Csendes “könyvtáros lány” ?


Sok férfiban felmerül a kérdés, hogy vajon milyen is igazából ez a lány, nő, hölgy, aki szinte nem mutat magából semmit.

Régen találkoztam egy „könyvtáros lánnyal”, tényleg olyan könyvmolynak tűnt, nem beszélt, köszönt, egy irodában volt helyettesítő recepciós. Valahogy szóba elegyedtem vele, már nem is tudom milyen apropóból. Állig érő garbó, fekete, minden eltakar, az alakjából szinte semmi nem látszott. Összefogott haj, szemüveg, csendes beszéd, mindenért elnézést kért, olyan volt, mintha még a puszta jelenlétéért is elnézést kért volna mindenkitől, holott neki ez a munkája volt. Lényeg, hogy elhívtam egy buliba, sima sörözés volt, pár baráttal. Ott is csendes volt, alig beszélt, visszafogott öltözék, semmit nem mutat. Nem akartam, hogy egyedül érezze magát, hiszen számára idegen társaság volt. Eljött, ott volt, az volt a minimum, hogy foglalkozom vele. Kis táncolást is sikerült valahogy összehozni, már nem is tudom, hogy hogyan. Egyszer csak elcsattant egy csók. Még akkor is óvatosan közelítettem hozzá, hiszen alig ismertem őt. Párszor még randiztunk, séták , beszélgetések, kezdtük nagyjából megismerni egymást. Közben egyre forróbb és hosszantartó csókok voltak, egyre több intim érintéssel.

Egyik alkalommal felmentem hozzá. A szüleivel élt, de saját szoba, szülők nem szóltak bele semmibe. Nem fogtuk vissza magunkat, persze mindezt halkan kellett tenni. Azon kaptam magam, hogy 10 perc elteltével már csak a nadrágom volt rajtam. Ő még magán tartotta a felsőjét, de tudtam, hogy le kell vennem, mert amit eddig a kezeimmel éreztem az vonzott mint a mágnes, hogy ruha nélkül is megcsodáljam. Leszedtem róla szinte minden ruhát, egyedül a szexi bugyi maradt rajta. Végig csókoltam hatalmas, telt melleit, itt – ott többször játszottam a mellbimbóival, amire finom nyögésekkel reagált. Végig haladtam a testén, majd a szexi bugyiját félrehúztam, és az ujjaimmal, nyelvemmel egyszerre kényeztettem őt. Majd hirtelen, mint egy robbanás, mikor a visszafogott szenvedély utat tör magának, mert már nem bírja tartani. Kezével megmarkolta a fejemet, csípőjét felemelte, hangosan zilált, és szorította a nedves punciját az arcomra, hangosan szinte üvöltve kérve, hogy csináljam még. Majd egy huszárvágással (miközben térdeltem és a lába között ügyeskedtem a nyelvemmel) a másik kezével kiszedte a nadrágomból a férfiasságomat, és a kezével elkezdett folyamatosan kényeztetni. A közös pettingünk így ért végett, de tudtuk, hogy ennek nagyon hamar lesz folytatása.

Alig telt el egy hét, és újra találkoztunk, nekem vidékre kellett mennem céges autóval, megkérdeztem, hogy van-e kedve velem eljönni. Naná, hogy igent mondott. Ugyanaz a visszafogott, mindent eltakaró öltözet volt rajta. Sima kapucnis pulcsi, farmer nadrág, converse cipő, összefogott haj. Egy átlagos hétköznap volt. Alig jutottunk ki Budapestről, az autópályán, egyszer csak rámarkolt a nadrágomra, és megkérdezte, hogy tudok-e így vezetni. Férfiasságom már erősen ágaskodott, ő fogta és kiszabadította a nadrágból. Majd áthajolt (szerencsére nem volt a két ülés között kartámasz meg mindenféle kütyü) és érzékien elkezdett a szájával kényeztetni. Direkt a külső sávban mentem, de gyanítom , hogy az engem megelőző teherautók jobb oldali ülésében utazók mindent láttak. Őt nem zavarta. Mit ne mondjak, 120-130 km/óra környékén azért kellett koncentrálnom, hagyja abba, mert ezzel csak engem húz. De nem engedett a kérésemnek, a szájával fejezte be amit elkezdett, majd miután mindent lenyelt kéjesen rám nézett, mosolygott és annyit mondott, hogy 5 percem van valahol megállni. Kerestem egy elhagyatott helyet, autópálya kihajtó vagy már nem is emlékszem pontosan mi lehetett.
Ő addig csendben volt, egy szót sem szólt. Miután megálltam egy bokros, elhagyatott mellékúton szó nélkül kiugrott a kocsiból, nem várta meg , hogy én kiszálljak. A kocsival szemben megállt, rám parancsolt, hogy nem szállhatok ki. Majd elkezdett vetkőzni. A mindent eltakaró ruha alatt a legszexisebb fehérnemű, finom csipkék borították dús, telt kebleit. Elkezdte azokat simogatni, lassan lekerült a nadrág is, persze mindezt úgy, hogy már alig bírtam magammal, de élveztem a műsort, kíváncsian vártam a folytatást. A nadrág alatt apró, szinte csak pár zsinegből álló bugyi volt, ez már nem is tanga, hanem csak madzagok 2 apró háromszöggel. Ahogy nekem háttal nyújtott lábbal lehajolt valami furcsa volt, amit még nem láttam. Hát egy vibrotojás végét láttam, és azon gondolkoztam, hogy mióta lehet ez benne (max 1 órája találkoztunk). Majd felém fordult és annyit mondott: Most már jöhetsz, ez a meglepetés!
A látványtól alig tértem magamhoz. Az autó motorháztetején a hátára feküdt, alig várta, hogy megcsókoljam, hozzáérjek. Az apró meglepetést finoman kihúztam, majd a nyelvemmel és ujjaimmal elkezdtem kényeztetni, a már szinte a nedvességtől tocsogó punciját. Nem kellett sokáig várni, 2-3 perc elteltével már hangosan nyögött, tépte a hajam, a teste vonaglott, a csípője önálló életet élt miközben a másik kezemmel a melleit simogattam, markolásztam. Hangosan nyögve, szinte üvöltve élvezett el, zilált, izzadt, vonaglott a teste.

