Edina, a földrajztanár 2


A múlt heti orgiánk óta nem vertem ki, hogy minél jobb legyen.
Szerdán órák után bekopogtam a szertár ajtaján, de meglepetésemre, nem volt sehol.
Telefonszámot nem tudtam, így 10 perc múlva újra próbálkoztam, de ekkor sem volt ott.
Elindultam haza és azon gondolkodtam, hogy átbaszott és én meg ezért nem vertem ki egy hétig.
Amikor elértem azegyik mellékutcába Edina egy családi autóból szált ki és elindult felém.
-Szia!- örültem meg
-Haliho!- szólt vissza.
Beültünk az autóba.
Vadul megcsókolt.
-A suliban lehet gyanítanak valamit, úgyhogy oda nem mehettünk...
-Ohh baszki, ez most komoly?
-De ne aggódj nem tudják bizonyítani!
-Biztos?
-Persze, csak mi dugtunk nem?
-De! De ugye fogunk is még?
-Szerinted mért jöttem ide eléd?
-Hááát...
-De nem hiányolnak otthon ugye?
-A szüleim 6-ig dolgoznak ugyhogy nem. De honnan tudtad, hogy merre lakok?
-Kifigyeltem múlt szerdán, hogy merre jársz.
-Te kis huncut!-mondtam
Belenyúltam a pulcsija alá és elkezdtem izgatni a melleit…
-Ne itt az utcán! Elviszlek egy biztonságos helyre.
-Ja jó rendben!
-Tudod van egy hétvégi házunk a szomszéd faluba, fel van újítva, takaros kis házikó. Épp ilyen titkos találkozókra való.- nevette el magát.
Amikor odaértünk elō vett egy pohár bort.
-Nem fojtatjuk addig a múltkori pornót?- kérdeztem
-Hát nekem nem tetszett...
-Jó akkor lepj megegy másikkal!
Elindított egy anya fia videót. Annyira nem js izgatott fel, viszont az, amennyire tetszett neki az begerjesztett. Nem volt hosszú, csak 6 perc, úgyhogy végignéztük.
-Most én is szeretnélek kinyalni, de eddig csak filmeken láttam, majd szólj neked hogyan jó!
-Te tuti jól fogod!
Ez a mondat annyira felizgatott, hogy letéptem a lucskos bugyiját és a melltartóját majd hátradöntöttem a kanapéra, és körülnyaltam a borotvált punciját. Nagyon vártam erre a pillanatra. Egy kicsit izgattam és bekamptam a csiklóit. Ekkor összerándult az egész teste. Vadul nyaltam faltam, nagyon jó érzés volt, nem kellett sok és már a hajamat markolva az arcomra is spriccelt.
Feláltam és adtam egy hosszú, forró csókot neki.
-Na gyere!- kiáltott és kigombolta a gatyám, ráköpött a farkamra és beraktam a forró picsájába.
-Most fojtassuk ott, ahol múltkor abbahagytuk. Lovagolj meg drágám!
Lefeküdtem a kanapéra, ō pedig rámült. Elōször csak lassan, majd pedig egyre gyorsabban ugrált. Nagyon tetszett mindkettōnknek. Nagyon beindított, ahogy a mellei fel le jártak a fejem felett. Egyre hangosabban sikítozott majd ugrott egy nagyot és tövig engedte a farkam orgazmus közben. Picit mozgattam még benne a farkam, majd leszált rólam és bekapta a faszom. Úgy szopott, mint eddig soha, nagyon jól csinálta, iszonyatosan tetszett ahogy játszadozott a nyelvével. Jópárszor lehúzta torokra, majd a mellei közé tette.
-Nah, ezaz! Csináld Edina!
Fel le húzogatta a melleit a farkam körül, sōt megkért, hogy basszam meg a melleit.
Nem kellett sok, a látványtól illetve a gyönyörtōl teleélveztem a hasát és a melleit.
-Most pedig szeretnék neked egy ajándékot átadni. A múltkor kérdezted, hogy seggbe kúrhatsz-e.
-Nah neee!
-Most megengedem, de nagon óvatosan csináld!
Elém térdelt négykézláb és nagyon lassan betoltam a farkam a lukába. Nagyon szűk volt, szinte be sem fért. Ki be mozgattam, látszott, hogy fáj neki, de engedte. Amikor láttam, hogy nagyon szenved kihúztam.
Megfordítottam, misszionárusban betoltam a faszom.
-Nagyon köszönöm édesem. Tudod, hogy ez most milyen jó volt? Mivel viszonozhatnám ezt neked?
-Bassz meg ahogy csak bírsz!
Több nem is kellett. Hatalmas tempóval kezdtem el lökni. Nagyon jó lehetett neki, mert végig a hátamat karmolászta.
4-5 perc után nem bírtam tovább, bele élveztem.
Láttam a csalódottságot az arcán, de így szólt:
-Tusoljunk le és közbe még nyalj ki jó?
-Ohh, hát persze!
Beléptünk a zuhanyzóba és bekent egy nagyon illatos olajjal. Majd hozott egy kis mézet, bekente a melleit és megkért, hogy nyaljam le.
Amint letusoltunk, lehajoltam és kinyaltam a frissen mosott punciját, nagyon tetszett neki, utána egy picit zuhanyoztunk még, majd elindultunk vissza.
Út közben megbeszéltük, hogy legközelebb a kocsi hátuljában csináljuk.
Beküldő:Milfhunter


