Dugás és szopás a lépcsőházban


-Ma ráérsz? Régen láttalak, jó lenne újra találkozni Veled. - hallgattam a jól ismert hangot a telefonban. Mindketten el voltunk foglalva, a sok munka miatt, és csak telefonon és interneten beszélgettünk. Bár ott hajnalokig.
-Hol randizzunk? - kérdeztem. Lenne még munkám, de az csak nemesít és nem boldogít.
-A Mammut előtt a szobornál. Szokott időben. - jött a gyors válasz.
-Rendben, ott leszek.
A villamoson azon gondolkoztam, hogy miért pont ott találkozunk? A lakása pár percre van, enni nem szoktunk, moziba járni ritkán együtt. Csupa kérdőjel volt a fejemben.
Felmentünk a legfelső emeletre, beszélgettünk. Moziszint. Csak nem moziba akar menni? Megfogta a kezem és a lépcsőházi ajtóhoz vezetett, majd elindultunk lefelé. Az első lépcsőpihenőnél megállt majd átölelt és megcsókolt. Elvette a táskám és letette a földre, majd újra csókolt, simogatott.
- A múltkor öngyilkos lett valaki itt, és négy óra múlva találtak rá, nem járnak gyakran erre emberek. - adta meg a választ a magamban feltett kérdésemre.
Csönd volt, és hát csókolózni, jobb itt, mint utcán. A keze egyszer csak a gombjaimon kezdtek matatni. Kigombolta a blúzom pár gombját, majd a melltartómból kiszabadította a melleimet és elkezdte csókolgatni. Fura volt a helyzet, de egyben nagyon izgató is. Nem zavart a helyszín. Átadtam magam az élvezetnek.
Vissza tette a melleimet a melltartóba, begombolta a blúzt, felvette a táskám, megfogta a kezem és mentünk. Egy másik lépcsőház, másik pihenője.
Újra táska le, csókol majd a szoknyám alá nyúl. A bugyit félrehúzva a sikamlós puncimba meríti az ujját. Simogatja és izgatja a csiklóm. Kicsit felnyögök.
-Csitt, kicsim, csitt, ha nem akarod, hogy több férfi is itt legyen körülötted. - suttogja a fülembe.
Néma szex, mert a visszhang elárul, felhangosít nagyon minden egyes hangot.
A hátam nekivetem a falnak és a kéj elönti a testem. Az egyik kezét a számra teszi. Muszáj. Nagyot élveztem, összehúzódik a testem, kapaszkodom belé, harapom a keze élét. Folyik a lábamon a nedvem. Megtörül egy zsebkendővel.
Másik lépcsőház, másik pihenő. Újra csókolózunk, miközben a kezem a nadrágja elejére teszi. Érzem a kemény szerszámát. Simogatom. Lehúzom a zipzárt és előbukkan a merev farka. Leguggolok és a számba veszem. Enyhe remegés fut rajta végig ahogy az egészet bekapom. DE nem lehet hangoskodni. Játszom vele, a makkjával, a torkomig elnyelem, ott tartom, élvezem, hogy lüktet a számban, hogy egyre hevesebben nyomja, tolja ő is előre a csípőjét.
Majd kiveszi a számból és felhúzza rá a gumit. Megfordít háttal maga felé és felhajtja a szoknyám, félrehúzza a tangám és bevezeti a nedves puncimba a falloszát. Két kézzel támaszkodom a falnak, a fenekem nekifeszül az ő csípőjének. Ütemesen mozgunk. A kezével néha körbesimogatja a kerekded popsim. Felhajtja a szoknyám, hogy lássa és élvezze a szemeivel is a látványt. Egyre gyorsabb és hevesebb, majd egy hatalmas lökés és élvezés némán, csak én hallom a gyors lélegzését.
Újra egymással szemben állunk. Csókol és én csókolom. Felveszi a táskám, a vállamra akasztja, megfogja a kezem és kimegyünk a forgatagba, egy fergeteges élménnyel gazdagabban.


Szextörténet ajánló:


Szex az erdőben egy ismeretlennel


Amikor eljön a tavasz, és először süt ki a nap, mikor a hosszú sötét, szürke téli napok után újra úgy érzi az ember, hogy jó lenne ismét napfürdőzni, megmelengetni a test minden porcikáját, én is azonnal cselekszem. Elsőként a felesleges szőrzettől kell megszabadulni, amely számomra kellemetlenül göndörödik a hasam alatt. Miután ez megtörtént és a péniszem teljesen csupasz, össze kell szedni pár d....

Baszás a dunaparton


Egy másik alkalommal szintén felkerestük kedvenc homokos partunkat. Ekkor nem volt olyan szerencsénk, mind a múltkor többen napoztak és fürödtek ott. Próbáltunk a fák között kicsit elrejtõzni. A fák alig takartak el a többi szem elõl, ezért elmentünk a parton sétálni. Persze sûrûbb helyet kerestünk. Találtunk is egy jó területet, de ekkor észre vettük már megelõztek minket. Nem bírtunk már magunkk....

Szexrandi első kattintásra


Egy hideg novemberi napon bekapcsoltam a számítógépet, és nézegettem a társkereső hirdetéseket. Kíváncsi voltam, milyen nőket keresnek a férfiak. Nem állt szándékomban társat keresni, inkább csak nézelődtem.

Aztán megláttam ŐT. Nagyon tetszett, rettenetesen férfias volt, gyönyörű barna szemekkel, szexisen vonzó szakállal. Írtam neki egy rövid levelet, amire hamarosan válaszolt is. E....

Szex a nővérkémmel


Nem, nem panaszkodni akarok.
A rokonait nem válogathatja meg senki, kiváltképp nem a szüleit vagy a testvérét.
Én így jártam, de mondhatom úgy is, hogy mi így jártunk.
Nekem szép emlék marad, ugyanakkor lehetett volna egész másként is.
Ezt már sosem fogom megtudni, hiszen alaposan eljárt felettem, felettünk az idő.
Gyerekem már sosem lesz.
Szüleim már nem ....

Szex a vonaton, II rész


Egy téli késő délután utaztunk hazafelé egy kelet-magyarországi nagyvárosból vonattal. Kórházban voltunk – ha jól emlékszem – beteglátogatóban és az utolsó pillanatban ugrottunk fel a majdnem mozgó szerelvényre. Az utazás kb. másfél óra lehet hazáig és indulásnál tömve volt a vonat. Kipilledve nézelődtünk szabad helyek után, de mi sem gondoltuk komolyan… tömve volt a kocsi, tele fáradt, munkából h....

Szállodai szadoszex


Megbeszéltünk egy találkát egy kissé eldugott helyen,nehogy valaki is meglásson. Értem jött autóval,majd egy szálloda felé vettük az irányt.Már a kocsiban izgalomba jöttem,hiszen megmondtam,ahogy meglátom,megőrülök. Nem egy alkalom volt,mikor vissza kellett volna fognom magam,mégis mikor mellettem állt,nem is hozzám beszélt harapdáltam a számat,nehezebben vettem a levegőt. Talán attól,tudom mit te....
Szextörténet címkék

perverz házaspár | velence | szopáa | fiatal hús | macskás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.