Az öltönyös fasz


Az ördögbe is… egy krapek öltönyben! - dorombolta Brooke.
- Hol?
- Épp most jött be.
A félig telt elegáns gyorsétteremben most három szempár szegeződött a bejárati ajtóra.
- Csak ne nézzétek olyan feltűnően! - susogta Brooke a lányoknak.
Brooke most két legjobb barátnőjére pillantott. Szerencséje volt, hogy őket mondhatta barátnőinek. Mindig türelmetlenül várta a heti lányok egymás közt" találkozót. Bevett szokásuk szerint együtt mentek a konditerembe, aztán beültek kávézni vagy enni valamit.
Cheryl férje a gyerekekre vigyázott, ám az ördög tudta, mit csinált eközben Kate férje.
- Aha… jó szemed van - szólt most Cheryl és sejtelmesen mosolygott, majd tovább csipegette félbehagyott epres tortáját.
- Hát igen… szeretem az öltönyös, belevaló fickókat. Emlékeztet arra a pasasra abban az irodában, ahol egyszer átmenetileg dolgoztam - folytatta Brooke és pillantását továbbra is a pultnál álló férfira szegezte.
- Nem is meséltél róla - nézett rá Kate kérdően.
- Annyira nem volt fontos. Nős volt… két gyerekkel. Valakit megkérdeztem róla. Egy csomót szemeztünk… biztos tudta, hogy bukok rá. Oktató volt vagy valami ilyesféle. Pont ott volt szemben az előadóterme az ebédlővel, ahol kajáltam. És mindig ránéztem, mikor kávézni mentem.
- Nahát, Brooke… te aztán tudod, hogyan hecceld a hapsikat - horkant fel Cheryl két korty kávé között.
- A,… dehogy. Egyetlen egyszer köszöntem rá, mikor összeakadtunk az előtérben. Ő szólított meg először. A szokásos "jó reggelt, hogy van" sztori. Szerintem benne lett volna bármiben… legyezgette a hiúságát az érdeklődésem. Egyébként jól nézett ki. Láttam egypárszor zakó nélkül… frankó széles válla volt. Ja… és kopasz.
Nagyon jól ápolt, kecskeszakállas. De azért mégis az öltöny volt az, amit csíptem benne… Abban olyan dögösen nézett ki - emlékezett vissza Brooke.
- Akkor egy ilyet kell megcsípned legközelebb… egy belevaló öltönyös pasit. Mióta nem volt már semmi? - kérdezte Kate kötekedve, jól tudván, hogy Brooke szerelmi élete egy ideje megfeneklett.
- Lassan négy hónapja… ilyenkor kezdek bezsongani. De különben jó az ötlet. Eddig még kimaradt az életemből, hogy egy profi üzletemberrel dugjak - felelte tréfásan Brooke.
- Akkor nyomás… kapj el egyet, aztán érezd kötelességednek, hogy mindent elmesélj róla… mindenekelőtt a pikáns részleteket - szólt közbe Cheryl és harsányan felnevetett.
- Ilyen férjes asszonnyal sem találkoztam még, akit ennyire csak a szex érdekeljen - mondta most Kate Cherylnek.
- Változott Billy műszakbeosztása. Most éjszakás… én meg dolgozom egész nap. Szinte alig látjuk egymást. Viszont a mai naptól egészen vasárnapig lesz időnk… - sóhajtott fel Cheryl.
- Úgyhogy férjem-uram jól meg fog dugni!
- Hallelujah! Úgy legyen. Ne kíméld, csavard ki jól - viccelődött Brooke.
És Brooke most az öltönyös férfi hátára szegezte tekintetét, aki egy csésze kávéval a kezében épp kifelé indult.
- Húha… lefogadom, hogy jó segge van az alatt az öltöny alatt.
Szerda volt. Az egész nap dögunalom… és ami csak rosszul sikerülhetett aznap, az rosszul is sikerült. Már alig várta, hogy hazaérjen, megegye vacsorára a tegnapról maradt kínai menüt, aztán elmerüljön egy kád forró vízben.
Brooke épp beszállt a kocsijába, mikor az egyik körme a combján beakadt harisnyájába. Csak nézte Lehetetlenül, hogy a szem felszalad és meg sem áll a fekete csipkeszegélyig.
- A rohadt életbe! - káromkodott bosszúsan.
Most eszébe jutott valami. Azt próbálta emlékezetébe idézni, maradt - e még érintetlen harisnyája otthon, az öltözőszekrénye fiókjában. Ám úgy emlékezett, nem volt már egy darab sem. Hisz épp ma reggel nyitotta ki az utolsó tasakot. Azért egy pár nyolc dolláros harisnyának igazán ki kellett volna tartania egy napig. Kész pénzkidobás… A kurva életbe… De nézzük a jó oldalát, hisz a pár harisnya fele megmaradt épségben!
Brooke már arra gondolt, hogy másnap harisnyanadrágot vesz fel.
