Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


El-csábításMár csak ők ketten voltak ott. Körülöttük üres asztalok, székek össze vissza tologatva. Némelyik asztalon még ott voltak a szennyes edények. Ültek egymással szemben, előttük egy egy pohár bor. Némán nézték egymást. A levegő szikrázott a köztük lévő feszültségtől.
-Már nem szeretlek! Nem vágyom Rád! - mondta a fiú.
A lánynak a keze tenyérrel lefordítva az asztalon pihent. Merev, egyenes háttal ült, hogy látszottak a megfeszült izmai. Egy könnyű, áttetsző blúz volt rajta és egy szűk, rövid szoknya. Mikor meghallotta a mondatot a fejét lassan felemelte, mély barna szemei először értetlenül néztek a férfira. Mikor a tudatáig elért a mondat értelme harag tüze lobbant a szemében, szája megfeszült, kifehéredett, arca elsápadt. Körmével szinte belemart az asztalba.
Egy hirtelen mozdulattal felállt, hogy a szék kivágódott, a fiú is hirtelen hátratolta a székét. A lány megragadta a poharat, hogy a sértést megtorolja és az arcába öntse a bort. Mikor megemelte a hirtelen mozdulattól egy kis vörös bor a blúzra ömlött, a bal mellére. Mindketten a foltra meredtek. Egy tőrdöfés helyének tűnt. A befejezetlen maradt mozdulat után a poharat letette az asztalra. Nézte a foltot az asztalon, a blúzán, majd a fiúra nézett, aki értetlenül, feldúltan, de egyúttal érzelmi viharban ült, kezeit az ágyékán tartva.
A lány csak a fiú arcát figyelve elkezdte kigombolni a blúzt. Fentről, lassan, egyenként tekintetét nem levéve a párja szeméről. A fiú csak a lány kezeit nézte, ahogy a fényes, piros körmök egymás után bújtatják ki a gombokat és egyre jobban látszanak a mellek domborulatai.
Odahajolt a fiúhoz, odatartotta a mellét, ő pedig le csókolta a foltot a bőréről. A finom blúz lecsúszott a földre. Ringatva magát a két tenyerét végigcsúsztatta a derekán, majd a csípőjén. Lassan, nagyon lassan elkezdte a szoknyáján lehúzni a cipzárt. A csípője diktálta ütemre lejjebb és lejjebb csúszott a szoknya majd egy mozdulattal kilépett belőle és arrébb rúgta.
Ott állt tűsarkú cipőjében, combfixben, bugyiban és melltartóban. Csábító volt, az arca közömbös, de a szeme lángolt. A teste minden mozdulata, domborulata a nőiességét közvetítette. A fiú nem vette le róla a tekintetét. Fellángolt benne a vágy, de mozdulatlanul ült. A szeme árulta el. Nézte a lány lágyan omló haját, szemét, piros, izgató száját, a ki-ki villanó nyelvét, amint lágyan megnedvesíti az ajkait.
A jól ismert ívelt nyakat, karokat, melyek szerelmesen ölelték. A mellek, melyek most emléknek tűnnek a mélyvörös melltartó takarásában. A vándorlás a has nőies vonalain haladt lefelé egészen a vaginát takaró, és most messzi távolinak tűnő gyönyör forrásig. A hosszú combok, mely annyiszor szorították a csípőjét, miközben....Kezét még mindig ágyékán tartotta, de az emlékek hatására nem maradt közömbös.
A lány is észrevette az érdeklődés szikráját. Lerúgta a cipőjét, az egyik lábát a fiú két lába közzé a székre helyezte. Két mutatóujját a csipke szegély alá helyezte, majd lassan letolta, centiről centire a harisnyát a bokájáig. Ott megemelte és a fiú vette le. Önkéntelenül is az arcához emelte egy pillanatra. Akarta érezni a lány meleg testének az illatát. Majd a másik lábát helyezte ugyan oda, de már a fiú nyúlt a csipkéhez. A tekintetét nem vette le a lány lábáról, lassan lehúzta a harisnyát.
A lány újra ringatta magát, de már közel a fiúhoz. Egy dallamot dúdolt, a dalukat. Hátranyúlt és kikapcsolta a melltartót. Lassan bújt ki belőle. A két ruganyos melle kiszabadult és a fiú szemei előtt ringtak. Simogatta, árulta, ajánlotta a lány, felkínálta a fehér kívánatos dombokat, a meredező mellbimbókat. Nem maradt hatás nélkül. Két tenyér fonta körbe őket. Meleg és puha férfi kéz. Gyengéden simogatta, fogta. Odahúzta közel az arcához és a szájába vette az egyik mellbimbót. Játszott vele, csókolta, szívogatta. Nem tudott betelni vele. Majd a másikat is kényeztette. Vándorolt egyiktől a másikig. A lány kipirult arcára néha felnézett, hallotta a szapora lélegzetet.
Felállt és az asztalra fektette a lányt. Nézték egymást. Gyönyörködött a lány szétterülő hajában, a pirossá vált arcában, a csillogó szemében. Újra a melleire hajolt, de csak pár csók erejéig. A hasát és csípőjét elhalmozta csókokkal. A lány borzolta a haját, játszott a mellbimbóival és a csípőjét hozzányomta. Vágyott rá, érezni akarta magában a fiút.
De nem kapta meg, még nem! Ki volt szolgáltatva, birtokolta a orgazmusát, diktálta mikor jöhet el az a pillanat. Csókjaival elhalmozta, simogatta, gyengédsége már már őrjítő volt.
Játszott a lány testén, mint egy hangszeren. Hisz soha nem kapta meg ennyire odaadóan, soha nem tehette vele amit akart!
Körbe-körbe csókolgatta már a lány nedves punciját, de arra még csókot nem adott. Nézte a megduzzadt, piros és nedves szemérem ajkakat. Érezte a Nő illatát, ami egy férfi számára maga gyönyör kapujának kezdete. Odahajolt, széthúzta a nagyajkakat és ott volt a rózsaszínű, duzzadt, vágytól remegő klitorisz. Hívogatóan kínálta magát, lüktetett mikor odahajolt és gyengéden megnyalta, a nyelve hegyével apró muzdulatokkal játszott vele. Az ajkai közé vette, szivogatta, szopogatta, majd újra a nyelvével játszani kezdett vele, körbe körbe nyalogatta. Nem érdekelte a nő vergődése, a saját kénye kedvére kényeztette most! Nagyon apró muzdulatokkal haladt lejjebb a hüvely felé, az egyre nedvesebb nyílás felé. Visszafogta magát, mikor megérezte a nyelvével a semmivel össze nem téveszthető punci ízét. Keményen meredező farka nagyon vágyott már a hüvely ölelő puhaságára, de önmagát is az örületig vissza akarta fogni. A duzzadt punciba besiklott a nyelve ami egy erős szorítással válaszolt. Összerándult a nő egész teste, aprót sikkantot, már ott toporzékolt a kéj a két lába között. Zsibbadt és bizserget, átjárta már az egész testét, ki akart szabadulni, de nem engedték. A férfi most újra a melleket csókolgatta, a nő testét simogatta, hagyta kicsit lenyugodni.
Már benne is tombolt a vágy, alig bírta visszatartani a kirobbanni akaró kéj érzését. Újra a lány ágyéka körül járt a nyelve, újra megérezte a remegést, a nedves punci vágyakozó, sürgető kielégítését. Nem bírta ő sem tovább. Maga felé húzta a lány csípőjét és a makkjával megérintette a nyílást. Gyorsan el is rántotta, mert a forró, nedves barlang kapuja túlságosan hivogató volt. Majd újra, már kissé beljebb tolva a keményre duzzadt hímvesszőt. Besiklot, a meleg vagina beszippantotta. Mikor beért odaszorította a csípőjét, nem mozdult. Tombolt bennük a vér, lüktetett, együtt vert a szivük. Megmozdult, ütemesen mozgott, a sok lucsoktól csattogot a két test egymáson. Egyre gyorsabb lett az ütem, nincs már idő, kúszik, tombol és vészesen közelít a kéj. Nem hagy több időt, ki akar törni a testből amit már átjárt többször is. És akkor az egymásnak feszített csípők ritmusa egy másodpercre abbamarad, majd egy mindent elsöprő kitörésben, remegve, összehúzódva, egymást érezve az utolsó hullámig, elélveztek.Véletlen szex történet:


