El-csábítás


Már csak ők ketten voltak ott. Körülöttük üres asztalok, székek össze vissza tologatva. Némelyik asztalon még ott voltak a szennyes edények. Ültek egymással szemben, előttük egy egy pohár bor. Némán nézték egymást. A levegő szikrázott a köztük lévő feszültségtől.
-Már nem szeretlek! Nem vágyom Rád! - mondta a fiú.
A lánynak a keze tenyérrel lefordítva az asztalon pihent. Merev, egyenes háttal ült, hogy látszottak a megfeszült izmai. Egy könnyű, áttetsző blúz volt rajta és egy szűk, rövid szoknya. Mikor meghallotta a mondatot a fejét lassan felemelte, mély barna szemei először értetlenül néztek a férfira. Mikor a tudatáig elért a mondat értelme harag tüze lobbant a szemében, szája megfeszült, kifehéredett, arca elsápadt. Körmével szinte belemart az asztalba.
Egy hirtelen mozdulattal felállt, hogy a szék kivágódott, a fiú is hirtelen hátratolta a székét. A lány megragadta a poharat, hogy a sértést megtorolja és az arcába öntse a bort. Mikor megemelte a hirtelen mozdulattól egy kis vörös bor a blúzra ömlött, a bal mellére. Mindketten a foltra meredtek. Egy tőrdöfés helyének tűnt. A befejezetlen maradt mozdulat után a poharat letette az asztalra. Nézte a foltot az asztalon, a blúzán, majd a fiúra nézett, aki értetlenül, feldúltan, de egyúttal érzelmi viharban ült, kezeit az ágyékán tartva.
A lány csak a fiú arcát figyelve elkezdte kigombolni a blúzt. Fentről, lassan, egyenként tekintetét nem levéve a párja szeméről. A fiú csak a lány kezeit nézte, ahogy a fényes, piros körmök egymás után bújtatják ki a gombokat és egyre jobban látszanak a mellek domborulatai.
Odahajolt a fiúhoz, odatartotta a mellét, ő pedig le csókolta a foltot a bőréről. A finom blúz lecsúszott a földre. Ringatva magát a két tenyerét végigcsúsztatta a derekán, majd a csípőjén. Lassan, nagyon lassan elkezdte a szoknyáján lehúzni a cipzárt. A csípője diktálta ütemre lejjebb és lejjebb csúszott a szoknya majd egy mozdulattal kilépett belőle és arrébb rúgta.
Ott állt tűsarkú cipőjében, combfixben, bugyiban és melltartóban. Csábító volt, az arca közömbös, de a szeme lángolt. A teste minden mozdulata, domborulata a nőiességét közvetítette. A fiú nem vette le róla a tekintetét. Fellángolt benne a vágy, de mozdulatlanul ült. A szeme árulta el. Nézte a lány lágyan omló haját, szemét, piros, izgató száját, a ki-ki villanó nyelvét, amint lágyan megnedvesíti az ajkait.
A jól ismert ívelt nyakat, karokat, melyek szerelmesen ölelték. A mellek, melyek most emléknek tűnnek a mélyvörös melltartó takarásában. A vándorlás a has nőies vonalain haladt lefelé egészen a vaginát takaró, és most messzi távolinak tűnő gyönyör forrásig. A hosszú combok, mely annyiszor szorították a csípőjét, miközben....Kezét még mindig ágyékán tartotta, de az emlékek hatására nem maradt közömbös.
A lány is észrevette az érdeklődés szikráját. Lerúgta a cipőjét, az egyik lábát a fiú két lába közzé a székre helyezte. Két mutatóujját a csipke szegély alá helyezte, majd lassan letolta, centiről centire a harisnyát a bokájáig. Ott megemelte és a fiú vette le. Önkéntelenül is az arcához emelte egy pillanatra. Akarta érezni a lány meleg testének az illatát. Majd a másik lábát helyezte ugyan oda, de már a fiú nyúlt a csipkéhez. A tekintetét nem vette le a lány lábáról, lassan lehúzta a harisnyát.
