezte Sziszka még szélesebb mosollyal.
Niki nehezen kapott levegőt és a hangja remegett amikor azt mondta:
- Foglalj helyet! Én hozom az ételt és majd megítélheted a végeredményt.
- Hacsak fele olyan finom, mint amilyen jó az illata, már elképesztő lesz.
Miközben ettek, Niki azt mondta:
- Kérdezhetek valamit? Nem kell válaszolnod, ha nem akarsz. A rajzaid támája érdekelne.
A lány látható zavarral válaszolt:
- Umm...csak szeretem az emberi alak rajzolásának kihívását. Ezt az egyik legnehezebb dolog rajzban megörökíteni. Anya kicsit megijedt, amikor meztelen nőket kezdtem rajzolni. De ettől függetlenül ragaszkodik hozzá, hogy kitegyem őket a falra. Nem tudja eldönteni, hogy megrémüljön vagy büszke legyen.
- Szerencsére az anyák képesek mindkettőt egyszerre kezelni - mondta nevetve Niki, majd témát váltva folytatta - Hogy halad anyáék projektje?
- Csak hajnalban várható haza.
- Elég rosszul hangzik. Én is úgy hallottam, hogy kicsit le vannak maradva és most igyekeznek behozni.
- Tudom. De van egy jó oldala. Nem kell vacsora után hazarohannom.
- Semmi lecke vagy hasonló?
- Megcsináltam amikor hazajöttem az iskolából. Az egész estém szabad.
Niki szívverése felgyorsult. A lány láthatóan többre készült, mint egy vacsora. A tekintetük találkozott. Sziszka a szalvétájával babrálva zavartan azt mondta:
- Jól esett téged megcsókolni.
Niki szíve majd kiugrott a helyéből ahogy válaszolt:
- Nekem is jólesett téged csókolni. Nem lett volna szabad, de jól esett.
- Umm..nincs kedved...még egy kicsit csinálni... Esetleg a kanapén? - kérdezte remegő hangon a lány.
Niki az ágyra pillantott. Eddig még nem lépték át a határt. Vagyis csak egy kicsit. Ami tettek helytelen volt, de nem törvénytelen. Ám abban nem volt biztos, hogy ugyanezt elmondhatja majd azután is, ha leül Sziszka-val a kanapéra. Az ajkát idegesen harapdáló lányra nézett. Sziszka kíváncsisága és ártatlansága mámorító volt. Helytelen vagy sem, de vágyott a lányra. Sziszka látta a küszködését a lelkiiesmeretével és azt mondta:
- Mondhatsz nyugodtan nemet...vagy igent, ha azt szeretnéd.
Niki nagy levegőt vett és azt felelte:
- Ez rossz ötlet.
- Ez nem hangzott “nem”-nek. - mondta a lány elmosolyodva.
- Tudom. - nevetett fel Niki.
- Nos...ha nem mondasz nemet... - mondta a lány, majd felállt a helyéről és Niki-hoz lépett és a kezét nyújtotta.
Niki elfogadta, a nappaliba sétáltak és leültek a kanapéra.
- Ígérj meg valamit! - mondta Sziszka.
- Mit? - kérdezte Niki elmerülve a lány csodaszép tekintetében.
- Hogy nem fogod magad vissza.
- Nem fogom.
- Rendben.

