Égszínkék szemparA férfi kilépett a szép családi ház ajtaján majd becsukta maga mögött az ajtót. Búcsút intett az ablakban integető Édesanyjának, majd elindult az utcán saját otthona felé. Magabiztosan sétált, mozdulatai szinte természetellenesen kecses összhangban voltak. A férfi, akit Andynek hívtak magas izmos testalkatú jó kiállású ember volt. Szép metszésű szimmetrikus arca no igen olyan csodálatosan kék szeme volt, mint amilyen a földünk tengereinek kékje lehet az űrből letekintve. Boldog volt és miközben magában dudorászott midig csak Alex járt a fejében. Tudom mert érzem!
Hello kedves olvasó Alex Ardeal vagyok, és ez könyv az én és Andreu Ardeal életének története.
Előszó:
Megismerkedésünk elött Andy hihetetlen életutat járt be. Ez tette őt olyan különlegessé, hogy fontosnak tartsam ezt a könyvet megírni. Abban ugyan biztos vagyok, hogy féltékenyebb nő társaim nem fogják tudni megérteni, hogyan is tudok ilyen fesztelenül írni férjem kalandos fiatalságáról. De, akik ismerik Andyt már mind tudják, hogy személyisége megváltoztatja az élet írott és íratlan szabályait.
1. Fejezet: Váratlanul különleges
Gyönyörű nyári nap volt. A hőmérő higanyszála a 39 celziusz fokot súrolta. A festői kertváros egyforma házai barátságos hangulatot árasztottak. Az utcán nem mozdult semmi. A lakok vagy a klimatizált szobában hűsöltek vagy már régen a strandon süttették magukat a nap forró sugaraival.
A 18 as ház elött egy fényesre polírozott autó csillogott. 14 órára járt az idő amikor a ház ajtaja kinyílt és az autó tulaja, aki nem más volt, mint hősünk, Andy jókedvűen elindult szeretett Porschéja felé. Beszállt az autóba indított és már is elnyelték az egyforma utcák végtelen poros sorai. Péntek volt és a Porsche azon a héten már az ötödik lakás elől indult el gazdájával. Minden nap másnál ébredni, Andy így szerette. Őt pedig a hölgyek imádták. Kedves volt, úri ember és olyan aura lebegte körül, amit nem lehetett közönnyel kezelni. Ezért is volt az, hogy a szebbik nem tagjai mintha meg babonázódnak volna a közelében. Így talán nem is csoda, hogy az autó minden nap másik ház előtt parkolt.
Andynek jó volt így, s nem vágyott másik életre. Fiatalnak érezte magát, bár már abban a korban volt, hogy a legtöbb régi iskolatársa és barátja már túl volt a házasság és a gyermek témán.
Andy anyja, aki barátnőivel gyakran kártyázott rengetegszer volt kénytelen végig hallgatni az újra és újra feltett kérdést, hogy "mért nem nősült még meg ez az elragadó külsejű fiú"? Kártya partnerei sokszor unszoltak az idős asszonyt, hogy most már térítse jobb belátásra az akkor 30 as évei kezdeten levő fiatalembert. De Andy édesanyja csak öregesen legyintgetett barátnői csacska próbálkozásaira, hiszen már maga is számtalanszor próbált hatni fiára hasztalanul. A témát ezért nem is feszegette tovább már jó ideje.
Egy kellemes őszi napon azonban megtörtént az, amiről már teljesen lemondott. Vasárnap lévén két személyre főzött. Ez volt ugyanis az a nap, amit férje halála után rendszeresen fiával töltött. Az ebéddel már elkészült így az ablakon kitekingetve várta Andy érkezését. Mikor a férfi kocsija begurult a kocsibejáróra a bejárati ajtóhoz sietett. Kitárta az ajtót ám ugyan csak meglepődött mikor a férfit a nem egyedül látta a ház felé közeledni. Az ekkor már 38 éves Andy mellett egy dekoratív fiatal nő lépkedett. Mikor az ajtóhoz értek Fia csókot nyomott édesanyja döbbent arcára majd bemutatta kellemes mosolyú kisérőnőjét.
Ez itt Alex mama mondta és udvariasan a lány felé mutatott. Alex közelebb lépett és gyönyörű mosolyát az idős hölgyre villantva kedves hangon bemutatkozott.
Mirjam Andy anyukája döbbenete nem volt meglepő ugyanis a férfi korábban sohasem hozott magával senkit hozzá. Így az kissé zavartan nézett kettőjükre, s mire sikerült felocsúdnia a fiatal pár már be is ment a házba. Azelőtt bármikor is arra terelődött a szó, hogy mikor fog valakit megismerni fia életéből Andy csak elmosolyodott és másról kezdett beszélni.
Mirjam Ardeal tudta, hogy fia minden nőt kivétel nélkül imád, és megfelelően tisztel. Így idővel megelégedett a tudattal, hogy fia boldog és hogy valószínűleg sosem fog nagymamai szerepköre kerülni. Igy hát Ezen a kellemes őszi vasárnapon mikor a férfi bemutatta neki Alexet nem volt csoda, hogy hirtelen nem tudott mit mondani a mosolygos fiatal nőnek.
Andy élete korábbi szakaszában valóban minden nőt imádott, és igen tudom most mit gondolsz kedves olvasó: egyszerű szoknyapecér volt nem igaz? Vagy gátlástalan nőfaló. Ám a valóság az, hogy szimplán csak az az ember volt, aki fiatalságában megtalálta a valódi boldogságot.
Andyről azonban az idáig leírtak ellenére sem lehet kijelenteni, hogy ifjú korában ő hajkurászta volna a nőket. Ő csak élt, dolgozott, edzett és néha beült egy egy italra valamelyik közeli bar pultjához. Hát igen. Mint már mondtam volt a lényének egy olyan kisugárzása, ami bámulatos hatást gyakorolt leginkább azokra a válságban lévő nőkre, akik a bárok pultjaiban kerestek maguknak vigaszt.
Hogy mire is gondolok már is kifejtem bővebben: Andynek, mint már korábban is írtam akkoriban sosem volt kapcsolata. Minden éjjel más nő volt az, akit feltételek és szabályok nélkül a végletekig szeretett és minden éjjel más nő volt az, aki megtapasztalta milyen ha istennőként kezelik vagy az amikor a ponyvaregényekből ismert 7. mennyországba juttatják!
Ezekhez a románcokhoz nem volt másra szükség, mint hogy megjelenjen valahol. Bűvkörét megérezve a nők, akik magányra vágyva jöttek egy kis bú felejtésre a bárba, és akik látni sem akartak aznap férfit ösztönösen meg keresték a férfival a szemkontaktust. S ahogy tekintetüket elnyelte a férfi égszínkék szemének mélysége szavak nélkül is lelki kontaktusba léptek. Andy kellemes hangján szólt a pincérnek, hogy fizeti a hölgy számláját, aki belé karolt és már is úton voltak a sebesen haladó Porschéval a beteljesülés felé.
Andynek hihetetlen érzéke volt ahhoz, hogy a társaságát igénylő hölgyek legtitkosabb vágyait, mint egy mentalista vagy gondolatolvasó azonnal megérezze. Ha szemei nem is gyakoroltak volna ilyen lehengerlő hatást, hangjának meleg rezgése hamar ugyancsak karjaiba csábította a nőket. Amikor valakivel beszédbe elegyedett már is úgy viselkedett ahogyan az a nő legtitkosabb vágyaiban az ideális férfit megálmodta. Őszinte volt minden alkalommal. Ez csak még inkább vonzóvá tette, és bár a hölgyek mindig többre vágytak ő csak, mint egy elő női anatómiai lexikon gyors és ügyes mozdulatokkal felfedezte azokat az erogén zónákat is amiről az aznapi szeretője is csak a szakkönyvekben olvashatott volna. Boldog együttlétben be teljesítette mindkettőjük erotikus vágyait és reggelre már csak az emléke, a párnán édeskés illata és kis emlék, amit a közös kaland alkalmával szereztek tudatta a lányokkal, hogy nem csak álmodták az éjszaka eseményeit. Andy fontosnak tartotta ezeket az erekjéket igy mindig olyan dolgot választott, amit az este folyamán együtt szereztek.
Akik át élték vele ezeket a hosszú es forró éjszakákat mind hitetlenkedve ébredtek másnap. Testüket át járó jóleső borzongás és a férfi kis ajándéka, még annak hiányában is békés boldogságot hagyott lelkükben. Csak kóvályogtak az emlékfoszlányok és a levetett fehérnemük között s szemük elkezdte tisztábban látni a jelent és a jövőt. Mikor összeszedték furcsán szétesett gondolataikat mind azt vallották, hogy egy éjszakara a világ legboldogabb emberévé váltak.
Andynek ezekben az időkben egyáltalán nem volt nőideálja. Minden a társaságra vágyó hölgyben, természetesen a jó ízlés hatarain beleül meglátta azt a szex istennőt, aki aznap a mennyekbe jutatott. Hát igen ezek után felmerül a kérdés, hogy ki is volt ez az Andy, és miben volt más, mint a többi ember. És igen Alex vagy is én, aki az életemről most neked kedves olvasó mesélek, hogyan lettem én egy életre társa ennek a nem mindennapi embernek? Már is kitérek erre. De mindenek elött úgy gondolom fontos az, hogy beszéljek arról, hogy fiatalabb korában milyen is volt a férjem. No nem azért, mert bármit is nehezményeznék az élet útjával kapcsolatban, de csak igy tudok valós képet kialakítani erről a nem mindennapi emberről.
Andy életútja minden emberből más érzéseket vált ki. Igy a pasikból is.
Sokszor hallottam azt, hogy akkoriban a legtöbb férfi azt mondta róla, hogy maga az ördög. Ezek a férfiak túlnyomó részt azoknak a nőknek a férjeik voltak, akik korlátoltságuk véget nem teljesítettek túl a maguk beteljesülésének csökevényén. Ez a hajlam, ami párjuk igényeinek ostoba figyelmen kívül hagyását jellemezte, vezetett később ahhoz, hogy a megkeseredett feleségek Andy bűvöletébe estek.
A másik oldalon, hagy fogalmazzak férjem szavaival: "a nők a csodálatos földöntúli varázslatos nők" pedig mind úgy vélekedtek hős Casanovánkról, hogy amint megjelenik kiürül az elme s csak a jelen van. Megint mások azt állítják, hogy a férfi az angyalok egyik szárny nélküli földi küldöttje Csodálatos képességekkel rendelkezik és lehozza számukra a menyország minden boldogságát.
Hát igen Andy szerintem sem volt hétköznapi halandó. De azt hiszem valójában nem volt sem angyal, sem ördög.
2. fejezet: Ki vagy te?
Andy 16 évesen gimnazista korában biológia órán ült.
Osztálytársaival sustorgott és várta, hogy 13 óra legyen. Tanárnőjük bejelentette ugyanis pár hete, hogy aznap az óra
felétöl érkezik valaki, aki fiataloknak tart szexuális felvilágosítást. 13 óra elött pár perccel egy fiatal szexuál terapeuta lépett be kopogás után az ajtón majd miután a tanárnővel váltottak pár szót a fiatalok felé fordult. Elisabeth a biológia tanárnő osztály vigyázt vezényelt, és miután minden nesz elcsendesedett igy szolt.:
A hölgy itt mellettem Tímea, magyar származású, de kitűnően beszéli a nyelvet. Aki nem meg felelően viselkedik az előadása alatt biztosíthatom, hogy az igazgatónál találja magát. Nekem most dolgom van. mindenki figyeljen a felvilágosítás alatt. azzal elhagyta a termet.
Timi jól bánt a diákokkal tudta kezelni a kamaszok kajla humorát és hamar a végére ért a munkájának.
Timi, aki ekkor még az államvizsgái előtt állt igy szüksége volt a tapasztalatokra, amikből jegyzeteket készített, így is elősegítve szakdolgozatának kezdeti vázlatát. Az ezen a napon történtek végül nem került bele a dolgozatba, de később álnéven publikálta azt. A cikk címe a következő volt.:
Felvilágosulás!

