Csendes “könyvtáros lány” ?


Sok férfiban felmerül a kérdés, hogy vajon milyen is igazából ez a lány, nő, hölgy, aki szinte nem mutat magából semmit.

Régen találkoztam egy „könyvtáros lánnyal”, tényleg olyan könyvmolynak tűnt, nem beszélt, köszönt, egy irodában volt helyettesítő recepciós. Valahogy szóba elegyedtem vele, már nem is tudom milyen apropóból. Állig érő garbó, fekete, minden eltakar, az alakjából szinte semmi nem látszott. Összefogott haj, szemüveg, csendes beszéd, mindenért elnézést kért, olyan volt, mintha még a puszta jelenlétéért is elnézést kért volna mindenkitől, holott neki ez a munkája volt. Lényeg, hogy elhívtam egy buliba, sima sörözés volt, pár baráttal. Ott is csendes volt, alig beszélt, visszafogott öltözék, semmit nem mutat. Nem akartam, hogy egyedül érezze magát, hiszen számára idegen társaság volt. Eljött, ott volt, az volt a minimum, hogy foglalkozom vele. Kis táncolást is sikerült valahogy összehozni, már nem is tudom, hogy hogyan. Egyszer csak elcsattant egy csók. Még akkor is óvatosan közelítettem hozzá, hiszen alig ismertem őt. Párszor még randiztunk, séták , beszélgetések, kezdtük nagyjából megismerni egymást. Közben egyre forróbb és hosszantartó csókok voltak, egyre több intim érintéssel.

Egyik alkalommal felmentem hozzá. A szüleivel élt, de saját szoba, szülők nem szóltak bele semmibe. Nem fogtuk vissza magunkat, persze mindezt halkan kellett tenni. Azon kaptam magam, hogy 10 perc elteltével már csak a nadrágom volt rajtam. Ő még magán tartotta a felsőjét, de tudtam, hogy le kell vennem, mert amit eddig a kezeimmel éreztem az vonzott mint a mágnes, hogy ruha nélkül is megcsodáljam. Leszedtem róla szinte minden ruhát, egyedül a szexi bugyi maradt rajta. Végig csókoltam hatalmas, telt melleit, itt – ott többször játszottam a mellbimbóival, amire finom nyögésekkel reagált. Végig haladtam a testén, majd a szexi bugyiját félrehúztam, és az ujjaimmal, nyelvemmel egyszerre kényeztettem őt. Majd hirtelen, mint egy robbanás, mikor a visszafogott szenvedély utat tör magának, mert már nem bírja tartani. Kezével megmarkolta a fejemet, csípőjét felemelte, hangosan zilált, és szorította a nedves punciját az arcomra, hangosan szinte üvöltve kérve, hogy csináljam még. Majd egy huszárvágással (miközben térdeltem és a lába között ügyeskedtem a nyelvemmel) a másik kezével kiszedte a nadrágomból a férfiasságomat, és a kezével elkezdett folyamatosan kényeztetni. A közös pettingünk így ért végett, de tudtuk, hogy ennek nagyon hamar lesz folytatása.

Alig telt el egy hét, és újra találkoztunk, nekem vidékre kellett mennem céges autóval, megkérdeztem, hogy van-e kedve velem eljönni. Naná, hogy igent mondott. Ugyanaz a visszafogott, mindent eltakaró öltözet volt rajta. Sima kapucnis pulcsi, farmer nadrág, converse cipő, összefogott haj. Egy átlagos hétköznap volt. Alig jutottunk ki Budapestről, az autópályán, egyszer csak rámarkolt a nadrágomra, és megkérdezte, hogy tudok-e így vezetni. Férfiasságom már erősen ágaskodott, ő fogta és kiszabadította a nadrágból. Majd áthajolt (szerencsére nem volt a két ülés között kartámasz meg mindenféle kütyü) és érzékien elkezdett a szájával kényeztetni. Direkt a külső sávban mentem, de gyanítom , hogy az engem megelőző teherautók jobb oldali ülésében utazók mindent láttak. Őt nem zavarta. Mit ne mondjak, 120-130 km/óra környékén azért kellett koncentrálnom, hagyja abba, mert ezzel csak engem húz. De nem engedett a kérésemnek, a szájával fejezte be amit elkezdett, majd miután mindent lenyelt kéjesen rám nézett, mosolygott és annyit mondott, hogy 5 percem van valahol megállni. Kerestem egy elhagyatott helyet, autópálya kihajtó vagy már nem is emlékszem pontosan mi lehetett.
Ő addig csendben volt, egy szót sem szólt. Miután megálltam egy bokros, elhagyatott mellékúton szó nélkül kiugrott a kocsiból, nem várta meg , hogy én kiszálljak. A kocsival szemben megállt, rám parancsolt, hogy nem szállhatok ki. Majd elkezdett vetkőzni. A mindent eltakaró ruha alatt a legszexisebb fehérnemű, finom csipkék borították dús, telt kebleit. Elkezdte azokat simogatni, lassan lekerült a nadrág is, persze mindezt úgy, hogy már alig bírtam magammal, de élveztem a műsort, kíváncsian vártam a folytatást. A nadrág alatt apró, szinte csak pár zsinegből álló bugyi volt, ez már nem is tanga, hanem csak madzagok 2 apró háromszöggel. Ahogy nekem háttal nyújtott lábbal lehajolt valami furcsa volt, amit még nem láttam. Hát egy vibrotojás végét láttam, és azon gondolkoztam, hogy mióta lehet ez benne (max 1 órája találkoztunk). Majd felém fordult és annyit mondott: Most már jöhetsz, ez a meglepetés!
A látványtól alig tértem magamhoz. Az autó motorháztetején a hátára feküdt, alig várta, hogy megcsókoljam, hozzáérjek. Az apró meglepetést finoman kihúztam, majd a nyelvemmel és ujjaimmal elkezdtem kényeztetni, a már szinte a nedvességtől tocsogó punciját. Nem kellett sokáig várni, 2-3 perc elteltével már hangosan nyögött, tépte a hajam, a teste vonaglott, a csípője önálló életet élt miközben a másik kezemmel a melleit simogattam, markolásztam. Hangosan nyögve, szinte üvöltve élvezett el, zilált, izzadt, vonaglott a teste.

