Vasárnap délután


Feküdtünk egymás mellett, beszélgettünk. Csak olyan ráérősen, nyugisan. Vasárnap van. A maga meleg, párás, nyár eleji hangulatával. Egy pólóruha volt rajtam, bugyi nélkül, rajta meg egy sort...meleg van. Hozzábújtam, a karjára fektettem a fejem, ő pedig a gerincemen játszott az ujjaival. A mellkasán matattam, az ujjaim megtalálták a mellbimbóit, a szőre között kalandoztam, köröket rajzoltam rá. Lejjebb és lejjebb vezettem a kezem. Szeretem a hasát simogatni, puha és meleg. Az államat megfogta és a fejem megemelve hozzámhajolt és megcsókolt. Hosszan és lágyan. Két karral ölelt át, és most erőszakosabban, szenvedélyesebben dugta a nyelvét az ajkaim közé.

Vadul csókolóztunk, mint aki lemaradt valamiről, vagy éppen nem akar kihagyni semmit. Játszottak a nyelveink egymással, többször körberajzoltuk egymás ajkát, nehogy elfelejtsük a formáját és ízét. Az egyik kezével felhúzta a ruhám és a mellemmel kezdett el játszani. A tenyerébe elfér, kellemesen kitölti. Simogatta, játszott a mellbimbómmal, a bőrének az érintése, a lágy simogatás bizsergető érzése végig futott egészen a puncimig. Éreztem ahogy a kéj duzzasztja a csiklóm, a nagy ajkak nedvesednek...

A kezem megmozdult és a keményen álló farkába ütközött. Majd szétfeszítette a nadrágot. Nem engedte, hogy kiszabadítsam, levette rólam a ruhát és elkezdte csókolni a nyakam, a fülcimpám a szájába vette. Tudta, hogy ezzel megőrjít. Fokozza a vágyat, erogén zónák halmaza, azonnal reagált rá a testem...Tudta mit tegyen...simogatni kezdte a szeméremdombom, majd egy ujjával besiklott és a nedves barlangban elmerült. Nagyon finoman és apró mozdulatokkal mozgatta, ingerelte, miközben a fülemmel játszott. A nyakamon folytatta anélkül, hogy az ujját kihúzta volna a puncimból. A melleimet csókolgatta, a mellbimbómat keményen megdolgoztatta a nyelvével, miközben már három ujjával játszott a tocsogós puncimban.

Kiszabadult végre a farka! Keményen állt és hívogatóan bólogatott felém a makkjával. A hátára feküdt én pedig fordított felállásban felé térdepeltem. A szemem előtt, az ajkaimnál volt a fenséges fallosz. Az ő arca előtt a kéjtől fényesen csillogó, duzzadt, nyalni való szeméremajkak. Ő a bokámat fogta, én támaszkodtam, csak a nyelvünk és a szánk dolgozott. Szinte ráültem az arcára, így szerette, és a csiklómat nyalogatta, szivogatta, játszott a szájával vele. Én a makkját nyalogattam körbe, aprókat szorítva a számmal rajta, majd folyamatosan de lassan haladtam le a tövéig. Nagyon lassan, szinte rátoltam a szám. Éreztem, hogy a torkom szorításában van a vége és ő is felnyögött. Hevesen ostromolta a nagyajkakat, és be becsusszant már a nyelve a hüvelyembe is. Éreztem, hogy közel a vég, a puncim már annyira nedves volt, duzzadt és forró, bizsergés futott végig rajtam, remegett a lábam és robbanásszerűen elélveztem a szájára, ahova belefolyt a nedvem. Hangosan nyögtem és ziláltam, míg ő szürcsölt és nyalogatta a barlangom.

Nem hagyott pihenni, kicsúszott alólam és mögém térdelt. A kő kemény farkát a még remegő puncimba merítette. Egyszerre nyögtünk fel. Nagyon lassan tolta és húzta ki be. Szinte cuppant. Előre hajolt és a nyakamra, hátamra puszikat adott. A mellem megfogta és simogatta, miközben jó mélyen betolva, nem mozdulva a csípőjével, élveztük mindketten, hogy összeillünk. Lassan megmozdult és körkörös apró mozdulatokat tett. Épphogy érezhető, de mégis simogató érzés.