Meglepi...


… visszaérkeztünk a szállodaszobába…
Odalépek a mini bárhoz és kiveszem belőle az előző este berakott vörösbort, helyére téve az újakat. Az ágy szélére huppansz, amíg a dugóval babrálok… csordultig töltöm a két poharat, majd egyiket átadom neked… koccintunk és jókora adagot lehúzunk belőle…odahajolok és gyengéden szájon csókollak. Érzem az ajkadon a hűvösen kellemes ízt.
Az előző....

Beidéztek a bankba


Beidéztek a bankba

Beidéztek a bankba. Ott ült nyolc pénzügyi szakember, és kérdéseket tettek fel:):):):)

Ricsivel vesztettem el a szüzességemet, megerõszakolt. Miután kirabolt egy bankot nem volt mit vesztenie. Kemény volt, de mégis élveztem ahogy kikötöz és megkúr.
Egyik este a TV elõtt....

A szomszédasszony , niki a kurva


A szomszédasszony , niki a kurva

Mikor hazajöttünk még aznap este becsengettem a szomszéd asszonyhoz. Mikor meglátott felháborodva szólt mit akar szeretnék beszélni magával amikor nem ilyen zaklatott. majd holnap este negyed nyolckor jöjjön akkor egedül leszek itthon.Remélhetõleg nem fog bántani. Másnap a megbeszélt idõpontban becsengettem és õ beengedett. Mondta fáradjak be mire megv....
Szextörténet címkék

fütyid | élvezetek a szertárban | igen uram | segges | szarul sikerült párcsere |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.