Kora reggel kell találkoznia a cég egyik fejesével, akiknél dolgozott. De aztán meggondolta magát. Szoknyában Brooke sokkal elegánsabbnak festett… így aztán elhatározta, hogy inkább vesz még egy pár harisnyát.
Hazafelé épp útba esett a Macys egyik üzlete. Az pont jó lesz, öt perc ki és be.
Az üzletbe lépve olyannak tűnt, mintha hivatalos küldetésben járt volna. Magas sarkú cipői hangosan kopogtak a padlón. Az üzlet csaknem üres volt, leszámítva egypár vásárlót és még annál is kevesebb eladót.
Miután kiválasztotta és megvette, amit akart, a retiküljébe gyömöszölte és kifele menet elhaladt a férfiosztály mellett. Pillantása megakadt egy elegáns öltönyt viselő férfin, aki a fogasokra akasztott ruhák közt böngészett. Brooke most lelassította lépteit, és befordult két stand közé.
Lassú léptekkel közeledve vette szemügyre a férfit. Sötét öltönyt viselt, alatta világoskék inget, amit nem tűrt be a nadrágjába.
Nyakkendője meglazítva lógott. Hát ez kurva jó… Brooke-nak nagyon tetszett ez a hanyag külső. A fickó nem sokkal lehetett idősebb nála, úgy a harmincas évei végén járhatott. Igencsak jól ápolt volt, takarosan nyírt frizurával és fazonos kecskeszakállal. Brooke úgy vélte, keze puhább, mint a legtöbb férfié és drága kölnit használt. Mese nincs… muszáj volt megcsípnie ezt a fickót.
A férfi - mintha csak megérezte volna, hogy nézik - felpillantott, tekintete találkozott Brooke pillantásával.
- Frankó - gondolta Brooke és nem kapta el a tekintetét, hanem egyenesen a férfi szemébe nézett, úgy ment felé.
- Tán eltévedt? - kérdezte a férfi mély bariton hangon.
- Eltévedtem? Hogy érti?
- Csak gondolom, hogy a férfi osztályon nem saját magának vásárol - tréfálkozott a férfi, miközben Brooke megtámaszkodott az egyik ruháspolcon.
A nő most gyors, futó pillantást vetett a férfi bal kezére. Nem viselt gyűrűt. Hát ez remek!
- Vásárolhatok éppenséggel egy barátomnak… netán az apámnak vagy a bátyámnak is - vetette ellen Brooke.
- Nem hinném - felelt a férfi, átható pillantást vetve rá.
- Már épp indultam hazafelé, mikor elszakadt a harisnyám.
Azzal Brooke felhúzta szoknyáját és megmutatta felszaladt szemű harisnyáját.
- Nahát… micsoda pech - szólt a férfi, közben le nem vette szemét az eléje tárt combról.
- Meleg lehet az az öltöny. Vagy inkább úgy mondanám… magának lehet melege az öltönyben - mondta Brooke a férfira függesztve tekintetét.
Hát ez kész röhej. Szinte el sem hitte, hogy mindezt ő maga mondta.
A leghülyébb módja annak, ha beszélgetésbe akar elegyedni. Arra gondolt, hogy ha egy férfi mond valami hasonlót egy nőnek, hát jól orrba vágják. Hát igen… A nők sokkal egyszerűbben a végére járnak egy ilyen helyzetnek.
Brooke most az egyik fogason lógó ing után nyúlt.
- Szerintem ebben igazán jól mutatna. Felpróbálná a kedvemért?
A férfinak a szeme sem rebbent. Tán gyakran megesik vele az ilyesmi? De Brooke-ot az sem érdekelte. Sarkon fordult és elindult a próbafülkék felé.
- Remélem, maga is jön - szólt hátra a válla fölött anélkül, hogy a férfi felé fordult volna.
Odaérve Brooke körülnézett. Egy lélek sem volt ott. Most belépett a legtávolabbi sarokban az egyik üres próbafülkébe. Itt aztán megfordult és megragadta a férfi nyakkendőjét, úgy húzta be a fülkébe maga után.
Brooke letette retiküljét, levette kabátját és a falnak dőlt.
- Hogy hívják? - kérdezte a férfi.
- Kate - hazudta Brooke, és arra gondolt, mennyire értékelné barátnője, ha egy ilyen szexuális kalandban lenne része.
- Richard vagyok.
- Nos… Richard. Nagyon szeretnélek megnézni öltöny nélkül.
És Brooke nem segített a férfinak levetkőzni, esze ágában sem volt.
Csak nézte elégedetten, ahogy Richard lassan lehúzza nyakkendőjét, aztán komótosan kibújik az ingéből. Volt önbizalma, az már biztos.
Brooke teste lángolt a feltörő vágytól. A kis fülkében lassan mintha száz fok lett volna.
Jó formájú férfi volt Richard. Miután ingét levette, látszott, hogy a bőre sötétebb, mint azt az évszak indokolta volna. Bizonyára szoláriumba járt. Mellkasa széles volt, karjai izmosak, erőteljesek.
