Felizgulva


Vékony kis átlátszó ruhában várt, mellbimbói látszottak, testét épphogy csak takarta, ami a hasa aljáig ért. Vénuszdombja a friss szőrtelenítéstől szinte hamvas rózsaszín volt. Kicsit szégyelltem magam, mert a teste miatt bánhattam, annak ellenére, hogy odaadó, fergeteges volt. Viselt mindig ruhát kefélés alatt, szégyellős volt. Útközben felhívtam, kértem készítse ki a tusfürdőmet, le szeretnék zuhanyozni. Megérkeztem a lakásban, mosolyogva fogadott, egy csókkal köszöntöttük egymást. Gyorsan ledobtam magamról a ruhámat, mielőtt bevettem magamat a fürdőbe és így szóltam hozzá: Gondolkoztam a dolgon, azt szeretném meztelen légy, amikor kefélünk! Közel léptem hozzá, hátra lépett, nem hagyta levenni a ruhácskáját. Megkapod amit akarsz mire kijössz a fürdőből! Siettem a tusolással, a nappaliban várt kávés csészékkel a kezeiben, az egyiket a kezembe nyomta. Beszélgettünk, közben a kávét kortyolgattuk. Meztelen teste sziluettje kirajzolódott a félhomályban. Mellbimbói hívogatóan mosolyogtak, szeméremajkait eltakarta a vénuszdombja, nőiesen telt volt. Kortyolgatás közben bekeveredtünk a hálóba. Közben kiürült a kávés csészém, de szinte mintha csak erre várt volna. Farkamról -ami igen csak ágaskodott- le nem vette a szemét. Az éjjeli asztalkára letette a kávés csészét, rám nézett és rám szólt: gyere! Négykézlábra állt és széttárta combjait. Szeméremajkai csillogtak a szerelem nedvektől, amik a csiklóját is megöntözték. Gyönyörködtem a látványban egy kis ideig, majd mögé térdeltem. Punciját készségesen igazította a farkamhoz, makkomat kéjbarlangjába igazítottam, derekát megmarkolva lassan tövig nyomtam. Éreztem, ahogy a farkamnak utat enged. Erősen tartottam, éreztem, ahogy a hüvelye nedvesedik és a farkam síkosítja. Lassan visszahúztam és újra visszanyomtam, egyre könnyeben fogadta vissza a farkam. A következő lökésem erőteljes volt, jóleső érzéssel felnyögött. Dugjál! -szólt rám. Keféltem…..egy pár perc múlva megszólalt: Nyald meg a Mimikét! - és lecsúszott a falloszomról. Hanyatt fekve széttárta a lábait, fejemet a combjai közé tettem, mire a tarkómnál fogva a szeméremajkaira nyomta a szám. Nyaljál ki, utána a farkadtól is hamarabb elélvezek. Éreztem a csiklóját, milyen kemény volt. Nyelvemmel simogatni kezdtem a szemérem ajkait és a csiklóját. Hamarosan, nyögdécselve el is élvezett. Aztán hanyatt fektetett, combjaim közé térdepelt. Egyik kezével a heréimet simogatta, másik kezével szája felé igazította a farkamat és bekapta. Élvezettel játszadozott vele, minek hatására farkam egyre duzzadt. Közben hanyatt feküdt és magára húzott. Puncija könnyedén fogadott magába, vad kefélésbe kezdtünk. A gyönyör hatására egyre keményebben keféltem. Egyik kezét harapdálva, másikkal a párnát markolva élvezett el. Nem sokára zsibbadni kezdett a farkam, közben egymás tekintetét kerestük. Teljesen elvesztettem a tudatom, miközben kielégültem. Mosolygott mire ismét megtaláltuk egymás tekintetét. Kicsit még keféltem ... egészen addig, amíg a farkam teljesen el nem erjedt.


Szextörténet ajánló:


A kempingezés élvezetei


A kempingezés élvezetei I.
Sátras kempingezés, 5 nap 4 éj. Baráti társasággal vágtunk neki. 21 fő, mivel mindenki a párjával megy, kivéve engem. A szervezők szóltak, hogy lesz egy-két idegen is, ne lepődjek meg. Jó fejek, jó barátok.
Egy fél napot késtem, a sátrak már álltak, kissé kaotikus rendezetlenségben. Annak örömére, hogy megérkeztem fogyott némi alkohol. Ekkor került bemutatá....

Korházi szex 2.rész


Ami igaz hogy tényleg másnap megint mentem a szénsavas fürdőbe , s tényleg az utolsóként értem le!
Ibolya már ott volt s már várt engem ! oszkár már nagyon vártalak,hol voltál ilyen sokig!
mondom hogy más kezelésen is voltam,
jó nincs semmi baj csak viszket a pöcköm!Egész éjszak nem aludtam annyira vártam hogy találkozzunk,
jó és mit csináltál hogy megnyugodj,
há....

Kollégiumi buli


A kollégiumban bulit tartottak. Ahogy beléptünk a terembe, már a társaság nagyrésze részeg volt. A zene nagyon hangosan szólt, mindenki táncolt. A barátnőm szólt, hogy igyunk valamit, így elindultunk a pulthoz, majd az ital felénél már húzott táncolni. Több ismerősünk is csatlakozott, puszit nyomva mindkettőnk arcára beállt a körbe táncolni. Ahogy néztem a többi lányt, nyugtáztam, hogy nem vagyok ....

A nagynéném kefélése, családban marad


Fellopóztam nagynéném a hálószobájához. Nyitva volt az ajtaja, csak az utcai világítás fénye törte keresztül a szobát. Lélegzet visszafojtva elbotorkáltam az ágyához. A kinti fénytől tökéletesen kirajzolódott meztelen teste körvonala, ahogy a francia ágy közepén elnyúlva aludt.

Nyugodt ütemben emelkedett a mellkasa, alig láthatóan. A szemem kezdte megszokni a sötétet. A derekától le....

A gecinyelõ asszonyom


A gecinyelõ asszonyom

Tavaly nyáron a feleségem egyik ismerõse adott egy beutalót az egyik dunántuli tó mellé három hétre.Eleinte nem akart elmenni ,de mondtam akkor menjen el a barátnõjével,nem lehet,mert õ külföldön van. Erre csak elmentünk. Persze nem hozott fürdõruhát és így kénytelenek voltunk venni egyet. A déli ebédnél az asztaltársunk felesége mondta õ is elmegy venni bikinit,....

Megbasztam egy légtornász szöszit


Soha nem voltam oda a vékony lányokért, de persze soha nem hagyztam volna ki egyet sem.
Ha szőke volt a drága, akkor meg nem volt visszaút.

Krisztivel egy házibulin ismerkedtem meg, valahogy szóba elegyedtünk és 1-2 poén jól elsült. Aztán már minden nagyon könnyen ment. Néhány pohár bor, és épp szabad volt a drága.

Úgy éjfél után leültünk egy csendes sarokba és....
Szextörténet címkék

gyerünk | szolgája lett | zokniját | kutyaszex | feleség |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.