-Bár tudom ez helytelen és etikátlan egy sexuál terapeutától, de az, ami velem történt nos…
23 évesen a szexualitásról készültem szakdolgozatot írni, és épp a gyakorlati tapasztalat szerzés szakaszában középiskolai diákok általános tudását mértem fel a témával kapcsolatban.
Volt egy előadásom, aminek alkalmával úgy érzem, hogy egy olyan fontos tapasztalatra tettem szert, ami világszemléletemet gazdagabbá és látóteremet szélesebbé tette. Az óra közben mikor a fiatalokat a védekezés fontosságáról informáltam s a padok között sétálva szemléltettem az óvszer szakszerű felhelyezését egy mű pénisz segítségével, beértem egy jóképű fiatal fiú megdöbbentően erős aurájába. Megtorpantam mind a magyarázatban mind a prezentációban és a fiúra néztem. Reám emelte csodálatosan kék tekintetét és elvesztem egy olyan bűvöletben amire magyarázatot adni máig sem tudtam. Mind ez egy pillanat alatt zajlott le. Mikor magamhoz tértem észrevettem, hogy az osztály leány tagjai mind ennek a fiúnak a hatása alatt állnak. Nagyon érdekesnek tálaltam és kissé magamnak is hazudva valami jelentéktelen ürügy kapcsán megkértem, hogy óra végén maradjon velem a teremben pár szó erejéig. Mikor a kicsengetés végén magunkra maradtunk ismét bele pillantottam az égszínkék szempárba. Valami furcsa tündöklés áradt a tekintetéből. Már nem láttam és nem hallottam. Valami történt és már tudtam. Megértettem mindent. Már nem én irányítottam. Kérdeznie sem kellett máris tudta legtitkosabb vágyaimat, amit még magam elött is tagadtam. Azonnal elvesztem szemei tiszta kékjében. 23 évesen a szexualitásról készültem szakdolgozatot írni. De ott abban a teremben jöttem rá ahogyan ez a fiú hozzám ért, hogy jelenlegi tudásom a szexualitásról csupán nemtöbb mint könyvek és okoskodás. Csókja édes volt, ruháimat gomboló keze fürge. Mellbimbóim forró leheletétől és ajkai vágytól teli gyengéd csókjaitól úgy feszültek meg hogy már akkor orgazmusom volt mielőtt még át nedvesedett bugyim lekerült volna rólam. Ajka módszeresen bejárta testem összes erogén zónáját egy két helyen a maga örömére is hosszabban el időzve. Nyelve csiklandós érintése a popsimon is megtette hatását és újra elélveztem. Az agyamra szálló ködön keresztül épphogy egy pillanatra megláttam hatalmas férfiasságát.
Éreztem hüvelyemnek feszülő lüktető melegét. Aztán bumm!! Behatolása, mint egy robbanás hatott az endorfin mirigyeimre. Már nem volt tér és nem volt idő. Ő volt, az égszínkék szempár, és egy csodálatod hüvelyemet betöltő, forróságot árasztó kíméletesen vad zakatolás. Az extázis, amit át éltem annak előtte csak nevetséges fikciónak tituláltam volna. Ondója forró melegsége már a popsimban okozott újabb kéjhullámot. Remegtem míg ö szelíden csókolgatott. Később sok mindent át kellett írnom publikációmban. Azóta is minden újabb tudományos cikkemet úgy írtam mintha valami féle megvilágosodáson mentem volna keresztül. A női orgazmus, amit sokan nem élnek át egyszerre hihetetlenül egyszerűen elérhetőnek tűnt. Megjegyzem azóta is azt az érzést keresem szexuális együttléteim során. Mint később kiderült számomra az osztály lány tagjai mind részesei lehettek ennek a csodálatos felismerésnek.
Ugyan is ezekből lányokból felnőttként mind kiegyensúlyozott céltudatos nő vált. Egy kérdésem maradt csupán amire sosem kaptam választ… Ki vagy te?