Fellángolt újra mindkettőnkben a vágy. Ő tolta a csípőjét, én nyomtam felé a hátsóm, hogy minél mélyebben tudjon belém hatolni. Mindkét kezével megfogta a csípőm és segítette az ütemet. Hol gyorsabban, hol lassabban de minden másodperc élvezettel teli. Érzem, hogy enyhe remegés fut rajta keresztül. Kihúzza a szerszámát ami keményebb, duzzadtabb, mint valaha. Felülök és a számba veszem. Pár mozdulat és egy hatalmasat élvez, a torkomon folyik le az ondó. Nyelem és közben szopom még, minél több és hosszabb élvezet jusson neki.

Újra egymás karjaiban fekszünk. Izzadtan, de boldogan nézünk egymás szemébe. Eljuttattuk egymást újra a gyönyörök kertjébe.


Szextörténet ajánló:


Családi vonások (és baszások)


Mint minden nyár elején, most is a katalógust nézegettük, hová menjünk nyaralni. Anya idén hegyes területekre szeretett volna menni, nekem mindegy volt, apám viszont ragaszkodott egy görög tengerparthoz.
- Ha már nyár, élvezzük ki! És amúgy is, sí cuccban nem látni dögös nőket...
Megforgattam a szemeim, de már hozzászoktam; apám minden jó nőt megstírölt, és néha rajtakaptam, ahogy mo....

Egy titkárnő durva estéje


Az egész szextörténet egy leltárral kezdődött.
A lány, aki még nem is olyan régen dolgozott új munkahelyén, épp a nagy változtatások idején érkezett. A főnökség egy új számítógépes rendszert szeretet volna bevezetni a boltban, ahol a lány dolgozott, így egy csütörtöki napon a két főnök meg is érkezett leltározni. A munka jobban elhúzódott, mint azt tervezték, jócskán a hivatalos nyitva tart....

Az ex és a sofőr esete


Már öt hete nem voltam otthon a munkám miatt és élettársam már nagyon várt haza.Ez a nap viszont éppen egybe esett az éves szokásos bulijukkal.Indulásom elõtt elveszítette a kulcsait így az
enyémet hagytam nála tehát nem tudtam bemenni a lakásba nélküle.Mondtam neki kb. este nyolcra érek haza.Õ ígérte megpróbál idõben hazaérni.Én nem sokkal fél kilenc után értem haza,persze õ
sehol.A....

A feleségem élvezései


A feleségem élvezései

Mikor megismerkedtem a késõbbi feleségemmel éppen a fõnökétõl jött ki mert behívta kefélésre. Ez a kefélési sorozat már több éve tartott,hiszen az érettségi után találtam ezt a munkahelyet és pár hétre rá már lovagoltam is a fõnököm faszán. Utána kaptam egy amerikai szerzõdést egy szex clubba ahová a barátnõm protezsált be és mivel a fõnököm elintézte,hogy hat év....

Új fasz a háznál


Sziszika, a legjobb barátnőm új hapsit szedett fel és egyre csak róla beszélt. Azt mondta, vad és gátlástalan. Szereti a szexet és szeret szerepeket játszani. Először azt hittem, csak eltúlozza a dolgokat, de aztán én is találkoztam a pasassal és akkor már tudtam, minden igaz, amit Sziszika mondott. A férfit Jácintnak hívták és kurva jól nézett ki.
Bevallom, irigykedem.
Azon is ki vo....

Az első szex


Még régebben, 14 éves koromban kezdtem el felfedezni magamat. A puncim még teljesen szűz volt, nem is vártam hogy bárki -saját magamon kívül- felfedezze azt a szűz, rózsaszín, szűk területet ott lent.
Aztán 16 évesen már jóformán vágytam arra, hogy a műpéniszeken kívül más is kielégítsen.
Akkoriban, tizedikben volt egy nagyon helyes, jó testű, kedves srác az osztályban, akivel jóba....
Szextörténet címkék

38 éves | a jakuzzi | 222 | szelid | olló |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.