Dugás és szopás a lépcsőházban-Ma ráérsz? Régen láttalak, jó lenne újra találkozni Veled. - hallgattam a jól ismert hangot a telefonban. Mindketten el voltunk foglalva, a sok munka miatt, és csak telefonon és interneten beszélgettünk. Bár ott hajnalokig.
-Hol randizzunk? - kérdeztem. Lenne még munkám, de az csak nemesít és nem boldogít.
-A Mammut előtt a szobornál. Szokott időben. - jött a gyors válasz.
-Rendben, ott leszek.
A villamoson azon gondolkoztam, hogy miért pont ott találkozunk? A lakása pár percre van, enni nem szoktunk, moziba járni ritkán együtt. Csupa kérdőjel volt a fejemben.
Felmentünk a legfelső emeletre, beszélgettünk. Moziszint. Csak nem moziba akar menni? Megfogta a kezem és a lépcsőházi ajtóhoz vezetett, majd elindultunk lefelé. Az első lépcsőpihenőnél megállt majd átölelt és megcsókolt. Elvette a táskám és letette a földre, majd újra csókolt, simogatott.
- A múltkor öngyilkos lett valaki itt, és négy óra múlva találtak rá, nem járnak gyakran erre emberek. - adta meg a választ a magamban feltett kérdésemre.
Csönd volt, és hát csókolózni, jobb itt, mint utcán. A keze egyszer csak a gombjaimon kezdtek matatni. Kigombolta a blúzom pár gombját, majd a melltartómból kiszabadította a melleimet és elkezdte csókolgatni. Fura volt a helyzet, de egyben nagyon izgató is. Nem zavart a helyszín. Átadtam magam az élvezetnek.
Vissza tette a melleimet a melltartóba, begombolta a blúzt, felvette a táskám, megfogta a kezem és mentünk. Egy másik lépcsőház, másik pihenője.
Újra táska le, csókol majd a szoknyám alá nyúl. A bugyit félrehúzva a sikamlós puncimba meríti az ujját. Simogatja és izgatja a csiklóm. Kicsit felnyögök.
-Csitt, kicsim, csitt, ha nem akarod, hogy több férfi is itt legyen körülötted. - suttogja a fülembe.
Néma szex, mert a visszhang elárul, felhangosít nagyon minden egyes hangot.
A hátam nekivetem a falnak és a kéj elönti a testem. Az egyik kezét a számra teszi. Muszáj. Nagyot élveztem, összehúzódik a testem, kapaszkodom belé, harapom a keze élét. Folyik a lábamon a nedvem. Megtörül egy zsebkendővel.
Másik lépcsőház, másik pihenő. Újra csókolózunk, miközben a kezem a nadrágja elejére teszi. Érzem a kemény szerszámát. Simogatom. Lehúzom a zipzárt és előbukkan a merev farka. Leguggolok és a számba veszem. Enyhe remegés fut rajta végig ahogy az egészet bekapom. DE nem lehet hangoskodni. Játszom vele, a makkjával, a torkomig elnyelem, ott tartom, élvezem, hogy lüktet a számban, hogy egyre hevesebben nyomja, tolja ő is előre a csípőjét.
Majd kiveszi a számból és felhúzza rá a gumit. Megfordít háttal maga felé és felhajtja a szoknyám, félrehúzza a tangám és bevezeti a nedves puncimba a falloszát. Két kézzel támaszkodom a falnak, a fenekem nekifeszül az ő csípőjének. Ütemesen mozgunk. A kezével néha körbesimogatja a kerekded popsim. Felhajtja a szoknyám, hogy lássa és élvezze a szemeivel is a látványt. Egyre gyorsabb és hevesebb, majd egy hatalmas lökés és élvezés némán, csak én hallom a gyors lélegzését.
Újra egymással szemben állunk. Csókol és én csókolom. Felveszi a táskám, a vállamra akasztja, megfogja a kezem és kimegyünk a forgatagba, egy fergeteges élménnyel gazdagabban.Véletlen szex történet:


Izgalmas hétvége


19 éves lány vagyok, 6 hónapja járok együtt a barátommal, Ádámmal. Múlt szombaton ünnepeltem a születésnapomat. Éppen az egyik barátnomtol tartottam hazafele, mikor a barátom felhívott, hogy meglepetése van, siessek haza. Mikor hazaértem, a barátom már az ajtóban várt. Puhán megcsókolt, majd bement a másik szobába, miközben én levettem a kabátom. Léptek zaját hallottam magam mögött, de mire megfor....

Anya és fia


Az egész történetem ott kezdőtött amikor is az anyám a második férjétől is elvált. Tudni kell anyuka nem a munka embere, soha nem dolgozott még az ő életfilozófiája az hogy a férif dolga a munka a nőé pedig a háztartás vezetése ami neki annyiból áll hogy felvesz egy bejárónőt és étteremből hozassa az ételt, magyarán szólva ő semmit nem csinál. Vagyis valamit biztos nagyon jól csinál ha a férfiak m....

Nóri, és a többiek csoport szexe


Csetter vagyok 33 éves, Párom Nóra 40 éves két gyermek anyja. A történet, amit leírok nektek egy hosszú hétvégén történt egy fülledt nyári estén. Válása után párommal több idõt tudtunk egymásnak szentelni, többször maradtunk kettesben, ami jót tett önbizalmának. Ennek ellenére még mindig nem volt újra teljesen felszabadult, újra igazi nõ. Szerettem volna, ha újra nyit a világra, és elhiszi újra, h....
Szextörténet címkék

a bokorban anitával | leszólít | travik | pécs | a sznob tinilány teliverv |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.