3.fejezet: Az első találkozás
Édesanyja családi házából hazafelé tartva Andy hamiskásan dúdolt magában valami ostoba zabpehely reklám betétdalt. Ez is azok közül való volt, amit az idős asszony folyamatosan zúgó régi televíziója reggeltől estig ontott magából. Ki tudja miért az e féle zagyvaságokat a férfi azonnal megjegyezte, és ha ez még nem lenne elég bosszantó bugyután dudorászta is amint megfelejtkezett magáról. Telefon csörgése szakította ki gondolat menetéből.
Elővette a készüléket és amint a ki jelzőre pillantott magában káromkodni kezdett.
Munkahely, ált a képernyőn.
Tudta, hogy fontos, ha ilyenkor keresik és ha most felveszi a készüléket, biztosan berántják valami megoldhatatlannak tűnő ügy kapcsán. A füléhez emelte a kagylót s a rövid beszélgetés végére félelme beigazolódott. A férfinek egy sürgős ügyet kellett véleményeznie és tudta, hogy az ilyen meetingek mindig sokáig tartanak. Szeretett volna többet tudni az dologról és komolyan belefeledkezett a beszélgetésbe. Olyannyira, hogy a sarkon befordulva sikerült elsodornia egy a blúza cipzárjával bajlódó fiatal nőt. (Olyan lendülettel ért az ütközés, hogy el is terültem). Ez a nő, aki pár másodperce még nyugodt körülmények közepette bajlódott a makacs ruhadarabbal magas volt karcsú és gyönyörű arcú. Estében táskája tartalma bánatosan szana szét szóródott a járdán. Rengeteg irat és dosszié és egy belépő kártya, amin az Alexandra Fischer név állt. A nő kacagva fogadta el a pironkodó férfitő annak segítő jóbbját a feltápászkodáshoz. Andy sűrű bocsánat kérések között segített Alexnek, aki jobban szerette, ha igy becézik össze szedni a szét gurult holmikat. Andy miközben pakolt óvatosan végig mérte a még mindig kacagó nőt. Agya zakatolt és szétszórtságán próbált úrra lenni. A nő varázslatos volt és igen kellemes illat áradt belőle. Ez az illategy régi emléket idézett fel Andyben.
Az emlék, amit srácként élt át az érettségi vizsgáihoz fűződött.
De mi is történt ezen a bizonyos iskolai megmérettetésen?
Ehhez azt hiszem itt van az idő egy újabb visszatekintéshez Andy tinédzser életébe. És igen tudom kedves olvasó, hogy nem érted miért van szükség ennyi információra párom múltjából, de kérlek hidd el, hogy idővel értelmet nyer a sok apróság az egész megértéséhez!
4.fejezet. Érettségi

Elérkezett eme kedves kék szemű fiatal férfi a 18. életévében elvégzendő érettségi vizsgákhoz. És persze remek eredményeket ért el. Kiváló nyelv érzéke volt igy sok tantárgyat emelt szinten es idegen nyelven tett le. Erről is csak azért ejtek külön szót, hogy egy újabb érdekes szegmensre is rá világítsunk Andy különös képességeire. Egy 30-as éveiben járó fiatalos, sportos, ambiciózus és igen dekoratív nő felügyelte az emelt szinten próbálkozok szóbeli feleleteit. Szőke selymes haja svéd felmenőkre engedett következtetni. Ezt a nőt Lucynek hívták és már 3 éve házas volt. Gyönyörű vonásain ennek ellenére nem tükröződtek a házasélet boldogságának a pillanatai. Intelligensége ellenére is erősen önámítóvá vált akár hányszor szembe kellett néznie magánéleti nehézségeivel. Igy hát inkább a munkájának élt és belső frusztrációját jókora szigor képében hamar hírnévre váltotta. Kemény kezűsége ezen az ominózus vizsgán is több ízben megnyilvánult. Az alacsony létszámra való tekintettel meg engedhette magának, hogy minden vizsgázóval külön a többiektől elkülönítve foglalkozhasson. Az írásbeli vizsgán 6 an voltak. A diákok között sétálva az egyik lapja föle hajoló fiú közelében mindig kissé furcsán érezte magát. Igy alakult tehát hogy a szóbeli feleleteket a 6 diáknak szentelt fejenként 1 teljes óra ráfordítással akarta lebonyolítani. Bele akart nézni a fiú szemébe, aki ő benne ilyen furcsa érzelmeket váltott ki a puszta jelenlétével. Az első 5 tanulót hamar letudta és szigorúan, de igazságosan értékelte a feleleteket. Majd elfogta az izgalom és a lámpaláz. Megrökönyödve tapasztalta, hogy annyira izgul mintha nem is ő ülne a katedrán. Élő törtek belőle a régi emlékek mikor tinikent randevúra készült egy helyes de butácska Casanova jelölttel.
Kopogtattak az ajtón mire Lucy rendbe szedte vonásait majd kissé cincogó hangon szabadot kiáltott. Ennek következtében fülig elpirult es megint elemezni kezdte magát vajon mi történik vele. Nem értette miért produkálja ezeket a kamasz csitrikre jellemző lámpalázas tüneteket. Az ajtó kinyílt majd megjelent benne egy magabiztos fiú. Kecses mozdulattal becsukta maga mögött az ajtót es átható égszínkék szemet Lucyéba fúrta egy pillanatig. Majd hosszú pillait lesütötte és a székhez lépett. Lucy megtalálta önmagát. Es egy gyors kézfogás és bemutatkozás után hellyel kínálta az ifjú Andyt. A kézfogás helyen a kezéből kiindulva melegség áradt szét a testében. Újból emlékek tolakodtak az agyába az esküvője napján érzett boldogság emlékei. Már nem volt többé szigorú és már nem is szorongott. Szerelmet érzett no nem is Andy iránt csak úgy, mint aki először engedi, hogy az érzelem a sok elfojtás után végre utat találjon magának. Egymás szemebe néztek es szavak nélkül kommunikáltak. A nőben minden elfojtott fájdalom felszakadt és ezen a különleges kapcsolaton keresztül távozott a testéből. A feszültség meg szűnt lelkében s mikor a fiú átkarolta derekát és megcsókolta ajkait teljes megnyugvás töltötte el szívet. Azonnal tudatara ébredt hogy mi az, amit idáig elrontott az életében es mi az mit meg kell változtatnia, hogy újra boldog lehessen. Érzékien szeretkeztek. Olyan természetességgel váltak egymáséivá mint a régi szeretők. Andy csókjai mellein és szemérem ajkain olyan vágyat gerjesztettek benne, hogy hogy az egész délutánt a hetedik mennyországban egymás kényeztetésével töltötték. Varázslatos szerelmi tánc volt ez a vágyak tengerén. Hatszor forrtak össze es teljesedtek ki. Majd egy forró búcsúcsókot váltottak es újra szavak nélkül kívántak egymásnak egy boldogabb életet. Soha nem találkoztak többé, és Lucy nem is vágyott újabb beteljesülésre Andyvel. 5-ös osztályzatot adott a fiúnak és a következő egy évben újra egymásra találtak férjével. Soha többet nem volt boldogtalan.
5.fejezet: A perverz

