Lilla hatvan éve már, hogy szeretkezett velünk. 7.


Tehát Bálint,kutya módon fogott neki a futásnak. Miután Lilla kedvenc póza volt, tudtam, hamar orgazmusa támad. Megfogtam lány karját, aki előre hajolt a kifejezéstelen hangokat adott ki magából, Bálint formás popsija gyors ütemben mozgott.
Lilla erőt vett magán,rám nézett,
- Bálint a tizenharmadik...szerencsés szám...
- Igen, drága tökéletesen beleillik a puncidba.
- Naaaaáá..nagyooóón jó!
- Akkurvaaa.... Nyögött Bálint, és percekig ejakulált a lányba... Mindannyian lihegve figyeltük a pár élvezetét, Lilla kapaszkodva inogva harapott a karomba...
Amint Lilla felegyenesedett, Kocsárd lépett oda és megfogta az izzadt melleket, majd átölelte kedvesemet, aki alig állt a lábán.
- Most én jövök!!
- Várj egy kicsit, alig él a csaj.
- Az én mátkám lesz most, üres már az izéja...
- Várjatok fiúk, pisilni indultam, csak ez a kan kutya belém jött, mutatott Bálintra Lilla.
- Csak nem mondod, hogy rossz volt.. kérdeztem.
- Sőt, nagyon is jó volt..
Lilla leguggolt, és abban a pillanatban Bálint a lány elé hasalt, hogy jobban lássa a megnyíló pinát, amiből először fehér, majd színtelen folyadék csöpögött.
- Vigyázz Bálint, pisilek...
- Figyeljétek, milyen a lányok pisije, szólt közbe Józsi.
- Te az nem pisi bazmeg az a vevőnek, világosította fel Béci a srácot.
- Most pisil, dugta közelebb a fejét Bálint.
- Mondom, vigyázz!!! Lilla elindította a sercegő, sistergő sárga sugarat. Bálint arca csupa pisi lett, de nem mozdult, sőt amint Lilla el akarta fordítani testét, hogy máshová pisilnem, Bálint utána mászott és nevetett.
Amint felkeltem és elindultak a közeli patakhoz, hogy megmosakodjanak, észre vettem, hogy Bálint farka meredezik, mintha nem előbb élvezett volna a lány pinájába.
- Lilla figyelj, áll neki...
- Ó ez igen. Gyorsan mosakodjunk...
Amikor élveztem feleségül a lányt, sokszor fordult elő, hogy haza érve az ajtó kulcsa lehúzva várt, hogy be tudjak menni, tudtam valami meglepetés vár, Lilla és Bálint általában a fürdőszobában volt és feleségem éppen pisilt a férfi arcába, amitől az ismét harcképes lett, majd az ágyban folytatták, nekem más feladatom nem volt, mint főzni egy jó kávét....
Bálint, amint megtörölköztek, ismét hátulról megölelte a lányt és bevitte a farkát, Lilla orgazmusa fergeteges lett, talán a pisilős közjáték miatt..( folyt.köv.)
Beküldő:Klokocow


Szextörténet ajánló:


Meleg pornó mese


Meleg pornó mese

Egyszer, amikor 13 éves lehettem, egyedül voltam otthon. A szomszéd fiú, dél körül átjött, videózni. Addig válogatott, míg egy pornófilm kerül a gépbe. Csinos emberek szeretkeztek, és mi árgus szemekkel néztük. A padlóra leterítettünk egy takarót, a fiú erre ült. Én a fotelban helyeztem magam kényelembe. A srác elõttem térdelt, egyetlen rövid gatyában. Nyár volt, rett....

3 + 1, igaz történet


A barátnőmmel már több mint egy éve vagyunk együtt. Móni aranyos, gyönyörű lány, és nem csak szerintem az, ezt a barátaim és ismerőseim irigykedő pillantásaiból is látom. De nem csak nagyon szép, hanem remek társ is, élmény számomra minden egyes vele töltött pillanat. Kapcsolatunk harmonikus, nagyon szeretem őt, szinte fáj, mikor nem vagyok vele.

Arányos, hibátlan teste van, nem nag....

A szexéhes szerető


Vicus egyre ütemesebben szopta a farkamat. Éreztem, hogy bármikor elévezek. Az ágyon ültem pucéran, ő előttem térdelt szintén pucéran. Olyan gyönyörű lány. Magas volt, sportos, szép, telt keblekkel és nap barnította bőrrel. A haja barna és rövid volt és nagyon jól keretbe foglalta bájos arcát.


Vicus abba hagyta a szopást és rám nézett.
- Finom a farkad, de az egész te....

Vörösben


Niki vagyok, 26 éves. A barátaim szerint nagyon szép arcom és gyönyörű szemeim vannak. Átlagos magasságú vagyok, hosszú sötétbarna hajjal. Az úszás miatt jó alakot tudhatom magaménak. Izmos, feszes fenék és az átlagnál nagyobb mellek. Gyerekeknek tanítok úszást minden héten, és a tanóra után maradni szoktam az uszodában, hogy kikapcsolódjak és levezessem a feszültséget. Az uszodában mindig megbámu....

Lilla március 18, 19, 20, 21....


Balatonkenesére indultunk. A vonaton a többiek izgalmas kártyacsatákat vívtak. Sándor a főosztályvezető, József a helyettese, Benedek a legjobb haverom. Lillának nem volt kedve kártyázni, (szerintem már csak az estére tudott gondolni, biztos voltam abban, hogy a bugyija teljesen elázott) így hát én szálltam be negyediknek az ulti partiba. Nem véletlen, hogy ezt a három pasit hívtam meg a tavaszvár....

Szomszéd lánnyal


Egy forró nyári délelőtt úgy döntöttem, lemegyek úszni egyet a Duna-partra. Hétköznap lévén úgy voltam vele, hogy nem nagyon lesz senki ott és kipróbálhatom a nudistáskodást. Kicsit szégyenlős típus vagyok, de vonzott a gondolata, hogy úgy legyek az anyatermészetben, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Összepakoltam tehát a fürdőgatyám, naptejet, törülközőt megy egy nagy üveg hűtött vizet és le....
Szextörténet címkék

felvaltva szoptak | uj ismerős | haver anyja | audi | anna vagyok |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.