Lilla több mint hatvan éve szeretkezett velünk.9


Olvasom a neten, mennyire szörnyűlködnek, hogy az egyik celeb elmesélte, sokan keféltek egy nővel. Tizenöt pasi nem kevés, de egy ilyen helyzetbe már régen is kerülhettek lányok, asszonyok, ez nem áldozathibáztatás. Írják a mai fiatalok - hatvan éve a Nagyréten mi csak öten voltunk, de tudom, hogy Lilla délig körülbelül nyolc, kilenc esetben élt át orgazmust. Egy lány szerintem csak akkor élvezi a szexet, ha jól esik neki, ha erőszak és nem akar dugni a csaj, akkor bizonyára nincs orgazmusa. Engem is meglepett, hogy Béla,Kocsárd,Bandi,Bálint(többször) megdugta és mennyire lelkesen fogadta testébe a faszukat. Még egy dolog, ha nem akarta volna,hogy megbasszuk, és szenvedett volna, nem az történt volna meg, hogy évekig jártak hozzánk a fiúk baszni, és Lilla minden esetben szívesen fogadta a közeledésüket. Ha csak egy gesztussal, egy szóval jelezte volna, bizonyára elküldeném ha csengenek, de nejem amint beléptek az ajtón, abbahagyta amit éppen tett, és piros arccal feküdt le a barátunkkal és élvezte az együttlétet. Béla volt az egyetlen, aki nem jött, csak néha, mert Lilla megmondta neki, nem szereti, ha hamar az első pár mozdulat után elélvez a férfi. De azért,ha becsöngetett Béla oda tartotta a punciját arra a néhány másodpercre, ami eltelt a bedugás és az emlékezés között. Lilla megtanult pár év alatt elélvezni Béla gyors tüzelésű farkától is. A rossz nevelésről meg annyit, hogy egy nagyon vallásos családban nevelkedett nejem, és szinte mindenki ennek ellenére a szex megszállottja volt, pedig nejem a Nagyréten történt események előtt egy hónappal még azon ábrándozott, hogy apáca lesz.
Tehát folytatom a történetet. Ebéd után Béla hívott mindenkit, hogy fizeti a sört, amit megszűnik... Mi nem akartunk menni, így ketten maradtunk, Lilla észre vette, hogy dudorodik a nadrágom. Hanyatt fekve , a keze megbontotta a ruhákat.
- Gyere kedves, rossz lehet így neked.
- Kibírom.
- Na gyere belém...
Úgy gondoltam már eddig is sok volt a lánynak, és hogy ne okozzák fájdalmat, hiszen még sok minden történhet estig (történt is) óvatosan bedugtam a farkamat, nem mozdultak, Lilla rám húzta magát, én pedig abban a pillanatban,ahogy a kemény méhszájat éreztem, rögtön bele is élveztem a lányba.
Csodálkozva jegyezte meg:
- Nahát tényleg be vagy zsongva, tetszik amit csinálunk?
- Nagyon.... Lihegtem.
(Folyt.köv)
Beküldő:Klokocow


Szextörténet ajánló:


A mellemre élvezett
Az egész történet egy nyári napon történt meg. Pontosabban augusztus elsején. Én balatoni nyaralásból értem haza épp, amikor a telefonom jelezte, SMS-t kaptam. Az SMS-ben ez állt:
Na, mikor jössz?
A sráccal a nyaralás alatt beszéltem meg ezt az egészet. Visszaírtam neki, hogy nemsoká, minimum 1 óra. Elkészültem, és elindultam hozzá.
Amikor odaértem már kint vár....

A camszex folytatása


Negyvenes, csinosnak mondott nő vagyok. Gyakran keresek fel olyan oldalakat
ahol camsexelni lehet. Kimondottan izgat ha valaki kiveri a faszát, miközben én
szétrakom a lábamat, és a csiklómat simogatom. Egy ilyen alkalommal egy fiatal
sráccal mutogattuk magunkat. Nagyon tetszett a formás fasza, ezért felvetettem
miután kiderűlt, hogy egy városban lakunk, hogy élőben is ....

Háziasszony a swinger klubban


Középkorú,állítólag eléggé jól kinéző háziasszony vagyok,színte egész nap egyedül,a férjem egésznap dolgozik,a gyerek meg színte egész nap az iskolában,én meg gyakran nézegetem magam meztelenül a tükörben,és sokszor gondolok arra,milyen jó vólna most egyet kefélni.Sokszor gondolok olyan dolgokra,amiket már rég csínáltunk a férjemmel,pl az orális sexet,így visszagondolva,milyen jó vólt.Sokszor gond....

Átbaszott hétvége 1


Átbaszott hétvége
Nem vagyok még 30, de egyedülállóként elég sokat kalandozok minden irányba.
Nemrég leírtam, amikor egy munkaügy miatt megszálltam egy vidéki panzióban, és megismerkedtem egy 40+ házaspárral, és hármas szex lett a vége. Ők vettek el a seggem szüzességét. Utána még tartottuk a kapcsolatot. Elmeséltek, hogy ők gyakran élvezik a többes szexet, van még két pár, akikkel ö....

Első kukimuri


Ebben a kis történetben elszeretném mesélni első meleg kalandomat. Petinek hívnak 18 éves vagyok. Nem vagyok meleg, inkább biszexuálisnak mondanám magam. Az egyik osztálytársammal történt a dolog. Egyik évben osztálykirándulásra mentünk kétszemélyes szobák voltak a szálláson. Az évek során nagyon jó bartáságba kerültem Gergővel, és így természetes volt, hogy vele leszek egy szobában. Mindig minden....

Rabságban - beteg sm történet


Mikor újra magamhoz tértem, nem akartam hinni a szememnek. Nem ott tértem magamhoz, ahol kellett volna. Nem azon a padon ahol elaludtam, de nem is a saját ágyamban. Na de akkor pontosan hol? Ez volt az egyik amit nem tudtam. De azt tudtam, hogy nagy bajban vagyok, ha ez az egész nem csak egy rossz álom. Kis idő után nagyon is valóssá vált a helyzetem. Na de mi is volt ez a helyzet? Ugye azt nem t....
Szextörténet címkék

a tágítas | syna | kis kukija | búcsu buli | hogyan lettem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.