Alex illata nem ment ki többet Andy fejéből. Agya mely mindig tiszta volt és rendezett el kezdte ontani magából a kusza gondolatokat melyek mindegyike a kedves mosolyú lánnyal való találkozás köré csoportosultak. S az a fránya illat,
amit elkezdet minduntalan érezni csak még inkább összekuszálták higgadt gondolatait. Aztán egyik nap mikor épp haza felé tartott munkájából ismét megcsapta az az édeskés finom illat. Földbe gyökerezett a lába.
-Biztos káprázik a szemem gondolta magában, mikor a házától körülbelül 10 méterre Alexet látta a szembe szomszéd házba belibbenni egy virágos ruhácskában.
A ház sok éven keresztül eladó volt, de már nem állt előte a tábla.
Történt ugyanis, hogy Alex pár hónap keresgélés után megvette az Újkor sétány 3 alatt található kedves kis családi házat.
Pont az enyémmel szemben gondolta magában a férfi a 4es szám alatt álló saját otthonára tekintve.
Már értette miért érezte azt a bizonyos illatot minduntalan.
Pár honappal később Andy finom borzongás közepette, otthona egyik karos székében ülve az órájára pillantott. Elégedetten nyugtázta, hogy lassan fél nyolc van. a kezdeti sokk után, ami Alex szomszéddá válása okozott el kezdte össze szedni magát. Jó párszor látta már a lányt és egy idő után kialakult egy igen kedves rituáléja, amely nem sokkal fél nyolc után kezdődött. Kicsit szégyellte is magát miatta, de mindig azzal nyugtatta lelkét, hogy a sors nem véletlenül alakította igy az életét, s ezzel a gondolattal le is tudta bűntudatát. Fél nyolc volt ugyanis az az időpont, amikor csinos szomszédja Alexandra megérkezett a munkából s amint a négy fal biztonságában érezte magát, szemérmetlenül nekiállt levetni aznapi ruháit.
Alex imádott fürdeni és egy meleg nap megkoronázása az volt számára, ha lemoshatta magáról az aznapi munka fáradalmait,
A férfi szíve nagyot dobbant amint meghallotta Alex autójának jellegzetes hangját.
Itt van gondolta Andy kissé fel lelkesült szívvel, amint a kis piros autó begördült a szembe szomszéd autófelhajtójára. Forró nyári nap volt igy, az autóból kiszálló Alexandrán egy nagyon csinos, lenge nyári ruha volt és egy igen mutatós és a ruhához kifejezetten passzoló helyes kis körömcipő.
Andy kedvtelve nézte végig, ahogy a lány kerek popsiját kissé kitolva, az autóba behajolva, matatott valami után a csomagtartóban. Már is végig futott az fején a kép, hogy mily könnyedén lép majd ki a ruhácskából és adja át a testét a zuhany víz forró cseppjeinek.
Nyílt az ajtó és a lány eltűnt mögötte. Andy figyelte, ahogy az árnyéka szobáról szobára száll, míg nem megállapodott a nappali ablakában.
Mi történik morfondírozott a férfi majd hamar rájött, hogy valószínűleg szellőztetés előkészületeit láthatja. A függönyök szétgördültek s nyíltak az ablakok.
Andy szíve egyre hevesebben vert.
Ilyen még nem volt. A fürdő ablaka parányi, s félig homályosított volt. Azon keresztül mindig csak röpke másodpercekre láthatta meg felülről a lányt, aki a homályosított rész miatt biztonságban érezte magát az utcafront kíváncsi tekintetei elől. Lehet, hogy most láthatom tetőtől talpig töprengett kisfiús izgalommal.
De nem sok ideje volt a további gondolatokra mert ekkor megjelent a lány s valóban immáron csak a csipkés fehérneműje volt rajta.
Andy elbűvölve nézte formás vonalait ahogy könnyed léptekkel lábujjhegyen egyik ablaktól a másikig suhant. Ugyan látta már a lányt bikiniben, de ez most egészen más volt. Már akkor is csodálta Alexandra lapos hasat, de ebben a falatnyi francia bugyiban még jobban kirajzolódtak hihetetlenül vonzó gyönyörű idomai. Mellei keményen feszültek a melltartóban és a férfi agyában vadul szaladgálni kezdtek a gondolatok.
És ekkor megtörtént a csoda a lány megjelent az egyik nyitott ablakban. A kerítés melletti sövény takarásának biztos tudatában érezhette magát mert teljesnyugalommal elégedetten nézegetni kezdte magát a tükörben. Már semmi nem volt rajta mellei mégis feszesen álltak előre. Ahogy Alexandra a tükörben körbe vizslatta magát minden apró lépésnél egyre feszesebbnek és kerekebbnek látszott aranyos kis popsija
Andy szíve egyre hevesebben vert, hogy a lánnyal együtt csodálta annak hibátlan testét. Gyönyörű göndör haja csak úgy hullámzott rugózott ahogy apró kacagások közepette körbe ugrált a tengelye körül.
Nemcsak gyönyörű, hanem aranyos is gondolta magában Andy és tátott szájjal tovább figyelte a lány minden mozdulatát. Alex jókedvűen elindult a zuhany irányában eltűnve a férfi szemei elől.
Amint a fürdőszoba ablakhoz ért a szellőztetésnek véget vetve a lány az ablakszárnyak után nyúlt. Ekkor egy pillanatra találkozott a tekintetünk és Andy nagy rémület a lány jól láthatóan észrevette őt. Gyorsan beugrott a függöny mögé, de már biztosan tudta, hogy vége a játéknak.
Andy szíve vadul kalapált és elfogta a szégyen érzete. Hogy fog e ezentúl a szemébe nézni a lánynak? Mit gondolhat most róla, hogy egy perverz öregember, aki a fiatal lányok után leskelődik? Persze nem volt olyan sokkal idősebb a lánynál, de mégis mindig úgy tekintett Alexandrára, mint egy gyönyörű fiatal lányra önmagára pedig mintegy öregedő vén kujonra. Óvatosan kilesett a függöny melletti kis résen, de a lányt már nem látta az ablakban. Hol lehet? töprengett a férfi miközben átment hálószobába
Kinézett az ablakon és még nagyobb rémület lett úrra a szívén. Látta, hogy a lány egy fürdőköntösben az utcára ront és mérges tekintettel elindul az ő háza felé. Szemében lehetett látni a düh szikráit amint hosszú léptekkel a férfi háza felé igyekezett. Úristen most mit csináljak? gondolta magában Andy miközben azon töprengett mégis milyen kifogásokat mondhatni egy ilyen nyilvánvaló lebukás után. A stressz miatt az agya igencsak nehezen akart életképes ötlet gyártani és már szólalt is meg a csengő, amit követett a lány apró kezének erőteljes kopogás a bejárati ajtó üvegét.
Andy döntött nyugalmat erőltetett magára és az ajtóhoz sétált. Lesütött szemmel nyitott ajtót.