A csókjuk egyre csak mélyült, amíg Niki szinte nem szédült. A kezével a lány karcsú nyakát fogta és nem engedte, bár Stepahanie nem szorult bátorításra. Legalább olyan izgatott volt, mint ő. Niki keze a lány nyakáról annak apró mellére vándorolt. Nem is tudta, hogy mit csinál, amíg Sziszka fel nem nyögött a csók közben. Úgy rántotta vissza a kezét mintha megégette volna. Sziszka megfogta a kezét és visszarakva a mellére azt mondta:
- Megígérted, hogy nem fogod magad vissza!
“Istenem! Nem csak átlépem a határt, hanem olyan messze hagyom magam mögött hogy látni sem fogom” - gondolta Niki. Sziszka keble tökéletesen a kezébe simult. A hüvelykujjával a mellbimbót kezdte simogatni, amivel újabb sóhajra késztette a lányt. Sziszka keze is rátalált előbb Niki nyakára, majd mellére. Számított ugyan rá, Niki-t mégis sokkolta kicsit a tinilány érintése. Amikor a lány megismételte az ő hüvelykujjas simogatását, Niki sejtése bizonyossággá vált: Sziszka csak utánozza a mozdulatait. Megszakította a csókot és megkérdezte:
- Csináltál már ilyet?
- Miért? Rosszul csinálom? - jött a válasszal egyenértékű kérdés.
- Ez az első alkalmad. - mondta Niki.
- Igen..de megígérted, emlékszel? Ne csinálj belőle nagy ügyet!
- Biztosan azt szeretnéd, hogy az első alkalmad a perverz szomszédoddal történjen? Talán inkább várnál egy korodbelire. - mondta mosolyogva Niki.
- Olyannal szeretném először csinálni, aki tudja, hogy mit tesz, nem pedig olyannal, aki hozzám hasonlóan tapasztalatlan.
Niki elnevette magát és azt mondta:
- Nem is tudom... Két egyformán tapasztalatlan ember tapogatózása nem rossz móka. Az izgatott várakozás, az újdonság miatti idegesség...
- Lehet. - mondta Sziszka megfontolva amit hallott, majd felnevetett és megkérezte - Tényleg a perverz szomszédnak hívtad magad?
- Azt hiszem az elmúlt napok alapján kiérdemlem a címet.
- Csak az elmúlt napok alapján?
- Igen. Mielőtt találkoztam veled, többé-kevésbé normálisnak voltam tekinthető.
Sziszka megcsókolta, majd elhúzódva azt mondta:
- Szóval egyféle módon ez neked is az első.
- Mondhatjuk. - felelte Niki hirtelen idegességgel.
Nem volt szűz, de a lánynak a maga módján igaza volt. Amikor utoljára Sziszka korabeli lánnyal volt...nos...olyan idős volt, mint Sziszka.
- Tehát veled a tapasztaltak és tapasztalatlanok világából is a legjobbat kapom. - mondta a lány és Niki ölébe ült.
- Hát...nos... - kereste a szavakat Niki, miközben egy vonzó tini teste nyomódott az övének.
- Akkor ne fogd vissza magad! - mondta Sziszka és Niki nyakát átkarolva csókra húzta annak száját.

