Öltözői szexkaland


Már több mint 5 éve kosárlabdázom, de soha nem volt még ilyen kellemes helység számomra a tornaterem öltözője.....
Volt ott egy fiú, akit most nem fogok megnevezni, de valahogy mindig lehet majd tudni, hogy o az. Na szóval úgy volt ez az egész, hogy meccs előtt odamentem hozzá és adtam neki egy kifogyott öngyújtót, tudtam hogy gyűjti. Már nagyon régóta tetszett, de most már én is észrevettem, hogy bejövök neki, éreztem közöttünk a vibrálást, a vágyakozást. Odaadtam neki az öngyújtót, mélyen a szemébe néztem és mondtam neki, hogy ezért kérek valamit majd cserébe kosár után, megfogta a derekamat odahúzott magához és megkérdezte, hogy mit, nem feleltem neki, csak szemébe néztem amiből tudta, hogy valami olyat akarok ami jó lehet.
Utána elmentem minden szó nélkül, mert hívott engem az edző. Vége lett a meccsnek és mentünk a csajokkal átöltözni.

Mindenki szó nélkül öltözött, tök rossz volt a hangulat. Én öltöztem a legtovább már csak egyedül voltam az öltözőben, mikor megjelent ő és kérdően rám nézett, oldalra fordította a fejét, majd megkérdezte:
- Na mit kérsz cserébe?
Imádtam a hangját, az illatát azt a beállást , az izmos magas testét és ahogy tudott nézni majdnem elolvadtam. Határozottnak akartam tűnni, de szerintem ez nem nagyon sikerült. Mondtam neki, hogy egy szál cigit pedig legszívesebben azt mondtam volna, gyere ide dugj meg és élvezzünk egy nagyot, de hogy ez olyan hülyén hangzott volna. Közelebb jött:
- Egy szál cigit?
Igen mondtam, lesütve szememet. Tudta hogy nem ezt akarom, de csak azért is kiakarta belőlem húzni az igazságot, biztos vagy benne?
- Nem de ugye azt is adsz?

Hát... elindult felém én pedig hátráltam, míg el nem értük a falat. Ő neki támasztotta a kezét, majd szájon csókolt.
Olyan jól csókolt valahogy tudta mi nekem a jó, mi az amire nekem szükségem van, nyelveink úgy cikáztak együtt a kis barlangban mint két kis szerelmes pillangó, akik játszadoznak. Közben teljesen neki tolt a falnak, szinte már alig volt bennem levegő, mikor ellöktem magamtól .
- Na adsz?
- Nem.
- Miért? - kérdeztem dühösen
- Mert akkor elmegy ez a fincsi íz a szádból. (hm de jó hogy előtte ettem egy málnás cukrot, soha nem gondoltam volna, hogy ennyire nagy haszna lesz)

Visszajött megcsókolt, én átkaroltam a nyakát közelebb húzott magához és megmarkolta mellemet, ami rögtön olyan kemény lett, hogy már fájt, de mégis jól esett, hogy az o meleg férfias keze fogdossa. Éreztem már álló farkát, amit megmarkoltam neki. Befejezte a csókot, majd nagyot szisszent erre a mozdulatomra , simogatta a seggem és megkérdezte, ezek után még kell cigi?
- Miért ez most csak eddig tartott? - kérdeztem vissza.
- Nem majd megcsókolt. Aztán lement a nyakamon, bele szívott, nyalogatta, amitől majdnem elmentem annyira jól esett az érintése, a csókja, ahogy kiráz tőle a hideg , és nagyokat sóhajtottam az élvezettől.
Keze a seggemnél járt, miközben kényeztetett, később elindult előre felé és elkezdte kigombolni a nadrágomat. Már az érintésétől is elkezdett bizseregni a testem, úgy éreztem ha megérinti a forró, nedves pinámat rögtön elmegyek, de amikor húzta le a zipzárt megkérdezte ilyen tök aranyos ártatlan borjú szemekkel:
- Kinyaljalak cica?

Nem válaszoltam, szemébe néztem és már tudta hogy mit akarok.
Leültetett az öltöző padjára nadrágom már közben majdnem leesett rólam, mikor lassan széthúzta a lábam , tangámat félretolta, majd hevesen elkezdett nyalni, én meg éreztem lüktető vaginámat, nagyokat nyögtem sikoltottam, ahogy langyos nyelve hozzáér tüzelő csiklómhoz. Már a gondolattól is mindjárt elájulok. Mikor már elélveztem sokkal hevesebben nyalta.
Alig hagyta, hogy lenyugodjak, szinte már olyan érzésem volt, mintha mind ezt bosszúállásból csinálta volna. Mintha azt mondta volna: kérsz valamit cserébe, tessék megkapod, nem volt elég annyi az előbb, tessék most kapsz annyit, hogy egy életre elég legyen...

Aztán hirtelen befejezte. Én ott ültem, mint akit elütött az autó. Úgy sziszegtem, mint aki maratont futott és akkor megint éreztem valamit.
Egyik ujját benyomta a hüvelyembe, majd elkezdte benne mozgatni. Ettől rögtön megint elmentem, nagyokat sikoltoztam az örömtől, mikor megszólalt:
- Figyelj cica, tudom hogy ez nagyon jó neked, de nem kéne ilyen hangosan mert bejön a portás...
- Könnyen beszélsz! - mondom lihegve. Hirtelen felálltam minden erőmet összeszedve és leültettem őt a padra, ő maradjon csöndbe ilyen körülmények között...
Megfogtam nadrágját és pillanatok alatt lehúztam, óriási farka csak úgy meredezett előttem.
Megfogtam tövét, majd ránéztem, odahúzódtam hozzá, megcsókoltam, elkezdtem nyalogatni nyakától le és egyre lejjebb, míg nem odaértem férfiasságához.