Ahogy finoman, lassan kezdett lenyugodni,rám nézett és odaszólt nekem: Ugye ez csak a kezdet volt? Azt akarom, hogy legyél bennem! Nem kellett kétszer kérnie, addigra a férfiasságom már újra tettre kész volt. Ott ahogy voltunk belehatoltam, majd a lábaival átkarolta a csípőmet, a karjával egyre mélyebbre húzott magába. Először finoman, majd egyre ritmusosabban, hevesebben bántunk egymással. Alig bírtam már tartani magam, amikor a nagy szemérem ajkait elkezdte a kezével simogatni. Rá akart élvezni a farkamra, könyörgött, hogy ne hagyjam abba. Hatalmasat élvezett, de nem tudott pihenni, mert már én is másodpercekre voltam a gyönyörtől. Leugrott a kocsiról, elém térdelt, a szájával kényeztetett , majd kinyitotta a száját és várta hogy végem legyen. Miután mindketten megpihentünk, összebújva beszélgettünk. Mondtam is neki, hogy nem is néztem volna ki belőled, hogy ilyen szenvedélyes vagy. Mosolygott, csak annyit mondott:
– Ez csak a kezdet, lassan nyílok meg. Több fétisem van mint gondolnád.

Atyaég, ha ez csak a kezdet, akkor mi lesz még? Gondoltam magamban.
Jobb lesz, ha körbenézek szexshop üzletekben, hogy milyen különböző szexuális segédeszközök , vibrátorok vannak.

A könyvtáros , visszahúzódó lányokról alkotott képemet, véleményemet Ő 1 hét alatt megcáfolta. Olyan erotika, szenvedély, érzékiség volt benne, amit még senkivel nem tapasztaltam. Néha már szinte gátlástalan, mindenre kiterjedő erotika sugárzott az apró mosolyából, tekintetéből. Nála nem voltak tabuk. A fétiseiről később írok, szerencsére ott is akad történet bőven.
Beküldő:Declan


Szextörténet ajánló:


A kéjmámor


Másfél hónapja ismerkedtem meg Tiborral. Egy szórakozóhelyen láttam meg. Azonnal megtetszett. Kedves stílusa, figyelmessége lenyűgözött. Pláne, mikor láttam, milyen erotikusan táncol. Kiderült, hogy barátnője van, de az utóbbi időben elhidegültek egymástól, mint mondta. Barátnője mindig fáradtságra hívatkozva síet ágyba bújni egyedül. Különben sem volt jó híre a lánynak. Mindenki azt mesélte róla,....

A lányunk új barátja


- Szóval van itt ez a srác, apu, Krisztián. Anyu már ismeri. Többször is találkoztam már vele. Nagyon jó fej, bírom a humorát, megértő. És úgy gondoltam, hogy itt az ideje annak, hogy bemutassam nektek – fordult felé a lányom, Zazi.
- Tőlem – jött zsigerből a válasz. Persze, az én kicsi lányom nagyon örült annak, hogy az apja ezt megengedte. Bár nem mutattam ki, de igenis kíváncsi voltam er....

Szex nagy mellű nővel


Társkeresõn ismertem meg a következõ sztorim fõszereplõjét. Alacsony, nagy mellû, szexi dús ajkú lányt. Pár találka után rátértem, hogy mi lenne ha szexelnénk...mivel õ kapcsolatot szeretett volna nehezen vette rá magát. Én nem akartam akkoriban lekötni magam, és ezt meg is mondtam neki. Egyik este beadta a derekát...eljött hozzám, beszélgettünk, majd rá noymultam. Nehezen oldódott fel, de végül k....

Belehugyozok keresztanyám pinájába?


13 éves kissrác lehetem, amikor egyszer meglátogattam keresztanyámat, aki már évek óta egyedül élt és nem volt gyereke sem, így én voltam a kedvence a családban. Régebben gyakran feljártam hozzá, mert nagyon szeretett, folyton kényeztetett, ajnározott és vitt magával mindenhová. Ahogy nagyobb lettem, ritkultak a találkozások, így amikor ez a dolog történt, már vagy egy fél éve nem láttam. Engem po....

Vivien és Apuci kalandja????


Sziasztok Vivi vagyok, és a történetem úgy kezdem, hogy amit most megosztok veletek, az, szóról szóra megtörtént velem!
Tizenhat éves, a koromat meghazudtolóan fejlett, szépnek és csinosnak mondott, vidéken élő másodikosztályos gimnazista vagyok. Apámmal élünk ketten, mivel anyám lelépett!
Anyámat amennyire ismertem, szexuálisan meglehetősen túlfűtött volt. Szerette a pasikat!

Niki és KarcsiMegyeszékhelyhez közeli faluban élek.58 éves pasi vagyok, régen elváltam.Ismerőseim szerint fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok.Gyerekeim már elköltöztek, élik saját életüket, volt feleségem külföldön él.Egyedül vagyok egy elég nagy házban.Mindig is volt valaki aki segít rendben tartani.Most egy fiatal-25 éves-lány jár át heti két alkalommal.Takarít, mos, vasal.Sosem közeledtem hozz....Szextörténet címkék

szom | pinanyala | kannák | petike | anyám barátnője |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.