Brooke most kigombolta blúzát, kosztümje kabátját a földre csúsztatta. Tekintetük még most is összekapcsolódott, mintha farkasszem játékot játszottak volna. Hát jó… nyerjen Richard. Azzal Brooke pillantása most a férfi lágyékára esett, miközben kigombolta nadrágját. Erekciója jól látható volt. És szemmel láthatólag jókora hímtaggal rendelkezett. Brooke már érezte, nem fog csalódni…
Most lenyúlt a retiküljéért, a belső zsebében megtalálta az óvszert.
Előhúzta és odadobta a férfinak.
Ezután megragadta szoknyája alsó szegélyét és felhúzta combjairól egészen a derekáig. Most ismét a férfi szemébe fúrta tekintetét, aztán kezét lecsúsztatva kezdte simogatni magát a bugyin keresztül. Erezte, ahogy az anyag átnedvesedik ujjai nyomán.
- Irtó klassz - búgta a férfi felé.
Brooke nézte a férfit, amint az letolta nadrágját és alsónadrágját, a ruhadarabok végigcsúsztak lábszárán és megálltak egy halomban a bokái körül. Brooke eközben csábosán ringatta csípőjét, ujjait pedig átnedvesedett combjai közé csúsztatta és a csiklóján kalandozott.
- Nos, mi lesz, Richard? Megdugsz? - turbékolta Brooke.
- Még jó, hogy megduglak… - hördült fel a férfi, és a korábbi profi üzletembernek már nyoma sem volt benne.
Brooke most félrefordult, majd a falnak támaszkodott, jobb lábát felrakta az egyik kis ülőkére.
Aztán érezte, hogy a férfi forró kezei megragadják csípőjét. Ujjaival durván markolászta Brooke seggét, aztán lecsúsztatta a puncijához.
Brooke érezte, hogy Richard ujjai a csiklójára kalandoznak, majd széthúzza szeméremnyílását, utat nyitva a farkának.
Brooke hangosan, elnyújtva nyögött fel, miközben a férfi erőteljesen nyomult belé. Gyönyörteli érzés volt, ahogy a vaskos szerszám utat tört magának a hüvelyében.
Brooke egyik kezével a falnak támaszkodott, míg szabad kezével a hasa alá nyúlt és a csiklójával játszadozott.
Richard felhorkant ott a háta mögött, miközben durván döfködött Brooke testében. Keze most a lány mellére tévedt, jól megmarkolta azt, majd feltolta melltartóját, amitől a fehérnemű merevítő drótja kellemesen vágott a bőrébe a melle fölött. Richard most a mellbimbóit kezdte morzsolgatni.
- Óó… ez kurva jó - Brooke hízelegve búgta a férfinak és teljesen hatalmába kerítette a pinájából feltörő gyönyörérzet.
Fogalma sem volt, mennyi ideig döngette a férfi… lehetett ugyanúgy öt perc, mint három… de ez nem is számított. Gyorsan történt az egész, és ő pontosan ezt akarta. Richard gátlástalanul baszta őt, keményen és egyenletes ritmusban. Végre olyan férfival találkozott, aki tudta, hogy kell őt megdugni.
- Ó, te jó ég… BASSZÁL… - lihegte Brooke, miközben elélvezett.
Lábai hevesen reszkettek alatta.
Szinte rögtön ezután Richard orgazmusa következett. Ujjaival durván kapaszkodott a lány csípőjébe és mellébe. Brooke-nak kétsége sem volt afelől, hogy másnapra jó pár véraláfutás lesz a testén.
Brooke szembefordult Richarddal, miután a férfi hímtagja kicsusszant belőle. Lehajolt, felvette bugyiját és gyors mozdulatokkal gyömöszölte retiküljébe. Aztán helyére húzta és megigazgatta szoknyáját, majd ismét felvette kosztümkabátját, még mielőtt Richard lehúzta az óvszert.
- Kösz. Ez tényleg… őrületesen klassz volt - mondta Brooke, a megfelelő szavakat keresgélve.
Most megnézte magát a tükörben, aztán elsimítgatta ruháját és megigazította haját. Ezután fogta magát, odalépett Richardhoz, majd keményen és gyorsan szájon csókolta.
- Gondolom, hiába is kérném a telefonszámodat, mi? - kérdezte a férfi annak ellenére, hogy jól tudta a választ.
- Hát igen… valószínűleg ez a helyzet - felelte Brooke és leginkább úgy érezte magát, mint valami ribanc.
Brooke a kilincs után nyúlt.
- Csak nyugi - mondta a férfinak, aztán kisétált, átvonult a férfi osztályon, majd kilépett az ajtón át az utcára.
Most már ezt is lehúzhatja a listájáról. Végre kapott egy férfit… öltönyben.


