Lilla Hatvan éve szeretkezett velünk 8.


A zakómra terített pokrócra hasalt Lilla miközben én az ebédet csomagoltam ki.
Menyasszonyom kissé megemelte gömbölyű popsiját hogy, Bálint mélyebbre hatolhasson szemeit szorosan összezárta kezei a pokrócot erősen markolák hogy ujjai kifehéredtek. A fiú sem érzékelt semmit a világból, hajszolja magát, mint a maratoni futó az utolsó kilóméteren a végkimerülés előtt. Egy célja volt, hogy végre beleélvezhessen az alatta nyögő, ziháló rángatózó testbe. A lány csak arra koncentrált, hogy Bálint merev farka ki ne csússzon a vaginájából, és kövesse a fiú mozdulatait. Az egyetlen értelmes szó ami elhagyta kiszáradt ajkait amikor a fiú egy pillanatra egyensúlyát vesztve megállt.
- Méég még!
A srác gyorsított elszánt arccal szedte össze magát és a célban vinnyogva rángatózó teste a férfi lét legszebb pillanatait élte meg.
Lilla megmarkolta a kezemet. Beleharapott nyöszörögve élvezte a csodát ami földrengés szerűen járta át testét. A szenvedés keresztjét mutatta testük amikor Bálint félig a lányra borulva öntudatlanul roskadt Menyasszonyom izzadt testére.

- Hol van Józsi? Kérdezte a lány vagy öt perc pihenés után.
Béla nevetett.
- Azt mondta mi van ha beteg lesz vagy gyerek születik? És fogta magát felszállt a villamosra.
- Bolond senki nem beteg.

Józsi furcsa módon viselkedett. Két három hét múlva megjelent az ajtónkban.
- Találkozol Lillácskával?
- Egy pillanatra meglepődtem, mit akar amikor szó nélkül hagyott ott bennünket, majd merevedni kezdett a farkam ez dugni akar.
- Nem sokára a Móricon.
Lilla a körtéri gombánál állt csinosan amikor Józsi megpuszilta elpirult.

- Menjünk a Feneketlen tóhoz..
Ott szoktunk a szabadtéri színpad kerítés mellett a bokrok a dugni, ha nem tudtam a Hűvösvölgyig elkísérni..
Lilla belénk karolt ő volt középen rögtön kissé megemelte a kezünket és a melleihez szorította.
- Erről jut eszembe a főnököm megfogta a mellemet eddig még soha nem közeledett hozzám.
- Drágám ha igaz, milyen munkát fogsz végezni sok alkalmunk lesz....
- Nincs rajta semmi melltartó!! Finom puha a csöcse lihegett Józsi hol állunk meg?
- Ott a bokroknál... Nem látnak meg... Ott szoktunk... Dadogtam az izgalomtól.
- Gyere leveszem ezt. Pirult el Lilla.
Én udvarias vőlegény lévén leterítettem a zakómat, Lilla széttett lábbal leült majd hátra könyökölve figyelte a vörös szőrben álló faszát a fiúnak. Én már csak a mozgó szőrös fenekét láttam, majd a vaskos hímvesszőn áramló ondó lüktetését figyelem szétrobbanás előtt lévő farokkal. Amint Józsi lekászálódott Menyasszonyom forró testről, én máris benne voltam. Percekig egymásra figyeltünk, amint megnyugodtunk vettük észre hogy Józsi eltűnt. Hát Józsi ilyen,!! (folyt. köv.)
Beküldő:Klokocow


Szextörténet ajánló:


Egy ismeretlen cigánnyal a metrón


Minden reggel metróval megyek dolgozni a hetedik kerületből a délibe. Általában tömve vannak a szerelvények, túl sokan zsúfolódnak össze. Egyáltalán nem szokatlan, ha valaki gyengén hozzáér a mellemhez vagy a fenekemhez. Legtöbbször ez persze minden szándék nélkül történik. Néha persze tapiznak, meg dörzsölődnek is. Emiatt persze nem szoktam dühös lenni, sőt őszintén szólva egy kicsit izgató, hog....

Családi seggrepacsi


Szerintem egész éjjel félkemény volt a farkam, mikor a húgommal egy ágyban aludtunk a veszprémi kollégiumban.
Mikor felébredtünk, tudtam, hogy nem ártana egy jó, tojásos reggeli, de titokban mind a ketten élveztük az estét, és nem akartuk megtörni a varázst. Hirtelen eszembe jutott, mit játszottunk az első pörgetős esténken a gimnáziumi osztálykiránduláson.
- Gyere, bekötöm a szemed!....

Szexfantázia és lábfétis


40-es korosztálya ellenére nagyon csinos. Néhány külső jellemzés: vörös, vállig érő haj, hatalmas, szexy ajkak, tökéletes alak. Mellei nem nagyok, viszont pont így tökéletesek.

A fantáziálásom vele nem is olyan rég kezdődött. Májusban egy kétnapos osztálykiránduláson vettünk részt, ahol a legizgatóbb jelenet este történt.

A bejött a szobánkba ellenőrizni minket (az éj....

A whiskysüveg története


Pakolásztam a szobában. Egyszer csak előbukkant az üveg. Az üveg arról az éjszakáról.
A whiskey-s. Tesco gazdaságos. Favorit.
Lecsavartam a kupakját és minden ami azon az éjszakán történt felsejlett… Emlékszel még?
Elmosolyodtam.
Amikor egymás felé sétáltunk azon estén az utcán. Ahol megláttuk egymást…
Te abban a szövetkabátban. Sétáltál felém széles mosollyal az....

Szexorgia


A párom és én harmonikus kapcsolatban éltünk. Hűségesek voltunk egymáshoz, mármint az első fél évben – legalábbis én csak félév után jöttem rá, hogy ő már rendszeresen csal engem. Ezt megbeszéltük, kitárgyaltuk, azóta is együtt vagyunk, eléggé temperamentumos mérséklettel. Ez a történet a múltban játszódott, azóta már nem vagyunk együtt, már régen szakítottunk. Ez a történet a szakításunk legutols....

Szex anyámmal


Be kell vallanom, hogy mindig is fantáziáltam anyámról. Freud szerint mindenki, de ezek a normálisnál sokkal nyíltabbak. Legalábbis azt hiszem. Mindig is jó alakja volt, köszönhetően a sok kocogásnak és tornagyakorlatnak. Egyébként, alapvetően jó teste volt. Gyakorta - amint hazajött rövid pólóban edzésről -, gondoltam rá, jó lehet az ágyban. Gyakran rá gondolva maszturbáltam. A feleségem nagyon h....
Szextörténet címkék

vonat. | internát | mintha aludnék | pinát nyalni | gyermekkori |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.