Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szex álomkivitelbenA járda szélén álltam. Vártam, hogy megálljon mellettem az autójával és én beszállhassak, hogy egy pár perc erejéig, de együtt legyünk. Mondta, hogy meglepetést tartogat a számomra, és ne csodálkozzak. Nem tudtam, mi lesz, de kellemes érzésekkel várakoztam. Hol lehet? A távolban feltűnt egy csoda, egy gyönyörű autó. Aranyszínben pompázott a lemenő nap utolsó sugaraiban. Elméláztam és arra eszméltem, hogy megállt előttem. Hirtelen hátraléptem, mert nem tudtam miért fékezett le. A sofőr várakozással telve mosolygott, mire a tudatomig jutott, hogy őt várom. Istenem, ez az autó... Álom, angyalszárnyakon szállunk majd! Beültem a drapp bőrrel bevont ülésre. Kaptam egy puszit és elindultunk. Álmélkodva néztem ezt a kivételes autót, ő pedig mesélt. Szereti, pihenteti a vezetés. Lágyan végigsimította a kezét a fa műszerfalon. (Ilyen gyengéd simogatásban talán még nő sem részesült) Magabiztosan ült a kormánynál, élvezettel, biztonsággal kormányozta az utunk célja felé. Hátradűltem az ülésben és utaztam. Másrészt boldog voltam, hogy megosztotta velem ezt a remek élményt és megmutatta a kincsét.

Egy szép, fákkal övezett, kandelláberes utcában leparkolt. Ültünk egymás mellett, a kinti lámpák szűrt fénye világította meg a kocsi belsejét. Beszélgettünk, de egyre csapongóbb lett, többet hallgatott és nézett engem. Majd megfogta az állam, maga felé fordította az arcom és megcsókolt. Lágy, puha ajkai olyan gyengéden értek a számhoz, épphogy az érzetet adták egy puszinak. Megéreztem a nyelve hegyét ahogy körbeírja az ajkaim, megrajzolta. Közelebb hajolt és a kezdeti gyengéd puszit felváltotta egy forró csók. - Szeretnélek érezni, átölelni. Üljünk hátra.

Sokkal több hely van, ez tény, és össze lehet bújni. Szorosan egymás mellé ültünk és itt már átölelhetett. Sürgető volt a csók, vággyal teli. Hosszan és kitartóan kényeztetett miközben gyengéden masszírozta a hátam. Majd a keze lassan a fenekemen kötött ki. Éreztem a keze tapintását, a gyengéd simítást ezzel együtt a csókja még hevesebbé vált. Éreztem az ingén keresztül a megfeszülő mell izmait, a nadrágja elől szakadásig feszült. Végig csúsztatta a tenyerét a combomon és a szoknyám alatt a térdemtől a combom felé lassan simogatott. Elidőzött a harisnya csipke részénél, mintha félne tovább menni, mikor rászánta magát és hozzáért a csupasz bőrhöz, a combom belső részén, megrándult. Én már akkor akartam, hogy tegye meg, simogassa a vágytól duzzadt nagyajkaimat, a tocsogó puncim. Gyengéden szétnyomta a lábam és a csipkés bugyin keresztül simogatott, miközben hevesen csókolt. Félrehúzta a zavaró ruhadarabot és a nedves, kéjtől remegő klitoriszomat kezdte lágyan simogatni. Maga is meglepődött, hogy mennyire duzzadt és hevesebben masszírozta, miközben a ujja a hüvelyembe csusszant. Nem voltam már ura a testemnek. Csókolta a nyakam, miközben az ujjai már hevesen ostromolták a puncim. Kapkodtam a levegőt, ziháltam és egyre jobban tudtára adtam mindkettőnknek, hogy közel a végső megsemmisülés. Egy utolsó játék az ujjakkal és ellenállhatatlanul elindult a gyönyör a szeméremdombomtól az egész testemen szétáradva, megfeszítve az izmokat a hüvelyben erősen összehúzva majd többszöri rángással a földöntúli élvezetig repítve. Ernyedten pihegtem a karjaiban.