Szextörténet ajánló:


Simonék szextúrán


Túrázni mentünk. Haverom vetette fel az ötletet, hogy nem lesz olyan meleg szombaton, úgyhogy bejárhatnánk egy kéktúra szakaszt a Gerecsében. Nem volt semmi fontosabb dolgom, úgyhogy beleegyeztem, már csak azért is mert jó régen jártam utoljára erdőben, pedig régebben szinte minden hétvégén mentünk, de így 40 körül egy kicsit alábbhagyott a lelkesedés. Én nem csinálom a kéktúrát de ők ketten, márm....

Matyi és Ratyi gay története


A történet szempontjából nézve azt hiszem a fő karaktert nevezzük jelen esetben Matyinak. És, hogy mit kell tudni róla? Álmodozó lélek, a mai világhoz nem nagyon igazodó erkölcsökkel, legalábbis az volt az első tízen néhány évben. Manapság nem tudnám megmondani. Talán majd te.
Szóval kezdjük az elején a dolgot:
Szegény kis család az ország közepén. Szerető anya, alkoholista apa egy i....

A könyvtárosnő


Zoli sokat járt a könyvtárba. A főiskola utolsó időszaka rengeteg kutatást , adat keresgélést követelt. Először elvesztegetett időnek érezte az itt töltött időt de aztán megtetszett neki a hely nyugalma és csendessége. No meg pár alkalom után feltűnt neki Zita, az egyik könyvtárosnő. Csinos ,negyvenes hölgy formás popsival és kellemesen dús keblekkel melyeket nyáron nem rejtett véka alá! Sosem vol....

Csodás anál szex


kartam, vágytam arra, hogy egyre mélyebbre hatoljon bennem és nem tudtam már másra gondolni, csak arra, hogy akarom még még még.
Sohasem értettem, hogy is lehet évezni az anális szexet. Néztem a pornó filmekben a lányokat, ahogy hangosan nyögdécselve élvezik amikor partnerük hatalmas péniszét tövig nyomja az ánuszukban. Ennél undorítóbb, gusztustalanabb és fájdalmasabb dolgot el sem tudtam ....

Swinger szexbuli


Nos, a sztorim: Ez a történet idén télen esett meg, amikor is barátnőimmel meghívást kaptunk egy házibuliba. Már délelőtt átjöttek hozzám (Bea és Niki), hogy ne unatkozzunk estig, amikor végre mehetünk a buliba. Már nagyon vártuk, hogy teljen az idő. Ekkor Bea kitalálta, hogy nézzünk videót. Elkezdtünk hát a videokazettás szekrényben pakolni, keresni szerettünk volna egy olyan filmet, amit még nem....

Családi kör xxx


A rokonait nem válogathatja meg senki, kiváltképp nem a szüleit vagy a testvérét.
Én így jártam, de mondhatom úgy is, hogy mi így jártunk.
Nekem szép emlék marad, ugyanakkor lehetett volna egész másként is.
Ezt már sosem fogom megtudni, hiszen alaposan eljárt felettem, felettünk az idő.
Gyerekem már sosem lesz.
Szüleim már nem élnek, a nővérem se fiatal már, de a....Szextörténet címkék

a sors keze | vérfertőző | sszado | kkai | a lányommal |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.