A lány újra ringatta magát, de már közel a fiúhoz. Egy dallamot dúdolt, a dalukat. Hátranyúlt és kikapcsolta a melltartót. Lassan bújt ki belőle. A két ruganyos melle kiszabadult és a fiú szemei előtt ringtak. Simogatta, árulta, ajánlotta a lány, felkínálta a fehér kívánatos dombokat, a meredező mellbimbókat. Nem maradt hatás nélkül. Két tenyér fonta körbe őket. Meleg és puha férfi kéz. Gyengéden simogatta, fogta. Odahúzta közel az arcához és a szájába vette az egyik mellbimbót. Játszott vele, csókolta, szívogatta. Nem tudott betelni vele. Majd a másikat is kényeztette. Vándorolt egyiktől a másikig. A lány kipirult arcára néha felnézett, hallotta a szapora lélegzetet.
Felállt és az asztalra fektette a lányt. Nézték egymást. Gyönyörködött a lány szétterülő hajában, a pirossá vált arcában, a csillogó szemében. Újra a melleire hajolt, de csak pár csók erejéig. A hasát és csípőjét elhalmozta csókokkal. A lány borzolta a haját, játszott a mellbimbóival és a csípőjét hozzányomta. Vágyott rá, érezni akarta magában a fiút.
De nem kapta meg, még nem! Ki volt szolgáltatva, birtokolta a orgazmusát, diktálta mikor jöhet el az a pillanat. Csókjaival elhalmozta, simogatta, gyengédsége már már őrjítő volt.
Játszott a lány testén, mint egy hangszeren. Hisz soha nem kapta meg ennyire odaadóan, soha nem tehette vele amit akart!
Körbe-körbe csókolgatta már a lány nedves punciját, de arra még csókot nem adott. Nézte a megduzzadt, piros és nedves szemérem ajkakat. Érezte a Nő illatát, ami egy férfi számára maga gyönyör kapujának kezdete. Odahajolt, széthúzta a nagyajkakat és ott volt a rózsaszínű, duzzadt, vágytól remegő klitorisz. Hívogatóan kínálta magát, lüktetett mikor odahajolt és gyengéden megnyalta, a nyelve hegyével apró muzdulatokkal játszott vele. Az ajkai közé vette, szivogatta, szopogatta, majd újra a nyelvével játszani kezdett vele, körbe körbe nyalogatta. Nem érdekelte a nő vergődése, a saját kénye kedvére kényeztette most! Nagyon apró muzdulatokkal haladt lejjebb a hüvely felé, az egyre nedvesebb nyílás felé. Visszafogta magát, mikor megérezte a nyelvével a semmivel össze nem téveszthető punci ízét. Keményen meredező farka nagyon vágyott már a hüvely ölelő puhaságára, de önmagát is az örületig vissza akarta fogni. A duzzadt punciba besiklott a nyelve ami egy erős szorítással válaszolt. Összerándult a nő egész teste, aprót sikkantot, már ott toporzékolt a kéj a két lába között. Zsibbadt és bizserget, átjárta már az egész testét, ki akart szabadulni, de nem engedték. A férfi most újra a melleket csókolgatta, a nő testét simogatta, hagyta kicsit lenyugodni.
Már benne is tombolt a vágy, alig bírta visszatartani a kirobbanni akaró kéj érzését. Újra a lány ágyéka körül járt a nyelve, újra megérezte a remegést, a nedves punci vágyakozó, sürgető kielégítését. Nem bírta ő sem tovább. Maga felé húzta a lány csípőjét és a makkjával megérintette a nyílást. Gyorsan el is rántotta, mert a forró, nedves barlang kapuja túlságosan hivogató volt. Majd újra, már kissé beljebb tolva a keményre duzzadt hímvesszőt. Besiklot, a meleg vagina beszippantotta. Mikor beért odaszorította a csípőjét, nem mozdult. Tombolt bennük a vér, lüktetett, együtt vert a szivük. Megmozdult, ütemesen mozgott, a sok lucsoktól csattogot a két test egymáson. Egyre gyorsabb lett az ütem, nincs már idő, kúszik, tombol és vészesen közelít a kéj. Nem hagy több időt, ki akar törni a testből amit már átjárt többször is. És akkor az egymásnak feszített csípők ritmusa egy másodpercre abbamarad, majd egy mindent elsöprő kitörésben, remegve, összehúzódva, egymást érezve az utolsó hullámig, elélveztek.


