Erre jók a barátnők


Egy újabb nap. Meleg van, gyönyörű színek vesznek körül, minden szép és harmonikus. Felébredtem, felkaptam ruháim, és elindultam a napsütötte utcán, hogy újra találkozzak azzal kit legjobban szeretek ezen a világon.
Kiértem az utca elejére, és ott volt. Arcán nehéz és gondterhelt kifejezés árulkodott. Amint oda értem, felderültem, és nyakába ugrottam.
Valami furcsa volt. Eltolt magától, és még mindig gondterhelt volt. Majd elkezdte azt a mondatot, amit minden lány utál az életben, hogy figyelj, én szeretlek, de nem lehet, stb. Elkapott az idegbaj, persze, hogy elkapott. Ott helyben le is hordtam mindennek, aztán fogtam magam, és elindultam az egyik legjobb barátnőmhöz.
Amikor odaértem, széles mosollyal várt engem (meg egy üveg piával). Bementem, ittunk párat. Aztán feljött egy régi téma, amiről szoktunk beszélgetni, de eddig nem komolyabban. Ám most hirtelen el kezdett vetkőzni, és kezem külön életet élve vetkőztette tovább, közben ő is engem. Már csak alsónemű volt rajtunk. Kikapcsoltam a melltartóját, és el kezdtem a mellét masszírozni. Majd hirtelen megcsókolt, és el kezdtem a nyakát és egyre lejjebb haladva a mellét csókolni. Felsóhajtott, és közben kicsatolta a melltartóm, majd fejemet felemelte, és szemembe nézett, de elhúztam a fejem, és e hasát csókoltam tovább, közben masszírozta a mellem.

Hanyatt döntöttem, és levettem alig takaró bugyiját. Már nagyon nedves volt. Felnéztem rá, egy kicsit bólintott. Tudtam, hogy mit akar. Két ujjammal el kezdtem izgatni csiklóját. Halkan felnyögött. A halkból egyre hangosabb lett. Elélvezett, de nem hagytam, most ujjamat a lyukába csúsztattam, és el kezdtem finoman tolni, közben alig érezhetően nyaltam.
Egyre erősebben toltam az ujjam, ő pedig már mozgott, és fejemet közelebb tolta, másik kezével pedig az ágyneműbe markolt. Még egy pár lökés, és elment.

Pihentünk egy kicsit egymás mellett. Aztán felpattant, és levette rólam a bugyit, és lábamat széthúzva csókokkal borított a puncimtól a nyakamig és vissza. Megállt a hasamnál, és megsimogatta, utána a kezemért nyúlt. Lassan bekapta és szopogatta, közben a másik kezével mellemet simogatta. Keze lejjebb csúszott, és a hasamat kezdte simogatni, aztán még lejjebb. Elérte nedves, forró puncimat, lassan masszírozta. Majd amilyen lassúsággal csinálta eddig, olyan gyorsan történtek a következő percek. Hirtelen két ujját erősen belém nyomta, és el kezdte mozgatni, én pedig akaratlanul is mozogni kezdtem hozzá. Felnyögtem, de ő fokozta még jobban, lejjebb csúszott, és elkezdett nyalni és szívni. Erre nagyokat nyögtem. Már majdnem elmentem, amikor lelassított, és lassan folytatta. Még egy kicsit játszott, aztán ismét begyorsított, és pár lökés után elmentem.
Ott feküdtünk nedvesen, forrón, kielégülve.
Igen. Teljesen megvigasztalódtam!


Szextörténet ajánló:


A nagynéném és én


Amit most leírok az tizenyolc évesen történt meg velem. Átlagosnál jobb kinézetű lány voltam. Igaz az arcom nem túl érdekes, a hajam és a szemem barna, vagyis semmi különleges. A testem viszont valamivel fejlettebb volt a korombeliekhez képpest, anyutól örökölve a nagyobbacska melleimet. Ebben a korban még mindene feszes az embernek. Egyedül a bőrömre voltam büszke, ugyanis a hirtelen növésem ell....

A forró farok és a hűvös láb


A puha,38 as fehér talpak gyönyörű hűvös ívére feszülő fekete nejlonharisnya máig élesen él bennem.A kerekded sarokon kicsit megfoszlott harisnya itt jobban engedi átsejleni a láb puha fehér bőrét,ahogy maga alá/mellé húzott lábbal ül.A talpnál a harisnya követi a láb izgató nőies ívét,megmutatva a talpa bőrének intim selymes,érzékeny bőrét,aztán a lábpárnánál ismét jobban átüt a bőr színe,és a ha....

Négyesfogat a húgommal


Tehát én egy 18 éves lány vagyok. Nem akarok nagyképű lenni, de szerintem és a fiúk szerint is csinos és szexi vagyok! Van egy húgom, aki 16 éves és kb.:3 hete jár egy 19 éves pasival. A húgomról is annyit kell tudni, hogy o is eléggé jól néz ki. Elég gyakran járkáltak hozzánk a barátjával. A házunk emeletén van a húgom és az én szobám, egymás mellet. Eléggé vékony a fal úgyhogy sok minden áthalla....

Kefélések a férjes asszonyokkal


Mivel már lassan megöregedtünk és újabban a feleségem is sajnos nehezen talált már magának ágyba vihető kanit és barátnőt és véletlenül megláttam ahogy fürdött,mert nem zárta be az ajtót maga után bementem hozzá megbámulni.Mire fel volt háborodva erre mondtam neki szeretnélek elvinni egy puccos étterembe egy házassági évfordulós vacsorára,mert közeleg az ötven éves. Megkérdezte mit akarsz utána. M....

Anális élvezetek


Kata halkan felszisszent, mikor a víz kényes pontjához ért. Hiába volt 26 fokos a Balaton, mégis kínos lassúsággal haladt benne befele. A férje már messze úszott, a lány már alig látta. Kicsit morcosan lökött egyet a matracon, amit maga mellett tologatott. Igazán megvárhatta volna, míg beér. Ekkor néhány tini robbant be mellette a vízbe, és vad nevetéssel fröcskölték egymást. Persze Kata is jócská....

Szopós ajkak, telespermázom a nők arcát


A férfi izgatottan várta a csengőszót. A nővel délután négyre beszélték meg a randevút, de az már elmúlt vagy 15 perccel. Mi lesz már? Ágyéka majd szétrobbant, már gondolt arra is, hogy levetkőzik anyaszült meztelenre és lefekszik az ágyra. Hadd lássa a nő, kivel van dolga! Csak attól félt, hogyha levetkőzik és meztelenül az ágyra huppan, már attól is el fog élvezni.

Nagyon be volt ....
Szextörténet címkék

a gecis mozi | molly | játék a pinámmal | dilemma | kulcslyuk |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.