Edina, a földrajztanár


Gimnáziumi tanuló koromban volt egy se nem jó testű, se nem szép földrajztanárunk. Valami azonban mégis megfogott benne. Kb 40 körüli férjes asszony volt. Mellei egész elfogadhatóak, segge nem volt lapos, viszont formás sem volt, az arca... meg... hát aranyos volt, de nem izgató. Haja hosszú, teste átlagos.
10. osztályos koromban egy ōszi napon dolgozatot írtunk. Földrajzból viszonylag jó voltam, úgyhogy gyorsan végeztem a feladatokkal. Az óra maradék 20 percében a tanár testét néztem, ahogy föl-le járkál a teremben. Kicsit ciki is volt, mert elkezdett ágaskodni a farkam, ahogy elképzeltem, hogy éppen lerendezem.
Órák után ültem az aulában és vártam, hogy a barátaimnak is véget érjenek az órái. Egyszercsak Edina elkezdett közeledni felém.
-Jó napot!- szólított meg
-Jó napot!- válaszoltam
-Kérhetném a segítségét?
Ránéztem az órámra, majd pedig feleltem:
-Természetesen!
-Rendben! Mivel maga jó földrajzos, ezért szeretném a segítségét kérni. Össze kéne állítanom egy verseny feladatlapot, viszont még soha nem csináltam ilyet és szeretném, ha segítene a feladatok típusában.
-Jó rendben! Most kéne menni?
-Hát, ha ráér akkor, jó lenne…
-Persze, csak üzenek a barátaimnak!
-Jajj, akkor nem kell!
-Dehogynem, szívesen segítek!
Amíg ez a beszélgetés történt láttam, hogy a szokottnál kirívóbban van öltözve és valahogyan kívánatosabb is. "De jó lenne megdugni..."- gondoltam magamban.
Amíg mentünk fel a rajz szertárhoz igyekeztem mindig mögötte menni, hogy szemügyre tudjam venni. A csípōjét ringatta, a hajába néha néha beletúrt.
Egy fekete testhezálló nadrágot viselt, piros blúzzal és összefogott hajjal, magassarkú cipōben.
Amikor felértünk a szertárba megkérdeztem.
-Hát, akkor mi is lenne a témakör?
Erre ō kis szünet után válaszolt:
-A milf tanárnō és az aranyos tinifiú!
Nem tudtam mit mondjak:
-Tessék?
-Szexelni hoztalak, te butus!- majd rámkacsintott.
Odalépett és megcsókolt. Nagyon jól csinálta, a nyelveink vadul táncadoztak egymás szájában. Végigsimítottam a hátát és a fenekét kezdtem el simogatni.
-Figyu, mi lenne, ha elōször néznénk egy kis pornót? Már rég ki akartam próbálni?
-De tanárnō... A férje?
-Ja hát ō neki sajnos urológiai problémái vannak és nekem nōnek meg jár a fasz hetente, sajnos most már 3 hónapja nem csináltam...
-Viszont én még soha nem csináltam...
-Nembaj most megtanítalak!
Ismét egymásnak estünk. Alsóneműig vetkōztettük egymást. Majd Edina indított egy milf videót.
Az elsō pár percben egymás kerjaiba borulva figyeltük majd pedig, amikor leszopta a csaj a srácot, megálítottam és rákiabáltam:
-Azonnal szopj le te kis ribanc!
-Ssss! Ne kiabálj, még valaki meghalja!
Kapcsoltam egy kis zenét, amire jól esik a dugás.
Edina letérdelt elém és a zene ütemére az arcát nekidörgölte a bráneremnek. Ezután felált és egy öltáncot is kaptam tōle. Majdnem elmentem közben de végül kikapta a gatyából a dákóm és bevette a szájába.
Ki-be húzogatta az ajkai között, nyalogatta a heréim, és néha néha letorkozta. 2 perc után éreztem, hogy itt a gyönyör: megmarkoltam a haját és hatalmas tempóban baszni kezdtem. Telelōttem gecivel az arcát, de a szájába is jutott bōven. Amikor ezt letisztogatta megcsókolt és hozzámdörgölōzött.
A farkam ismét majd szét durrant. Felült az asztalra és ráköpött a farkamra, majd pedig beigazította a picsájába. Elkezdtem lökni közepes tempóban, de nagyon hangos volt az asztal csattogása, úgyhogy a ruháira fektettem. Nagyon tetszett neki, büszke vigyorral néztem rá, hogy elsō alkalmamkor, már egy tapasztalt pinának okozok örömöt.
Amikor láttam rajta, hogy egyre közelebb van a vég, gyors tempóra kepcsoltam és egy perc múlva ōrjítō sikítozás és kiabálás közt elment. Ekkor lefeküdtem és ō meg rám. Bekapta a farkam és 69-ben kényeztettük egymást. Nagyon jól izgatta a nyelvével a makkom, örkörösen nyaldosta. A pinájába betoltam az ujjaim és úgy kényeztettem.
Ezt a pozíciót hamar leváltottuk.
-Figyelj, elsō alkalomkor nem akarok elégedetlen lenni, de mi lenne, ha segbe rakhatnálak?
-Azt nem engedem meg! Ott még teljesen szűz vagyok és nem látok rá sok eséjt, hogy megtegyem valaha.
-Rendben, de akkor lovagolj meg bébi!
-Minden örömmel!
Felpattant rám és pár ugrâs után tele is lōttem a milf földrajztanáromat.
-Ugye szedsz, fogamzásgátlót?- kérdeztem
-Persze! A férjem sem hülye, hamar rájönne, hogy másik puskával lōtték a vadat.
-Rendben! Nagyon köszönöm ezt a délutánt!
Odajött és az ölembe ült.
-Hát ha szertnéd, ilyenkor szerdánként mindig benn kell maradnom, ugyhogy jut rád is idōm!
-Nem is kérdés, hogy szeretném!
Belemarkoltam a fenekébe, miközben csókolóztunk. Majd felöltöztünk és elbúcsúztunk.
Beküldő:Milfhunter