Szextörténet ajánló:


Bi-Orgia


Gondold el milyen érzés, mikor állsz nyáron az autópályán..és csak téged nem vesz fel senki...pedig nincs konkrét célod, hogy hova mennél...gondolod..amerre visznek..hát így jártam ezzel én is:)
Órákig ott szobroztam...aztán egy hapi megállt.Felálltam a bőröndömről...
- Merre mész?- kérdezte a pasi.
- Fingom sincs- válaszoltam.
- Útbaesik!- nevetett.
Beszálltam é....

Szüzességem elvesztése szüleim esküvőjén 2.


Másnap reggel, mikor felkeltem, nem találtam magam mellett, majd a zuhanyzóból hallottam hangokat. Éppen zuhanyzott a drágám. Bemásztam mellé, és átöleltem hátulról. Megakadt a kezem a férfiasságán, ami már alapból nagy volt, és elkezdtem simogatni, amitől rögtön harcra kész állapotba került. Szembe fordítottam magammal, szájon csókoltam és közelebb húztam magamhoz.
Negyed óráig csókolóztun....

A család összetart (kitalált történet)


23 éves fiatal asszony voltam amikor a férjem munkahelyi baleset következtében itthagyott a kislányommal. Házasságot nem kötöttem egyedül neveltem leányomat. Partneri kapcsolataim voltak de ezek nem lettek véglegesek.
Fiatal asszony lévén puncim gyakran percegett ezért kerestem a megoldást egy tartós kapcsolatra.

Ismerős barati kör hozott össze egy elvált férfivel aki egyedül....

Az én első szexuális élményem


Az én első sexuális élményem 13 évesen történt eggy osztálytársammal.(lány vagyok)Éppen aznap végeztük a 7. Osztályt és már lázban voltunk a nyáriszünet miatt.Lezajlott az évzáro és én meg az osztálytársam meg ott maradtunk az osztályban. Beszélgettünk még vagy 20 percet. Az iskolánk mellett van a focipálya és felméntünk a pálya menti lelátóra.Ott is beszélgettünk talá egy fél órát.Egyszer azon ka....

A vasűti szexkaland


A barátomhoz utaztam a tavaly nyáron a román tengerpartra. Ott volt DJ egy klubban és meg akartam lepni. Nagyon hosszú volt az út, de már nagyon ki voltam éhezve egy ki kényeztetésre így bevállaltam annak ellenére, hogy tombolt a kánikula javában. Nem vettem magamra semmi mást csak egy fehér pántos topot melltartó nélkül, egy mini bő rózsaszín szoknyát, egy kis fehér áttetsző csipketangát meg eg....

Rendet teszek az életemben


Ahogy beszálltak a kocsiba, a férfi megszólalt:

- Haza megyek és rendet teszek az életemben...

Nem boncolgatta, hogy mire gondol s a hölgy nem is kérdezte. Eddig is annyi rejtély volt körülötte - gondolta. Majd elmondja, ha akarja, de nem tette. Sőt. Egész úton belekötött, de a hölgy érezte, hogy ez nem miatta van. Valami vagy valaki más van a háttérben. Ezt meg is mo....
Szextörténet címkék

egyedül | baseball | szét baszlak | uszni | feleségem kismellű barátn |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.