Alex megdöbbent mikor az ablak becsukása közben Andyre esett a pillantása. Eluralkodott rajta a düh. Hogy merik meglesni őt a legintimebb leg kiszolgáltatottabb pillanataiban. S miközben dúlt fúlt a méregtől magára kapta rozsaszín köntösét. Hogy nem sül le a bőr az arcáról dühöngött magában és úgy, mint aki nem lát és nem hal a bejárati ajtó felé kezdett csörtetni.
Őt, aki mindig odafigyelt arra, hogy senki ne láthassa érzéki testét amíg ö nem akarja. Morcos léptekkel a4es számú ház udvarán átvágva az ajtóhoz ért és azonnal a csöngőre tette a kezét. Türelmetlen volt és feldúlt igy szinte azonnal kopogni is kezdett elképzelve, hogy a férfi mellét döngeti jogos felháborodottságában. Szelíd lépteket hallott s kattant a zár. Az ajtó kitárult és ott állt gyűlöletének forrása a perverz leselkedő. Már nyitotta is ki a száját, hogy válogatott szidalmakat zúdítson az utálatos arcba, de ajkára fagyott a lélegzetvétel. Az a férfi állt előtte aki pár honapja elsodorta az utcán. Az a kedves arc, ami most szégyenlősen lesütött szemekkel nem mert az ö szemébe nézni. Sokat álmodott azokkal a szemekkel. S mikor felriadva körülnézett érezte, hogy teste vágyban ég.
Fejét megrázva próbált kilépni a felismerés kábulatából. Eszébe jutott miért is áll ezen a tornácon és megpróbált mérgesen a férfira rivallani. Mintha kívülről hallotta volna azokat az elvékonyodó hangon kipréselt szidalmakat, amiket ö maga akart határozottan a perverz fejéhez vágni.
És megérezte ahogyan lelassul az idő. Andy felemelte szép metszésű arcát és a lány szemébe tekintett égszínkék szemével. Alex érezte, hogy térde elgyengül ahogy elveszett tekintete a gyönyörű ragyogásban, s ha a férfi nem kapja el kecses derekát biztosan össze is rogyott volna. Tekintetük egybe forrt. Alex már nem akart szidalmakat vágni a férfi arcába s Andy már nem tudta magát szégyelni tette miatt. A nő erezte ahogy köntöse alatt fedetlen puncijábol a combjára csurog nedve. S ahogy benedvesedett a kéj hullámai megfeszítették mellbimbóit. Karjait Andy nyakába fonta, aki felkapta a vágytól elgyengült lányt. A férfi szinte részegen tántorgott, no nem a súlytól, hanem a lány feromonjainak édes kipárolgásától. Ahogy izmos karja a lány mezítelen feneke alá kulcsolódott, érezte, hogy annak hüvely nyilasa luktetve ontja magából az édes ragacsot. Azonnal merevedése lett. Szemük még mindig egybe volt forrva s ajkuk apró csókokkal ugyancsak vad szerelemben egyesült. Már nem nézték egymás tekintetét csak csókolóztak miközben Andy finoman az ágyra rakta a felhevült testet.
Széthajtotta a lány fürdőköpenyét és végig futott hátán a kéj.
Tudta, hogy nem kell sietnie és tudta, hogy még megannyi finom területet fel kellene fedeznie Alexen mielőtt ajka a lány szemérem dombjához érne, de az édes illatú nedvek csábításának nem tudott ellen állni. Nyelvét belemélyesztette s lány ragacsos húsába, aki vadul remegni kezdett.
Alex halkan nyogdecselt ahogyan a férfi fürge nyelvével, csiklojaval játszott. A feje zsongott a az endorfin és az adrenalin mámorító koktéljátol. Andy hangja mintha s fejében viszhangzott volna s azt suttogta, a vad beteljesuleshez vezető úton, mint egy zsongo mehkas, hogy úgy kivantalak és kívánlak örökké.
Alex elelvezet és remegett mint a kocsonya. A férfi fölé magasodott és újra belemélyesztette tündöklő kék szemét a lanyelfatyolosodo tekintetébe. És megint ott rezgett közöttük a kapcsolat. Alex is tudta hogy mit akar Andy és a férfi is látta rajta hogy ugyan azért sovarog. A lány végig simitotta Andy arcát és ajkahoz húzta a férfi ajkait. Csokjuk olyan mámorító volt hogy a furcsa kapcsolat kettejük között egyre vadabbul rezgett, és Alex szabad kezével a férfi lüktető agyekahoz nyult. Gyöngéden teljes összhangban vezette be a lány Andy a 7.menyorszagba. Zakatolasuk fokozatosan gyorsult, s ahogyan kergették beteljesülés utáni vágyaikat, lassacskán egymásba szerettek.
A délután éjszakába fordult és ahogyan élvezték egymás testét lelkük is véglegesen össze fort.
Az éjszaka fojaman rengeteget beszélgettek és sokszor szeretkeztek, s ahogyan el jött a hajnal boldog mamortol részegen szenderedtek álomra egymás karjaiban.

6. Fejezet. Az új út kezdete

Sok minden történt azóta hogy először össze fonodtunk, és te kedves olvasó akivel megosztom most életem leg boldogabb és legforrobb momentumai, sokat meg tudtál Andyről és különös képességéről. Nos igen meselhetnem még férjem fiatalsaganak korábbi állomásait de ugy gondolom, hogy meg tartok magamnak is valamit a misztikumbol ami ezt a csodálatos férfit körül veszi. Remélem kedves olvasó hogy nem unod még a vissza tekintéseket a multba, ugyan is közös életünk korábbi mozzanataiban van pár emlitesre méltó részlet a nagy egész megértéséhez. Az egyik ilyen állomás az az emlékem ahol össze költözésünk után a közös utunkra léptünk.
Későre járt az idő. Az ég beszürkült majd besötétedett.
-Biztos megint bent tartják túlórázni- gondolta Alex és tovább kavargatta a lábosban halkan rotyogó mártást. Ám ekkor halk neszre lett figyelmes a bejárati ajtó felöl.
Neszezés és motozás, a kulcsaival babráló fáradt ember halk sóhaja.
Este 8 felé járt az idő mikor Andy az ajtajához ért. A hosszú munkanap, után kissé sután babrált a kulcsaival az ajtó elött állva, mire sikerült a megfelelőt az ujjai közé csippentenie, majd a kulcslyukba dugnia. Kattant a zár, nyílt az ajtó es szinte azonnal megcsapta orrát a finom étel, és kedvese édes parfümjének semmivel sem össze hasonlítható illata. Lelkét át járta a bizsergető meleg, ahogy a lány tündöklő mosolyát meglátta a konyha ajtajában.
-Csakhogy végre hazaértél, már kezdtem aggódni érted- mondta Alex, miközben oda sietett a férfihoz, hogy át karolja, és szelíd csókot leheljen ajkára.
-Szót sem érdemel- mondta Andy, hisz egyszerre újra könnyűnek es gondtalannak érezte magát.
Levetette könyű őszi kabátját és Alex nyomán a konyhába lépett. A lány sokat szorgoskodhatott hisz szépen megtérített asztal és finom illatú ételek várták. Az asztalon már ott volt a bor és két fényesen gömbölyödő pohár is, ami szép emlékeket idézett lelkében. Ilyen bort ittak ugyan is az első közösen eltöltött éjszaka koraesti óraiban. Mosoly terült el arcán, ahogy a konyhapult föle görnyedő kedvese formás vonalain kezdte el legeltetni szemeit.
Nem volt szokatlan a férfitól Alext most meg is váratlanul érté, ahogyan, Andy hirtelen mögötte termett s fenekébe harapott.
-Auhh- szisszent fel a lány mivel a harapás kissé erősebbre sikeredett a megszokottnál.
Megfordult és látta kedvese szemében a pajkos buja vágy cinkos szikrázását.
-Ejj Kicsim.- mondta –Bírj magaddal!