Szextörténet ajánló:


Egy spontán magömlés


Az alábbi történetek egy nyáron töréntek meg velem, sok - sok évvel ezelőtt, de még most is tisztán emlékszem rájuk, és ettől tűzbe jövök, fel áll a faszom most is.

1. Azon a nyáron - közeledve a tizenöt évemhez - amikor elvégeztem a nyolc általánost, a szünidőből több mint egy hónapot ismét alföldi szülő falumba /ma már város/ töltöttem. Mint korában most is kibicigliztem a Köröshö....

Unokatesóm kőkemény baszása


Kb négy éve történt éppen az unokatestvéreméknél voltam, talán ősz volt. KB. 15 éves lehettem. Az unokatestvérem kB. 20 éves volt, és főiskolán tanult. Régen olyanok voltunk mint ha testvérek lennénk, sőt még most is. De mikor elkezdtem kamaszodni, egyre jobban érdekelt a teste. Sajnos nagyon szexi volt Editke, hívjuk így. Hosszú feszes lábai, szexi segge, és szép mellei voltak. Sajnos régebben vo....

Lilla hatvan éve szeretkezett velünk, 3.


A villamoson a peront foglaltuk el. Lilla állt középen, a fiúk nem mertek hozzá érni, a csomagokat letettük, Lilla felkínáltá száját, a nyelvünk találkozott a kezem önkéntelenül az előlgombolós szoknya gombjait kereste, amelyek közül csak kettő volt begombolva. Akadálytalanul jutottak ujjaim testének imádott területéhez. Még jobban bezsongtam, mert Lilla csodálatos szőreit éreztem. Nincs rajta bug....

A diáklány büntetése


Nikolett egyik este a leveleket válogatta az emeleten munka után. Az egyik levél a régi iskolájából jött. Jópár év eltelt azóta, hogy Nikolett végzett a Beechwood Akadémián. Ez egy nagyon szigorú magángimnázium volt, úgyhogy a levél felkeltette a lány kíváncsiságát. Feltépte a borítékot: egy meghívó volt benne: az iskola öregdiákjai találkozót szerveztek az intézmény századik születésnapja alkalm....

Én, a leszbi riherongy


Zúgás, pattogás, zsibbadás és sötét. Mintha más nem is létezett volna, ezek közös egyvelege alkotta a világom. Mellkasom ütemesen emelkedett és süllyedt, lassan nyugodva a hűvös parkettán. A szívem dobogott erősen, a levegőt kapkodtam, a kiszáradt torkom víz után fohászkodott, ajkaimon a tipikus száraz nyál bevonattal engedték be nagy kortyokban az oxigént, szemeim lehunyva próbáltak kapaszkodót ....

A tökéletes szerető


Angela kifestette az arcát, és vizsgálódva szemlélte magát a pipereasztal tükrében. Ez alkalommal különösen csinos akart lenni, ezért úgy döntött, hogy Duncan kedvéért a bő ujjú, gyöngyszürke kötött ruháját veszi fel, amelyben egyszerű szabása ellenére remekül érvényesült karcsú alakja.
Annak idején a Mount Adamsen is főtt a feje a sok gondtól, mégis minden olyan egyszerű volt, olyan termés....
Szextörténet címkék

nőgyógyász | igazolta | massz | a csajos | bugyis |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.