Először csak a makkját nyaltam körbe-körbe, amitől ő nagyokat szisszent, aztán végignyaltam zacskójától a hegyéig, majd egyszerű mozdulattal bekaptam.
Másik kezemmel megfogtam a kezét és odaraktam a fejemhez, hogy diktálja csak ő a tempót rögtön el is kezdte.
Én közben szívtam a farkát, aprókat bele harapdálta, nyelvemmel masszíroztam, amikre ő óriásikat nyögött, szisszent úgy láttam nagyon jól esik neki és számba élvezett, amit én rögtön le is nyeltem.
Ez jó érzéssel töltött el, hogy végre valakinek örömet szerzek.
Megint megfogta a tarkómat, majd gyorsabb tempót diktált, ami nekem nagyon bejött, hogy miután elélvezett nem olyan volt, hogy rögtön elpunnyadt.

Aztán már befejeztem és lefeküdtem a földre és nagyot nyújtózkodtam és becsuktam a szemem. Mire újra kinyitottam azt vettem észre, hogy o mellettem fekszik és mosolyog rajtam .
Én is rámosolyogtam, majd nyomtam egy puszit a szájára. Elkezdi:
- Ez jó volt nagyon, de most mennem kell haza cicus. Amúgy erre vágytál cserébe?
- Nem mondom. Kérdően rám nézett:
- Hát???
- Kevesebbre.
- Ez van. - mondja sértődötten, mégis aranyosan - Ezt kell szeretni, majd kosárlabda táborban folytatjuk ezt a csere-Bere dolgot. Ok?
- Vagy következő edzésen? - az utóbbit válaszoltam mosolyogva.

Felállt, majd engem is felhúzott, elindultunk kézen fogva a villamos megállóba és adott egy szál cigit:
- Tessék megérdemled jól szoptál!
Tetszettek ezek a bunkó beszólásai, azóta is együtt vagyunk és nagyon szeretem őt!


Szextörténet ajánló:


Lepippantottam a mixert


Mikor már úgy éreztem, hogy ismét nyugodt vagyok, akkor jött egy újabb kísértés. Megismerkedtem egy bármixer sráccal, jól éreztem magamat vele, sétáltunk, beültünk cukrászdába, oly jó volt, hogy ismét bizsergek. Sokszor már vágytam rá, vágytam a közelségére, de igyekeztem az érzelmi szintet kizárni, úgy tekintettem rá, mint egy haverra, amibe néhány dolog igencsak belefér. Szinte mindennap beszélt....

Megdugott a masszőr


Hasra feküdtem, ő pedig betakargatott. Azután az egyik lábamat, combomat, fenekemet, majd a másikat masszírozta végig. Közben beszélgettünk, és viccből megjegyezte, hogy neki már a nyugdíjasházban a helye. Erre én megfogtam a karját azzal, hogy egy ereje teljében lévő fiatalember ne mondjon ilyet. Nagyon jó teste van, izmos, barna a bőre és a jobb karján van egy tetoválás. Nem kimondottan jóképű, ....

Ökölszex, avagy a feleségemmel egy swinger klubbanA történet úgy kezdődött, hogy nem is olyan rég mindenféle másról beszélgetve a feleségemmel szóba került hogy mi is izgat minket még azon felül amit normális szexualitásnak szoktak nevezni. Persze ez egy igen nehéz és kényes téma hiszen az embernek meg kell küzdenie a saját "szégyenérzetével" és persze azzal is hátha a másik nem annyira viselné jól hogyha bevallanánk milyen perverzek is v....

Répa van a seggembe és verem a faszom


Kedves Kamionosom küldött egy telefonszámot,hogy hívjam fel és ha tetszik akkor ketten fognak baszni engem mert izgalmas látvány ahogy fasszal a picsámban sírok egy másik faszért. Megtettem felhívtam és láss csodát a hangjára felizgultam pedig még csak azt mondta, hogy rendben de Õ stabil partnert keres akivel összeköltözhetne. Egy óra beszélgetés után már ott tartottunk, hogy mindent tudtunk egym....

a gondolat valósága


Pár éve egy tanfolyamon voltam, ahol a kezdeti zavar után jól beilleszkedtem. 15 nő (20-40 évesek) és 3 pasi. Véletlenül végre én lehettem az alfahím a csoportban, humoros voltam, kedves és laza, így rövidesen a szingli vagy elvált osztálytársnőim örültek a közeledésemnek. Én pedig élveztem a helyzetet, feszítettem a vágyódást anélkül, hogy tettekkel bizonyítsak. Egy kisgyerekes egyedülálló nő vol....

Szexi szerető


A lány már nagyon várta szeretőjét. Mindig ilyentájt találkoztak, és ő minden alkalommal várakozással nézett elébe a fantasztikus szeretkezéseknek. Amikor hazaért gyorsan összekapta a lakást, lezuhanyzott. Egy kis smink, gyönyörű, izgató fehérnemű és egy kevés parfüm. Fölvett egy lenge ruhát is, ha véletlenül valamelyik szomszéd kopogtatna be, ne egy szál fűzőben, bugyiban nyisson ajtót.
Szextörténet címkék

pornózás | maszírozás | kisöcsém | dugj meg | a tanárnő egy kurva |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.