Mikor kinyitottam a szemem egy boldog férfi arc nézett rám, a szemében apró csillagocskákkal. Finoman megsimogatott és csókolt. A kezem gyengéden odahúzta a nadrágjához, amit már majdnem szétfeszített a férfiassága. Kiszabadítottam. A halvány fényben láttam az erőtől és vágytól duzzadt szép makkját. A kezem rákulcsoltam és gyengéden megszorítva apró mozdulatokkal fel-le mozgattam a kezem. Hátrahajtotta a fejét és szaporán kezdett lélegezni. Nagyot sóhajtott és megrándult. Ekkor a vörösre duzzadt falloszt a nyelvemmel megsimogattam és a számba vettem. Az ajkaim gyengéden körbeölelték a makkját. Felnyögött. Egyre mélyebben hatolt a számba. A kezét a fejemre tette és diktálta az ütemet. Egy hirtelen, de gyengéd mozdulattal a farka tövéig lenyomta a fejem. Pár másodpercig ott tartott, majd a számból kicsúszó merev hímvessző gyönyörű csillogással meredt az orrom előtt. Pont ráesett egy gyenge fény, és a maga valójában keményen állva, nyáltól fényesen kínálta magát. Újra ráhajoltam, megkívántam ezt az isteni testrészt, akartam, hogy a számba vehessem, érezzem a torkomnál a makk összerándulását, halljam a kéjes nyögést. Többször eljátszottuk, míg pihenésképpen a golyóit puszilgattam, szopogattam. Az utolsó élvezetes szopogatást a farka tövénél kezdtem, a nyelvemmel alulról végig nyaltam a makkjáig és közben néztem az arcát, amin a végső stádium, a gyönyör várás látszott. Újra a számban volt, ez a fenséges szerszám. Újra diktálta az ütemet, de most már gyorsabban, és erőteljesebben. Éreztem, hogy még jobban megduzzad és még keményebb lesz, megremegett, megfeszült majd egy erőteljes lökéssel többször összehúzódott és a számba spriccelte a finom nedűt, ami a torkomon csorgott és én nyeltem, a hörgések és zihálások közepette. Nem engedtem el, míg az összes életet adó nedvet nem sikerült kipréselnem és lenyelnem. Addig simogattam a nyelvemmel és ajkaimmal míg meg nem nyugodott.

Így ért véget a megálmodott és valósággá vált álom, ami egy luxus autó hátsó ülésén páratlan és felejthetetlen élményt nyújtott mindkettőnknek.Véletlen szex történet:


Az első alkalom


Bence vagyok, 18 éves, budapesti gimnazista. Osztálytársam, Tündi, 17 éves. Mivel az osztályban többnyire fiúk vannak, ezért sokan nyomulnak arra a három szem lányra, de Tündire senki... Érdemes tudni, hogy Tündivel már 6. osztály óta ismerjük egymást és azóta barátok vagyunk. Számos boldog és szomorú pillanatunk volt együtt, konkrétan ez már a barátság legeslegfelsőbb szintje, majdhogynem testvér....

Eszter, a suli kurvája


Középiskolás voltam másodikos. Nem túlzok vagy arcoskodok, ha azt írom a sulinkban a legszebb lányok közé tartoztam. Nem volt a suliban olyan pasi, aki nem akart volna megdugni, vagy csak megszopatni. Persze jártam pár sráccal a suliból, akikkel le is feküdtem, de mindig kis farkú pasikat fogtam ki.
A szex terén elég bevállalós vagyok, de a pasijaimmal ezt nem tudtam kiélvezni. Ők megelég....

Élvezetek a szertárban


Imádom a feleségem úgy, ahogy van szertelenségével, exhibicionizmusávl, gátlásaival és naivságával együtt. De amióta csak ismerem, azóta szeretnék rájönni a titokra: mi volt először;ő születet ilyen magamutogatósnak, vagy a nevelése tette azzá.

Most jó negyvenes, de bugyit kislány kora óta nem hordott és most sem hord. Ha észreveszi, hogy ezt észrevették, akkor rendszerint azon nyom....
Szextörténet címkék

a terhes | hhhhh | naponta | hét év | a gecis kávé |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.