Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Lilla több mint hatvan éve szeretkezett velünk.9Olvasom a neten, mennyire szörnyűlködnek, hogy az egyik celeb elmesélte, sokan keféltek egy nővel. Tizenöt pasi nem kevés, de egy ilyen helyzetbe már régen is kerülhettek lányok, asszonyok, ez nem áldozathibáztatás. Írják a mai fiatalok - hatvan éve a Nagyréten mi csak öten voltunk, de tudom, hogy Lilla délig körülbelül nyolc, kilenc esetben élt át orgazmust. Egy lány szerintem csak akkor élvezi a szexet, ha jól esik neki, ha erőszak és nem akar dugni a csaj, akkor bizonyára nincs orgazmusa. Engem is meglepett, hogy Béla,Kocsárd,Bandi,Bálint(többször) megdugta és mennyire lelkesen fogadta testébe a faszukat. Még egy dolog, ha nem akarta volna,hogy megbasszuk, és szenvedett volna, nem az történt volna meg, hogy évekig jártak hozzánk a fiúk baszni, és Lilla minden esetben szívesen fogadta a közeledésüket. Ha csak egy gesztussal, egy szóval jelezte volna, bizonyára elküldeném ha csengenek, de nejem amint beléptek az ajtón, abbahagyta amit éppen tett, és piros arccal feküdt le a barátunkkal és élvezte az együttlétet. Béla volt az egyetlen, aki nem jött, csak néha, mert Lilla megmondta neki, nem szereti, ha hamar az első pár mozdulat után elélvez a férfi. De azért,ha becsöngetett Béla oda tartotta a punciját arra a néhány másodpercre, ami eltelt a bedugás és az emlékezés között. Lilla megtanult pár év alatt elélvezni Béla gyors tüzelésű farkától is. A rossz nevelésről meg annyit, hogy egy nagyon vallásos családban nevelkedett nejem, és szinte mindenki ennek ellenére a szex megszállottja volt, pedig nejem a Nagyréten történt események előtt egy hónappal még azon ábrándozott, hogy apáca lesz.
Tehát folytatom a történetet. Ebéd után Béla hívott mindenkit, hogy fizeti a sört, amit megszűnik... Mi nem akartunk menni, így ketten maradtunk, Lilla észre vette, hogy dudorodik a nadrágom. Hanyatt fekve , a keze megbontotta a ruhákat.
- Gyere kedves, rossz lehet így neked.
- Kibírom.
- Na gyere belém...
Úgy gondoltam már eddig is sok volt a lánynak, és hogy ne okozzák fájdalmat, hiszen még sok minden történhet estig (történt is) óvatosan bedugtam a farkamat, nem mozdultak, Lilla rám húzta magát, én pedig abban a pillanatban,ahogy a kemény méhszájat éreztem, rögtön bele is élveztem a lányba.
Csodálkozva jegyezte meg:
- Nahát tényleg be vagy zsongva, tetszik amit csinálunk?
- Nagyon.... Lihegtem.
(Folyt.köv)
Beküldő:KlokocowVéletlen szex történet:


Le a bugyit


Egyik karomat Ágika vállára tettem. Csupán egyetlen pillanatig pihentettem ott, s máris engedtem, hogy Newton átvegye az irányítást: szabadcsúszásban ereszkedett alá, karcsú derékon és nőies csípőn át, egészen a domborodó nadrágig.
Ágika ugyanígy cselekedett, ám előnnyel startolt, hiszen karja a derekamtól süllyedt a fenekemig, amit a lépés ütemében paskolni kezdett.
Balkezem először....

A második nászút


A második nászút

Mikor megszületett a második gyermekem a feleségem még a vidéki kórházban összefeküdt az egyik orvossal aki akár hányszor megvizsgálta mindig kinyalta a pináját ami neki annyira tetszett,hogy az orvos kérésére mindig leszopta a komát.Ezt akkor mondta meg amikor az egyik alkalommal rajtakaptam az orvossal aki azért jött,hogy megnézze nincs e valami baja a gyereknek. Pe....

A szőke és a barna


Nagyon szeretek horgászni, s mivel alig van olyan halastó, amit ne lepnének el a horgászok, nagyon megörültem ennek a kis tónak.
Egy szép nyári hajnalon kikerekeztem a tóhoz, hogy hódoljak szenvedélyemnek.
Langyos nyári szellö fujdogált, csupa csillag volt az égbolt.
Gondoltam, tök jó, mert ilyenkor harapnak a halak.
Úgy nézett ki, hogy rajtam kívül egy teremtett lélek ....
Szextörténet címkék

gyerekek | petigeci | mostoha testvéremmel | szőrtelen puncija | a méret a lényeg |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.