Kellemes hangulatban gyertyafény mellett költötték el vacsorájukat. Szépen fogyott a bor is igy az ételek végeztével lágy részegség is szédítette a párt a mélyen érzett szerelem mellett.
Mikor mindennel végeztek Alex elkezdte leszedni az asztalt, Andy pedig elment letusolni az aznapi munka porát. A fürdőszobájuk a hálószobából nyílt, s Alex tudta, ha nem siet fáradt párja a tusolás után lehet, rögtön le is fekszik, hogy kialudja ezt a hosszú napot. Abba hagyta hát az asztal összepakolását, elfújta a gyertyáka es halk nesztelen léptekkel a hálóban termett. Már délután össze állított egy igen csak szemrevaló alsónemű együttest és sietősen kicsit kapkodva húzta le ruháit és fel a fehérnemű egyes darabjait. Épp a comb fixel bajlódott kicsit sután mikor hallotta, hogy Andy elzárja a zuhany csapját, s dúdolászva fogmosáshoz készülődik. Gyorsan meggyújtotta a szobában korábban elhelyezett gyertyákat, s fölvette a főzés közben alaposan kigondolt sexy pózt.
A hatás nem maradt el. Ahogy Andy belépett a szobába hatalmas mosoly terült el arcán, s törülközője alatt megjelent a tipikus hosszú dudor, amit Alex boldog elégedettséggel nyugtázott.
-Van kedved egy kis desszerthez- kérdezte kacér tekintettel a lány és lassú mozdulatokkal megfordult saját tengelye körül.
Andy egy hanyag mozdulattal elengedte törölközőjét, s igy Alex szeme elé tárult méretes férfiassága.
-Tudta- gondolta a lány, ahogy a férfi frissen borotvált ágyékára pillantott.
Hiába nem volt már olyan fiatal Andy, igen csak jó kondíciójú és feszes teste volt. Alex kedvtelve nézett végig rajta, s közelebb lépett, hogy ujjbegyeivel végig cirógathassa kedvese duzzadó izmait. Ebből a távolságból megerezte a férfi parfümjét, ami mindig is erősebb vágyat gerjesztett a már igy is nedves szemérmében.
-Honnan tudtad?- kérdezte kicsit durcásan a lány
-Ohh, te kis édes-mondta Andy mosolyogva –A bor, a gyertyafény, s plusz hogy nem volt tiszta törülközőm.-
Alex kissé értetlenül nézett majd meg akadt a szeme a törülközős szekrényen és már is eszébe jutott, hogy oda akasztotta be az estére szánt sexy ruha együttest. Kicsit elszomorodott.
-Pedig úgy szerettelek volna meglepni- mondta kissé síros hangon a lány és az ágyra hanyatlott.
Andy oda feküdt mellé, s halkan szinte hang nélkül susogta fülébe,
–Kicsim soha nem voltam még ilyen boldog.- A szavak mentén forró lehelete lágy bizsergést ébresztett selymes hátán. Szíve újra felvidult, ahogy a férfi puha ajkai édes csókokkal egyre lejjebb vándoroltak hálóinggel borított bőrén. A bizsergés egyre jobban elkezdte átjárni testét, ahogy a férfi erös markával egyre többet kívánt hamvas testéből. Érezte, hogy nedve ismét elönti forrósággal együtt édes kicsi punciját, s a vágy halk sóhajjal távozik kéjjtől szétnyílt ajkai között.
Andy ujjai lassal szelíden vándoroltak fenekétől a háta közepéig épphogy érintve bőrét, ami folytonos borzongássá ált össze izgalomtól feszes lényében. Andy nem érte be az érintés okozta gyönyörrel folyamatosan kissé szúrós csókokkal támadta az addigra már haló ruhától megszabadított mezítelen felsőtestet. Hosszú ujjai szinte másodpercek alatt elbántak a nehezen be akasztott melltartó csatjával s, Alex már csak arra eszmélt fel, hogy a hátán fekszik es izgalomtól hegyesen meredő mellbimbói a férfi szájában s ujjbegyei között vannak és sarkallják a kéj újabb hullamai felé. Érezte, hogy párja ágyéka lüktet a forróságtól s a vékony tangabugyin keresztül bebocsátást kér a mámortól síkossá vált selymes puncijába. Andy két kezével folytatta a mellbimbók morzsolását, miközben ajkai egyre lejjebb vándoroltak a lány testén. Alex már érezte érzéki forró leheletét necc bugyiba csomagolt szemérem dombján, s szinte azonnal megérkezett párja kacéran ficánkoló nyelve is.
Andyből áradt a vágy ahogy erös kezeivel a bugyi után kaptak, hogy félig leszaggatva félig csak lerángatva azonnal szabaddá tegye Alex kéjtől megfeszült testének legérzékenyebb pontját. Hosszú nyelvcsapásai mentén a lány finoman remegni kezdett az agyát elárasztó boldogsághormonok hatására, s csak mind jobban kívánta a kéj beteljesülését. A férfi perverziója a lányé is volt igy Alex egy pillanatra sem lepte meg, ahogy Andy nyelve át, át vándorol popsijára. Párja feltolta lábait, hogy jobban hozzáférjen ehhez az erogén zónához és nyelvének, egyre mélyebre hatolása hatására, a lány furcsán szokatlan, még is mindent elsöprő orgazmust élt át.
-Ahh- sikkantott fel Alex, ahogy a csúcsra jutott s lábai vad remegésbe kezdtek. A csituló kéj hullámokban lüktetett szét teste minden porcikájában. Andy, lábai közül most felé tornyosult és boldog elégedett mosollyal arcán a szerelmesek igaz szenvedélyével csókolta meg a még mindig kissé reszkető lányt. Alex boldog kócosan viszonozta a csókot. A férfi közelebb húzta ágyékát kedvese nedves szemérméhez, és ügyes mozdulatokkal egyre mélyebre tornázta vágytól dagadó hímvesszőjét Alex mámortól kissé kitágult hüvelyébe.
A beteljesülés mámorító volt. Élveztek egymást. Finom csókokkal kényeztették a másikat miközben ütemesen mozogtak hol a saját hol párjuk örömére. Andy, Alex hajába túrt és erös de még is szelíd mozdulatokkal húzta a hajfonatot, Alex legnagyobb örömére. A lány szerette, ha párja dominált felette még is azt éreztetve, hogy ő a mindene. A gyönyörtől egyre forróbban szikrázott közöttük a levegő és érezték, hogy közel a beteljesedés. Orgazmusuk a párjukkal eltöltött rengeget gyönyörű órának hatására szinte ugyanabban a másodpercben öntötte el testük minden egyes porcikáját.
Alex érezte magában párja forró magját, s ahogy mámor lassan csillapodni kezdett boldog mosolyogva váltottak egymással vagy 100 édes csókot. A férfi lassan kihúzta magát a lányból és a gyönyör hangjával sóhajtott fel.
Aznap este még kétszer lettek egymáséi, hogy aztán békés nyugalomban hajtsák álomra fejüket.
Ezek voltak multunk kellemes pillanatai dióhelyban. De mg nem meséltem barátnőmől Floráol akivel az egyetlen lezbikus kalandom volt. Ő is ismerte a férjemet s a történetük hatására egyszer hárman is szerettük egymast.
Irói hozzászólás:
Életemben még egy fontos ember van kedvesolvasó. Tudom azt is hogy azzal hogy rola is mesélek ujjabb fejekben lesz kérdőjel azzal kapcsolatban hogyan is lehet ez az én számomra normális. De a történetem vége felé közeledve ahogyan már sok mindenről erről a furcsaságrol is ki fog deülni hogy enélkul nem mesélhetném el ezeket az emlékeket

7.Fejezet: Akiket szeretek.