Szextörténet ajánló:


Pajzán népmesék 1.

Az ëccëri kislánnak kezdött a lába köze szõrösönni. Mondja az édösanyjának, az mög asz mondta, hogy az gójafészök. Ëmönt a szomszédba, dicseködött vele a Jóskának. Aszongya a Jóska: – Énneköm vannak kisgójáim, nézzük mög, hogy néz ki a fé-szökbe. Hát mögnézték. Evégezték a mókát, hát a lány örömmì hazasza-lad:
– Jaj, édösanyám! A Jóskának a kisgójáit mögnéztük, hogy ....

Szőrös ducit basztam


Falusi nyaralásom alkalmával nem számítottam kalandokra. Az orvos tanácsára látogattam az alpesi városba, hogy a bőrőm megszépüljön, a friss levegő elűzze az allergiámat. Úgyis fáradt voltam egész évben nem nyaraltam, így béreltem egy két hetre szobátés elindultam Ausztriába.

Csak szórakozni akartam, kedves volt, egyszerű vidéki kis nőcske. Nem volt nagy szám, nagy dudákkal, a fenek....

Kezdetek a szexben2


Rengeteg idős emberrel volt szexuális kapcsolatom.Furák érdekesek,izgatóak.Parkban,moziban,autóban,vonaton,lépcsőházban,wc-ben meg a jóég tudja még hol.A legjobban azokat a helyzeteket szerettem,ahol volt lebukás veszély,vagy csendben kellett lennem ha dugtak,vagy parkolóban autóban dugtak és ne halják a nyögéseim.Volt olyan akit akkor cummantottam le mindíg,amikor a felesége elment bevásárolni.So....

A búzavirág I.


Anyám.
Anyám egy délfrancia kis faluban látta meg a napvilágot, középszinten élő farmerek 4. gyermekeként. Jó adottságokkal született: felnőve csodaszép nő lett belőle, aki minden férfi érdeklődését azonnal felkeltette., Gyönyörű, dús fekete haja volt, rakoncátlan tincsei mindig kibújtak a hajpántok és csatok tengeréből. Ezek a tincsek huncut módra keretezték formás arcát, melyben feltűnő v....

A nagynéném esküvője 3.


- Dehogy mész a kanapéra! - térített vissza a gondolataimból a nénikém.
- Elég nagy az az ágy, elférünk rajta ketten is...

Mondanom sem kell, a pániktól és a meglepettségtől egyetlen szót sem tudtam kinyögni. Valószínűleg a légzést is újra kellene tanulnom tudatosult bennem, mikor az oxigénhiánytól égő tüdőmbe egy mély sóhajjal préseltem némi levegőt. Nem tudom milyen jelentő....

Ádám még szűz


"Miért hív már megint??" az elmúlt héten mindig ez volt az első gondolatom mikor láttam a számát... Kicsit kellemetlen mikor az exed napokkal a szakítás után is ugyanúgy felhív minden nap mint azelőtt. Azért a hangnem és a stílus más. Biztosan így akarja megnyugtatni magát hogy senki sem haragszik senkire. De azért mégsem vagyok a haverja, mitől kellene jóban lennünk még mindig?
-....
Szextörténet címkék

legalább háromszor | beavatta | fitym | kongó | Úton |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.