Niki a lányt az ölében tartva felállt. Sziszka szorosan kapaszkodott a nyakába, miközben a hálószoba felé tartottak. Amikor odaértek, Niki gyengéden az ágyra fektette a lányt, aki mosolyogva nézett fel rá. Niki lehúzta a ruhája oldalán a zipzárt. Egy kicsit tétovázott emlékezve arra, hogy csak egy bugyi van rajta a ruha alatt. Sziszka az ajkába harapva izzó tekintettel nézte. Egyszerre volt szégyenlős és szexi. Niki lecsúsztatta a válláról a ruhát és teljesen lerázta magáról. A lány tekintete szinte simogatta a bőrét.
Niki nézte, ahogy Sziszka feltérdel az ágyon és megfogja a ruhája szegélyét, majd fájdalmasan lassan elkezdi felhúzni. A pulzusa egyre gyorsabbá vált minden újabb felfedett centiméterrel. Remegett az izgatottságtól amikor meglátta a fehér bugyit. Nem volt különösebben szexi, de a lányon nagyon jól mutatott. A ruha egyre feljebb és feljebb csúszott megmutatva a tökéletes bőrt. Néhány gyötrelmes másodperc után Niki a kis íves melleket nézhette. Hibátlanok voltak akár az egész lány.
Sziszka félredobta a ruháját és szégyenlősen nézett Niki-ra. Látszott a szemében a bizonytalanság, hogy vajon Niki vonzónak találja-e. A félelme alaptalan volt, mert Niki lenyűgőzőnek látta. Tudta, hogy meg kellene szólalnia és megcáfolni a lány kétségeit, de Sziszka szépsége megnémította. A lány viszont meglátta a tekintetében amire szüksége volt, mert a magabiztossága visszatért. A hátára feküdt és várakozóan nézett Niki-ra.
Niki az ágyra mászott és elnyúlva a lány mellé feküdt. Nem is emlékezett arra, hogy mikor érezte magát ilyen izgatottnak valakivel az ágyban. Talán Heather óta soha. Sziszka az oldalára fordult és ránézett. Niki átölelte és szenvedélyes csókba kezdtek. Niki megremegett, amikor megérezte a testén Sziszka felfedezésre induló kezét. Ő is simogatni kezdte a lányt, élvezve a sima forró bőrt az ujjai alatt. Sziszka nem ellenkezett, amikor partnere a vállánál fogva hátranyomta és csókolgatni kezdte a testét. Niki ajka a köldök felé indult. A nő elmosolyodott, amikor a lány légzése szaporábbá vált. A bugyihoz érve a gumiba akasztotta az ujjait, majd engedélyt kérve felnézett Sziszka-ra. A lány kuncogva bólintott és megemelte magát, hogy lehúzhassák róla a ruhadarabot. Niki megpuszilta a világos bőrt a punci felett és apró lépésekkel haladt egyre lejjebb. Amikor a ritkás szőrzethez ért, a lány szinte már alig vett levegőt az izgatottságtól. Niki beszívta a lány ölének mámorító illatát, majd finoman nyalni kezdte a csiklót. A lány levegő után kapott és sóhajtozni kezdett. A könyökére támaszkodott és tágra nyílt szemmel bámulta hogy Niki mit csinál vele. Niki félrehúzta a haját és elfordította a fejét, hogy a lány láthassa a nyelve mozgását a csiklóján.
- Istenem, ez nagyon jó! - mondta Sziszka a lepedőt markolva.
Tovább sóhajtozott és nyögdécselt. Niki élvezte a lány gyönyörének hangjait és úgy játszott a remegő testen mintha hangszer lenne. A gyönyör lágy hangjai hamarosan a kéj éles kiáltásaivá kezdtek válni és Sziszka teste megfeszült. Niki felnézett rá. Úgy tűnt, hogy a lány tudja mi fog vele történni. Niki nem vette le a tekintetét a bájos arcról és folytatta a nyalást. Sziszka olyan vonaglással élvezett el, mintha áram haladt volna át a testén. Az orgazmus után remegve, lihegve kábán és mosolyogva nézett Niki-ra.
Niki egy darabig a comboknál maradt, majd feljebb mászott és csókolózni kezdett a lánnyal. Egy idő után Sziszka kezét a nő vállára tette és sürgetően hátranyomta. Niki megremegett az izgatottságtól és azon töprengett, hogy tényleg hagyni fogja-e, hogy a lány azt tegye vele, amit ő csinált korábban. Hagyni fogja, hogy egy tinédzser a combja közé feküdjön és nyalja? Azután eszébe jutott az ígéret, ami szerint nem fogja magát vissza. “Jézusom, már olyan mélyre merültem ahonnan nincs visszaút.” - gondolta, de amikor Sziszka puszilgatni kezdte a nyakát és egyre lejjebb haladt, nem állította meg a lányt. Sziszka kiváló tanítványnak bizonyult. Először kicsit bizonytalan volt, de amikor Niki sóhajtozni kezdett és teste önálló életre kelt, merészebb lett. Ahogy egyre lejjebb haladt, úgy vált egyre inkább nővé a lányból.
Amikor a bugyihoz ért, ő is felnézett engedélyre várva. Niki kicsit tétovázott, de a lány tekintete arra késztette, hogy megemelje a derekát. Megremegett amikor tudatosult benne, hogy meztelenül fekszik egy tizenévessel az ágyban. Sziszka lenézett Niki puncijára és egy kicsit tanácstalannak tűnt. Niki felkönyökölt és megkérdezte:
- Biztosan meg akarod tenni?
A lány bólintott és azt felelte:
- Ummm...igen, de...nem igazán tudom, hogy mit tegyek.
- Megmutatom. - mondta Niki, majd felült és gyors csókot nyomott a lány ajkára.
Azután újra visszadőlt és egyik kezét a combjai közé csúsztatta. Sziszka tekintete Niki ujjaira tapadtak, ahogy azok a szeméremajkakat simogatták és a csiklót kényeztették lusta körökben. Amikor Niki elvette a kezét, a lány felnézett rá, a nő pedig bólintott. Stepahnie ujjai sóhajokra késztették Nikit, amikor a lány utánozni kezdte az előbb látott mozdulatokat. Zavartan felkuncogott, amikor a nő csípője mozogni kezdett.