Flóra teste vágyban égett miközben a zuhanyzó alatt vissza gondolt arra a kedves srácra akivel aznap a liftben találkozott. Helyes volt kedvesen mosolygott a szeme kékjében valami finom tűz parázslott.
Még érezte a férfi parfümének illatát s ugyan már nem tudta volna felidézni pontosan azt a bodito édeskés illatot, de emléke lágy bizsergést keltett teste minden porcikájában.
Csak egy másodperc volt amikor össze villant a szemük És ez az édes illat és kacér mosoly volt minden ami történt s ő még is fülig vörösödött.
Csak állt ott Tusoló alatt és folytatta magára melegvizet szíve újra és újra hevesebben vert Akárhányszor megpróbálta kiverni a fejéből azt a mély lélekben látó égszinkék szempárt.
-Mi történt töprengett hogyan ejthetett rabul azonnal az a rebbenésnyi pillanat?
Elzárta a csapot és kilépett a tus alól próbálta csitítani lázban égő estét de mindhiába.

A férfit aki a liftben a kedves lány szemébe nézett Andynek hívtak jó kiállású harmincas éveinek az elején lévő fiatalos férfi volt
A parkolóházban leállította Porshéjét majd kis keresgélés után szállt be a liftbe. A hatodik emeletre felé sietett ugyan is kicsit késésben volt egy rakoncátlan beengedő sorompó miatt.
Ám vlaki az első emeleten megállított a liftet és beszállt mellé. Andy aki a gondolataival volt elfoglalva kissé türelmetlenül pillantott fel a lányra aki belépett a kabinba
Azon nyomban megdermedt és átjárta valami megmagyarázhatatlan borzongás.
A nő csinos huszas éveiben járó szőke hajú jó alakú csinosan öltözködő és stílusosan ki tetovált vad szépségnek tűnt.
Szemük össze villant és Andy érezte, hogy meg kell tudnia ki ez a lány. Már épp meg szólította felocsudva kábult révületéből, ám lány lesütött tekintettel kilibbent a harmadik emeleten.
A férfit elfogta a vágy, ágyéka lüktetett és a lány feromonainak édes kipárolgását érezte a szájában.
Elöntötte A tűz, elöntötte a vágy. Meg akartak tudni hogy ki ez a szépség, beszélni akart vele, újra látni csodálatos szemeit hosszú szőke haját formás idomait.
Vágyott Az Ajkai után az érintésére és beszívni hajának édes illatát
Mindez úgy futott végig a fején mint egy tornádó. Mintha viharos a tengeren hánykolodott volna s annak zabolátlan hullámaitol szédülne. Részegséget érzett és elkezdett nem gondolkodni csak cselekedni.
A lány aki a harmadikon szállt ki csak és kizárólag valamelyik irodában dolgozhatott Andy aki azért érkezett az épületbe hogy üzleti ügyben járjon el aznap nem jelent meg a meetingen.
Lement a harmadikra és kérdezősködni kezdett.


A Flóra miután kilépett a zuhany alól és törölközni kezdett. Egyre csak arra a fél pillanatra gondolt és sajnálta hogy nem mertte megszólítani azt a helyes srácot.
Lefekvéshez készülődött mivel egész nap zsongott a feje. Hormonjai azonban egyre csak azt zakatolták hogy újra látnia kell a férfit.
Ekkor csöngettek az ajtón amin Flora igencsak meglepődött. Egy pillanat alatt ki is zökkent a mámorbol.
Ugyan még nem járt nagyon későre az idő, este 19 óra lévén, ámbár aznap estére már nem várt látogatót
Gyorsan magára kapott egy tiszta francia bugyit, melltartóval nem bíbelődött ugyanis feszes mellére nem nagyon hatott a gravitáció. Fürdőköpenybe bújtatta illatos testét és az ajtóhoz lépett.
A kémlelőnyíláson ki kukucskált de nem látott senkit.
Miután a biztonsági láncot be akasztotta résnyire nyitotta az ajtót.
A küszöbén egy szál vörös rózsa és egy fehér boríték várta.
Visszahajtott az ajtót és pár másodpercre maga elé révedt. Majdt gyors elhatározás után kiakasztotta a láncot és Ismét kinyitotta az ajtót. Megbabonázva nézta a küsöbére tett kis ajándékokat majd a Rózsa és levél után hajolt.
Azonnal megcsapta az orrát az a bizonyos édes illat ami után egész nap sóvárgott.
Szemei kitágultak Ajka finoman elnyílt hiszen már tudta hogy kitől jött a levél.
A rózsa szép volt és illatos ám nem tudta kiüzni agyábol az ajándék elhelyezőének vágykeltő illatát. A boritékra nézett ami kissé nehezebb volt a vártnál. Gyengéden felbontotta a sejempapir boritékot és kiváncsian bele kukkantott. A levél tartalma mindössze 1 apró tárgy volt.
A nő kivette a fémből készült medált és megbabonázva nézett rá.


A férfi a harmadik emeleten miután megtudta a lány nevét -Flora viszhangzott fejében mámorosan, elkezdett azon gondolkodni hogyan is tudná úgy megismerni, hogy nehogy megrémissze a lányt azzal amilyen vággyal kutakodik utana.
Félt tőle hogy a nő megijed attól, hogy saját vágya ilyen erősen vonza felé.
Egy kicsit elszontyolodott a gondolatra hogy talán soha többé nem láthatja azt a varázslatos teremtményt. Elindult tehát a megbeszélésre amiről már 15 perce késett. Ám a lift felé menet ahogyan gondolataiba mélyedvealig látta mit csinál, összeütközött egy idős takarítonak tünő bácsival.
Sután elnézést kért a férfitől akik kedvesen megveregette a vállát.
-Nocsak nocsak Csak nem szerelmes fiatalember kérdezte az idős úr és Andy felocsudott a kábulatából.
Az idős úr szemében okos fény csillant, olyan ember tekintete volt aki már élt át hasonló villámcsapásokat, ám Andy érzett benne még valami különöset.
-De de igen motyogta ő sután, de ekkor az öregember ekkor már amindent tudok mosolyával nyújtotta felé kezét. Andy ösztönösen kinyitotta tenyerét és az idös takarító
Egy kis ezüst medált ejtett a tenyerébe. A férfi csak nézte a függőt amin volt egy kis nyitó gomb. Meg nyomta azt amire az ékszer lágy kattanással kinyilt. A lány fényképe volt benne.
Bambán nézte a kis képet az üveg mögött.
-Honnan tudta hogy ő az akit keresek kérdezt de ahogy fel tekintett az idős úr már nem volt sehol.