Ahogy finoman, lassan kezdett lenyugodni,rám nézett és odaszólt nekem: Ugye ez csak a kezdet volt? Azt akarom, hogy legyél bennem! Nem kellett kétszer kérnie, addigra a férfiasságom már újra tettre kész volt. Ott ahogy voltunk belehatoltam, majd a lábaival átkarolta a csípőmet, a karjával egyre mélyebbre húzott magába. Először finoman, majd egyre ritmusosabban, hevesebben bántunk egymással. Alig bírtam már tartani magam, amikor a nagy szemérem ajkait elkezdte a kezével simogatni. Rá akart élvezni a farkamra, könyörgött, hogy ne hagyjam abba. Hatalmasat élvezett, de nem tudott pihenni, mert már én is másodpercekre voltam a gyönyörtől. Leugrott a kocsiról, elém térdelt, a szájával kényeztetett , majd kinyitotta a száját és várta hogy végem legyen. Miután mindketten megpihentünk, összebújva beszélgettünk. Mondtam is neki, hogy nem is néztem volna ki belőled, hogy ilyen szenvedélyes vagy. Mosolygott, csak annyit mondott:
– Ez csak a kezdet, lassan nyílok meg. Több fétisem van mint gondolnád.

Atyaég, ha ez csak a kezdet, akkor mi lesz még? Gondoltam magamban.
Jobb lesz, ha körbenézek szexshop üzletekben, hogy milyen különböző szexuális segédeszközök , vibrátorok vannak.

A könyvtáros , visszahúzódó lányokról alkotott képemet, véleményemet Ő 1 hét alatt megcáfolta. Olyan erotika, szenvedély, érzékiség volt benne, amit még senkivel nem tapasztaltam. Néha már szinte gátlástalan, mindenre kiterjedő erotika sugárzott az apró mosolyából, tekintetéből. Nála nem voltak tabuk. A fétiseiről később írok, szerencsére ott is akad történet bőven.
Beküldő:Declan


Szextörténet ajánló:


Niki játszik a lófasszal


Nikivel egy 40-es éveiben járó, csinos, kedves, vezető beosztású nő. Beszélgetéseink alatt sikerült őt megismerni, megtudni a legtitkosabb vágyait is. Szexuális élete nem valami izgalmas, sokkal érdekesebb, izgalmasabb dolgokra vágyott.
Sokat telefonszexelünk, szeretjük így izgatni egymást, izgalmas hallani ahogy elélvez.
-Arra gondolok, hogy egy hatalmas faszt markolok-nyögte a tele....

Nyilvános Szex


Nyilvános Szex

Az egyik baratommal megbeszeltuk hogy talalkozunk a vasutnal. Mikor meglattam mar akkor rendesen begerjedtem de hat ki nem. 180 centi magas volt es szoke kek szemmel es nagyon jo kifolgozott teste volt. Koszontunk egymasnak egy-egy heves csokkal. Megbeszeltuk, hogy felmegyumk a focipalyahoz. Mikor felertunk mar nem birtunk tovabb magunkal es ott helyben levetkoztunk.

Megint a karbantartók basztak meg


Mint aki jól végezte dolgát estére ledumáltam barinömmel akivel közös szobában voltunk hogy ,jó lenne összekapná magát mert Zoli aki az én karbantartó fiummal volt elszállásolva egy szobában ,elég rég kajtat utánna és mivel barinöm is odavolt már egy kiadós sexért ,hát össze cuccolhatnának éjjelre , én biztositom róla nem fogok zavarni ,egy éjjelt kibirok ,Robival ( karbantartó fium ) egy szobában....

A postáslány


Tizenhat éves voltam, mikor először éreztem igazán, nő vagyok. Kigömbölyödtek a melleim, formás lett a testem, alig fértem a bőrömbe. A fiúk úgy táncoltak körülöttem, mint a legyek. Nem akartam őket megbántani, de a közeledésük annyira bántó és ijesztő volt, hogy naponta rúgtam ki őket. Nem voltam elnéző velük szemben, de csak a testemet akarták, egy kedves szavuk nem volt hozzám. Forró nyár volt....

Az első szex az edzőmmel


Már a TF-re jártam, de még mindig nem volt dolgom férfival. Ugye mulatságos dolog? Azt gondolnátok egy ilyen sportos, hosszúcombú lányról, mint én, hogy még álmában is egyfolytában csak kefél. Hát annyi igaz, hogy addigra álmomban már rengeteget keféltem, de ébren soha. Valami furcsa félelem mindig visszatartott. Inkább csak szédítettem a fiúkat, és biztos, hogy ők is úgy érezték, hogy csak játszo....

Szexelnek a füvesek


A lány nem volt drogos. Csak nagyon ritkán használt valamilyen szert, akkor is kizárólag természetes anyagokat. Nem azért, mert anélkül nem tudta jól érezni magát, de azt az elég liberális nézetet vallotta, hogy nem lehet véleménye addig semmiről, amíg nem próbálta ki, és ha ésszel csinálja, nincs mitől tartania. „Különben is, ez segít kitágítani a tudatomat.” - gondolta, miközben a srác meggyújto....
Szextörténet címkék

tőgyek | nem kíván a nejem | érett pina | cig? | leszoptak |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.