- Nagyon jól csinálod. Ha figyelsz a partnered hangjaira és mozdulataira, akkor rájöhetsz, hogy mit kedvel. Lassabban vagy gyorsabban, finomabban vagy erősebben. Nincs két egyforma nő. Az izgalom jó részét annak kitalálása adja, hogy mi izgatja fel a másikat - magyarázta Niki, majd tovább sóhajtozott.
- Téged mi izgat fel? - kérdezte vigyorogva a lány.
Niki megfogta Sziszka kezét és a mutató illetve a középső ujjat kivéve behajlította a többit. A lány érdeklődve figyelte ahogy a nő felfelé fordítja a tenyerét, majd a két kinyújtott ujjat lassan a puncijába csúsztatja. Sziszka tágra nyílt szemmel nézte, ahogy ujjai eltűnnek Niki-ban. Az arckifejezését látva a nő elnevette magát és azt mondta:
- Egy lány ujjazása elsőre furcsa. Semmihez nem hasonlít a belső érzete.
- És most? - kérdezte nagy levegőt véve a lány.
- A hüvelyem hasam felőli oldalán talán sikerül kitapintanod egy pontot, ami picit más, mint a többi. Nem tudom jobban leírni... Ohh....ez az! Ezt a részt simogasd!
Sziszka ujjai mozogni kezdtek és Niki keze magmarkolta a lepedőt. A lány tágra nyílt szemmel nézte, ahogy egyre vadabbá vált a teste. Niki rámosolygott és bátorítóan bólintott. A csodálatos érzéstől gondolkodni is alig tudott, nem hogy a lányt tovább tanítani. Becsukta a szemét és kéjes nyögéseinek hangja betöltötte a szobát. A szeme azonnal kinyílt, amikor megérezte Sziszka forró, nedves nyelvét a csiklóján. “A lány tényleg gyorsan tanul” - gondolta miközben az élvezettől vonaglott. Az agya mélyén megjelent a gondolat, hogy egy tizennégy éves nyelvén fog elélvezni. A hüvelyében mozgó ujjak egy olyan lányhoz tartoznak, aki még nem elég idős ahhoz, hogy vezethessen. A belsejében növekvő feszültséget érezve viszont úgy döntött, hogy nincs kifogása a dolog ellen. Mire elöntötték az orgazmus hullámai, megfeledkezett a bűntudatáról. Amikor újra magához tért, kinyújtózott, mint egy macska a napon és azt mondta:
- Jézusom, nagyon régen élveztem ekkorát. Csodálatos volt szerelmem!
A jól eső megjegyzéstől Sziszka büszkén mosolygott. Niki visszamosolygott rá és folytatta:
- Ezért jutalmat érdemelsz.
Átkarolta a lány nyakát, majd megcsókolta és a hátára fordította. Rákacsintott és oldalra fordulva az ágy melletti éjjeli szekrény fiókjában kezdett keresgélni. Amikor megtalálta amit keresett, a lány felé fordult és a tárgyat meglengetve a kezében megkérdezte:
- Tudod hogy ez mi?
- Nem - felelte a lány a fejét rázva.
- Ez egy lány legjobb barátja. Te is meg fogod látni, bízz bennem!
Niki elfordította a vibrátor alját, Sziszka szeme pedig tágra nyílt az eszköz remegő, zúgó életre kelését látva. Niki végighúzta a játékszert a lány combjának belső felén, kuncogást és megrándulást kiváltva Sziszka-ból. A lány lélegzete elakadt, amikor a sima vibráló műanyag rátalált a csiklójára. A csípője önkéntelen mozgásba kezdett.
- Azt hiszem kezdem érteni mit értettél azon, hogy legjobb barát. - mondta sóhajtozva Sziszka.
Niki a szabad kezével a lány meseszép testét. Látta az izgalmat Sziszka tekintetében és érezte a teste megfeszülésében. Végigsimította feszes hason és megfogta a lány egyik mellét. Sziszka teste ívben hátrafeszült, amikor a nő simogatni kezdte duzzadt mellbimbóját. A vibrátor rezgése és az ujjak kényeztetése hamar újabb orgazmus felé repítette. Felkiáltott és önkéntelenül vonaglani kezdett. Amikor a kéj véget ért, remegve és lihegve feküdt.
- Kell nekem is egy ilyen! - zihálta, amikor sikerült valamennyi levegőhöz jutnia.
Niki felnevetett és megpuszilta. Kikapcsolta a vibrátort és a lány felé nyújtva azt mondta:
- Tessék! A tied lehet.
Sziszka elvette és hitetlenkedve megkérdezte:
- Komolyan mondod?
- Azt hiszem pár évig még nem tudsz venni magadnak, úgyhogy igen.
- Köszönöm! - mondta a lány, majd elvigyorodva folytatta - Talán tényleg te vagy a perverz szomszéd.
- Az, hogy vibrátort adok egy tinilánynak, szerintem is feljogosít a címre - felelte nevetve Niki.
Sziszka elgondolkodva maga elé nézett és Niki azon töprengett mi járhat az agyában. Várta hogy a lány kérdez-e valamit vagy sem. A lány végül újra ráemelte a tekintetét és megkérdezte:
- Számít neked hogy csak tizennégy vagyok?
Niki elgondolkodott mielőtt válaszolt:
- Nem annyira, mint kellene és percről-percre kevesebbet.
- Hány perc múlva nem számít majd egyáltalán? - kérdezte szemérmesen mosolyogva Sziszka.
Niki úgy gondolta, hogy a cukkolás alatt ott az igazi kérdés, amire Sziszka kíváncsi volt: vajon Niki képes lesz-e valaha is nem kislányként tekinteni rá. A kérdés őt magát is izgatta. Miért olyan fontos Sziszka-nak, hogy ne aggódjon a kora miatt? Egy lehetséges válasz jutott eszébe, ami egyszerre izgatta és megrémítette. Kicsit idegesen megkérdezte:
- Sziszka... Ez...amit csináltunk... egyszeri alkalom volt?
- Szeretnéd ha egyszeri lenne?
Niki a bájos meztelen lányra nézett és vadul kalapáló szívvel azt felelte:
- Nem.
- Én sem - mondta Sziszka mosolyogva.