Flóra nem hitt a szemének ezt a medált Kapta kislány korában nagypapájától akit rá két évvel el vesztett. A medál még abban az évben örökre elveszett.
Hogy lehet itt? Hogy lehet az hogy megint érzi azt az édes illatot és ki az aki a rózsát hozta?
A kérdések fejében már rég csak költöi jellegüek voltak ugyanis tudta a választ jól. Mégsem mert hinni a szemének
Kijjebb tárta az ajtót és az őszi szürkületből egy férfi alakja bontakozott ki.
Tudta hogy ő az gyönyörü kék szemének parazsa áthatolt a sötétségen és összefonódott az övével.
Mint két részeg indultak meg egymás felé. Tekintetük még mindig egymás szemébe révedvedt s mikor fél uton egymás elé értek ajkuk édes csókban forrt össze.
Megszünt a vilg amiben éltek.
Már is a lakásban voltak férfi erős karjában tartotta az áhitott nőt aki vadul csókolta Andyet. A francia bugyi és a háló köntös ekkora már teljesen át nedvesedett.
Flóra érezte a lüktető hőt a férfi ágyékafelől és az eufória teljesen megrészegitette testét. Ujabb villanással később
Már is az ágyon feküdt s lángoló tekintete a fürgén vetkőző Andy férfiassága és kék szemei között ugrált.
Andy fürge és gyors volt a köntös szetnyilt a bugyi lekerult és mohó nyelvet már is sovárgástól kissé remegve mártotta bele Flóra forró húsába.
Lany sikkantott a kejtol ahogy a férfi fürge nyelve és forró lehelete szinte azonnal orgazmus közeli állapotig hajszolta endorfintol részeg érzékeit. A férfit megvadította a lány feromonoktol édeskés ízletes húsa, s mikor az kéjjes remegéssel elélvezett a férfiban a tüz egyre csak fokozodott.
Flora remegett reszketett ahogy a férfi egy fokkal szelidebben nyalta a még mindig lüktető csikloját.
És újra az a tekintet a vágy és sóvárgás. A férfi fölé került és nedves csokjuk közben himtagja utat talált magának Flóra vágyakozó hüvelyébe. Forró meleg kemény pénisz és a határozott még is kellemes zakatolás újabb Heves orgazmust váltott ki belőle. A férfi szeme falta a lány formás idomait, és vaggyal teli mohosággal kapta be a lány feszesen meredő mellbimboját. A hatás nem maradt el Flora hüvelye lüktetett Andy férfiassága körül lágyan meg meg szoritva annak zakatolo férfiasságát. A férfit izgatta a pulzálásés mivel enyhe fétise volt egy csodád nő minden nyilását bebarangolni ujjával nő popsiját kezdte finoman izgatni.
Flora szerette a szex minden formáját szerette a boldogságot és szerette az eufóriát
Ám ehhez hasonlóban még nem volt része. Spriccelve élvezett el ujra.
Andyt felizgatta a lánybol árado hihetetlen sexualitás és nem birt tovább magával. Oda helyezte lüktető péniszét Flóra popsijánhoz és szelíd finoman behatolt a nő legérzékenyebb és még szűz nyílásába.
A mámor csodálatos volt. A perverz gyönyör ami a férfi kék szemében csillogott a nőt is euforiával töltötte el. Újabb zakatolás újabb orgazmusok s amikor a férfi megfeszült és forró magja elöntötte a lány popsiát Floramajd hogy nem kataton állapotban remegett az agyát elboríto beteljesülés mámorátol.
Mind a ketten olyan boldog Euphoria ban voltak hogy alig akartak szét válni
Egymásba szerettek ott a liftben és még aznap be is teljesült az amire mind a ketten vágytak
Szavak nélkül gondolatok nélkül egymasei lettek s Flora aki másnap a boldogságon kívül nem sokra emlékezett, révetegen mesélt barátnöjének arrol hogy hogyan is találta meg a rég elveszettnek hitt medált. Alex látta florán hogy az a lányaki idáig rengeteget idegeskedik amiatt hogy mi várja az életben többé már nem fog arra szorulni hogy problémáit pszihologusokkal kezeltesse. Flora megvilágosodott és Alex boldog volt hogy barátja soha többé nem kell hogy a démonjaival küzdjön.
Fojtatasa igény szerint
Beküldő:Deside


Szextörténet ajánló:


Fekete amerikai lány


Nemrég jöttem haza Amerikából. Két hetet töltöttem ott munka ügyben, meg ha már ott jártam akkor megnéztem egy NBA-s kosárlabdameccset is.
Ott tűnt fel, hogy mennyi jól kinéző fekete csaj van. Van köztük nagydarab-nagycsöcsű, de vannak vékonyabb formás lányok is. Mivel még soha nem volt dolgom fekete lánnyal elhatároztam, hogy valahogy felszedek egy ilyen fekete bőrű, ében testű párducot......

Szex fantasy


A belvárosban járt. Nem szeretett ott járni. Bár sosem volt tömegiszonya, valahogy személytelennek érezte az egész környéket. Hivatalból intézett valamit, és valamivel korábban végzett, mint gondolta. Ahogy lépkedett a főutcán, különös dolog történt vele. Egy márkás ruhaüzlet kirakata előtt haladt. Mintha lasszót dobott volna rá a kirakat. Már elment előtte és mégis. Visszarántotta. Egy mágikus e....

A szexéhes szerető


Vicus egyre ütemesebben szopta a farkamat. Éreztem, hogy bármikor elévezek. Az ágyon ültem pucéran, ő előttem térdelt szintén pucéran. Olyan gyönyörű lány. Magas volt, sportos, szép, telt keblekkel és nap barnította bőrrel. A haja barna és rövid volt és nagyon jól keretbe foglalta bájos arcát.


Vicus abba hagyta a szopást és rám nézett.
- Finom a farkad, de az egész te....

Erotikus, petting


Arrrrrhgh! - Ajkai és igazából egész teste finom hullámú remegésben toporzékolt. Lélegzete visszafojtva, ujjai erősen rákulcsolódtak Sabio kőkemény farkára és egyre fokozódó hévvel verte, bár igazából már egyáltalán nem tudott rá koncentrálni. A srác halvány mosollyal gyönyörködött az önkívület felé robogó teremtésben aki a hátán feküdt közvetlen mellette.

A hálás kis klitorisz éle....

Forró szex


Nagyjából kétszáz méter hosszú lehet, tűnődött Dávid. Magassága talán három méter a palatetővel együtt, szélessége tizenöt méter. A betonlapok körülötte repedezettek, a repedésekben gaz nőtt. A két végén kinyitható kapu, bár ezeket soha nem használják, mindig lakatra vannak zárva. A közepén kisebb ajtó, ezt csak éjszakára lakatolják. Szabvány baromfiistálló, falai fehérre meszelve, teteje palaszür....

Pornó történet - Anita szexfimezni megy


Anita vagyok, jelenleg 26 éves, pornó színésznő. E kis történetek elmesélek, hogy kerültem be a pornó világába, és hogy a házi filmektől miként jutottam el nagyobb szerepeimig. Kinézetre sosem voltam különleges, ha lehet ilyet mondani átlagosan szép magyar lány vagyok. Szőke a hajam, talán ezért is boldogultam néha könnyebben a filmezés világában. Már fiatalabb korom óta voltak szexuális kapcsolat....Szextörténet címkék

valós | kispöcs | kötve | happy | kisfiu nevelèse |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.