Lilla hatvan éve már, hogy szeretkezett velünk. 7.


Tehát Bálint,kutya módon fogott neki a futásnak. Miután Lilla kedvenc póza volt, tudtam, hamar orgazmusa támad. Megfogtam lány karját, aki előre hajolt a kifejezéstelen hangokat adott ki magából, Bálint formás popsija gyors ütemben mozgott.
Lilla erőt vett magán,rám nézett,
- Bálint a tizenharmadik...szerencsés szám...
- Igen, drága tökéletesen beleillik a puncidba.
- Naaaaáá..nagyooóón jó!
- Akkurvaaa.... Nyögött Bálint, és percekig ejakulált a lányba... Mindannyian lihegve figyeltük a pár élvezetét, Lilla kapaszkodva inogva harapott a karomba...
Amint Lilla felegyenesedett, Kocsárd lépett oda és megfogta az izzadt melleket, majd átölelte kedvesemet, aki alig állt a lábán.
- Most én jövök!!
- Várj egy kicsit, alig él a csaj.
- Az én mátkám lesz most, üres már az izéja...
- Várjatok fiúk, pisilni indultam, csak ez a kan kutya belém jött, mutatott Bálintra Lilla.
- Csak nem mondod, hogy rossz volt.. kérdeztem.
- Sőt, nagyon is jó volt..
Lilla leguggolt, és abban a pillanatban Bálint a lány elé hasalt, hogy jobban lássa a megnyíló pinát, amiből először fehér, majd színtelen folyadék csöpögött.
- Vigyázz Bálint, pisilek...
- Figyeljétek, milyen a lányok pisije, szólt közbe Józsi.
- Te az nem pisi bazmeg az a vevőnek, világosította fel Béci a srácot.
- Most pisil, dugta közelebb a fejét Bálint.
- Mondom, vigyázz!!! Lilla elindította a sercegő, sistergő sárga sugarat. Bálint arca csupa pisi lett, de nem mozdult, sőt amint Lilla el akarta fordítani testét, hogy máshová pisilnem, Bálint utána mászott és nevetett.
Amint felkeltem és elindultak a közeli patakhoz, hogy megmosakodjanak, észre vettem, hogy Bálint farka meredezik, mintha nem előbb élvezett volna a lány pinájába.
- Lilla figyelj, áll neki...
- Ó ez igen. Gyorsan mosakodjunk...
Amikor élveztem feleségül a lányt, sokszor fordult elő, hogy haza érve az ajtó kulcsa lehúzva várt, hogy be tudjak menni, tudtam valami meglepetés vár, Lilla és Bálint általában a fürdőszobában volt és feleségem éppen pisilt a férfi arcába, amitől az ismét harcképes lett, majd az ágyban folytatták, nekem más feladatom nem volt, mint főzni egy jó kávét....
Bálint, amint megtörölköztek, ismét hátulról megölelte a lányt és bevitte a farkát, Lilla orgazmusa fergeteges lett, talán a pisilős közjáték miatt..( folyt.köv.)
Beküldő:Klokocow


Szextörténet ajánló:


Osztálytársa(tanár diák)


1.rész
A nevem Amanda és 17 éves vagyok, és szűz. Sokan strébernek tartanak mert jó tanuló vagyok,de igazából nem is is ismernek engem. A történetem azzal kezdődik, hogy a tanár szólt, hogy az egyik srácot nekem kell korepetálni, és ha megbukik akkor kidobják a csapatból. A sulink az amerikai fociról híres. A srác pedig a foci csapat kapitánya, és éppenséggel be is jön nekem.
Szomba....

Az üzlet, az üzlet - szexel fizettem


Harminckét éves voltam, mikor a férjemmel megromlott a kapcsolatunk, s elváltunk. A lakás a férjemé volt, így két kiskorú gyermekemmel albérletbe mentünk egy időre, amíg nem tudunk saját lakást venni. Sikerült találnom egy megfelelő bérleményt egy társasház harmadik emeletén. A tulajdonosok, egy idősebb házaspár, ugyanazon az emeleten, velünk szemben laktak. Hamar összebarátkoztunk, s a korkülönbs....

A városliget kurvája 2.


Károly vagyok, pesti gyerek. Itt születtem, itt nőttem fel, ide jártam iskolába és egyetemre. Ezt most fejeztem be, pár hete kaptam meg a diplomámat. Most készülök megkérni életem szerelmének, Erikának a kezét. Amikor erre az elhatározásra jutottam, végigpörgettem fejemben mindent, ami idáig vezetett, ebből született ez az írás.

Korábban három lánnyal (biztos lenne, amelyikük kikérn....

Ribanc orgia


Kriszta éppen törölközőt csavart vizes haja köré. Épphogy kikászálódott a kádból, mikor csengettek. Ruháját a szobában hagyta, nem tud érte szaladni. Lábát, mozgását gipsz nehezítette. Nem maradt más lehetőség, törölközőt tekert maga köré és az ajtóhoz bicegett. Fiatal pár állt előtte. A lányt látásból ismerte.
- Szia. Zoli unokanővére vagyok. Megkért, hogy ugorjunk be hozzád segíteni. Hív....

Szex fantázia : Az uszodában


Amikor odaértünk az uszodába, már akkor merevedésem lett.
Láthatom álmaim legszebb nőjét.
Annyit kell tudni a tanárnőről hogy 30as éveiben járó vállig érő szőke haj, szemüveges, hatalmas popsival és mellekkel.
Bementünk az öltözőbe átöltözni, majd mentünk úszni
Bemelegítés, majd kezdődött az óra.
A dögös tanárnő kiadta a feladatot majd elkezdtük.
Én szándé....

Néger bulin a nejemmel nikivel


Néger bulin a nejemmel nikivel

Az elmúlt hétvégén a feleségemmel elmentem egy négerekkel hemzsegõ buliba ahová a feleségemet is meghívták,mivel nagyon szereti a négerek farkát.Újabban mindig lila fehérnemûket vesz fel alul magára igaz régebben én is nagyon szerettem ha lila bugyit hord és lila mellemelõt,mert szerettem volna ha egy kicsit kurválkodik elõttem. Mostanra nagyon megszeret....Szextörténet címkék

roma csaj | dzsungel | lány tesó | befűtött | beléd |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.