Megcsókolták egymást, majd összebújva egymás mellé feküdtek. Sziszka Niki vállára hajtotta a fejét és egyik lábát keresztbe tette a nő combjain. Niki megpuszilta a lány feje tetejét és azt mondta:
- Csodálatos voltál.
Nem látta, de úgy vélte, hogy a lány elmosolyodik. Érezte a hangjában, amikor az válaszolt:
- Köszönöm, hogy nem fogtad magad vissza.
- Azt hiszem akkor sem sikerült volna, ha megpróbálom. Ellenállhatatlan vagy. - mondta nevetve Niki.
- Te is. - felelte Sziszka sóhajtva.


Szextörténet ajánló:


Szombat esti erotika


Szombat este van, én mégis képes vagyok nem bulizni, csak unottan feküdni az ágyon és elmélyülni a gondolataim közt. Pár hete történt, hogy találkoztam egy sráccal, Caby-vel. Mondhatni, az én részemről szerelem volt első látásra. Ahogy ránéztem, azonnal elvesztem gyönyörű zöld szemeiben, észveszejtő mosolyában, göndör tincseiben. A testéről nem is beszélve. Bár míg nem láttam póló nélkül, a fantáz....

Kurva a vonalban


Nos, szombat délután a barátnőmmel sétáltunk a Margitszigeten. Meg-megálltunk, ölelkeztünk, simogattuk egymást. Nem részletezem, nagyon be voltunk indulva. Este moziba mentünk, majd otthon folytattuk a délután megkezdett programot. ;-)
Ő elment fürdeni, én közben megnéztem a leveleimet. Benéztem egy fizetős élő webkamerás chat-re. (Egyébként nem szokásom ez a dolog.) Szerencsémre csak én és....

Hármasban a nagyival


Amikor megírtam az előző történetet, annyira beindultam, hogy eldöntöttem, hogy megint megbaszom Nagyit.
Akárhányszor csak találkoztunk, simogattam, fogdostam, nagyon nyomultam rá. Egyszer az ajtónk előtt kaptam el, a falhoz nyomtam, és fogdosni kezdtem, amikor a párom Dóri épp kilépett a lakásunkból. Mindhárman meglepődtünk rendesen, mert látta, hogy Nagyi pináját fogdosom. Rögtön visszalé....

Nagymellű csaj a buszon


Szőke nagymellű csaj vagyok, amihez nemcsak a természet, de a plasztikai sebészem is hozzásegített. Igaz, ez csak ahhoz kellett, hogy a nyuszis magazinban leadott képékből finanszírozzam a tanulmányaimat.

Jelenleg egy multi cégnél vagyok a vezérigazgató asszisztense, bár lehet, ha a fizikai és nem a szellemi kapacitásaim miatt esett rám a választása. A legbosszantóbb a dologban az, ....

Andikával a faluban


Úgy 13 éve történhetett, hogy találkoztam Andikával a faluban. Régóta vágytam rá, hogy megdugjam Andika fenekét, mert eddig még nem engedte meg.Beszélgettünk egy kicsikét és szóba került, hogy érdekel a Visual c++ programozás és mivel ő akkortájt tanult valami hasonlót a Főiskolán, megkérdeztem tőle, hogy nem tudna e szerezni nekem valami könyvet róla.
- Meglátom mit tehetek - válaszolt

Erotikus történet, Karcsi és Pia 2. rész


A szobában sötétség honolt, csak az utcai lámpák fénye szűrődött be. A lakásban már mindenki aludt Pia kivételével. Csend... és mégis hatalmas zsibongás töltötte be a teret. Kint eleredt az eső. A hűvös cseppek halkan kopogtak a párkányon. Az autók és buszok hangosan búgtak az úton, és ez egészen jól kivehetően felhallatszott a harmadik emeleti kis szobába. A szél feltámadt és erősen hozzácsapta ....Szextörténet címkék

mellei közé | testverek titka | leszoptam a | jól bírja | harisnyán keresztül |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.