Dorina, a barátom barátnője.


Az egész történet körülbelül 3 éve kezdődött, amikor is osztálytársam összejött Dorinával, egy 160cm magas,45kg barna hajú/szemű jó alkatú vastag ajkú lánnyal. Bevallom először nem tetszett, mert nagyon indulatos volt, de később ez megváltozott.
Eltelt egy év és mi is elkezdtünk levelezni Dorinával, és beszélgetni sokat segítettem neki a kapcsolatukban, egyre többet beszélgettünk és elkezdtem beleszeretni. Mindig vártam,hogy küldjön újabb és egyre szexibb képeket.
Aztán egyszer összevesztek a barátjával és megkérte,hogy hozzam át magamhoz, mivel nem szeretne otthon maradni. Borozgattunk picit , beszélgettünk felvidítottam de nem történt semmi ekkor még. Igen, ekkor még mivel ez után rendszeres volt,hogy átjöttünk hozzám beszélgetni, filmezni és egyre közelebb kerültünk egymáshoz.
Egy alkalommal filmnézés közben feküdtem ő meg rámült és így nézte a filmet de érezte,hogy elkezdett mozgolódni a farkam ezért ő is elkezdte picit mozgatni a csípőjét rajta, mintha észre se venném. Ebből lett az,hogy teljesen bemerevedtem de ezt ő is érezte és csak mosolyogva mondta,hogy "valaki kemény" :).
Nem tudtam erre mit mondani csak néztem ahogy folytatja, elkezdte lehúzni a czippzáromat és kiszabadította a farkamat. ELkezdte végig nyalogatni puszilgatni, a szép vastag ajkaival.
Ahogy körülfogták a finom ajkai, alig lehetett bírni úgy szívott. Megfogtam hátúl a fejét és elkezdtem tolni a farkamra,ameddig csak bírta, öklendezett de folytatta magától. Elkezdtem levetkőztetni, lehúztam a fekete trikóját és kiugrottak a picike de formás mellei. elkezdtem szopdosni őket amire ő csak finom nyögdécselésekkel válaszolt.
Miután keményre szopott megfogtam a derekát és hasra fordítottam hátúlról kezdtem nyalni a kis szőrtelen punciját mielőtt betettem volna neki, Aztán nem bírtam tovább betoltam neki tövig elsőre felnyögött de folytattam szép lassan dugtam a punciját.
Ő is elkezdte mozgatni közben a fenekét jobbra balra ez annyira beindított hogy durván rágyorsítottam és csak a nyögdécseléseit halgattam ahogy vonaglik a farkamon.
Nem bírtam sokáig kihúztam és a hátára durrantam.
Ez volt az első szexünk, ha érdekel titeket további történet Dorinával, írjatok. :)
Beküldő:Anonimtyper


Szextörténet ajánló:


Megaláztak (bdsm szex történet)


Üdv ismét. Én lennék az a 20 éves, hosszú barna hajú lány. Előző történetemben nem mutatkoztam be, most bepótolom az elmaradást. Tehát, a nevem, Ildi. Mint azt olvashattátok, elindultam a BDSM ösvényén. Mit ne mondjak, nem egy leányálom, de a fájdalom olykor izgató is tud lenni. És lehet nem is maga a fájdalom e-világ tetőpontja, hanem a megaláztatottság. Igen, még egy olyan jó barátnőm domina....

A tinisuna


- Sziasztoook! - hallatszott egy éles hang a bejárat felől.

Réka volt az. Az alacsony, barnás hajú lány érkezésével az utolsó láncszem is a helyére került, kezdetét vehette az esti szórakozás. A többiek is elégedetten konstatálták, hogy immár nem kell tovább várniuk, teljes a csapat. Hirtelen mindenkin az izgalom jelei mutatkoztak. Alig várták már, hogy ezúttal milyen játékot esze....

A nyelvek csatája, biszex sztori


Én egy 16 éves lány vagyok.Van egy tesóm akit Eriknek hívnak és 19 éves.Az ö barátnöje egy nagyon csinos és kedves kiscsaj aki 18 éves.Az ö nneve Kriszta.Vele nagyon sokat tudok beszélgetni rengeteg a közös témánk.Rólam tudni kell hogy biszex vagyok ezért nagyon bejön nekem ez a csaj.Tavaly nyáron a szüleink lelëptek valami fürdöre.De ez mindegy.A fö az hogy nem voltak otthon.Ekkor megdumáltuk hog....

Vidéki nyaralás a nagyiéknál


nagyszülõknél nyaraltunk húgommal, mikor ez az eset megtörtént. Egy kicsit késõn érõ típus voltam, így abban az idõben még csak nézegettem a lányokat, és ábrándoztam. A nyaralásra az új bringákkal mentünk a falura, mert a nagyszülõk nem laktak messze tõlünk. Akkoriban még apám húga, aki csak néhány évvel volt idõsebb nálam, a nagyszüleimnél lakott, és nem volt senkije. Így visszagondolva rá, nagy....

A nejem törleszt, +18 történet


A tartozást szépen lassan törlesztgetjük. Legalábbis, az asszony törleszti a főnöknek. Lassan azt hittem ezt is megúszom, de aztán a főnök megint jött a biszex játékkal.

Legközelebb egy hónap múlva hívtak minket, mondanom se kell, hogy azóta semmi szex nem volt otthon. Csak veszekedés, hogy mindenről én tehetek és milyen gyenge vagyok, hogy nem védtem meg. A srácok között nem volt i....

Extra szünidő Nénikémmel
Még általános iskolába jártam, amikor szüleimnek el kellett nyáron utazniuk egy üzleti útra, engem pedig levittek anyukám nővéréhez, hogy ne legyek egyedül otthon. A nénikém Évi nagyon jó fej volt, laza és fiatalos, úgyhogy annyira azért nem ellenkeztem, hogy nála leszek pár napot.
Szüleim konzervatív nevelést adtak, nálunk sokminden tabu volt, de nénikém szabadszelleműség é....
Szextörténet címkék

delectat | viva | kutyaval is | a tinisuna | a szuz lany |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.