A csajom és Virág


16 voltam amikor elvesztettem a szüzességét. Ez egy tavaszi napon történt hogy jöttek az iskolákba külföldről diákok és minden tanár velük foglalkozott. A barátnőmmel elmentünk egy üres osztályterembe és elkezdünk csókolózni. Tudni kell róla hogy nagyon jó csaj volt nagy seggel amit mindig minden fiú megnézett, nagy mellei és elég pajkos egy lány volt imádta a faszomat szopni. Nagyon kanos lettem és elkezdtem fogdosni. Egy cicanaci és egy haspulcsi volt rajta. Megfordult én a nyakát kezdtem csókolgatni meg nyalogatni ő pedig a popsiját az ágaskodó farkamhoz nyomta amit meg is érzett. Utána megmarkolta kicsit simogatta én pedig újaztam őt, kivette a farkam a boxerból és vadul elkezdte szopni. Bár még nem szexeltünk de már sokszor szopott le főleg szünetekben a wcben. De akkor máshogy történt, miután beleélveztem a szájába belesúgta a fülembe hogy basszá szét. Én ettől mégkanosabb lettem és lehúztem a cicanaciját és csak egy tanga volt rajta.Odébb raktam a tangát és lassan beraktam neki és elkeztem tologatni bele a farkam. Nem kellett sok és már egyre gyorsabban kúrtam amitől eléggé elkezdett nyőgni. Hátra húztam a haját és kutyapózban basztam. Utána megforfítottam és elkezdett lovagolni én pedig markolgattam a seggét. Nagyon gyönyörű látván volt csak egy haspulcsi és egy tanga volt rajta és ugrált a farkamon. Hirtelen meghallgattam hogy nyílik a kilincs, nagyon megilyedtem hogy ki az. A barátnőm legjobb barátja volt Virág. Ő eléggé nagy kurva volt. A fél iskola már át ment rajta.Ő is egy dögös csak volt válig érő barna haj, jó segg, jó mell és mindig dögösen volt felöltözve. Egy szürke ruha volt rajta. Odaállt fel és ráült a fejemre. A csajom nem szólt semmit, sőt örült. Nyaltam Virágot, nagyon sz~t volt kúrva a picsája, és finom volt. Aztán poziciót cserélték. De Virág seggbe kérte. Benne voltam bár amikor belenyomtam a 17 cm-t egy nyögést se hallottam. A végén még csajomat is seggbekúrtam, és ráléveztem az arcunkra. Jó élmény volt azóta hármasban szexelünk.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


A Kéjenc


A masszázsszalon csak álca volt,imádtam a nőket,imádtam őket érinteni,simogatni, imádtam őket taperolni, de a legjobban azt imádtam, ha befogadtak belőlem egy darabot, legyen az a nemiszervem, a nyelvem, vagy akár az ujjaim egyikének egy icinyke-picinyke perce.

Az utolsó vendéget vártam, az ablak előtt állva bámultam a járdán elvonuló csajokat, akik tavasz lévén egyre merészebben ne....

Dávid belém élvezett


Nemrég történt, még a gimi második évfolyamán tanultam akkor. Ez idõtájt is már meg-megnéztek a fiúk, ami persze nagyon jól esett, de valahogy nem fordult soha komolyabbra a dolog. Egy kis csókolózás, egy kis simogatás, meg ami ilyenkor lenni szokott, de semmi más.
Az egyik szombaton házibulira készültünk, valamelyik osztálytársunknál volt épp névnapi parti. A buli jól indult, az ünnepelt c....

Nem kíván a nejem, az anyóst dugtam seggbe


5 éve vagyunk házasok. Az utóbbi időkben a szexuális életünk valahogy kezdett lelankadni. Az első két évben még szinte naponta együtt voltunk. Volt hogy naponta többször is. Utána fokozatosan egyre kevesebbszer. Sok mindent megpróbáltam, legtöbbször sikertelenül. A végén a feleségem már csak egyet akart: Nyugalmat.
Még egy ideig sokat beszélgettünk, vitatkoztunk, hogy mi lehet ennek az oka....

Csak erotika


Igazából kifejezetten dilisnek tartottam, amikor tavaly nyáron először beszélgettünk. Oda jár gitározni, ahova én, egészen ügyes lány, és aznap kivételesen együtt voltunk órán. Szőkés, hosszú és kócos haja volt akkor. Fekete szemei végig úgy csillogtak, hogy úgy éreztem: ez a csaj egy boszorkány. Mintha az egész élet egy vicc lett volna számára. Mindenkit kinevetett mindenért, saját magát is. Töké....

Leszbi erotika, a titkos szeretőm, Yvette


A gyerekek végre elaludtak és mi egyedül maradtunk. Yvette a kedvenc székében ült, és újságot olvasott. Mögé álltam és elkezdtem masszírozni a nyakát. "Umm, köszi Niki, ez jól esik!" Számat a nyakához emeltem és megcsókoltam. Megérezte parfümöm illatát. "Ó, imádom ezt a parfümöt. Ez azt jelenti, amit általában jelenteni szokott?"

"Igen szerelmem." Egy p....

Az első élményem


Az első ilyen élményem kb. 30 éves koromban volt, amikor egy ismerősöm megkért, hogy készítsek róla képeket, mert szeretne hirdetésekre válaszolni. Akkor még nem volt internet. Társkereső hirdetések jelentek meg újságokban, és arra lehetett válaszolni levélben.
Mivel tanultam fényképezni, természetesen vállaltam. Elmentem hozzá, mert otthoni környezetben akarta a képeket. Ebben semmi kivet....Szextörténet címkék

autószerelő műhely | halott | öreg úr | száj | Öreg szomszéd |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.